rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
A replay minosegere gondolt, hogy Full beallitason van?! 😊
zolee145
Azért olyan nagyon sokkal nem jobb. Sõt, ha gyengébb gépe van az embernek akkor is a replayre fentebb tudja húzni a grafikát is. Persze valamennyire butítva van a dolog, szóval ha minden maxra van állítva amikor játszol akkor a replay valamivel rosszabb lesz.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

symbol
jaja. :/ eredeti, legfrissebb verzió. de szerintem ez mindenkinél gáz.
egy butított verzió a replay, amit valóságban mentem az minden téren jobb nem is kevéssel. (hangok, kormány, mozgás...), régen tudtam errõl, csak azthittem lett már rá megoldás. remélem rF2-ben ez már nem így lesz...

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

Ingy
recording fullban van?

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

symbol
rFactorban hogy lehet normális visszajátszást csinálni, illetve azt megnézni? most lemetett egy hotlapot, de a visszajátszás nem az eredeti. fõleg a kormány a gáz, ahogy szaggatva tekeredik ide oda.. 😄

tudom, hogy az rF nem olyan jó ebben mint az iRacing, de remélem van rá megoldás. 😄 ha nincs akkor meg mégjobban várjuk az rF2-õt... 😄

elõre is köszöntem

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

b-type
köszi, este ki is próbálom <#wave>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

zolee145
Engine.ini és ez a sor:

StarterTiming=(0.03, 0.03, 1.60)

Az utolsó szám a lényeg, oda azt írsz be amit akarsz, vagyis annyi másodpercet. Egy picit azért érdemes kerekíteni (vagyis egymásba csúsztatni az önidítót meg az alapjárati hangot), mondjuk ha a hangfájl 1,674 akkor így beírod 1.60 és jó is.

Sok olyan van, hogy az önindító után még van egy kis motorhang a fájlban, majd utána vált az alapjáratra, de szerintem önindítónak elég csak az önindító.

b-type
valaki aki képben van az sfx-k dolgaiban:

-miként lehet megvalósítani egy hosszabb köszörülést az indítómotornál?
...mert az elég illúzióromboló hogy ha a hang még köszörül, de közben már belép a motor is, tehát el kellene csúsztatni a motor beindulásának, indulási idejét hogy szinkronban legyen az indítómotor befejezésével.
ki tudja?

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Toby0501
Van 0.5b is, hsw-n asszem fent van.

gviski
<#worship>

melyik az elõzõ verzió mert nekem sstr_04b_rf van meg

Virtual SimRacing

zolee145
Csináljunk a lábadra is egy patch-et? Fizikailag sérült vagy grafikai javítás is kell?😄

Ingy
királyság, már vártam <#nyes>...picsbe még nem jó a lábam, aggyá szuggessziót <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

<#worship>

zolee145
Shift Street 0.51b patch

torrent

magnet

0.51b:
Shift Street GT2 (fizika, skinek, csapatok)
Árnyékok
Apróbb javítások
Evo 9 és 10 als hang
Kuplung javítás

Új autók:
Alfa 8C
Maserati Granturismo S
McLaren Mp4-12

SimaSuna
legalább 10percig röhögtem rajta 😊

sose jutott volna eszembe ilyen videót csinálni 😊
Toby0501
<#eljen>

Ez melyik pálya?

hondash3
Az az üvöltés XD.

The Power of Dreams

Norbi1990
<#idiota>
zolee145
Kérd el valakitõl akinél mûködik a mod ezt az F1RFTCOMM.MAS-t.

Roger6
Szedd le máshonnan a modot.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

újraraktem de semmi..de azért köszi
Roger6
Mod újratelepítése általában megoldja a problémát.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

ez a hibaüzenet jön be f1-es autó választásakor:
"Error opening MAS file 2010/TEAMS/F1RFTCOMM.MAS" valaki valami megoldást??
hondash3
A leokézás sem rossz megoldás, de hatásosabb elolvasni mi is az a hibaüzi.
Valószínûleg material vagy 3D objekt hiányban szenved a mod.

The Power of Dreams

sziasztok..az lenne a kérdésem hogy feltettem a f1-es modot mindent ami kellet hozzá és amikor ki akarok választani egy f1-es autót akkor egy kis ablak ugrik fel valami hibaüzenettel...le okézom megy tovább a játék viszont versenynél nem mutatja az autót...valaki valami megoldást tudna ajánlani? köszi elõre is
Ulvar
"Hello, Tom vagyok és félek hogy egy börtönben análisan megerõszakolnak" <#idiota>

Dzsibi, neked tanácsolom ha már Cartman került szóba, hogy legyél igen igen csóró és hülye hogy igazi Nascar versenyzõ lehess!!! Másnak már bejött! 😊. (bár lehet már megvan mind a két adottság, vagy nevezzük tehetségnek <#vigyor5><#hehe><#vigyor>)

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Alexease
Nagy analis beultetes nem volt esetleg?! Cartman-nel nem talalkoztal (O hatarozottan tagadja a beultetest)😊))))
gviski
Már megint? 😄

Virtual SimRacing

Ulvar
vagy UFOk elraboltak és átmosták az agyam! 😄.

Ingy
Mivan te is rászoktál a gyógyteára? <#idiota>

Ulvar
😛 😄.

bosco05
😄 csak nem tudsz annyit a gépnél lenni 😄
Ulvar
Heeellloooo engem hagyjatok ki, nyugodt életet folytatok már 😄😄😄.

bosco05
Megszoktad hogy õ flamel biztos 😄
gviski
na ez benéztem :-)

Virtual SimRacing

bosco05
Ulvarnak biztos mind1, én írtam 😊 Csak reklámot szoktál ide írni semmi mást , de aztán nekem tökmind1...
gviski
de csak azért mert még a végén ellustultok.

amúgy semmi közöm az oldalhoz, csak Toya már kb egy hete mutatta nekem, de akkor még nem volt publikus.

De Ulvar neked nem tökmind1, hogy milyen HSZeket írok ide?

Virtual SimRacing

Norbi1990
Csak épp nem kattintani kell, hanem másolni 😄D
bosco05
úgy értem, hogy legalább ne csak a puszta link legyen fórumban, de nekem aztán édes mind1 😄 gondolom úgy is az a lényeg minél többen rányomjanak 😛
Norbi1990
Ha becopyzod a bongészõbe akkor megtudod 😄
bosco05
baszki neked itt 10 hozzászólásodból 11 reklám 😄 Legalább leírhatnád mi ez 😄
Dietrich
ha priviben írnak neked ott is illik válaszolni.
1; mert arról kap értesitést az illetõ levélben és tud róla, hogy kérdezik
2; így értelmetlen a beírásod itt elõzmény nélkül

amúgy igen csak másold be és kész.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

kf1rl
Köszönnöm. És akkor ha ezt bemásolom semmit nem kell állítani?

Dietrich
privi ment

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

kf1rl
Esetleg azt is megtudnád mondani hogy ezt hol kell megcsinálni?

gviski
http://www.simracingnews.hu/

Virtual SimRacing

Dietrich
sehogy..
letíltani, hogy kimenjen azt lehet..

kf1rl
Sziasztok!

Tudna valaki segíteni hogy Safety Cart hogy lehet eltüntetni a pályáról?