61525
  • unrealnoise
    rfactor 2-nek egy olyan rendszer kellene mint az iracing/CARS. azaz folyamatosan foltozgatni és csak eredetivel lenne tolható. lehet így nem lenne olyan népszerű, de aki valamennyire tényleg szimes, az perkáljon is már egy kicsit.... Mert így ha a CARS real konkurencia lesz és szimulátor, akkor többek közt a CARS tartalmával, és rendszerével, meg a csomó játékmóddal egyszerűen nem veheti fel a versenyt... hosszú távon biztos nem. Mert pl hiába jön két év múlva az rF3 akár 20 pályával, addigra lehet a CARS-ban már 40 lesz, és ez folyamatosan nőni fog - lásd iracing.

Nagyon remélem első lépésként valahogy fellépnek a warez ellen... Igazából azt sem értem a későbbi pályák meg etc, oké, hogy jönnek, de sokkal jobb lenne egy FIX játék, ami mindig csak bővül és sosem lesz rosszabb, (akár csak egy pályával) kevesebb (is)...
  • Dietrich
    azt hittük csak ignorálod a szimet mert még mindig nincs rf2
  • Nightt
    Olvass mar vissza egy keveset a forumba, mielott kerdezel, nemreg pont errol volt szo. Sot guglival 5 perc alatt valaszt lehet talani...
  • 5665
    Helló! valaki ért a Photoshophoz? Ert olyan kérésem lenne hogy az ablakra kéne írni a nevemet! Én akárhogy csinálom nem tudom megoldani h ne legyen fekete! Aki tud segíteni irjon emailt! [email protected] thx
  • Ulvar
    Helyees
  • Alexease
    Szerencsere eleg hosszura, valtozatosra sikerult a tavasz es a nyar, igy nem nagyon tudtam, akartam a gep elott ulni;) Majd most osszel, telen;) Kezdek belemelegedni;)
  • SimaSuna #59059
    jó régen. :)
  • Ulvar
    Alex te élsz? :OOOOOO Nem is tudom mikor láttunk utoljára! :D.
  • Roger6
    Válasz mindkettőtöknek: rF 2 is addigra jön ki, tehát pontosan konkurencia lesz. Ne legyen így, de így érzem. Olvastam mindent amit leírtál, de ismétlés a tudás izéje... az.

Pitti: kösz a felhomályosítást, angolul tudok, olvasás még megy (bár távol vannak már az egyetemi évek). Na fuss neki mégegyszer, értelmezd.
  • Alexease
    A CARS fejlesztese csak MOST kezdodott el, 1 evet igertek, amig talan elkeszul. Alapbol ingyenes lesz, fizetos, olcso tartalmakkal, az hogy most fizetni lehet erte, az csak azert van, mert alpha/beta es a fejlesztesi project resze.

Egy ev mulva erdemes a CARS-ra visszterned, addigra talan kesz lesz, ingyen kiprobalhatod.
  • Pitti
    Valamit félreértettél, 10 euróért havonta letöltheted a legfrissebb CARS build-et, nem csak egy hónapig használhatod.
  • Roger6
    No de uraim! Az, hogy van konkurencia, csak jó nekünk, nem? Mindegyik bele teszi azt, ami van, én csak jót látok ebben. Grafikában eddig CARS a nyerő, de nekem ez vajmi keveset jelent. Fizikáról pedig nem tudok semmit egyik oldalon sem, 1 hónapos CARS "jogsi" 10 Euro, annyit nem biztos, hogy letejelnék most. Talán ha ki tudnám próbálni, és meggyőzne...
  • unrealnoise
    pont ezen kellene változtatnia az ISI-nek. C.A.R.S.-ban elég olcsóak lesznek a cuccok, profi kivitelezésű és kinézetű pályákért simán adnék annyit, pláne, hogy mindegyiken dinamikus lenne minden... (időjárás etc...)
    az, hogy az rf2-őt is megtoldják a modderek meg etc, az teljesen lényegtelen olyan szempontból, hogy honnan lesz annyi pénze az ISInek, hogy tartsa a tempót egy olyannal, mint a CARS. Pláne, hogy a CARS-nál tuti fejlesztenek majd folyamatosan, lesz egy csomó online funkció beépítve, csúcs karrier cucc, meg minden ilyesmi... Ilyen rF2-ben tudi nem lesz, szóval hiába lesz profi cucc az rf2, egyszerűen a másik sokkal átgondoltabb, komolyabb, jobban felépített és támogatottabb lehet és valószínűleg lesz is. Pl rfactorban az offline időket nem tudod összevetni egy online oldalon színtéren, C.A.R.S.-ban pedig valszeg a profilod alatt minden elért eredményed látszik, nem lehet majd autót hegeszteni, így a teljesítményed tényleg a tiéd, össze lehet vetni ezer más offline játékoséval is. ez nekem fontos lenne, a jelenlegi melóm/beosztásom miatt is. nah mindegy. CARS-ban nagy jövő van/lehet.
  • SirAlo
    ha az rFactor 2-vel is az lessz ami az 1-el hogy crackelve siman lehet vele korlatok nelkul jatszani akkor nem lessz ellenfele :) meg a C.A.R.S-nak ahogy halottam bazi nagy a gepigenye , remelem rf2-nek azer nem lessz annyira durva
  • bardocz
    Ugyan, a C.A.R.S.-ben Pistike majd nem írhatja át a fizikát, mert szerinte az autó nem úgy működik, meg különben is, neki úgy tetszik
  • unrealnoise
    egyébként tudom kicsit naivitásra vall, de a C.A.R.S. erősen konkurencia szagú lehet, azaz ha a C.A.R.S. tényleg jó szimulátor lesz, és tényleg hozza azt amit kell, akkor nemcsak az rF2 (ISI) lesz bajban, hanem még nagyon sok más projekt is. értem én ezalatt, hogy egyes helyekről rengeteg embert el lehetne csalogatni. nagyon várom a következő pár hét fejlesztéseit...
  • Szabi1991
  • bigiboi
    Még egy év eltelik igy hogy 3 hetente csorgatnak valami sz@rt a népnek de egy pontos dátumot baxnak dobni!
  • unrealnoise
    hát most már aztán nagyon türelmetlen vagyok... :D
  • BariHUN
    Sziasztok! Egy új liga van indulóban. A mod a Rally World 3.0, a HLTC VFTS-e és 21074-e, illetve a HKV Team East Cars 1.51-es modja. Jelentkezni lehet itt: www.gportal.hu/bhpliga illetve a Facebookon: http://www.facebook.com/groups/230631996992564/ Sok szeretettel várunk mindenkit!
  • 5665
    ezt miért írja ki? : Cannot open......vfts_14window.dds because it is the wrong type of file! ???
  • gabaly
    ITT
  • 5665
    nagyon köszönöm ! ezen belül hol találom meg a tutoriált??
  • gabaly
    JPG-ből azért rossz mert nem tudsz hozzá menteni alfa csatornát,ami az egész ablak áttetszőségét adja!
    Itt találsz TUTORIALT
    De persze ez is photoshop-hoz van!
  • 5665
    Köszi de az ami nekem kell sjanos nincs benne!
  • 5665
    Az lenne a kérdésem hogy az rfactorhoz készített vfts módban a lada ablakára hogy tudom úgy ráírni a nevemet hogy ha bekonvertálom JPG-ből DDs-be és berakom a játékba ne legyen körbe fekete mindenhol??
  • pointer4
    tutorial

Ebben tuti említik mit hogyan milyen alpha channel-el kell konvertálni, már nem emlékszem, rég volt :D

szerk: 19. oldal "(If you want to save a Window/Helmet file, Use DXT5 -> blue rectangle!)"
  • sftomee
    Ha most leírnád magyarul is, lehet lenne aki segítene. :]
  • 5665
    Valaki megmondaná hogy kell azt megcsinánlni hogy tudjak az autó ablakára írni??(rfactorban)Hogy ne legyen körbe fekete a bekonvertálom ajátékba??
  • sftomee
    Nekem is mínuszban van, nekem is DFGT van. :) De úgy látszik ezt még szokni kell. :S
  • SirAlo
    valami tesztverziot kiadhatnanak hogy mi is segitsuk a fejlesztest, vagy legalabb ugy mint a C.A.R.S-ba hogy aki tesztelni akar fizet es ezzel is jol keresnenek:)
  • peti193
    Újabb rFcator2 videó várható mára ,de kit érdekel ez inkbb egy dátummal jelentkeznének , vagy egy Beta verzióval....
  • Roger6
    Nekem nincs ilyen realfeel mittomén mim, de rF-ben is meg Race-ben is mínuszra kell állítani az értéket ahhoz, hogy helyes legyen az irány (Logitech Driving Force GT).
  • sftomee
    Közben meglett a probléma oka. Az a rohadt realfeel ellentétes irányba volt beállítva mint a csúszka a "controls" panelen. Mondjuk azt baromira nem értem, hogy miért is zavar bele a realfeel működésébe, mivel úgytudom, hogy
    az a gyári FF-et helyettesíti. Ezek szerint mégse. Most szépen benyomom a jobb-control+numpad8-at, és már át is állítottam a realfeel-t. Hogy erre miért is nem jöttem rá eddig? :DD
  • zolee145
    Nekem nem az alap kezelőfelület van, de ilyet keress, hogy All vagy owned ott ahol a kocsikat választanád.
    Ha kiválasztasz egy autót azt meg kell venned, hogy mehess vele a pályán. Ha csak a sajátokat mutatja, de nincs megvett autód akkor nyilván nem mutat semmit a listában.
  • zoleee20
    Van egy olyan, mármint olyan micsoda? És mit értesz az alatt, hogy nem vettem semmit?
  • sftomee
    Hét ez az! Sőt ha nem haragszol, helyesbítek. Annak a citromnak középállásba fordul vissza bárhonnan álló helyzetben. Nekem meg kifele. :D
  • zolee145
    Álló helyzetben a világon egy autónak fordul a kormánya, valami régi Citroen.:) A többi marad ahol van, vagy középállás, vágy bárhol ahova fordítottad.:)
  • sftomee
    Most már menet közben nem csinálja, mert közben száműztem az rFactor modlaunchert, mert az állította át valahogy. Ne kérdezd hogy. :)
    Viszont még mindigy egy csomó modnál van az, hogy álló autónál a FF kifele forgatja a kormányt, menet közben viszont jó. Van amelyik viszont teljesen jó. Ezért amikor modot váltok, negativba kell tennem az erőt, vagy éppen fordítva. Csak azt nem értem, miért fordul el egy F1 es autó kormánya álló helyzetben. :S
  • zolee145
    Van egy olyan, hogy mit mutasson a progi: összes autó, vagy csak saját. Lehet, hogy alapból az a beállítás, hogy csak saját, és mivel még nem vettél semmit így nincs semmid (bár egy alap autónak lenni kellene). Ha nem ez akkor nincs más ötletem.