rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy minden kanyar elõtt külön nézik a kezdõsebességet?
Kéne valami durvább füst az rF-be.😄
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
(a lényeg a nagy kezdõsebesség, a megfelelõ ív, lehetõ legnagyobb szög, és ami az egyik legfontosabb a látvány)
Ha elõl vagy az a lényeg hogy elhúzz a másiktól 😊
Dragon Valley most így nem ismerõs azt megnézem
@mcmoha: KÖSZI!<#worship>#worship>
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Mondjon valaki jó hosszú akár több 10 km-es pályákat rFhez. Nord az oké, meg Machwerk. Van egyéb (hasonló mint Machwerk) pálya?
Nagyon szépen megköszönném! <#worship>#worship><#wave>#wave>
0.5b
Cayman
0.51b
Aztán a nyakamat nem tenném rá, hogy a 0.51-ben nincsenek benne azok a fájlok amik javítják a Cayman-t, vagyis annak az újabb verziója, szóval könnyen megeshet, hogy a Cayman javítás nem is kell, csak 0.5 és a 0.51.😊
Az az érdekes, hogy nincs összevágva, ez a kettõ így egymás után sikerült. Igaz elõtte vagy egy órán keresztül próbálkoztam, és egy jó menet sem volt, valahol mindig belebénáztam, vagy megforogtam.
Persze itt is a kettõbõl lehetne egy jót összevágni.😊
ha megveszed az rf2-t akkor mellé kapsz ajándékba egy Optiarc 7260 DVD írót <#hehe>#hehe>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
az új LCD meg LED tévékre is mindenféle kütyüt lehet rádugni USB porton..(épp keresek LED tv-t) és már azon csodálkozok, hogy fw-t lehet rá tölteni a netrõl..
gyerekkoromban meg fekete-fehér orion tévénk volt, hétfõn nem volt adás dia vetitõztünk :p
Ha nincs doboz, meg dvd akkor úgy érzed, hogy a semmiért fizettél, vagy mi? Ne kötekedésnek vedd, komolyan érdekel.
miért?
mert költségesebb kiadás szempontjából
dobozos verziókhoz kell kiskereskedelem is ami eladja
és mert azokat törik fel az erre szakosodott hackerek
steames játékokat nem igazán tudnak feltörni vagy nem érdekli õket
nincs kiskereskedelem
nem kell beruházni az elõállítsba..letöltéd és kész.
a lemez amúgyis tönkremehet 😉
persze nem azt mondom, hogy ez így jó, de erre halad a világ.
Remélem az rf2 legalább ezt ellopja a simbintõl.
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Felhalmozott lemezek alig vannak...mondom Magyarországon csak online átutaláson keresztül lehetett megvenni a kódot simán. (mai napig).
Amúgy meg örülj hogy megveszik, és nem tovább crackeli. (Magyarország rFactor közösségének kb. 85-90%-a crackelt verziót használ).
amúgy az ilyen kézbõl megveszem/átveszem szoftvereladásokat én sem támogatom, pláne nem egy ilyen rétegprogramnál. 😊
ui: nem akarom azért megmondani, mit csinálj, de én ezt tenném, az biztos. 😊 az esetlegesen felhalmozott lemezekkel azért persze kellene valamit kezdeni. :/
Kösz a segítséget!