rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=Fuji%202007
Fuji Speedway
http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=Fuji%20Speedway
egyik csak elkészül...
Virtual SimRacing
Ha valaki lat a TV-ben egy uj/modositott palyat, elindult az uj F1 szezon, akkor a jatekba portolas nem CTRL-C => CTRL-V, hanem tobb napos, vagy tobb honapos munka😉
De lenyegtelen, mert az F12007 MOD mar senkit nem erdekel, gyurnak a jovo ev elejere, hogy az elso verseny utan, mar rinyaljanak egy teljes F1 2008 szezonert, termeszetesen korrekt es komplett TrackPack-el, pilotakkal, festesekkel* 😉😄 <#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1><#hehe>#hehe>
Es persze, 1 kattintasos, gyors letoltessel, mert a RapidShare bonyolult, a regisztracio maceras, a Torrent... (az meg mi?!?!)😊 <#vigyor3>#vigyor3><#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1>
Mission Impossible 2010: PRO Class
Valahol megertem, hogy nincs normalis leiras - pontosabban inkabb konyv😄 -, mert az eleg hosszadalmas munka lenne megirni. Nagyreszt sokminden kitalalhato, megoszthato egymassal😉
Bar az is erdekes volt, meg regebben, hogy nehany hasznos informaciot (amit nem lehet amugy kitalalni), csak ugy tudtam meg, hogy kiszivargott egy PDF az ISI privat forumarol, ahol "benfentes" moderekkel ertekeztek😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
amúgy nekem a kedvencem az, hogy ha tegyük fel megvette az ember a dobozost és uram bocsá' régebbi AMD-je van, akkor ott elvileg nem indul el a játék, mert nincs SSE2-3 támogatás és a dobozosra nem lehet feltenni a B-D-F patcheket, mert az nem trymedia védelmet használ, hanem asszem securom-ot
szal frizbizni jó a dvd
En mar leszedtem, es viszaraktam az regit (1.250). Amig nem adnak ki uj AIW editort (ami nagyon valoszinu😄), addit nem tudom feltenni😉
ui.: nem mintha olyan sok AIW-ot szerkesztenek😊
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
de tényleg...egész jó lett ez az ezüstnyíl, jól elkapták az "utcai" gumi viselkedést, bár még mindíg kicsit nyúlós taknyos az oldalcsúszás...sajna alig van mod amiben utcai gumi van, és amelyikben van az eddig tré volt (pl. Corvette C6R) ...
Sõt! Úgy driftel, hogy onboatd kamerán kiderül, csak balkézzel, míg jobb kézzel "ghostol" és átnyúl a kormányküllõn! 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Tudnál modósitani egy kicsit a Bathurst pályán? 😊
Bukarestibõl is hiányzik a kutya <#buck>#buck>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
A plugin (melyik maxhoz?) nekem is jöhet, egy kör szenvedés nekem is megér, meg majd utána olvasok, de ha egy pro megcsinálná az nagyon állat lenne! Lehetne jó kics helyi versenyeket nyomni 😄
Virtual SimRacing
küldd el nekem azt a plugin-t pls, majd lecsekkolom 😊
próbáltam aszfalton is ment,de a lassítással gondok voltak 😄
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Ha Alexease, vagy Juan bevállana vmi szakaszt(gondolom vmelyik francia pályára gondoltál), akkor én tudok nekik adni plugint a maxhoz amivel megtudják nyitni az rbres pályákat.
Alex!
Parád hogy áll?
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
de ha tudsz még DFP-t venni újjat és tudom ajánlani! Ne tévesszen meg h PS/2..megy jó PC-hez is csak elötte a G25 driverét telepísd.
\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com
Downhill!!
Wazze most nézegetem használtakat, meg olyanokat amiket alig használtak (illetve azt mondják😄)10 ezer ft körül van. Szóval az kemény😄 Persze nem dobozos és nem bolti de azért ez nem gyenge.
Downhill!!