61525

| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
Én a FFB-n is érzem ha esetleg lejjebb megy az FPS... -
Nálam 100 alatt már késik a kormány. Emiatt vissza kell vennem a részletességből, hogy mindig meglegyen a 100. Eléggé idegesítő dolog és eddig még nem találtam rá megoldást. -
Az elég érdekes lenne. Én játszottam 12-18fps-el lfs-t, és semmi ilyesmit nem vettem észre, egy idő után meg megszokta a szemem. Ráadásul a képernyő is kicsi volt, egy netbook, gépem éppen elromlott, és nem volt más:D -
Valahol valami olyansmit is hallottam, h a fizika is fps-enkent van szamolva vagy valami ilyensmi, de ezt csak hallotta, nem vagyok biztos benne... -
Ja, azt hittem valami más fizikai dolog. Én se szeretem, ha alacsony az fps, nem látom rendesen. -
csak az a baj a simbinnel, hogy baszik patchet kiadni a szokásos 1db után amiben a multi kapcsolódást javítja ;) -
Felrobban a geped, nem tudtad? 
Az alatt mar nem annyira folyamatos a kep, en pl rosszabb koroket megyek 50 alatti fpssel... De van aki csak akkor veszi eszre, ha 30 ala csokken, ez egyenenkent valtozik. -
Mi lesz, ha 50 alá megy az fps? -
GPx8 #58937 rF2 -ből csak a motor érdekel, majd a SimBin csinál hozzá megfelelő grafikai körítést... ;) -
Sztem egy szimnek ugyanolyan grafika mellett mindig nagyobb lesz a gepigenye, mint arcade tarsainak, mert a fizika szamolasara tobb eroforras kell.
Az rf siman elfut egy ketmagos procival, 4850-es vga-val, sotetben 25 emberrel, max felbontason, tapasztalatbol mondom es ez teljesen jo, sztem...
Ha valaki szimezni akar komolyan, akkor szamolnia kell azzal, h kell a vas ala, ez van, itt nem mehet 50 ala az fps... -
PacsutaTibi #58935 Ezzel a "sőt"-el vitatkoznék. Tapasztalataim alapján a BTBben készített pályák Rfactorban nagyságrenddel jobban futnak mint RBR-ben(az rx_plugin alatt). Van hogy 8-10 fps RBR-ben és Rfactorban meg vígan szaladgál 40-50fpsel.(Ugyanaz a pálya!)
Egyébként hogy melyik mod hogyan fut több emberrel, nagyban függ a készítőktől is. Hogy mennyire dolgozzák ki a kocsikat és megfelelően "lod"-olják-e.
Nagy előnye az Rfactornak hogy elég jól skálázható, sokmindent lehet állítani benne. -
Nem kell nagyon messze menni, az én laptopomon(tudom itt jöhetne, hogy a laptop nem játékra való, mellesleg ez egy 2008as fejlesztésű gamer cucc) közepes felbontással megy el élvezhető szinten a játék, szóval én is úgy gondolom, hogy még ehhez a 6 éves játékhoz is elég jó gép kell ha valaki online mondjuk 20-25 ember ellen szeretne versenyezni... -
Nem tudom te hol élsz, de elmondom, hogy itt Magyarországon nagyon sok embernek nincs olyan gépe amin gond nélkül elszaladgál az rF. Sőt, sokaknak pl gondot okoz az RBR-hez kiadott BTB-s pályák futtatása is. -
Már csak árnyék kéne rá ! :) -

Valaki letudná írni, h kell egy GTR2-ből átkonvetált autóban az Motec kijelzőt átrakni úgy, h minden működjön /a sebesség és a seb. fokozat kijelzés, üzemanyag meg ilyenek/. Mert nem akarja az igazságot. -
Ugye ugyan arról a 6 éves játékról beszélünk ? :D
Az vicc, ha valakinek nem fut jól. -
Szabi1991 #58929 ez már elég jól néz ki :)
-
6870-et már akkor :-) -
Na látod, és azt az rF1-ből is ki lehet hozni. Ennél az rF2 szerintem többet fog tudni, szóval a látvánnyal nem hiszem, hogy gond lenne. Legalábbis szimulátoros szemmel. -
Hát nekem mindenből új kell...új alaplap, bele DDR3as RAM, hozzá I5 proci, meg HD 6850 (kizárólag Sapphiretől). Szóval minden....na de ez majd fél év múlva szerintem. -
unrealnoise #58925 OFF Jah, nekem már jó ideje kinéz egy videokártya "frissítés", de addig csúsztatgatják az rF2 megjelenést, hogy biza addig én ugyan nem veszek, majd csak ha biztos az időpont. :)
Viszont nálam marad 4GB ram, az alaplapomba csak DDR2 megy, az újonnan meg drága már. Egy ideig kihúzom egy új VGA-val meg a Q9400-al. ON -
Zoli félreértesz.
Hány éjszakai futam volt vagy változó fényviszonyú szimulátor verseny Rfactorban? Hát tuti hogy nem sok, annyira laggolt egyesek gépe.
Az más kérdés hogy azóta venni kellett volna már erősebb gépet az embereknek, én magam részéről tudom hogy ez is ultrán menni fog nekem, csak másnak fog kopni az álla, hogy basszus gépet kéne fejleszteni... :). -
Nekem egy iRacing grafika boven eleg lenne -
GPx8 #58922 Szvsz. nem screenshot generátorra van szükség, hanem vérbeli szimulátorra. Nekem pl. még az Lfs grafikájával sincs semmi bajom. -
Hát egy shift grafikával szerintem mindenki elégedett lenne ! ;) -
Módosítanék: mára már vígan futkosna a szimulátorosok nagy százalékánál, de még mindig nem mindenkinél.
Nekem egy Shift/Shift2 grafika tökéletesen elég. Sokkal jobban érdekel az új gumifizika, a használatnak megfelelően felgumizódó pálya, az eső, a felszáradó pálya ami ott szárad ahol a legtöbbet mennek rajta, stb.
Még egy GTA4-es füstnek örülnék, azt nagyon jól megcsinálták.:) -
Ultrán...? -
Tényleg milyen kurvajó lenne, hogy 6 év múlva már simán futna
-
Levenni mindig lehet!
Ez nem indok, hogy magas lenne a gépigény! Igenis nézzen már jól ki , attól ,hogy szimulátor még szép is lehetne!
Főleg, hogy ezek nem 1 évre való játékok, rF is ha 5-ször olyan szép lenne mára már vígan futkosna ... -
Az úgy nem megy, hogy sírunk a látványért majd ha csinálnak valamit akkor sírunk, hogy nem fog futni a gépünkön. Most akkor mi legyen?:D
Az F1 2010/11 sorozattal meg nem kell összehasonlítani, mert itt azért mást is kell számolgatni a gépnek, nemcsak azt, hogy a napsugár hogyan csillan meg az esőcseppeken, egyenként.:) Mivel nem a NASA gépein játszunk hagyniuk kell némi kapacitást a fizika számolgatására is, nem vehet el minden erőforrást a grafika. -
Igazából annyi, hogy a programozók gyökerek és lusták. Volt az a 100 kilobyte-os játék ami durvábban nézett ki mint Quake2 :)
Link: http://www.theprodukkt.com/kkrieger -
valaki elmagyarázhatná ezt az optimalizálatlan dolgot a miben létét. nem azt vitatom, hogy nincs vagy nem olyan rossz hanem mitől lesz egy játék optimalizálatlan miközben az elődje nem volt az. pl. COD1-COD2 vagy RO1 - RO2 stb.
Készítők a legcombosabb vga-val készítik a játékot és nem nézik meg egy gyengébb pl. közepes kategóriás vga-val? -
5665 #58913 Belekezdtem egy skin készítésébe de nem tudom hogy kell úgy az ablakra írni hogy azt ha berakom a játékba ne legyen körbe fekete mindenhol az autón? -
f1andris #58912 rFactor 2 screenshotok! -
No nem mintha az lenne legfontosabb, hogy milyenek a fények ... :)
Majd belepiszkálunk, hogy jól nézzen ki :)))
Feltéve ha addig még élek, mire megjelenik :DDD -
Megnézem majd kinek fog futni rendesen szerveren ilyen grafikánál, aztán lehet szidni hogy optimalizálatlan meg a kifogásokat keresni xD -
unrealnoise #58909
-
unrealnoise #58908 Persze szép is, csak arra akartam utalni, hogy kimentett merev képeknél bizony még egy olyan szép játék is tud szarul mutatni, mint az F1 2011. -
Pedig nagyon szép... -
unrealnoise #58906 Nah nem mintha az F1 2011 olyan szép lenne pár screenshotok alapján. :D