61525

| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
Debilon #58985 azt a verziót kell megszereznetek ami a szerveren is fut, kitudja, milyen módosítások vannak még benne pluszban, nameg a pályának is teljesen egyeznie kell
meg vannak szerók ahova csak eredetivel lehet felmenni -
Lord Ragnar #58984 Hello!
Haver meg én most töltöttük le a játékot és akarunk játszani, csak nemigazán világos ez a dolog, hogyan kell modokat berakni, meg ilyenek.
Letöltöttünk egy Clio modot, de így is azt írja ki a clio kupás szervereken, hogy nem megfelelő az autó.
Le tudná írni vki röviden h mi a rák ez az egész mod installálás meg ilyenek?
Előre is köszi! -
Lovver2010 #58983 Én mennék WTCC ligára csak nincs eredeti játékom az gond? -
edisonae86 #58982 Hello mindenkinek!
Egy jóbarátom és én indítunk egy WTCC ligát a közeljövőben(ebben a hónapban elvileg)
Versenyzőkre van szükségünk! További részletek itt: http://wtccevolution.magix.net/start.htm
(Az oldal folyamatosan frissül majd további infókkal)
Köszönöm a figyelmet! :)
-
Lovver2010 #58981 Sziasztok kedves fórumozok tudnátok abban segíteni az autók teljesítményét hogy tudom módosítani milyen programmal köszi előre is ÜDV. -
Ja, és ha simán azt írod be, hogy Photoshop DDS plugin, akkor is első találatra kiadja.
-
Tibi ne idegesíts! Beírod google-ba: rfactor photoshop skin, és a LEGELSŐ(!!!!!!!!!) találatra ott van, hogy NVidia plug-in kell hozzá! MINDEN le van írva. Persze gondolom én vagyok a hülye, hogy utána mertem évekkel ezelőtt nézni saját magam, hogy mit hogyan kéne csinálnom. Kicsit gyorsabb volt, mint itt kérdezősködni.
-
Skorzeny8814 #58978 Ez bejött :) Most már olyan minden, amilyennek lennie kell. Most már csak tökéletesítenem kell a festést. Köszönöm a segítséget! -
Skorzeny8814 #58977 Kipróbálom, amit mondtál. De a problémám az, hogy a festés a menüben még pöpec. Pont úgy néz ki, ahogy kell neki. Csak a verseny közben lesz belőle ilyen krix-krax :S -
Skorzeny8814 #58976 Alapból DDS formátumban mentettem Professzor Úr, és akkor sem dobta fel :P -
overx #58975 Sziasztok
Van valami magyar szerver ahol ki tudom próbálni rfactort ?
Modokat hogy tudok fölrakni ?
üdv Over -
PacsutaTibi #58974 Nem analfa-béta. Csak úgy látszik te se tudod hogy kétféle dds plugin van Photoshophoz.
-Az Nvidiás amiben sokmindent be lehet állítani. (A fájlneve elvileg photosho_plugin-dds.8bi)
-Valamint van egy másik amin nem lehet állítani semmit. (Ennek a neve dds.8bi)Mindig DXT5 interpolated alfába ment, és generál is hozzá mip-mapet. Most próbáltam ki.
Ami Toby linkelt neve alapján ez utóbbi.
Szóval Skorzeny8814!
Amit a Toby által adott pluginnal kimentettél, azt próbáld ki a játékban. Jónak kellene lennie.
-
Amikor mented PS-ben beállítod, hogy dds formátumot mentsen. Utána fogja kidobni az ablakot, de komolyan mondom, aki ennyire anafla-béta az egészhez, az inkább hagyja a francba, és vezessen. Vagy sakkozzon, nekem mindegy. Nálunk bajnokságban kiírtuk, hogy DDS-t Nvidia plug-in-el lehet megnyitni PS-ben, és mind a 20 ember leadta pár napon belül a festését, szó nélkül. Nem értem, mi olyan nehéz ebben... (és alapból csinál mipmap-ot default-on) -
Skorzeny8814 #58972 Így már felismeri a dds-eket :) Viszont nem ad be semmiféle nVidia ablakot amikor menteni akarom a dds fájlokat, így nem tudok hozzá ilyen mipmap-okat csinálni. Szóval a problémám továbbra is fennáll. -
Másold be ezt a fájlt a "Photoshop/Plug-ins/File Formats" mappába, nyisd meg a PS-t és ott lesz a formátumok közt a DDS. -
Skorzeny8814 #58970 Nekem itt nincs semmilyen dds plugin mappa, még csak hasonló sem. -
Edit / Preferences / Plug-ins és itt az Additional Plug-Ins Folder-hez pipa, majd choose, és jól kiválasztod a dds plugin mappáját. -
Skorzeny8814 #58968 dds -
Skorzeny8814 #58967 Telepítettem, de továbbra sem ismeri fel a Photoshop a dd fájlokat. -
Skorzeny8814 #58966 Letöltöm és kipróbálom. -
Ezt töltsd le, plugin Photoshophoz, nem kell hozzá nVidia kártya. -
Skorzeny8814 #58964 Nem tudok photshoppal DDS-t kezelni, mert ATI kártyám van, szóval nem tudok hozzá nVidia plugint telepíteni. Paint.NET-tel szerkesztem a .dds fájlokat. -
Amikor Photoshopban mented a dds-t, bejön egy nvidias ablak, ott van olyan, hogy Generate Mipmaps, mellette meg egy legördülő menüben számok. A többit rakd össze. :) -
Skorzeny8814 #58962 Próbálok feltölteni róla képet, de nem tudom 20 kb-ra összezsugorítani -
Skorzeny8814 #58961 Skinek szerkesztésében eléggé kezdő vagyok. Eddig a legnagyobb teljesítményem a sisakok átfestése volt. Szóval fogalmam sincs hogy mi ez a mipmap :S Elmagyaráznád? -
A dds mentésénél csinálj mipmapeket is, 6-ot kb. -
Skorzeny8814 #58959 Helyesbítek!
Bármelyik Williams pilótát választom annak a festése pöpec, de a csapattársamé (mindegy melyikükkel vagyok: Villeneuve vagy Frentzen) egy összekuszálódott izé :( -
Skorzeny8814 #58958 Sziasztok! Egy skin-t szeretnék készíteni a GPteam 98-as modhoz. Mindig Williams Reanult fan voltam, és arra gondoltam, csinálok egy olyan festést, amivel a 98-as évadban is lehet ezekkel a járgányokkal nyomni. A problémám az, hogy míg Villeneuve autóján tökéletesen működik az "új" festés (felülírtam vele a régi dds fájlt, hogy ne csak választhassam, hanem az AI-k is ezt használják), addig Frentzen-nél egy össze-vissza pacsmagolt autót kapok, aminek semmi köze az általam módosított mintához. A menüben még tökéletes Frentzen festése, de a pályán már nem paasszol. Ha van itt valaki, aki csinált már skineket, jól jönne a segítsége. -
unrealnoise #58957 mondjuk van egy olyan érzésem, ha nem jön össze nekik az rf2 szint és nem kajálja úgy a nép, akkor tuti lesz gmotor3-ból is gamma... -
GTR3-nak saját motorja lesz amit SimBin fejleszt tudtommal. -
Szabi1991 #58955 2005 rf 2006 GTR2 2009 NFS:S
2011 rf2 2012 GTR3 -
unrealnoise #58954 Hát igen, nem is ez a gondom, hanem az, hogy a GTR3 elvileg saját motorral készülne. Igazából nem tudom jól járnánk-e ezzel. Nekem az rFactor 2 nagyon megfelel grafikára, pláne mozgásban, nem hinném, hogy a Simbines srácok a 0-ról képesek lennének ilyen szintű motort összedobni (gumifizika, eső, 24h + effektek). -
2005 rf 2006 GTR2
2011 rf2 2012 GTR3
nyugi ;) -
unrealnoise #58952 Egyébként volt aki a visszapillantó tükröket kritizálta, mert virtuálisak. nos lehet azok, de nekem pl iracing alatt lett ki a tököm azzal, hogy oké, hogy látom benen magam is (reális), de nem tudtam állítani, volt hogy bizonyos járgányoknál teljesen használhatatlan volt az egész... Szóval inkább maradjon ilyen, vagy legyen totál testreszabható. -
unrealnoise #58951 oké, de az régi volt és nem túl jó felbontásban, meg az szvsz nem is végleges, meg pár dolog el volt csúszva. mindegy amúgy, csak jó lenne már egy koplett leírás, milyen pályák várhatóak az alapban, melyek lesznek később, meg etc... egyébként kicsit off, de a Simbin alszik? Még 2012-re se lesz semmi a GTR3-ból... -
Szabi1991 #58950 a menüről már volt kép -
unrealnoise #58949 Pfúú, de jó lenne már esős gameplay, éjjel, nappal, különböző járgányokon, felszáradó pálya, ó lenne a manüt is látni, remélem most nem kussolnak el megint mondjuk novemberig, decemberig... -
f1andris #58948 Újabb rF2 shotok a felturbózott HDR-el: képek -
tedd az időt éjszakaira a meglévő pályákon és már van is esti pályád. -
Üdv!
Azt szeretném kérdezni hogy éjszakai pályát lehet letölteni valahonnan?
thx