rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi csak röhögtünk rajta XD
http://simracing.hu/sim_hirek/morenews/f1rft-vs-f1gh-ujra-all-a-bal
(A hozzászólásaiból kiderül hogy milyen ember is ez a Gyuri....)
Én további kommentárt nem fûznék a dolgokhoz.
http://f1game.hu/index.php/f1-2011-hirek/601-egy-modder-x-aktaja
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
utána az isten se mossa le rólad miféle netezõ vagy te 😄
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Belenéztem a varázsgömbömbe ja 😄
"Minden gép, amely TCP/IP-t használ a kommunikációra a
külvilággal, ismeri a 127.0.0.1-es ip címet, amely önmaga."
ha indítasz egy dedicalt szervert, azt így mindig el tudod érni, meg a hálózati ipvel is akár 😄 Amit most nem próbálnék meg kitalálni 😄
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Itt viszont a fizikáról volt szó, hogy ott miket lehet állítgatni.😊
Fizikára én a jegyzettömböt hazsnálom, mindent be lehet vele állítani.😊
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
én ezt használom rfactornál,minden adatot be lehet állitani
Szóval nem kell ahhoz súlybünti, hogy szarul menj TC-vel.
És még sorolhatnánk apróságokat de ahhoz jó pár év kell. Még néha mindig mutat valami újat az rF, amit mástól tudok meg.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
a reklám nem kell csak tagokat keresünk a ligánkba
thx
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Persze mondhatjuk, hogy az a 7 tized semmi, ami igaz is, ha mondjuk a következõ körben megforogsz és eldobsz 5 mp-et.
Ha mondjuk közel azonos köröket tudsz, és az ellenfelek is akkor már nem mindegy.
Ez nem hit kérdése, hanem mod kérdése.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Elindulsz egy 20 fokos gumival, körbe érsz 25. Állsz, visszahül 22-re. Vagy melegíted, lehet mondjuk 50-55 fok, állsz, visszahül 45-re. 22 fok a jobb vagy 45 fok?
Persze ésszel kell melegíteni, mert hidegen kopik a legtöbbet, viszont amikor melegíted talán jobban tudsz figyelni rá, mint amikor elrajtoltál és már versenytempóban kell tolni.