rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
Én kb 3 éve néztem akkor annyi volt (legalábbis a haverom annyiért vette) lehet hogy azóta olcsó lett. Megmondom a frankot azóta nem is látam ilyet sehol. Mennyit ér most? (nekem nagyon tetszett az a kormány vennék olyat simán)

Downhill!!

cselt
A Microsoft Sidewinder Forcos kormánya 50k körül van? Ezt nem mondod komolyan?
Más: Nekem most momo-m van, de akarok hozzá venni egy dfp-t aminek csak a pedálját használnám a momo kormányával. Eddig talán ez lenne a legjobb kormány összeállítás.
Kaszi46
Sajna sehol nem találom. Pontosabban letölteni nem tudom sehonnan.

2 fajta wtcc modrol találtam infót, az egyik a RACE X, a másik pedig az rF-Race. Letöltési link egyikhez sincs, szóval aki tud segíteni, az plz dobjon meg egy link-el.

köfi

*Posse*T.W.D*

Danecay
Az, hogy drága 😊

SimaSuna
Race06ként keresd..
Kaszi46
Akkor inkább úgy kérdezném, isle of man pályát honnan tudnám, leszipkázni?

Illetve wtcc modot sem találok sehol a játékhoz.

*Posse*T.W.D*

lacica
MI a baj a G25-el????

caseih9400
ja meg bõrkárpitos 😊)))))))))))))))))))))))))))))))))))

khm...khm...

caseih9400
Nekem Speed Link 2in1 Force Vibration Racing Wheel van.
Semmi bajom nincs vele igaz csak 2hete van meg...xD
Csak egy bajom van vele...hogy automatikusan beáll középre...
Ja meg folyton pirosat világít xD
(14E-ért vettem)

khm...khm...

gordon 24
Nekem Momom van. Egyszer fordult elõ ez a gáz pedálos történet vele az NR2003-nál. Igazitottam rajta eggyet és azóta (le is kopogom :kopp, kop) nincs semmi baja. Én nagyon szeretem mert a kormánya nagyon jó jól mozog elég erõs, de nem tépi le a kezed. Szóval én nekem tetszik kb 2 éve használom. Persze ha tehetem hamarosan lecserélem majd nem tudom mire pénz kérdés is. De sokszor ugy gondolom várok vele amig szétmegy.(igez én nem vagyok egy duvad tipus. Nem rángatom a pedálokkal is érzéssel bánok szóvel nekem bejött a momo)

Sokan szeretik még a Microsoft kormányokat a sidewindert eg ezeket. Nekem volt szerencsém egy ilyennnel igaz az rugós volt de eszméletlenül birta évekig. A havernak volt egy forceos az is kikészithetetlen kategória volt. Persze nagyon drága és ritka. Kb 50k körül van.

Downhill!!

SimaSuna
várj még 1 kicsit..a logitech hamarosan újabb szériát hoz ki a DFP helyére..
JuanG
nekem is az volt (DFP), semmi bajom nem volt vele, a pedálok jók, a kormány is (anno én is a MOMO helyett vettem), és olcsóbb is mint a MOMO...egyedül a botkormányt vágtam kicsit gajra, de az az én típushibám (már a G25-ösé is rosszalkodik mert egy fos) ...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

b-type
DFP? Igen (nekem az volt a másik kormány 😄 )
Jó volt, semmi bajom nem volt vele..jobban mondva a müködésével.
Nekem a kormány középállása nem tetszett, és aztán jött a G25.
Szal a DFP-t rövid ideig használtam, de azalatt nem volt baja.
Vannak még páran akiknek ilyen kormányuk van, sztem írnak még.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Danecay
Ée errõl a Logitech driving force pro-ról van valakinek tapasztalata?

b-type
Ne vegyél momo-t, ...sokáig jó lesz (nekem fél év), és már-már azt hiszed teljesen jó, aztán elromlik, és ott vállik ketté ill. háromfelé a momo tilajok tábora, van akinek egy progi megoldja, van akinek egy szaki megoldja, és van akinek állandó idegeskedést okoz, mert renbejön, majd újra elromlik, majd rendbejön..míg végül nem tudja hogy az a teljesítmény amit nyújt vajon valós-e.
állandóan rá kell nézni a beállra, hogy kimegy-e a gáz a végállásba, illetve nem fog-e a fék...majd végül valszeg veszel egy másik kormányt.
A Momo jó cucc amíg ezek nem jönnek elõ, de sztem érdemes ezt az egész esetleges idegeskedést megkerülni egy másik kormánnyal.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Danecay
A tipushibáról tudok, de azért kösz, és hátha ír még valaki 😊

arty
momo-m van, nem ajánlom, hacsak nem akarsz pedált szerelni(tipushiba) egy idõ mulva... a másikrol jokat irtak 😊

Forza.

Danecay
Sziasztok!
Lenne egy gyors és egyben amatõr kérdésem. Szóval le szeretném cserélni a jó öreg Logitech Formula Force GP kormányomat. Szerintetek melyiket lenne érdemesebb megvenni, egy LOGITECH MOMO Racing Force-t vagy egy Logitech driving force pro-t, ja és persze miért? A válaszokat elõre is köszönöm!

petesilver
A Pit-es fiúk nem viccelnek! A letöltött Modban lesz HTML readme fájl, akit érdekel, érdemes elolvasni az Editing Notes részt! Egy full napló, hogy melyik nap mit csináltalk a projecten! Cool! Már akinek 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

nyuny01
Jéé egy esõs pálya:Livet Glen
Ha már meg van nektek akkor sorry!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

avcom
ja, hogy két portról van szó, oké sry

lac coo
A házak kifejezetten szépek 😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Mivel nem volt idom ertelmessel foglalkozni, osszeganyoltam az 1955-os MOD-hoz egy palyat😄<#idiota><#zavart1> Semmi extra, 2-3 ora munka, csak kivancsisag😉 Alapanyag ugy sincs😉 Vagyis ez van: http://www.youtube.com/watch?v=Ytnvwfk9pBg, amit erdemes megnezni!
A palya nyomvonala ugy ahogy jo, a tobbi mar csak radobalt barkacs😉))

A lenyeg, mert mar kertek is, beletettem a mukodo palya melle a csomagba, a:
- palyarajzot
- FLV videot
- 3DS MAX 8 filet
- texturakat

Akinek van kedve tovabb nbarkacsolhat😄 <#idiota><#vigyor3><#zavart1> Termeszetesen (😄) normalis AIW, CAM file nincs, nincs shaderezve, es csak 1-1 textura, object tipus van a palyan (tenyleg csak otletszeruen meg van szorva😄)!

Aerautodromo di Modena (Ferrari, 1957) - (ZIP, 16MByte)

petesilver
ÁÁÁ megtaláltam a full, normál 904 megás modot! Zsír, én töltöttem le rosszat, bár az is igaz, mindkét fájl logoja ugyanolyan.

petesilver
Ez ma jött:
Petesilver,

2 Day before, the patch 1.5 out, this patch is not for NROS Mod, is for send to you the Car feeling from VHR StockCar, this Mod, have grab all tracks "old nros version" and just change the textures, and the skin and models from NROS and have add this physics, but this physics is all outside the Nascar.
The NROS work on Nascar game in rfactor from over 16 months, for optimize, have release more version for define the best are, not for fun, the way is for simulate.
And today, NROS has release the 1.3 patch PRO for the harcore Gaming. but you like the 1.5 try to play the VHR StockCar, the NROS Guy love to drive a Real StockCar from Nascar, not this, and im say this is liked by more for some reason.

Sorry for bad English

Download Patch 1.3 PRO from here:
Patch 1.2 PRO

Valamit ugatom az angolt, de nehezn értem azt, hogy akkor az 1.5 az mi a bigyó??? Mindezt úgy, hogy a mod-ot a mai napig nem lehet szerintem letölteni az oldalukról, így a szever verziót szedtem le 😊

Kaszi46
tourist trophy pálya van?

*Posse*T.W.D*

mindkettõ Race'06, csak két ember csinálta egymástól függetlenül... annyit láttam a feature listában, h a RaceX-be belegyúrták az M3Challange-t is, más tekintetben viszont nem tudom van-e különbség. Mindegy, lehet, tényleg érdemesebb várni a 07 konvertre, valószínûleg azt is hamarosan utoléri a végzete 😊
JuanG
annyi a különbség, hogy az X-ben benne van a nemrég kijött M3challenge, valamint pár emberkék gyártotta addon skin...sztem érdemesebb a Race07 konvertre várni 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

avcom
nekem sajnos egyikhez sem volt szerencsém, tehát nem igazán mérvadó a véleményem, de pusztán a két "játék" adottságait elnézve egyértelmû, hogy a Race07, mint önálló produktum többet ad

két WTCC szezont tartalmaz, emellett F3000-es autó is van benne, kétféle Radical versenyautó, az összes WTCC pálya, esõ, stb stb stb

szóval ha a kettõ közül kell választani, akkor szerintem a Race07, más kérdés, hogy pénzt ér-e a dobozos játék megvásárlása (ezzel egyáltalán nem warezra buzdítok)

Sziasztok,

az augusztusban kijött Race'06 konvert után úgy látom megjelent a RaceX 1.0 is. Nézte esetleg vmelyikõtök, melyik a jobb, van-e egyáltalán különbség, stb.?
petesilver
Wáááá! Nézegetem az rfcentralon a modokat, és mit látok? A Supercopa Leon 1.1 modnál Toya Pixar-os Leon rendere van képként! :bizonyíték itt Azért ez már elismerés! Igaz ollóshátast dobtam a by Tamas felirattól, de hát valamit valamiért! 😊 Grat Toya így utólag is! 😊

b-type
hüh, frankó 😊 <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

petesilver
itt a friss válasz:http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=Gasoline%20AlleyGasoline Alley 1.0 Mod. Egy vélemény: My God, this mod is terrific. I thought the 55 mod was good but this one is excellent. This is how I thought the 55 mod would have been like. AWESOME MOD!!
by nuggetz on 08-Oct-07

Alexease
http://www.rfactor.net/ + bankartya😊
Szevasztok, az lenne a kérdésem, hogy honnan lehet letölteni a teljes játékot???????? Elõre is kösz.
JuanG
nem is a túraautókra gondoltam...ment privi 😄DD

b-type
köszi 😊
Kicsi Mills-n, és Livet Glen Club-n teszteltem.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

petesilver
Nagyon feelinges! Jól nyomod, ahogy néztem néha félkézzel, mert lenyúl váltani! 😊 Melyik pályán volt?

b-type
aham, ki is próbáltam a Lausitz-i pályán, de nekem nem tetszett meg 😞 😊
A Race07 demójában kifejezetten jónak találtam az autókat, és sztem ha megyek bajnokolni, akkor majd csak azzal.
A Honda-t nem néztem, viszont azon kivûl mindet, és vezetési érzetre nem jött be a konvert.

nyuny01 köszi 😊

JuanG
a race06 konvert neked fenn van??

nyuny01
Jo kis video,ez tetszik!
Azért adtad neki rendesen!<#eljen>

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

b-type
bezony 😊
Az elejével vannak bajok...belefeledkezik az egyenesbe, nehezen fordul.
Általában nem baj, mert lehet kicsit lóbálni, de a nagy fékes lassú kanyaroknál kicsit õszítõ.

pajti
<#eljen>
Nem semmi gépezet. Kell vele dolgozni... <#buck>

b-type
Csináltam egy rövid videót errõl az 1955-s Mergáról:
40mb

petesilver
tank you! 😊

lac coo

lac coo
Létezik, egyben van ... TKF SKRO-n fenn van, arra emlékszem, de most nem elérhetõ az oldal.. .Próbáld a RaceSim Tracer-en . FIA GT ,asszem így hívják ....

petesilver
Most akkor ilyen mod létezik, vagy szétdarabolták, és márkakupák vannak belõle? Nem igazán találtam 😞

b-type
😄
Jójez nagyon is sztem, Livet Glen röviden mentem (jópálya nagyon), és nagyon szépen lehetett vele úsztatni a kanyarokat.
Be kell hogy melegedjen a gumi (fõleg az elsõ), akkor már jó...egyszer-kétszer volt olyan érzésem csak, hogy nem fordul az eleje (nem volt féken, csak sima gázelvéten).
De nagyon nagyokat lehet fogni még így is hogy nem volt nálam motorhang.

petesilver
ehh, gyorsan írtam, pedig nem szoktam ilyen bõdületes bakit írni 😞