61525

| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
rfm fájlban átírod és utána megosztod mindenkivel ezt a fájlt aki a szerverre akar menni.
-
Köszi, utánanézek! -
asszem az rfmben kell átírni -
Lesz egy esti versenyünk (illetve szürkületi). A kérdésem az lenne, hogy van-e olyan lehetőség szervernél, hogy a practice mód is abban az esti időben kezdődjön, mint a verseny? -
-
Egy kis M3 E30 DTM replika:
-
Szabi1991 #58419 Class fm-en szimulátoroznak.. az emberke azt mondta hogy nincs új Hungaroring rf-hez, csak a régi.. ehh.... :DD -
copilot #58418 sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy mitől lehet az, hogy a Királdi pálya nem tölt végig, körülbelül a háromnegyedénél megáll a töltés és nem tudom a pályán csapatni, mert nem tölt be teljesen.
Köszi! -
gt legends -
Köszönöm! Sajnos nekem offline kellene :( -
hugoagagyilo #58415 Ha karriert akarsz igaz csak online lesd meg ezt.RallyWorld -
Mindennel együtt akár még reális is, a váltó kerül ott annyiba, mint nekem itthon az összes kormányom:D -
Fasza, de a másfél milla erős túlzás :D -
Nekem is adjanak ilyen cockpitet DFGTvel köszi!!! -
Egyszer megaltam, de jó volt -
V8 valamelyik dlc-ben várható vajon? Az nagyon kéne. Hátha nem véletlenül van benne Bathurst. -
Segítséget kérnék! 
Szeretném átpakolni a WRC 2010-ből a Subaru Impreza WRC S12B-t a rfactorba. De van egy olyan problémám, hogy az újabb fajta 3dsimed nem indul sem a próba verziós sem a 'virágbolti'. Valaki átkonvertálná a fileokat gmt-be és feltöltené valahova? Mert a régebbi simeddel tudnák dolgozni rajta. Előre is köszi a válaszokat. -
-
Aattól függ mivel mennek rajta 
V8 2:06-os kört ment. -
Nekem nincs bajom vele, és csak offline használom.
juve60:
nem csalni akarok :) -
Van pár dolog ami szokatlan, de tetszik. Azért elég huplis, szóval ide rendesen be kell állítani az autót, hogy ne pattogjon le az útról, de ez végülis jó. Főleg ha tényleg ilyen, márpedig a videóban néhol eléggé dobálja az autót.
A hullámvasút meg valszeg tényleg ilyen, sőt belső kamerából még nem is érezni annyira mint a valóságban. Ezt a Ringen tapasztaltam meg. Egészen más onborad felvételen mint látni a valóságban a szintkülönbségeket. -
juve60 #58404 ha pontot akarsz akko lépj be a játékban és a chat-be ird be hogy ISI_BABYFACTORY ,utánna enter és amiko kilépsz a játékból kapsz egy csomo pontot
-
rFactor nem való offline. Normálisan beállítani nem lehet, fizikailag képtelen. -
Sziasztok!
Olyan modot tudtok mondani nekem, amiben van "offline karrier" lehetőség?
Arra gondolok, mint pl a gyári open wheel rész, hogy amíg nem érek el valamennyi tapasztalati pontot, addig még ha lenne pénzem sem tudok feljebb lépni. Vagy valamelyik f1 mod volt ilyesmi (talán ctdp 2006?), hogy kezdéskor csak a minardit engedte megvenni, és tapasztalati pontokat kellett szerezni ahhoz, hogy egyre jobb autót "szerezzek".
Ha tudnátok ilyesmiket ajánlani azt nagyon megköszönném! -
A visszafordító, meg az előtte lévő pár kanyar nem stimmel szerintem, a többi tényleg ennyire hullámvasút. -
-
ORSM féléhez képest nem semmi hullámvasút. Néhol mintha picit túlzó lenne a pálya meredeksége. -
Bathurst a Shift 2-ből:
Bathurst
Lehet tesztelni. :D -
Hopsz egy bug valóban. Nincs a dds-nek alfa csatornája. Köszi az észrevételt. -
Szegőék Ladájából nem lehet kilátni.... -
Faaaaaaaaa... már alig várom, hogy hazatépjek melóból és kipróbáljam! Belső nézetről tudsz képet mutatni? Remélem nem az a ronda RX-7es fordulatszámmérő ment bele, ami a 074-esben volt. Azt ki nem állhatom! :D Régi 8-ig skálázott Zsiguli fordulatszám mérő... ;) -
Papa csak a kedvedért hozzá teszem: NAGY ÁTLAGBAN! 
-
van mikor többet.. -

-
Ki kell törölni egy fájlt.
Gamedata-Sounds-Ambient-és itt mind 2 fansnormal_1 hangfájlt kitörlöd és megszűnik a csavarkulcs hang a boxban. -
A boxutcában lévő kerregő / kattagó /kurvaidegesítő hangot ki lehet valahogy kapcsolni a francba?
-
Urak a VFTS letölthető. És itt is nagy respect Zolee145-nek a sok egítségért 
Lada 2105 VFTS -
Bodzzza #58388 behalt a photoshopom... :S
sietnem kellett, csak a paint maradt :S
.................amugy sztem is gáz -
Fú bakker... Ez a plakát nem sok jó ízlésre vall, sry. Legalább a grafikát tettétek volna feljebb.
Amúgy sok sikert.
-
Bodzzza #58386 http://www.maszim.hu/forum/viewtopic.php?f=23&p=47196#p47196