rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne 1 kédésem:
Már többször is újra telepítettem az rfactort, 1 hiba miatt az pedig az, hogy nem menti el a profilomat, illetve a setupjaimat...
Számítógépem: Windows 7 64 bites op rendszerrel
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
gondolom nem kell segítség a "miként távolítsuk el szakszerûen a drivert" részhez, de ha mégis itt megtalálod
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
DE! GTR2höz már kijött az STCC2 konvert mod. Kocsinként lehet leszedni. Ha érdekel írj vissza, küldök neked privátba üzit a linkrõl.
...régebben voltak hasonló gondok itt a fórumon: emléxem, olvastam anno ezt-azt, 1-2 embernél. Azóta volt-e már szó megoldásról??? Van azóta valami extra lehetõség, ti tudok vmit? Köcce a válaszokat.
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
valaki találkozott már STCC2 konvertel? fõként az Astra kéne belõle 😊
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/
A Shift2 gyári felnije is 19-es, miközben az eredetileg 17-es volt, ha jól tudom még rendelni sem lehetett mást. Tulajdonképpen a szintszabályozós futómû és a klíma volt az extralista. Még színbõl sem lehetett választani.😄
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Csak a szerintem tul magas gumioldalfala nem tetszik, de a felni az nagyon szép, sajna az rfes dtmevo2modba nagyon elszurták, ott meg a felni hatalams.
http://www.germansportscars.net/_contentImages/content_1917dt.jpg
Pont erre írta, hogy ezen kívül tudunk-e ilyen hosszú pályákat.
Egyébként most mentem végig a VFTS-el. (49perc) Hát valami nagyon állat, bár fárasztó is. Féltávig asszem 2 kocc volt csak az elején, aztán beforogtam, de nem mentem neki semminek. Majd kb a táv kétharmadánál 1 percen belül 3 hiba, az egyikben le is fulladtam, tolatni kellett. Majd rá kb 2 percre lesetem az útról jó egy perc volt mire visszakapaszkodtam a mélybõl. Akkor már picit jobbra húzott, de a következõ kocc megadta a végsõ döfést a bal elsõ futómünek. Úgyhogy kb a táv utolsó 5öd, 6odát úgy küzdöttem végig. A jobb kanyarokat kb 40el tudtam venni, a hosszú egyenesbe kétszer is fékeztem mert azthittem jön a kanyar, egy helyen el is tévedtem, mert mentem egyenest és úgy tünt elmegy az út balra, visszatoltattam elindultam arra, persze jó 20-30 méter után meg nem volt már út 😄. Egy házhoz is beálltam aminek a kapuja szembe volt ahogy érkeztem a kanyarba 😄, de a másik kapun kijöttem. Úgyhogy simán lehetne jobb kört menni, olyan 42 perc körülit. Itinerrel mégjobbat.
Thank God, I\'m a Lada owner!
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
All round the fields of Anfield Road,Where once watched the King Kenny play (and could he play),Steve Heighway on the wing,We had dreams and songs to sing,about glory, round the Fields of Anfield Road
All round the fields of Anfield Road,Where once watched the King Kenny play (and could he play),Steve Heighway on the wing,We had dreams and songs to sing,about glory, round the Fields of Anfield Road
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
elég híres és hirhedt pálya
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Tudtok még ilyen hosszú hegyi pályákat? Csak párat ismerek, nevüket sajnos nem tudom (egyik talán 42km of valami (ciprus vagy costarica vagy valami más 😛)
itt az fb-n
Őrült vagyok? Lehet :D
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy mitõl lehet az, hogy a Királdi pálya nem tölt végig, körülbelül a háromnegyedénél megáll a töltés és nem tudom a pályán csapatni, mert nem tölt be teljesen.
Köszi!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
www.skincentral.hu
Szeretném átpakolni a WRC 2010-bõl a Subaru Impreza WRC S12B-t a rfactorba. De van egy olyan problémám, hogy az újabb fajta 3dsimed nem indul sem a próba verziós sem a 'virágbolti'. Valaki átkonvertálná a fileokat gmt-be és feltöltené valahova? Mert a régebbi simeddel tudnák dolgozni rajta. Elõre is köszi a válaszokat.
\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/
V8 2:06-os kört ment.