rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JuanG
hát nem driftre van kitalálva az biztos, de számomra meglepõ volt, hogy ki lehet ilyeneket hozni belõle egy kis setupolással...ha megnézted az Alex által linkelt eredeti videót, ott is igencsak keresztbe jött ki egy kanyarból 😊...ki tudja, lehet hogy driftelgetett is csak arról nincs képanyag 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

cselt
Erre a sokezer modra nekem megvan a tökéletes megoldásom: mindegyiket külön rfactorba teszem. Egy alap rf lecsupaszítva kb 70 mega szal még az se vészes és még össze se akadnak egymással.
Freedom88
másik meg f1c konvert

T.T.

gviski
Fuji 2007

http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=Fuji%202007

Fuji Speedway

http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=Fuji%20Speedway

egyik csak elkészül...

Virtual SimRacing

avcom
ja ez igaz, egy ilyen projecthez viszont egy hadseregnyi supporter kellene 😊

Alexease
Mar publikus. Semmi extra nem volt, vagy legalabbis most mar semmi extra, object elnevezes, shaderezes, stb.😊 De amikor meg Tools-unk sem volt, erdekes volt latni, hogy masok hogy csinaljak😊
Alexease
Meg leirom, bar felesleges...😊
Ha valaki lat a TV-ben egy uj/modositott palyat, elindult az uj F1 szezon, akkor a jatekba portolas nem CTRL-C => CTRL-V, hanem tobb napos, vagy tobb honapos munka😉
De lenyegtelen, mert az F12007 MOD mar senkit nem erdekel, gyurnak a jovo ev elejere, hogy az elso verseny utan, mar rinyaljanak egy teljes F1 2008 szezonert, termeszetesen korrekt es komplett TrackPack-el, pilotakkal, festesekkel* 😉😄 <#idiota><#zavart1><#hehe>

Es persze, 1 kattintasos, gyors letoltessel, mert a RapidShare bonyolult, a regisztracio maceras, a Torrent... (az meg mi?!?!)😊 <#vigyor3><#idiota><#zavart1>
petesilver
ezt el tudod nekem küldeni, vagy már nem aktuális, mert publikus?

Mission Impossible 2010: PRO Class

Alexease
Nem is biztos hogy letezik😉 Ha volt mar regebben Fuji palya, de azota alakitottak rajta (lasd Spa), akkor varni kell par hetet, hogy megcsinaljak a jatekhoz is. Bar lehet hogy van valahol nem hivatalos, publikus - egyelore...
Hali. nézegettem a linkeket, de nem nagyon találtam azt ami nekem kéne: egy rendes fuji pálya, amiben a hátsó kanyarok megvannak... segítene nekem vki egy linkkel?? mert sztem én nem tudnám megtalálni :S:$ elõre is köszike, hali

Alexease
Mas jatekhoz kepest, valoban kivalo a support😊 Mert azoknal egyaltalan nincs😄
Valahol megertem, hogy nincs normalis leiras - pontosabban inkabb konyv😄 -, mert az eleg hosszadalmas munka lenne megirni. Nagyreszt sokminden kitalalhato, megoszthato egymassal😉

Bar az is erdekes volt, meg regebben, hogy nehany hasznos informaciot (amit nem lehet amugy kitalalni), csak ugy tudtam meg, hogy kiszivargott egy PDF az ISI privat forumarol, ahol "benfentes" moderekkel ertekeztek😊
petesilver
asse tudom mik ezek a betûjeles patchek. Akárhova zengik szvsz ha hazavágja a játékélményt, nem indulnak modok, az nem jó jel.

lac coo
Megnéztem ezt az '55 F1 modot... Háát... Szvsz ez a motor alkalmatlan az efféle driftelõs cuccokra, nem értem miért erölteti mindenki.Továbbra is abszolut szerencse játék , vagy meg lehet fogni vagy akár egyhelyben állva is forog még 5 percet 😊))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

avcom
olvass bele az RSC-be, ott meg ódákat zengenek, hogy milyen csodás a support 😊

amúgy nekem a kedvencem az, hogy ha tegyük fel megvette az ember a dobozost és uram bocsá' régebbi AMD-je van, akkor ott elvileg nem indul el a játék, mert nincs SSE2-3 támogatás és a dobozosra nem lehet feltenni a B-D-F patcheket, mert az nem trymedia védelmet használ, hanem asszem securom-ot

szal frizbizni jó a dvd

petesilver
Én továbbra is ellenzem az ilyen sufnituning módszert, a játék elvét vágják haza elvileg. Modolható, de használható hivatalos segítség nullával egyenlõ, majd patch, ami idegesítõ, szivatós, és hazavágja a mod-okat. Akinek nálam több esze van, majd írja le ez miért jó?

Alexease
Amikor megjelent a patch - 1-2 hete - eleve le volt irva, hogy lassul a betoltes (TryMedia problema). De az is igaz, hogy nem szeret minden MOD-ot, korlatozott (volt) az auto betoltes, es a sok MOD is erosen belassit.

En mar leszedtem, es viszaraktam az regit (1.250). Amig nem adnak ki uj AIW editort (ami nagyon valoszinu😄), addit nem tudom feltenni😉
ui.: nem mintha olyan sok AIW-ot szerkesztenek😊
avcom
ez így van, de a 1255-nek köszönhetõen a telepített modok számától függetlenül alaposan belassul, ha jól láttam valami trymedia-s para miatt, de az F-fel állítólag megint használható a dolog

petesilver
Az én gondolat menetem: A betöltés hossza nagyban függ a hozzácsapott modoktól is. Namost. Némelyik régi modot alapból nem csípi az új patch. Lehet a modokat bogarássza betöltéshez, és ettõl lett lassabb. Próbáljátok ki, az rfcentral addon részlegében van egy modmanager, azzal játék elõtt be lehet állítani, melyik modot töltse be a hatezer közül. Eleve hasznos, de lehet ez viszavesz a betöltési hosszból.

lac coo
Én valahogy kimaradtam ezekbõl a patch-ekbõl 😊)) Majd a "Z" jelzésüt rakom fel 😊))))

cselt
Áhh talán megvan a megoldás. Rfcentralon fennvan egy új "F" patch. Ezt feltettem és máris csak kb 15mp volt mire betöltött a játék. Igaz elvileg még tesztelés alatt áll, de szerintem érdemes leszedni.
cselt
Biztos nem ez az ok, mert nekem nem AMD-m van.
JuanG
nekem is ez van 😞((...viszont van akinek nem változott...elõször azt hittem az AMD miatt van, de sajna nem ez az ok...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
hehe <#idiota>

de tényleg...egész jó lett ez az ezüstnyíl, jól elkapták az "utcai" gumi viselkedést, bár még mindíg kicsit nyúlós taknyos az oldalcsúszás...sajna alig van mod amiben utcai gumi van, és amelyikben van az eddig tré volt (pl. Corvette C6R) ...

cselt
Azt nem tudjátok, hogy mitõl van ez az iszonyatos visszalassulása az rfactornak? Mióta feltettem az új patchet 2szer annyi ideig tart mire betölt a játék. De már a sírba tesz. Nem lehet ezzel valamit csinálni?
petesilver
<#worship><#vigyor2><#worship>
Sõt! Úgy driftel, hogy onboatd kamerán kiderül, csak balkézzel, míg jobb kézzel "ghostol" és átnyúl a kormányküllõn! 😊

JuanG

JuanG
jól összeraktad, csak alapból túl egyszerû a pályavonal 😊

Alexease
Nem gond, meg nekem sem volt idom kiprobalni😊 2 kort mentem rajta, billel, hogy milyen, aztan annyi😄
b-type
Egyszerûen nem volt idõm még kipróbálni 😞

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Én INNEN töltöttem le régebben, és ebbe van hozzá pálya is. (valami Misson Bay a neve)

Dietrich
Alex!
Tudnál modósitani egy kicsit a Bathurst pályán? 😊
Bukarestibõl is hiányzik a kutya <#buck>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

gviski
Igen a Francia pályákra gondoltam!

A plugin (melyik maxhoz?) nekem is jöhet, egy kör szenvedés nekem is megér, meg majd utána olvasok, de ha egy pro megcsinálná az nagyon állat lenne! Lehetne jó kics helyi versenyeket nyomni 😄

Virtual SimRacing

JuanG
melyik játékba konvertálta át??

küldd el nekem azt a plugin-t pls, majd lecsekkolom 😊

nyuny01
Valaki tudna Hydroplános mod-hoz valami pályát?
próbáltam aszfalton is ment,de a lassítással gondok voltak 😄

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Figy egy csávó egy másik játékba 1 nap alatt bekonvertálta.
Ha Alexease, vagy Juan bevállana vmi szakaszt(gondolom vmelyik francia pályára gondoltál), akkor én tudok nekik adni plugint a maxhoz amivel megtudják nyitni az rbres pályákat.

Alex!
Parád hogy áll?

gviski
Ugye hogy jó lenne 😄

Csak megöszükök mire sikerülne 😄

Virtual SimRacing

Hát...<#nyes><#wink>

gviski
RBR-bõl lehet átkonvertálni rF-hez pályát?

Virtual SimRacing

Dietrich
van aki így használja..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
DFP-m van momom nem volt.
de ha tudsz még DFP-t venni újjat és tudom ajánlani! Ne tévesszen meg h PS/2..megy jó PC-hez is csak elötte a G25 driverét telepísd.

gordon 24
Én is a saturnba vettem.

Downhill!!

irlindy
hát..MOMO Racing Saturnban 28ezer...én 19ér vettem..akkor akciós volt

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

gordon 24
Az egy nagyon korrekt dolog! Én is azt akartam venni de akkor még elég durva ára volt. Én 19900ft-ért vettem a Momot és annyiból nem jöt volna ki akkor Kb 2éve.

Downhill!!

lac coo
Nekem is az van, meg nem tudom mondani hány éves, de ez valszeg tönkretehetetlen 😊))) És ezt komolyan mondom ! Egy kis holtjáték van már az FFB-ben, de ez a mûanyag fgaskerekek miatt szvsz mindegyiknél elõjön ennyi év után....Minden más abszolut 100 %-os !

JuanG
semmi csak a váltója silány minõség sztem...a pedál viszont durvva 😊

köszi akkor nem teszem föl

gordon 24
Sok mod nem müködik vele. Szóval szerintem nem érdemes!

Downhill!!

1.255 d és f patchat érdemes föltenni?

gordon 24
Komoly? Ha szétmegy a Momom, és még mindig porosodni fog szolok!

Wazze most nézegetem használtakat, meg olyanokat amiket alig használtak (illetve azt mondják😄)10 ezer ft körül van. Szóval az kemény😄 Persze nem dobozos és nem bolti de azért ez nem gyenge.

Downhill!!

cselt
Hát nekem porosodik itthon egy... Semmi baja nincsen. 😊