rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norbi1990
Hát próbáltam, de meggyõzni sosem lehet. Amit elképzelt a kis fejébe az úgy van és mindenki aki mást gondol az hülye 😄
pointer4
Ezen a sután csak sírni vagy röhögni lehet 😄 Érdemben beszélgetni soha nem lesz esély 😄 Vallásos elfogultsággal közelíti meg a kérdést, próbáltál már ilyennel értelmesen kommunikálni ?
Norbi1990
Régebben ide is írt, hogy milyen istenkirály játék lesz a F1 2010 és, hogy sokkal jobban szimulátor lesz mint ez az elavult rFactor.

Mi csak röhögtünk rajta XD
És a válasz.
http://simracing.hu/sim_hirek/morenews/f1rft-vs-f1gh-ujra-all-a-bal

(A hozzászólásaiból kiderül hogy milyen ember is ez a Gyuri....)

Én további kommentárt nem fûznék a dolgokhoz.

Fokker
Ok, köszi!

simcompany
nem tudom, hogy volt-e
http://f1game.hu/index.php/f1-2011-hirek/601-egy-modder-x-aktaja

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Fokker
hali! nem tudjátok, az új 1.1-es DRM modnak van itthon már bajnoksága? nagyon jó mod, az 1991F1-SR után nálam a 2. legjobb.

bardocz
Amúgy kiskoromban én azt értettem, hogy geri dúúú :ASDASD
bardocz
"Thats exactly how I dance after taking a nice crap at a neighbors house." _DDD
pointer4
Valahogy sejtettem, hogy felbukkansz 😄
Na igen... pedig ÕK is megmondták, hogy az dedikúl... 😄

www.smart-bus.hu

Roger6
Áhhááá! Értem. 😊

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

pointer4
Azért örülök, hogy a nyelvész kollégák szeme elõl a "dedicalt szervert" kifejezés elbújt, mert lehetne elemezgetni mint nyelv újító szándékú bakit 😄
Dietrich
Amit most nem próbálnék meg kitalálni 😄

utána az isten se mossa le rólad miféle netezõ vagy te 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

pointer4
😄
Belenéztem a varázsgömbömbe ja 😄
"Minden gép, amely TCP/IP-t használ a kommunikációra a
külvilággal, ismeri a 127.0.0.1-es ip címet, amely önmaga."

ha indítasz egy dedicalt szervert, azt így mindig el tudod érni, meg a hálózati ipvel is akár 😄 Amit most nem próbálnék meg kitalálni 😄
Roger6
Már megvan, azért köszi. Megnéztem a saját IP-met a myip-n. A gond ott volt, hogy nem írtam be a port számot, amit a játék használ (ezt a windows tûzfalnál tudtam megnézni, valami 34297-et kellett forward-olni). Tehát így már okés a dolog. De honnan jött ez az IP cím, amit írtál? Gondoltad fejbõl kitalálod? <#fejvakaras>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

pointer4
Milyen IP-n próbálsz csatlakozni magadra? 127.0.0.1 ?
Roger6
Ja, és a lobby-ban azt írja, hogy nem tud a cset szerverhez kapcsolódni. Nem értem, két héttel ezelõtt még semmi gondja nem volt, pedig akkor is IP-re kerestem, csak az rendes szerver volt.

Roger6
Lenne egy kérdésem. Szóval létrehozok egy dedikált szervert, a többiek látják, tudnak csatlakozni rám IP alapján, és még a listából is ki lehet választani a keresõben. Csak én nem látom, és nekem IP alapján sem csatlakozik a saját dedikált szerveremre. Tegnap is létrehozott egyik versenytársam egyet, azt is 15 perc keresgélés után találta meg, IP-re keresésre meg abszolút nem. Mi lehet a gond? Most váltottam DiGi Net-re, elõtte nem volt ilyen. Ez lehet gond?

gviski
<#worship><#worship><#worship>

Virtual SimRacing

Ulvar
MaSzim F1 modja szerintem egész jó lett, bár a gumik nem tökéletesek szerintem, mert lehetnének a lágyak kopottabbak de a többi oké. (motor fék stb..).

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Dietrich
<#hehe>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Toby0501
Shift Street mod.<#zavart1>

Tudsz ajánlani egy jó modot, amiben megfelelõ a fizika?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

zolee145
Sanszos, hogy nem ugyanarról beszélünk ám. Te ha jól látom egy kijelzõt linkeltél, amiben csak azt tudod beállítani, hogy milyen adatokat jelenítsen meg menet közben.

Itt viszont a fizikáról volt szó, hogy ott miket lehet állítgatni.😊

Fizikára én a jegyzettömböt hazsnálom, mindent be lehet vele állítani.😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

http://www.youtube.com/watch?v=xAnGZwTfJkA&feature=player_embedded

én ezt használom rfactornál,minden adatot be lehet állitani
zolee145
A súlybünti csak egy dolog. Sokat szórakoztam a segítségekkel a Ferrariknál. Ha szarul van beállítva akkor bár megcsúszni nem fogsz, de olyan szinte visszaveszi a motorerõt, hogy baromi szar köröket tudsz majd menni. Ha kicsit "engedékenyebb" az elektronika akkor elég biztonságosan tudsz menni, és gyorsan.
Szóval nem kell ahhoz súlybünti, hogy szarul menj TC-vel.

Ulvar
Vagy elindulnak 4-5 segítséggel és szarnak megnézni a fontos dolgokat, pedig segítség nélkül is lehet menni jóval gyorsabban, mert a modok általában úgy készülnek, hogy ahol segítséget bekapcsolnak (pl: TC) az bizony súly büntivel jár a rendszeren belül. Pl: TC OFF 0kg, Low= (pl) 20 kg, medium (50kg), high (80kg). Van ahol a kuplung is súlynak számít, (pl: gyári indycar modok általában) pedig az road pályán fontos (oválon csak pitnél).

És még sorolhatnánk apróságokat de ahhoz jó pár év kell. Még néha mindig mutat valami újat az rF, amit mástól tudok meg.

zolee145
Sokan nem tudnak elég sok dolgot az rF-rõl, csak kipróbálnak egy összecsapott modot és azt mondják szar az rF.

bosco05
pedig ez ott is így mûködik
Kösz a választ! Nem tudtam, hogy az rFactorban ilyen komplex gumifizika van. Valahogy ez a GTR2 -ben nem jött nekem át.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Toby0501
Belelóg valami sárga.<#idiota>

@peti193: Shift 2-bõl kovertálgatom.

pointer4
Pöpec, de mi baja van a fejtámlának ? 😄
peti193
tetszik!ezeket te készíted?

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

Toby0501
Továbbra is off.

nem azt mondtam hogy 100 fokra melegitem fel a gumit,az a ideális üzemi hõfok,különben a vsr f1 2011 modot használjuk pár modositással
Ulvar
Mely F1 modoknál? 75-rõl 100-ra melegíted felvezetõn és nem hûl vissza? Akkor vagy 6 éve baszok el valamit nagyon csúnyán vagy valami iszonyattal mehettek.

az f1-es modoknál 75 fokos alapból a gumi,ha felmelegited a felvezetõn akkor a rajtnál nem hül vissza 75 fokra ,persze ez pilóta függö hogy mennyire tudod felmelegiteni,a normál üzemi hõfok 100 fok körül van akkor a legjobb a tapadása a guminak,5-10 fok gumihõfok különbséggel futamot lehet nyerni

a reklám nem kell csak tagokat keresünk a ligánkba
thx
azannyát!!! ez mikor lesz elérhetõ?😊 a shift street mod 0.5 verzióját is nagyon nagy örömmel raktam fel, más moddal nem is megyek azóta. köszönet és gratuláció a tisztelt készítõknek érte ezúttal is!
SimaSuna
instantget!
Nightt
<#taps>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Toby0501
Megin' off:

Roger6
Nálunk is számított abszolút, és megvolt a 10+ foknyi különbség. Persze felvezetõ kör alatt a melegítés attól is függ, hogy valaki van-e akkora tehetség, hogy már felvezetõn összetöri kocsiját. Nyilván az ilyenre várni kell, ekkor megvan a veszély, hogy visszahûl a gumi.

zolee145
Annak hiszek amit látok. Most kipróbáltam a Mercivel a Ringen. Kb 15-20 fokkal melegebbrõl lehet indulni, ami álló rajtból jelent átlagban olyan 7 tizedet. Nem 1-1 kört mentem, nehogy a pálya ismerete belekavarjon az eredménybe, bár mentem már annyit rajta, hogy meg sem tudom számolni.
Persze mondhatjuk, hogy az a 7 tized semmi, ami igaz is, ha mondjuk a következõ körben megforogsz és eldobsz 5 mp-et.

Ha mondjuk közel azonos köröket tudsz, és az ellenfelek is akkor már nem mindegy.

Ez nem hit kérdése, hanem mod kérdése.

Ha nem hiszed el, az a te bajod, de attól még nem lesz melegebb.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

zolee145
Sõt, hidegebb lesz mintha csak simán körbe mennél. Najó, hagyjuk, igazatok van.😄

Nem 45re hûl vissza, hanem legalább 30ra, ha nem még jobban. 5-10 fok + semmit nem jelent.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

SirAlo
Hi, tudna valaki egy jo LeoFFB beallitast kuldeni EX kormanyhoz? Hogy lehet beallitni hogy a jatekon belul is allithato legyen a LeoFFB ne csak az ini fajlba atirogatva?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

zolee145
Ugye elhiszed, hogy elsõre is megértettem?😄 Viszont nem attól lesz igazad, hogy sokszor leírod.😉

Elindulsz egy 20 fokos gumival, körbe érsz 25. Állsz, visszahül 22-re. Vagy melegíted, lehet mondjuk 50-55 fok, állsz, visszahül 45-re. 22 fok a jobb vagy 45 fok?

Persze ésszel kell melegíteni, mert hidegen kopik a legtöbbet, viszont amikor melegíted talán jobban tudsz figyelni rá, mint amikor elrajtoltál és már versenytempóban kell tolni.

Ulvar
Mondjuk én az ORSM munkájával is tökéletesen megvagyok elégedve. Attól félek hogy az átkonvertált pályák többségében a méret orbitális méreteket ölt, valamint a gépet is nem gyengén kiheréli, de reménykedjünk...bár lassan rF2...