rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mackosajt
Hát, nézd meg az EastCars 1.51 verziót.
Persze nem a gyári variácókkal menj. 😉
Ja, és ez a Zsiguli. 😉

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

bosco05
Én el tudnék képzelni egy nagy szimulátoros közösséget, csak a nagyokra alapozva (abból kevesebb van és ha a nagyok egy irányba mennek az már nívós dolog). Az öt legnagyobb liga, közösség, vagy éppen egyesület név szerint: VSR, SimCo, HRC, Maszim, Maszosz kaphatna egy egy szériát és nem többet! VSR-é lehetne mondjuk a Nascar, SimCo rendezhetne endurance versenyeket, HRC sprint jellegû kétfutamos zártkasztnit, Maszim Indycart, Maszosz pedig a Forma 1-et. Ha sikerülne felnõni a feladathoz, akkor ezt az öt vezetõ bajnokságot egy név alá lehetne vonni és szakosztályokban rendezve az egykori ligavezetõk szakosztályvezetõk lennének akik képviselnék az egész elit szimulátorozás vezetésének a magját. Ezt az egy utat látom reálisnak és 2012 év elejétõl találom megvalósíthatónak. A kisebb ligák pedig ugyanott folytathatják ahol abbahagyták, mert ott arra van igény hogy mindenki nyerhessen, mint ahogy ide be is lett írva többször is.
macleody
Tedd bele a BMW M3 GTR motorját meg váltóját. Igaz akkor nemhogy driftelni nem fogsz de lehet, hogy elindulni sem <#rolleyes>
Köszi köszi javítva lett.Sajna egy kis hiba mindig "elõferdül" mindenhol. 😊

Kistódi
Tudsz jobban ami jobban megy keresztbe?<#conf><#wink>

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

mackosajt
gondoltam 😊

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Kistódi
Am ez a Lada módom van...

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

Penge88
Igaz. Ez nem derült ki. 😄

Thank God, I\'m a Lada owner!

Kistódi
Köszönöm mindenkinek a válaszokat és a segítséget!!<#eljen>

mackosajt
vájá, azt se tudjuk, egyáltalán az EC-rõl beszélünk-e?
Vagy te már tudsz valamit?

gviski
Nagyon jó ötletnek tartok egy olyan oldalt, ahol minden liga jelen lenne ;-) Hajrá

Virtual SimRacing

Ulvar
õõõ bocs. nem kötözködés képen de ... valaki vagy elírta vagy az angol tudása nem megfelelõ, mert nem Open Whell, hanem Open Wheel 😊.

Amúgy hajrá, a kisebb bajnokságok felkutatása nem rossz, legalább lehetne egyesíteni õket, mert ha nincs cél nincs értelme, hogy megismerjük, úgyse fognak átmenni azok akik a saját kis közösségükhöz szoktak az évek alatt..esetleg a kis létszámúakat ahogy említettem összelehet vonni, már ha akarják. Ha nem...hát õ bajuk.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Penge88
Igen, azt hkv topikban megjegyeztem, és az 1.51-es (asszem) verzióban már jobb, sokkal.

Amúgy meg, "fess alá". 😄 Magyarul rúgj rá egy kis kuplungot. Fõleg ha gyári. Nyílt diffivel meg aszfalton nem nagyon adja, esõben már jobb, hóban csáászáár! 😄

Thank God, I\'m a Lada owner!

Sziasztok!

Az obhunracing rFactor online game crew vezetõsége nagy fába vágta a fejszéjét.Létrejött a ligainfok.obhunracing.com oldal ahol megpróbáljuk az összes magyarországi rFactor közösséget ligát csapatot feltérképezni.Az új oldalon a jelentkezõ ligavezetõk lehetõséget kapnak az általuk szervezett bajnokságok versenyek fun futamok plakátos hirdetését elhelyezni,valamint az oldaluk elérhetõsége is fel lesz tüntetve link formájában.Itt a lehetõség mindenkinek hogy megismerjék a ligáját,csapatát.Várunk mindenkit szeretettel.

Szerintem csak túl nagy a tapadás..
Tegyél rá vmi kopott utcai gumit

solo
Aké, akkor nem szóltam. Azt hittem ezek bukókeretes gokartvázakra épülnek.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

mackosajt
melyik "Lada mod"-ról beszélünk?

mindenkinek lassú a Lada😄

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Kistódi
Sziasztok! Tudnátok segíteni abban hogy a Lada modban az mit kéne átírni hogy pörgõsebb leaygen a Lada mert nálam olyan lassú meg hiába megyek -esben vagy -esben a kanyarban nem driftel... pls segítsetek!<#help><#help>

bardocz

bardocz
Ez nem gokart, és nem is gokartozás, de azért jó próbálkozás volt. Attól még, hogy valami kicsi, nem lesz gokart.
gviski
Szerintem aki szereti az oval versenyzést ez lehet az egyik legolcsóbb versenyzési forma.

Virtual SimRacing

solo
Gokartozásnak nem az a lényege, hogy mint az idióták körözzek egy 150 méteres pályán. 2 ha köréd raknak egy ilyen dobozt az egész elveszti a feelingjét.

Tapasztalatból mondom.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

bardocz
?
solo
Hmm, ezzel a szarral a gokartozás elveszti az értelmét...

<#eljen>

gviski
Jelenlegi állás, vannak még hiányosságok és pontatlanságok, de alakul ;-)

Virtual SimRacing

Ulvar
Úgy fogalmaznék, hogy az elcseszett túra autó bajnokságokban így csinálják. Jobb helyeken nem 😊)). Erõs célzás...😊.

Norbi1990
Igen ott volt. Monteiro, meg Tarquini volt asszem.
bardocz
Vagy csak egyenesben letolják a fûre igazi paraszt módára. Nem emlékszek már melyik verseny volt.
Dietrich
túrautóban nem csak ráhúzzák, hanem szimplán kibasszák a pályáról
lásd Norbi tavalyi versenyét asszem Oschersleben?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bardocz
Tudod mi az egymás szivatása? Amit túraautóba, F1-be , és hasonló helyeken mûvelnek, szimplán ráhúznak a másikra paraszt módon. Itt meg ha van valaki mellettük, akkor tartják az ívet, max ha hibáznak akkor húzzák rá a másikra.
látni látom, max nem értem miért jó ez. 😊 szubjektív ki mit talál izgalmasnak vagy poénosnak. mert hát én nem. 😊 valakinek bejön britney zenéje is... :p azt meg már hagyd nyilváníthassam ki, mit gondolok, anélkül, hogy valaki lekezelõen bejelentené, hogy nem látom...
arty
zseniális 😄DD

Forza.

Ma este látható a MASZIM új bajnokságának szezonnyitó futama, mely az elmúlt néhány hónapban a csütörtöki napokon zajlott CartReplay'98 sorozatot váltja a hamarosan induló NF1B 2011 /Nemzeti F1 Bajnokság/ sorozattal együtt. Mindenképpen jó verseny várható már csak a létszám miatt is, az elõzetes információk szerint 17 óráig, ez volt ugye a határidõ 28 versenyzõ jelezte indulási szándékát. Hogy vajon hogy alakul a mai szezonnyitó, és kinek hogy sikerül alkalmazkodnia az uj sorozathoz Montreálban, az kiderül csak itt, 19:55-tõl az
SSTV1-en!!

bardocz
Akkor valószínû nem látod, hogy mirõl szól ez.
ez elméletileg a kezdõ csapat, a profiknál meg nincs semmi látványos azért nem azt linkeltem 😄

hát én ennek tulképp semmi értelmét nem látom, ott szivatják meg egymást akarva vagy akaratlanul ahol csak lehet. ez számomra már nem "verseny". poénnak meg unalmas lenne egy idõ után... 😊
akkor csak kisebbre kell skálázni a készülõ 3d-s modellt 😄

gviski
Ez nagyon nagy :-) én már most szerelmes lettem bele 😄

Virtual SimRacing

Ulvar
"gokart jobb, mert balesetveszélyesebb, meg jobban megy mint ezek."

WTF?????? Na ezt kérem megmagyarázni 😄.

naja ien masinát 2 milláért lehet venni amcsiknál 😄

TomSolberg
gokart jobb, mert balesetveszélyesebb, meg jobban megy mint ezek.
Meg olcsóbb.
A gokart megvan 1,2 millióból, ez meg kb 2 bõl.

mivel sokkal kevesebb hely kell neki, lényegesen egyszerûbb a pálya felépítése, így sokkal olcsóbb is kéne legyen egy pálya üzemeltetése.. az más kérdés hogy nem tudom milyen borítás lehet a gokártokon, szal mennyire sérül, milyen gyakran kéne cserélni, de nem tûnik vészesnek, borulást is sámán bírják a vidi alapján 😊

megvan a tuti biznisz... 😄D

bardocz
Bárhova fel lehet húzni egy ilyen pályát, nem lenne sokkal drágább, mint a gokart, viszont élõben nézni sokkal élvezetesebb lenne, meg szerintem jópáran vagyunk itt, akik inkább versenyeznének ilyennel, mint gokarttal. Egyszóval kurvajó!
gokárt nászkár, sztem jópofa, egyszer megnéznék egyet élõbe 😄

simcompany
megõrülsz

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

zolee145
Ha jól látom van a csomagolt fájlban egy veh, egy ablak, meg a veh-be gondolom be van írva az egyik dds. Ha tudod mi a csapat neve (benne van a veh-ben akkor csinálsz egy olyan nevû mappát.
Úgy mint az a Fabia Agip team. De nem ebbe amappába, hanem a skoda fabia mappába, vagyis egyel fentebb. Ha ez megvan és mûködik akkor csinálsz bele egy Skins mappát és abba beledobálod a többi dds-t.
Vagy hagyod a veh fájlt, és a fabia agip team mappába csinálsz egy Skins mappát és abba dobálod bele a dds-eket. Ezután a játékban a skins menüpont alatt tudod kiválasztani azokat a skineket amiket beledobáltál a mappába.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Pummis
szia na most ebben bele zavarodtam.Régen a live for speednél volt hogy a dds és a veh kellet bemásolni és utána más volt az autó.Viszont itt nekem nem igazán akar jó lenni mert ha letöltök egy skint abba több van mint mint maga a játék mappában mellékelem a képet

zolee145
Ezek ugyanazok a szakavatott emberek akik azt is mondták, hogy az rF-ben nem mûködnek a valódi adatok, és össze-vissza kell kamuzni, hogy használható legyen?😊

Amúgy lehet, hogy szar lesz, nem tudom. Minden esetre szeretem kipróbálni a dolgokat mielõtt azt mondanám, hogy nem lehet. Tudom, ez kis hazánkban nem megszokott hozzáállás, inkább van 100 ok, hogy miért ne, mint egy, hogy miért. A kifogás hungaricum, de én azért csak nekifutok, hátha mégis.😊 Ha meg mégsem jön össze akkor is legalább megpróbáltam.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.