61525

| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
Hát ez bűnronda .
Ennél szebbet lehetett előcsalni régen azzal a postprocess cuccal(már nem tudom a nevét...) ! -
unrealnoise #58904 Grafika még mindig nem az igazi, de szimek közt mozgásban, ilyen dinamikával (24h, változó időjárás) szerintem pofásan fog kinézni. -
Szabi1991 #58903
-
-
5665 #58901 Belekezdtem egy skin készítésébe de nem tudom hogy kell úgy az ablakra írni hogy azt ha berakom a játékba ne legyen körbe fekete mindenhol az autón? Jah és én Irfan view-vel csinálom jpg-ből dds-be convertálva!! PLS nagyon kéne a segítség THx -
himi007 #58900 Sziasztok! Több év kihagyás után tegnap ismét leporoltam a jó öreg Driving force pro-t, és elkezdtem ismerkedni a rfactorral! Nagyon nagyon jó! Gyakorlásként a Hltc Team által készített Vfts Ladával körözgetek! Sokat olvastam a kormány beállításával kapcsolatosan, de szívesen várom a tapasztalatokat. Real feel plugin megéri, illetve elő lehet csalni a 900°-os fordulatot? köszönöm -
Most már nekem is jó. Thx. -
Debilon #58898 nekem vitte, full screenben is -
Nem viszi a 720-at. Csak nekem, vagy másnak is beáll a videó ilyen felbontásban? -
-
A Photoshopban nincs dds plugin. nVidia oldaláról le kell tölteni, majd telepíteni, és a Ps-ben beállítani. -
Skorzeny8814 #58894 DDS converter a skinek kezelhető-képpé alakításához, aztán photoshop. Elvileg a photoshopban van DDS plugin, de nekem az nem műkszik. Szóval így kikerülhető. -
Skorzeny8814 #58893 Sziasztok! Van rá valami mód, hogy visszakeressem egy korábbi hozzászólásomat a témában? Régebben feltettem egy kérdést, de már nem emlékszem a válaszra, amit kaptam és fontos lenne megtalálnom. -
Photoshop (vagy bármilyen képszerkesztő) +nVidia dds plugin. Bármilyen alatt nem a paint-et értem.:) -
5665 #58891 Valaki tud olyan programot amivel rFactorba tudok saját skint készíteni?? thx -
5665 #58890 Valószinű aki feltette az hiányosan tehette fel!Merta azért irjaki mert hiányzik az a fájl! (szerintem) -
matuja #58889 Sziasztok! Van egy kis problémám: feltettem az rFactort és elindul a game fekete képernyő nem történik semmi! Nyomok egy Esc-et és kiír vmi iesmit h: erro coresharmas.mas ! Mi lehet a baj ?
Köszi előre is a segítséget !!!! -
mert hianyzik az a mas file... -
5665 #58887 azt miért irja ki azt az rF mikor elindítom a pályát hogy:COMMONMAPS.MAS error opening!??? -
Suzi Swift van a Simco-tól :) -
5665 #58885 nem tudom! Azért kérdeztem hátha valaki tud! Miért irja ki azt az rF mikor elindítom a pályát hogy:COMMONMAPS.MAS error opening!???
-
Te láttál már ilyet? Mármint van Ignis mod rF-hez? -
5665 #58883 Helló4 Valakiv tud adni egy suzuki ignis módot ?? -
Okés, köszi szépen! -
Régebbi interpreter kell neki, 1.03.0106-os verzió. Az újjal nem megy. -
Bocs a zavarásért, kicsit off. Telemetria. Itthoni gépen frankón működik, de kb. egy éve feljárunk felső szomszédhoz dupla gép, dupla kormánnyal ökörködni, és most eljutottak arra a szintre a srácok, hogy érdekli őket a telemetria, és a setupolás "művészete". Ó mondom uraim, semmi gond, majd én-e! Data Acquisition plug-in letölt telepít, iMoteC2 Standard letölt, telepít, na mondom most aztán szét daraboljuk a vas minden egyes alkatrészét (ugye addigra már a sör + Jäger kombó megtette a hatását). Toltam gyorsan Toban-on 3 gyorskört, kilépek Total Commander-be, LOG/MoteC könyvtárban gyönyörűen ott fekszik a két log fájl, amit fél perce készített (.ld, és .ldx kiterjesztésűek). MoteC indít, és amikor a megnyitásra nyomok, azt írja, hogy a megadott mappában nem talál log fájlt.
Régebben is kínlódtam itthon vele jópár napot mire megoldottam a dolgot, de az már 3 éve volt, a franc sem tudja, hogy mit is csináltam... Tudna esetleg ebben valaki segíteni nekem? Mi lehet a megoldás? -
istvan2010 #58879 De most komolyan hogyan lehet?
Privátban leirhatná valaki. :) -
matuja #58878 Sziasztok! Olyan bajom van hogy feltettem az rFactort és elindul a game fekete képernyő nem történik semmi, esc nyomok kiír vmi iesmit h: erro coresharmas.mas ! Mi lehet a baj ?
Köszi előre is a segítséget !!!! -
tedd a kezed a képernyőre és mondd: múúködj! -
istvan2010 #58876 Ha megnyitok egy modellt 3d simedben akkor miért nem látom azt?
Hogy lehet megcsinálni hogy tudjak rajta szerkeszteni? -
Na és ha én kommentálni szeretném az neked miért fáj? Így jártál. Mondom, majd hozzá szoksz. Vagy nem.
-
Skorzeny8814 #58874 Most mit pörögtök ezen? Ha zavar, nem akarsz segíteni, akkor nem kommentálod és kész. Jogod van hozzá :P Hidd el, egy szót sem fogok szólni érte. -
csak mert abban látszik minden modnál a SC egy olyan autónak mint amilyen a mod. -
Én nem is veszekszem pedig kaptam hideget meg meleget :D De hát annyira értelmetlen az egész hogy ... főleg ilyen fáradtan :D. -
Figy, ha ennyi esze van, h rfactorral jatszik offline, megerdemli
-
Ha offline akarsz játszani tényleg érdemesebb lenne elővenned pl a race on-t, vagy egyéb simbin cuccokat. -
De mi a faszt csináljon az ember ha értetlen vagy? Ezt meg te nem bírod megérteni. És hetente jönnek a hasonló kérdések. Kicsit unalmas mert vagy 2 éve olvasom a topicot és mostanában szaporodott meg az hogy offline akarnak vele játszani....online is olykor bugos, nem hogy offline...főleg az AI....annyi szarakodás van vele... -
Skorzeny8814 #58868 Megnéztem, "SafetyCar = AMG_CLK63.veh", és valóban létezik a megfelelő helyen. Ez nem jött be :( -
Skorzeny8814 #58867 Nem azt vitatom, hogy online játékra alkalmasabb. Csak abból van elegem, hogy mindig van egy olyan gyökér, aki egyből azt vágja rá egy kérdésre, hogy "Jáccál onlájn b@zmeg :P". Az ilyen minek válaszol? Tudja, hogy nem megoldás, mert ha online akarnék versenyezni, akkor azt tenném, és nem szórakoznék ilyesmivel. Itt nem én vagyok az értetlen, hanem a fentebb említett egyének.
Egyébként a többi tanácsot köszönöm, kipróbálom őket ;) -
Illetve állítsa be hozzá a gmt fájlt a pace car-hoz, mert mondjuk elakad vagy hülyeséget csinál akkor megint hiba van, és még akkor ezzel meg azzal baszakodni...nem egyszer nem kétszer szarakodtunk ezzel maszimba indycar miatt hogy street pályákon ne akadjon meg ne induljon hirtelen meg ne fékezzen be....
És még mindig nem offlinera van kitalálva akárki akárhányszor kér segítséget hogy offline beállítsa az tényleg inkább F12011 en vagy GTR2 ahol be van állítva nagyjából normálisan az offline mód. Ezt nem értem hogy miért felfoghatatlan ezért szólok be bunkó tirpák módjára (mert az vagyok, szokj hozzá ;).)