rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

macleody
Meg lehet tudni honnan van ez a merci?
zolee145
A legegyszerûbb az, ha a skins mappába rakod. Tehát ha nincs szükséged az adott skinhez egy új autóra akkor nem kell neki külön veh fájlt csinálnod amibe be kell írni alap textúrának az adott dds nevét, hanem vagy van az autó mappájában egy Skins mappa, vagy ha nincs csinálsz és oda bedobálod a dds-eket.
De ez csak a külsõ festésre igaz. Ha mondjuk olyan dolgot akarsz átfesteni amit a mas-ban tárol az adott mod akkor az autó mappájába kell belerakni az adott dds-t, oda ahol a .mas fájl van, és akkor a mas-ban lévõ helyett az új dds-t fogja használni.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Pummis
sziasztok
a sikn dolgokat hova kell be rakni ?Nem boldogulok vele

bosco05
Hajrá <#eljen>
Gerrard93
minden frissítés után jön egy újabb verziójú XD, azt majd töltsd le és megoldódik elvileg

All round the fields of Anfield Road,Where once watched the King Kenny play (and could he play),Steve Heighway on the wing,We had dreams and songs to sing,about glory, round the Fields of Anfield Road

b-type
Na csak meglett 😄D

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

gviski
Az a baj hogy nem várhatom el 20-30 embertõl hogy vegye meg az ARCA-t, fõleg nem olyan emberektõl, akik általunk ismerkedik meg a NASCAR világgal. Elõször egy játékos bázis kell ehhez a bajnoksághoz, jelenleg csak 20-25en vagyunk 1-1 versenyen és összességében kb. 30 aktív ember. Persze egy F1 bajnoksághoz ez tõk jó lenne, te tudjuk hogy NASCARt 43-an kéne "játszani" 😄
Szóval jelenleg az rFactor az a program amivel a legtöbb játékossal tudjuk megszerettetni ezt a versenyzési formát.
Sajnos nincs egyszerû dolgunk, sokan nem ismerik milyen a NASCAR, sokan csak azt hiszik hogy körben körbe.
A jelenlegi módok nem az igaziak, és azért a NR2003 és a iR nagyon jó távpontokat ad, persze olyan sose lesz mint az elõbb említett két szimulátor, de közelíteni lehet hozzá.
Na a lényeg, hogy remélem a fiúk összehoznak valami jó kis modot :-)

Virtual SimRacing

Sziasztok!

Elõször is elnézést kérek, hogy ebbe a topicba írok, de a Race07 és tsai topicok eléggé kihaltak. A kérdésem az lenne, hogy a tegnapelõtti patch óta másnak is marhaságokat mutat az XD (csak hogy megnyugodjak, hogy nem én k*rtam el valamit)? Köszi.

bosco05
Én nem mondtam, hogy csináljanak mást, csak azt, hogy az rf fizikája ehhez szakavatott emberek szerint kevés és módosítást igényel. Az Arca Simracingben ezeket már megoldották, de éntõlem aztán mindenki azt csinál amit akar...
Úgy tûnik ez bejött, de nem kiabálom el. Lehet megint csak idõleges a gyógyulás. Mindenesetre köszi 😉
gordon 24
Ez van! De nem foglalkozunk vele! A jelenlegi mod sem rossz, de remélem ez az új veri majd.. Szóval hajráf!😄D

Downhill!!

Dietrich
ctrl+f nyomj.
jobb felsõ sarokban lesz az fps-d látható de legalább nem villog semmi.
legalábbis a TV style-nál ez segített.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

zolee145
Van rá NASCAR mod, csak éppen a lényeg nincs meg, vagyis a fizikát nem használja. Innentõl kezdve nincs értelme.

De ez megint tipikus rF topikos dolog: valaki akar csinálni valamit (mindegy mi ez) rögtön jönnek, hogy oké, de miért nem mást csináltok (mindegy mit, csak mást)?

Valaki csinál egy ligát: miért nem más moddal, és miért nem csatlakozik valahova?
Valaki csinál egy modot: miért nem más modot csinál, vagy inkább semmit?

😄

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Ez mégsem jött be. Most ha elindulok egy pályán (kijövök a boxból), akkor elkezd villogni a kép (ha jól látom akkor ki-be kapcsolgatja az ENBseries effektjét). Amikor beállítottam, mûködött, de azóta egyszer már kikapcsoltam a gépem, és most nem megy :S

Na most mit tegyek?
gordon 24
Igen csak tudod itt jön a gond.

Mégpedig az, hogy ha már NASCAR akkor azzal akar menni mindenki. Az ismert pályákon, ismert autókkal.

Az Arca egy nem igen ismert sorozat világszerte. És a játékhoz nincsenek meg a pályák semmi olyan ami vonzóvá tenné.

Ugyanakkor lehet arra kellene módot csinálni, csak kérdés engedi-e?😄

Downhill!!

bosco05
De most a Brand a lényeg vagy a verseny egyébként? 😄
bosco05
nem , hanem Arca autók vannak, de legalább profi a cucc 😊
Norbi1990
Csak ott nem NASCAR autók vannak 😊
bosco05
Az Arca Simracing készítõi mondták, hogy rF motorja önmagában kevés ehhez és bele kellett nyúlniuk. Én inkább azzal tolnám a helyetekben, mert profi cucc.
😄

gviski
majd írok neki e-mailt, de elõször legyen egy mozgó tárgyunk rFactorban 😄

Virtual SimRacing

bardocz
Hogy sose használtam még?<#idiota>
Egyszer próbáltam használni, akkor sem ment.
Dietrich
nekem nem volt semmi..az ráadásul nascaros alapból az ovál része.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ulvar
Miért? Mi a baj a Spotter pluginnal?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

bardocz
Spotter meg lesz benne csinálva rendesen? Az nagyon sokat dobna.
Dietrich
Miért nem keresitek meg Makai gyurit?
Õ nascar szimulátorral nyerte a lehetõséget valós (ha nem is sprint de még csak nem is busch kategóriás) nascar autóba ûljön.
Õ biztud tudna segíteni a fizikában.

b-type
Tud-e valaki Mercedes-t az rFactor-ba? ...A DTM verza túl csicsás, valami olyan kellene amit át lehetne emelni a WTCC-be...

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

gviski
Végre lesz rendes NASCAR mod, rendes modellel rendes fizikával 😄

Virtual SimRacing

bardocz
Áááá, innen látom, hogy a végén még több mint 3 lemezbõl fog állni, így nem jóóó!😄
gviski
Hát megpróbálkoznak vele :-) Majd meglátjuk mi sül ki belõle ;-)

Virtual SimRacing

Hopsz! Azt hiszem rájöttem.
Az eredeti d3d9.dll (amit a HUD plugin használ) nevét kell megváltoztatni és ezt a nevet kell megadni az enbseries.ini-ben a ProxyLibary-nél. Azért nem ment eddig mert én az új (ENBseries-es) d3d9.dll-t neveztem át és azt adtam meg. De így már mûködik 😊
Igen, próbáltam, de nem mûködik 😞
Próbálkoztam az enbseries.ini-ben is ezzel:
===========================

EnableProxyLibrary=1
InitProxyFunctions=1
ProxyLibrary=d3d9_1.dll
===========================
A dokumentációjában találtam ennek a leírását, és ott az van hogy így mûködnie kéne, de nem.

Toby0501
Próbáltad? Már csak azért kérdem, mert pl. a map plugin is mûködik a tv style-al, dll átnevezgetéssel.

Sajnos ez így nem segít. Ez olyan mintha kitörölném a d3d9.dll-t és egy másikat raknék a helyére. Mindkettõ ugyanazon a néven akarja használni, de a tartalma csak az egyiknek felel meg.
Toby0501
Valamelyik dll-t át kell nevezni, nem tudom melyiket (inkább a HDR-t), próbálkozz. d3d9.dll helyett d3d9_1.dll-re vagy hasonlóra.

Töltöttem le egy HUD plugin-t (rfDynHUD) és mûködött is f@szán, de ha megpróbálom ENBseries-el együtt akkor nincs HUD. (mivel az
ENBseries felülírja a "d3d9.dll"-t, amit a HUD plugin is használni akarna)

Tudna valaki segíteni?
www.simcompany.hu ?

Üdv! Egy vidiben láttam egy Ken Blockos Ford Focust, és az volt oda írva, hogy a SIMCo készítette. Valaki nem tudja honnan tudnám megszerezni?
Freedom88
*újonnan
(bocs, de ez a helyesírási hiba mindig is zavart..ujj, ami a kezeden. Az új meg az amirõl írtál, hogy új liga kezdõdik.)

T.T.

SirAlo
Aki szeretne jelentkezni az ujjonnan indult bajnoksagra 1998-as Forma1 moddal:

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Ingy
Kivéve a FormulaD-nél ahol asszem nem szabad elõzni 😊

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

bardocz
Megcsináljátok a modot, amit beszéltetek? Vagy csak Foxtee-nek ki lesz adva, hogy 60e polygon, érted a célzást?😄
simcompany
fuh, asszem 60 000

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

gviski
kérdezem a szakértõket 😄 hogy egy autómodellnek kb hány polygonból kell állnia? Mi az amit még az rF stabilan lekezel?

Virtual SimRacing

b-type
tettem 😊
De ez más, pl. van egy lassító két kõfallal, na ott gázelvét nélkül elmenni ezzel a konfiggal amit írtam az úgy laza fél óra két 18-s ikercsajjal kb.
Meg hát amennyit melózott a srác ezen a pályán, már csak azért megéri, igaz hogy GPL alá készült, de én már NR2003-l és rFactor-ral is hajtottam...mostanában vettem elõ újra mert raktak rá egy kamerát (a régiben semmi nem volt).
már terveztem én is hogy normálisan bekamerázom, de persze hogy nem fogok nekiállni csak jár a szám, mindig van más amit csináljak 😞

bosco05
ez úgy hangzik mint ha rbr-eztél volna 😄
b-type
Én a WTCC2010 Bömössel mentem rajta, nagyon ajánlom mindenkinek akkora élvezet mint szél, nagyon nagy a tempó, és bizonyos helyeken irgalmatlanul lobog az ember idege....mellé szvsz kell a Leo's FFB, és a tuner-ben a DRM Porsche beállítása,...akkor jó és erõs visszajelzést ad az autó, bizonyos helyeken fullgázzal átdöngetni akkora szívdobogás mint szél..

b-type
Isle of Man...brutális pálya

Norbi1990
Csak az 1. kanyar elõtt mérik ahol már keresztbe nyomják ha jól tudom.