61525
  • Rojales
    legjobban a histor-X mod passzol ehhez sztem :)
  • arty
    én még keresem a modot, amivel végig tudnék menni ... (béna vagyok)

és ezekszerint a benzin se lesz elég :D
  • Freedom88
    hirtelen én is azzal mentem, mert csak a Megane Trophy van fent meg F1RFT 2010. Csak a Megane autóba nem lehet annyi üzemanyagot vételezni amivel végig tudtam volna menni. F1 autóval, elsőre 31p :)
  • V43 1105
    Igen végig mentem rajta, ne nevessetek forma 1-es gépautóval.. nekem nagyon bejön, részletes, szépen kidolgozott de rohadt hosszú és valóban nehéz megtanulni mi hol hogy.. :)
  • hondash3
    Viszont nem igényel olyan betanulást mint a Nord pl.
    Eléggé hasonlóak a kanyarok nagyon hasonló féktávokkal.
    Ezért 2. 3. nekifutásra tök jó tempót lehet autózni rajta.
  • Ulvar
    Egy baj van vele, megtanulhatatlan, kibaszott nagy kockának kell lenni hogy minden kanyarját és féktávját vágd.
  • bardocz
    Aha, nagyon jó pálya. Ez az első, ahol ilyen hegyi verseny fílingem van, közel a falakhoz, betontömbökhöz, és mindezt nagyon gyorsan. TCL, DRM, GP79, meg GP2 moddal 40 perc alatt körbe lehet érni.
  • arty
    Targa Florio

72km - valaki végigment már rajta?

(thx 2 thedriver, másik topikban linkelt egy videot, abban találtam)
  • Laceee
    Szerintem az oprendszer beállításaival lesz a gond, ilyet még nem is hallottam, hogy nem menti el a setupokat az rF.
  • Kovika88
    Sajnos nem használ az újra telepítés sem, és amit ajánlottál az sem de azért köszi!
  • gabaly
    Egyik leggyakoribb hiba hogy vagy magát az rF-et telepítik ékezetes mappába,vagy pedig esetleg a profilod tartalmaz ékezetet....(szerintem nállad is valamelyik a kettő közül)Ha nem,akkor passz..
  • Kovika88
    Sziasztok!

Lenne 1 kédésem:
    Már többször is újra telepítettem az rfactort, 1 hiba miatt az pedig az, hogy nem menti el a profilomat, illetve a setupjaimat...

Számítógépem: Windows 7 64 bites op rendszerrel
  • Ginger17
    Köszi. Végigcsináltam és az új(!) nvidia driver volt a ludas... ki látott már ilyet?!
  • Dietrich
    szerintem driver cleanert futtasd le (töröld amit felrakot) majd te rakd fel a megfelelő nvidia drivert.
    gondolom nem kell segítség a "miként távolítsuk el szakszerűen a drivert" részhez, de ha mégis itt megtalálod
  • PacsutaTibi
    Én csak azt láttam hogy készül Rf-hoz. Cruzeról volt kép.

DE! GTR2höz már kijött az STCC2 konvert mod. Kocsinként lehet leszedni. Ha érdekel írj vissza, küldök neked privátba üzit a linkről.
  • Ginger17
    Nafasza. A múlt héten (véletlenül) bennhagytam a win7 frissítésnél a nvidia drivert. Frissített is mint annak a rendje, de azóta bizonyos mod-pálya kombóknál veszettül szaggat a játék annak ellenére, hogy az fps értékek jónak tűnnek, meg az egésznek amúgy sincs semmi köze a grafikai részletezettségen, mert tökmindegy miket állítok. A többi szim (GTL, Race07, netkar, meg iRacing gond nélkül szaladgál csúcsfordulaton, szóval ez az rF hülyesége már megin'. Már bánom az egészet, hogy a pék rakja tele...

...régebben voltak hasonló gondok itt a fórumon: emléxem, olvastam anno ezt-azt, 1-2 embernél. Azóta volt-e már szó megoldásról??? Van azóta valami extra lehetőség, ti tudok vmit? Köcce a válaszokat.
  • simcompany
    haliho

valaki találkozott már STCC2 konvertel? főként az Astra kéne belőle :)
  • Smici1985
    Valaki nem tud Formula Abarth modról?
  • Penge88
    Bocs xD nem olvastam az egyel alatta lévő hsz-t :D
  • zolee145
    Elvileg jó a méret. 245/630-19. Bár olvastam már sok méretet, de ez tűnik a leghivatalosabbnak.:)
    A Shift2 gyári felnije is 19-es, miközben az eredetileg 17-es volt, ha jól tudom még rendelni sem lehetett mást. Tulajdonképpen a szintszabályozós futómű és a klíma volt az extralista. Még színből sem lehetett választani.:D
  • atiwrc
    Nagyon franko
    Csak a szerintem tul magas gumioldalfala nem tetszik, de a felni az nagyon szép, sajna az rfes dtmevo2modba nagyon elszurták, ott meg a felni hatalams.
    http://www.germansportscars.net/_contentImages/content_1917dt.jpg

• PacsutaTibi
    Pff... :D

Pont erre írta, hogy ezen kívül tudunk-e ilyen hosszú pályákat.
  • PacsutaTibi
    :D

Egyébként most mentem végig a VFTS-el. (49perc) Hát valami nagyon állat, bár fárasztó is. Féltávig asszem 2 kocc volt csak az elején, aztán beforogtam, de nem mentem neki semminek. Majd kb a táv kétharmadánál 1 percen belül 3 hiba, az egyikben le is fulladtam, tolatni kellett. Majd rá kb 2 percre lesetem az útról jó egy perc volt mire visszakapaszkodtam a mélyből. Akkor már picit jobbra húzott, de a következő kocc megadta a végső döfést a bal első futómünek. Úgyhogy kb a táv utolsó 5öd, 6odát úgy küzdöttem végig. A jobb kanyarokat kb 40el tudtam venni, a hosszú egyenesbe kétszer is fékeztem mert azthittem jön a kanyar, egy helyen el is tévedtem, mert mentem egyenest és úgy tünt elmegy az út balra, visszatoltattam elindultam arra, persze jó 20-30 méter után meg nem volt már út :D. Egy házhoz is beálltam aminek a kapuja szembe volt ahogy érkeztem a kanyarba :D, de a másik kapun kijöttem. Úgyhogy simán lehetne jobb kört menni, olyan 42 perc körülit. Itinerrel mégjobbat.
  • Penge88
    Targa Florio :) Most adták ki rFactorcentral-on, 70 km-es GPL konvert.
  • zolee145
    Biztos, hogy az rF lett elindítva, nem valami képnézegető progi?:D
  • PacsutaTibi
    A tesóm nagyon nem gyenge gépén is 5!!!! FPS-t produkált. De ha a beállításoknál az árnyékokat lekapcsoltuk teljesen off-ra, és minden más beállítás maradt max-on akkor simán futott 60-70FPS-el.
  • macleody
    Zsír :)
  • Toby0501

• Rainbow15
    jaja az lesz az :P
  • Gerrard93
    ez erre a hsz-re ment ---> #58432
  • Gerrard93
    Corsica?
  • Rainbow15
    köszi megnézem
  • Dietrich
    Pikes peak?
    elég híres és hirhedt pálya
  • Rainbow15
    szép, csak sajnos laggol a gyenge gépemen :)
    Tudtok még ilyen hosszú hegyi pályákat? Csak párat ismerek, nevüket sajnos nem tudom (egyik talán 42km of valami (ciprus vagy costarica vagy valami más :P)
  • lacica
    Hátha vkit érdekel:http://www.nogripracing.com/details.php?filenr=33037
  • Ginger17
    Pálya GDB vonatkozó rész. WordPad, vagy bármilyen szerkesztőben átírod, mented, megosztod - versenyzel.
  • Bodzzza

Jelentkezés itt!
  • Plett
    A pálya GDB-jében nézd meg szerintem, ott lehet ilyeneket beírni hogy hány óra legyen. :)
  • Dietrich
    Új Pontiac képek a Histor X-től.
    itt az fb-n
  • oder hano
    Üdv! azt szeretném megkérdezni hogy miért lép ki a játék amikor betölteném a pályát?