rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze nem a gyári variácókkal menj. 😉
Ja, és ez a Zsiguli. 😉
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
Vagy te már tudsz valamit?
Virtual SimRacing
Amúgy hajrá, a kisebb bajnokságok felkutatása nem rossz, legalább lehetne egyesíteni õket, mert ha nincs cél nincs értelme, hogy megismerjük, úgyse fognak átmenni azok akik a saját kis közösségükhöz szoktak az évek alatt..esetleg a kis létszámúakat ahogy említettem összelehet vonni, már ha akarják. Ha nem...hát õ bajuk.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Amúgy meg, "fess alá". 😄 Magyarul rúgj rá egy kis kuplungot. Fõleg ha gyári. Nyílt diffivel meg aszfalton nem nagyon adja, esõben már jobb, hóban csáászáár! 😄
Thank God, I\'m a Lada owner!
Az obhunracing rFactor online game crew vezetõsége nagy fába vágta a fejszéjét.Létrejött a ligainfok.obhunracing.com oldal ahol megpróbáljuk az összes magyarországi rFactor közösséget ligát csapatot feltérképezni.Az új oldalon a jelentkezõ ligavezetõk lehetõséget kapnak az általuk szervezett bajnokságok versenyek fun futamok plakátos hirdetését elhelyezni,valamint az oldaluk elérhetõsége is fel lesz tüntetve link formájában.Itt a lehetõség mindenkinek hogy megismerjék a ligáját,csapatát.Várunk mindenkit szeretettel.
Tegyél rá vmi kopott utcai gumit
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Virtual SimRacing
Tapasztalatból mondom.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
lásd Norbi tavalyi versenyét asszem Oschersleben?
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
SSTV1-en!!
WTF?????? Na ezt kérem megmagyarázni 😄.
Meg olcsóbb.
A gokart megvan 1,2 millióból, ez meg kb 2 bõl.
megvan a tuti biznisz... 😄D
Úgy mint az a Fabia Agip team. De nem ebbe amappába, hanem a skoda fabia mappába, vagyis egyel fentebb. Ha ez megvan és mûködik akkor csinálsz bele egy Skins mappát és abba beledobálod a többi dds-t.
Vagy hagyod a veh fájlt, és a fabia agip team mappába csinálsz egy Skins mappát és abba dobálod bele a dds-eket. Ezután a játékban a skins menüpont alatt tudod kiválasztani azokat a skineket amiket beledobáltál a mappába.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Amúgy lehet, hogy szar lesz, nem tudom. Minden esetre szeretem kipróbálni a dolgokat mielõtt azt mondanám, hogy nem lehet. Tudom, ez kis hazánkban nem megszokott hozzáállás, inkább van 100 ok, hogy miért ne, mint egy, hogy miért. A kifogás hungaricum, de én azért csak nekifutok, hátha mégis.😊 Ha meg mégsem jön össze akkor is legalább megpróbáltam.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.