61525
  • SaBoo
    Nem. Maga az autó. Túlságosan csillog az átfestés után a kasztni.
  • pointer4
    Már hogy mi ne csillogjon? a műszerfal ?
  • SaBoo
    Üdv! Valaki nem tudja, mi a megoldás arra, hogy miután átfestek egy autót (jelen esetben Endurance Series-ből, az LMP1-es Peugeot) ne csillogjon össze-vissza?
  • Roger6
    Race07-ben nagyon jó az FFB, a kocsi minden egyes rezdülését érzem. Szerintem ezerszer jobb, mint rF-é. És a fizika sem vészes számomra.
  • pointer4
    race07-ben jó az ffb, ott a fizika van kicsit árkádosítva.
  • bardocz
    Hát nemtom, szerintem race07-ben egy kalap kaka az ffb, és nem rF-ben.
  • pointer4
    +1

Bár Leo Bodnar vagy RealFeel el lehet rfactorén javítani, de miéééé kell ez.....
  • gviski
    iR, NKP és LFS ben jó az FFB
    Race07 +kiegészítői (RaceOn, GTR-Evo, stb.) túrára nagyon jó, és én találkoztam 1-2 jó OWvel is
    rFactor, FFB szar, de nyílt forrású, és a többihez képes nagyobb magyar közösség.
  • Roger6
    Azért hál' Istennek jómagam, és még pár száz ember nem így gondolja, úgyhogy van csomó túraautós liga. És mi jól érezzük magunkat bizony!
  • bosco05 #58336
    ritka vicces ow-zni vele szerintem én legalábbis halálra röhögtem magam :D
  • bardocz
    LFS miért ne lenne jó? :o
  • bosco05 #58334
    nem mindegyik, Race ON pl pont arra nem jó, ahogy a gtr-ek sem és ha jól tudom LFS sem, GTL sem, több most nem jut eszembe, viszont rF tuti szar túrázni
  • Roger6
    Még a végén kiderül, mindegyik csak OW-re jó.
  • bardocz
    iR-ben is csak az OW jó(meg ovál), mert a rendszer nem tolerálja a túraautózást.
  • bosco05 #58331
    rFactort csak OW-zásra ajánlanám és abból is kevés a jó mod (de azért akad), wtcc és hasonló okosságokra csakis RaceON, iRacing drága és a felépítése számomra idegen, LFS-t személy szerint nem szeretem NKP meg kezdetleges bár a fizikája remek
  • Roger6
    Jó FFB-t rFactorban még nem láttam. Persze saját vélemény.
  • paj01
    Jah csak nem mind1 milyen arányban..:) nah mind1, így értem hogy miért nem találok összehasonlítást sehol. Amugy engem a valós irányítás, fizika, meg jó ffb érdekelne leginkább. Nah de akkor majd megkeresem számomra legmegfelelőbbet. kösz
  • Debilon
    próbáld ki őket, nincs legjobb (szerintem)
  • Ulvar
    Mindegyiknek vannak jó és rossz tulajdonságai, relatív kinek mi a jó. Nehéz lenne így eldönteni...
  • paj01
    Hi srácok, nem tudok valami olyan weboldalt ahol összevannak hasonlítva, vagy legalább valami értelmes review van írva napjaink verseny szimulátorairol?Rfactor, iracing, lfs, netkar, simbin progik stb...Érdekelne melyik a legjobb. Esetleg egy két személyes véleményt is meghallgatnék a dologgal kapcsolatban.
  • Dietrich
    én nem is mondtam, hogy az ISI..
  • gviski
    Sose volt hivatalos időpont, 2007 óta mindig valaki kitalálta hogy majd idén jön, az ISI tavaly se mondta 100%ra hogy abba az évben jön a Game. Most idén van az hogy az ISI azt mondta hogy igen srácok idén jön az rF2
  • bardocz
    Jaja. Egy idő után már lehet próbálni a 900fokot vele, megfogni ugyan úgy meg lehet a kocsit, csak picit precízebben lehet kormányozni. És amíg az embernek nincsen 30cm-nél nagyobb átmérőjű kormánya, addig biza számít ez is.
  • Dietrich
    720 fokra kell állítani a kormányt és jó a 35 is.
    bár rf-ben a modoknál bármekkorára lehet állítani ezt az értéket, gondolom lehet 45-ös értékre állítani a race 07-ben is.

• Dietrich
    simán
  • Roger6
    És akkor egy nagyon gyors off. Need help! Hotlaps-ot akarok telepíteni a dedikált szerverre (Hotlaps), de nem igazán értem, hogy mit hogyan. Ha valaki tudna segíteni akár privátban is, annak megköszönném!
  • bardocz
    DFGT-vel tudod használni, meg minden kormánnyal. Eddig minden autóban, amit abban próbáltam 35-ös volt a max kormányzár, ami 900fok mellé oválon jó, de roadon már kevésbé, használható, csak nagyon precízen kell vezetni, meg normális ffb kell hozzá, ami számomra nincsen meg race07-ben, meg kiegészítéseiben. Mint láthatod, másnak meg pont az jön be, szóval ez inkább ilyen egyéni vélemény.
  • SimaSuna #58318
    G25-m van. 1ből ismerte :)
  • peti193
    Még egy feltevés bár lassan OFF hegyeket hagyok magam után ,de felteszem.Megfelelően kommunikál DFGT-vel a Race on? Remélem 900 fokot egyböl felismeri nem kell nyaggatni vele nagyon :)
  • peti193
    576 kbyte-ba Race on van csak raktáron így gyanús ,hogy az nyert! :) ,de azért holnap ránézek körmükre :)
  • Dietrich
    pár hónap? nem pár év? :D
    mióta is hallani jön az rf2? 2007 nyara? :)
  • Dietrich
    a Race On-t vedd meg az tartalmazza a Race 07-t és az STCC-t is.
    Az EVO nem olyan jól sikerült darab..
  • zolee145
    Vagy csak simán export gombra ráklikkelsz és megcsinál mindent, kivéve a mas-t.:) Nem kell külön vacakolni. Mondjuk egyedül a cam fájlt kell utólag megcsinálni, bár elvileg már olyat is tud a BTB, de én másik progit használok erre.
  • Ulvar
    Én is előre spóroltam rá. Nem olyan nehéz pár hónap alatt egy 10.000 megspórolni azt nem hiszem el hogy nem lehet.
  • peti193
    meglátjuk mi lesz még köszönöm az ötleteket!és bocs az off-ért
  • Roger6
    Nekem Race07 + EVO van, én teljesen jól elvagyok vele, bár már tervben van a RaceON megvásárlása is. Mindenképpen akcióban vedd meg, szinte minden hónapban van akció (2 ezer az elég jó ár). Ha pedig unod a sok idegent, akkor csinálsz egy dedikált szervert jelszóval, amit a Rance07 topicba beszúrsz (azért jó előre meghirdetni), tuti lesz rá jelentkező (én mennék). Sok sikert!
  • SimaSuna #58309
    RaceOn-t vedd meg. azt találkozhatunk fent :)
  • peti193
    ritkán van időm sajnos körözgetni ezért tervezem ezt a RACE07 +GTR EVO kombót megvenni 2 ezerért láttam 576-ba.Magát a játékot ismerem az nekem is tetszik...akkor tehát azt mondod ,hogy el lehet vele lenni online ?Mondjuk nekem hétvége 2-3 óra játékra kellne azért nem akarok sokat költeni rá ,de viszont online szeretném
  • Roger6
    Én minden héten 3-4-szer felmegyek, nekem nagyon tetszik a játék. Grafika-hang meg úgy az egész teljesen megfogott (főleg az FFB, az kurva jó). Természetesen multiban mindenhol megtalálhatók a parasztok, itt is, de a nagyja azért normális. Nincs annyi szerver, mint pl. rF-ben, de élvezhető. Ha teheted, ne csak az alap Race07-et vedd meg. Szerintem amúgy jó vétel, nekem bejött.
  • peti193
    simbin szerverek élvezhetők amúgy ? tervezem megvenni race07-et azért kérdem bocs offért