61525

| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
legjobban a histor-X mod passzol ehhez sztem :) -
én még keresem a modot, amivel végig tudnék menni ... (béna vagyok)
és ezekszerint a benzin se lesz elég :D -
hirtelen én is azzal mentem, mert csak a Megane Trophy van fent meg F1RFT 2010. Csak a Megane autóba nem lehet annyi üzemanyagot vételezni amivel végig tudtam volna menni. F1 autóval, elsőre 31p :) -
Igen végig mentem rajta, ne nevessetek forma 1-es gépautóval.. nekem nagyon bejön, részletes, szépen kidolgozott de rohadt hosszú és valóban nehéz megtanulni mi hol hogy.. :) -
Viszont nem igényel olyan betanulást mint a Nord pl.
Eléggé hasonlóak a kanyarok nagyon hasonló féktávokkal.
Ezért 2. 3. nekifutásra tök jó tempót lehet autózni rajta. -
Egy baj van vele, megtanulhatatlan, kibaszott nagy kockának kell lenni hogy minden kanyarját és féktávját vágd. -
Aha, nagyon jó pálya. Ez az első, ahol ilyen hegyi verseny fílingem van, közel a falakhoz, betontömbökhöz, és mindezt nagyon gyorsan. TCL, DRM, GP79, meg GP2 moddal 40 perc alatt körbe lehet érni. -
Targa Florio
72km - valaki végigment már rajta?
(thx 2 thedriver, másik topikban linkelt egy videot, abban találtam) -
Laceee #58457 Szerintem az oprendszer beállításaival lesz a gond, ilyet még nem is hallottam, hogy nem menti el a setupokat az rF. -
Kovika88 #58456 Sajnos nem használ az újra telepítés sem, és amit ajánlottál az sem de azért köszi! -
Egyik leggyakoribb hiba hogy vagy magát az rF-et telepítik ékezetes mappába,vagy pedig esetleg a profilod tartalmaz ékezetet....(szerintem nállad is valamelyik a kettő közül)Ha nem,akkor passz.. -
Kovika88 #58454 Sziasztok!
Lenne 1 kédésem:
Már többször is újra telepítettem az rfactort, 1 hiba miatt az pedig az, hogy nem menti el a profilomat, illetve a setupjaimat...
Számítógépem: Windows 7 64 bites op rendszerrel -
Köszi. Végigcsináltam és az új(!) nvidia driver volt a ludas... ki látott már ilyet?!
-
szerintem driver cleanert futtasd le (töröld amit felrakot) majd te rakd fel a megfelelő nvidia drivert.
gondolom nem kell segítség a "miként távolítsuk el szakszerűen a drivert" részhez, de ha mégis itt megtalálod
-
PacsutaTibi #58451 Én csak azt láttam hogy készül Rf-hoz. Cruzeról volt kép.
DE! GTR2höz már kijött az STCC2 konvert mod. Kocsinként lehet leszedni. Ha érdekel írj vissza, küldök neked privátba üzit a linkről. -
Nafasza. A múlt héten (véletlenül) bennhagytam a win7 frissítésnél a nvidia drivert. Frissített is mint annak a rendje, de azóta bizonyos mod-pálya kombóknál veszettül szaggat a játék annak ellenére, hogy az fps értékek jónak tűnnek, meg az egésznek amúgy sincs semmi köze a grafikai részletezettségen, mert tökmindegy miket állítok. A többi szim (GTL, Race07, netkar, meg iRacing gond nélkül szaladgál csúcsfordulaton, szóval ez az rF hülyesége már megin'. Már bánom az egészet, hogy a pék rakja tele...
...régebben voltak hasonló gondok itt a fórumon: emléxem, olvastam anno ezt-azt, 1-2 embernél. Azóta volt-e már szó megoldásról??? Van azóta valami extra lehetőség, ti tudok vmit? Köcce a válaszokat. -
haliho
valaki találkozott már STCC2 konvertel? főként az Astra kéne belőle :) -
Valaki nem tud Formula Abarth modról? -
Bocs xD nem olvastam az egyel alatta lévő hsz-t :D -
Elvileg jó a méret. 245/630-19. Bár olvastam már sok méretet, de ez tűnik a leghivatalosabbnak.:)
A Shift2 gyári felnije is 19-es, miközben az eredetileg 17-es volt, ha jól tudom még rendelni sem lehetett mást. Tulajdonképpen a szintszabályozós futómű és a klíma volt az extralista. Még színből sem lehetett választani.:D -
atiwrc #58445 Nagyon franko
Csak a szerintem tul magas gumioldalfala nem tetszik, de a felni az nagyon szép, sajna az rfes dtmevo2modba nagyon elszurták, ott meg a felni hatalams.
http://www.germansportscars.net/_contentImages/content_1917dt.jpg
-
PacsutaTibi #58444 Pff... :D
Pont erre írta, hogy ezen kívül tudunk-e ilyen hosszú pályákat. -
PacsutaTibi #58443 :D
Egyébként most mentem végig a VFTS-el. (49perc) Hát valami nagyon állat, bár fárasztó is. Féltávig asszem 2 kocc volt csak az elején, aztán beforogtam, de nem mentem neki semminek. Majd kb a táv kétharmadánál 1 percen belül 3 hiba, az egyikben le is fulladtam, tolatni kellett. Majd rá kb 2 percre lesetem az útról jó egy perc volt mire visszakapaszkodtam a mélyből. Akkor már picit jobbra húzott, de a következő kocc megadta a végső döfést a bal első futómünek. Úgyhogy kb a táv utolsó 5öd, 6odát úgy küzdöttem végig. A jobb kanyarokat kb 40el tudtam venni, a hosszú egyenesbe kétszer is fékeztem mert azthittem jön a kanyar, egy helyen el is tévedtem, mert mentem egyenest és úgy tünt elmegy az út balra, visszatoltattam elindultam arra, persze jó 20-30 méter után meg nem volt már út :D. Egy házhoz is beálltam aminek a kapuja szembe volt ahogy érkeztem a kanyarba :D, de a másik kapun kijöttem. Úgyhogy simán lehetne jobb kört menni, olyan 42 perc körülit. Itinerrel mégjobbat. -
Targa Florio :) Most adták ki rFactorcentral-on, 70 km-es GPL konvert. -
Biztos, hogy az rF lett elindítva, nem valami képnézegető progi?:D -
PacsutaTibi #58440 A tesóm nagyon nem gyenge gépén is 5!!!! FPS-t produkált. De ha a beállításoknál az árnyékokat lekapcsoltuk teljesen off-ra, és minden más beállítás maradt max-on akkor simán futott 60-70FPS-el. -
Zsír :) -

-
Rainbow15 #58437 jaja az lesz az :P -
ez erre a hsz-re ment ---> #58432 -
Corsica? -
Rainbow15 #58434 köszi megnézem -
Pikes peak?
elég híres és hirhedt pálya -
Rainbow15 #58432 szép, csak sajnos laggol a gyenge gépemen :)
Tudtok még ilyen hosszú hegyi pályákat? Csak párat ismerek, nevüket sajnos nem tudom (egyik talán 42km of valami (ciprus vagy costarica vagy valami más :P) -
Hátha vkit érdekel:http://www.nogripracing.com/details.php?filenr=33037 -
Pálya GDB vonatkozó rész. WordPad, vagy bármilyen szerkesztőben átírod, mented, megosztod - versenyzel.
-
Bodzzza #58429
Jelentkezés itt! -
Plett #58428 A pálya GDB-jében nézd meg szerintem, ott lehet ilyeneket beírni hogy hány óra legyen. :) -
Új Pontiac képek a Histor X-től.
itt az fb-n -
oder hano #58426 Üdv! azt szeretném megkérdezni hogy miért lép ki a játék amikor betölteném a pályát?