rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Tudom hogy nem valósághû a verseny közbeni tankolás, de muszáj, mert ha csak a gumi kopik, az AI-k nem hajlandók kimenni a boxba, nekem meg egy idõ után szükségem van rá ha nem akarok csúszkálni.)
Szabad stílus.😊 Egyedül a Yokohama Docks egyik pályáján idõre.A lényeg hogy Te legyél a legjobb és megmutasd hogyan kell és lehet az autót a gázpedállal irányítani.Minden további infó folyamatosan a honlapunkon lesz elérhetõ.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Thank God, I\'m a Lada owner!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Despite the success of the 2009 and 2010 events, the organizer did not receive the expected institutional support.
WTCC promoter Marcello Lotti commented: “Morocco is the only country in Africa today to host a world-class motorsport event. After all the hard work and the considerable infrastructure investments made by the local promoter and the Government, it is regrettable to see Marrakech dropped from the calendar. I know the organizers did all they could to avoid this sad decision. We are currently in negotiations with a couple of other racetracks in Central Europe to replace the event on the same date. We should be ready to announce the location of the fourth race meeting of the season in one-month time.”
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Helyette egy közép-európai országot szeretnének helyettesítõként..na most az vagy Brno vagy a Hungaroring..
Akinek kedve van egy kis Subarus drifthez és megmutatná a tehetségét,várjuk szeretettel egy versenyre.Obhun racing

csak kár hogy jövõre világvége <#rinya>#rinya><#idiota>#idiota>
Tim azt nyilatkozta, hogy hallgatták mit szeretnének a felhasználók, rajongók, és ezt+azt még blerakosgatnak a játékba. Ezért is nyúlik el többek között a fejlesztés. Ennek szerintem inkább a jobb oldalát kell nézni. Idén valamikor biztos kijön,maga Tim mondta, csak az idõpont kérdése. De inkább legyen minden téren jobb, és nagyon jó, kész verzió, mint egy összedobott, bugos, alapvalami.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Az Abarth 500-at már megcsináltam, neki is álltam a skineknek, az angol sorozatból, aztán megúntam a festegetést, úgyhogy most 3-4 skinnel kiraktam az oldalunkra le lehet tölteni, fizikát csináltam hozzá, meg a cockpitet átvariáltam, hogy azért ne olyan "utcai" hangulata legyen.
\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/
A 2007 Seat Leon Supercup autót valaki nem konvertálta még át "véletlenül" rfactorba? Jó kis gép.
Vagy ha még nem, akkor nem gondolkozik rajta? <#zavart1>#zavart1>
2011 line-up
Helyette a volt A1GP sorozat lesz, amely most AutoGP néven fut.
AutoGP Teams
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
aztán meguntam mert én csak kuplung segítséggel mentem míg mások így:

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Virtual SimRacing

Ja még annyit szeretnék kérdezni hogy megpróbáltam skinezni és mikor visszatettem a játék mappájába a skint akkor valamiért egy másik skint tett ugyan arra a kocsira... Vki tud megoldást?<#help>#help>
Nyugodalmas Jó Éjszakát! És Kellemes Hétvégét!<#wave>#wave><#wave>#wave>