rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabaly
Egyik leggyakoribb hiba hogy vagy magát az rF-et telepítik ékezetes mappába,vagy pedig esetleg a profilod tartalmaz ékezetet....(szerintem nállad is valamelyik a kettõ közül)Ha nem,akkor passz..

Sziasztok!

Lenne 1 kédésem:
Már többször is újra telepítettem az rfactort, 1 hiba miatt az pedig az, hogy nem menti el a profilomat, illetve a setupjaimat...

Számítógépem: Windows 7 64 bites op rendszerrel
Ginger17
Köszi. Végigcsináltam és az új(!) nvidia driver volt a ludas... ki látott már ilyet?! <#duma>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Dietrich
szerintem driver cleanert futtasd le (töröld amit felrakot) majd te rakd fel a megfelelõ nvidia drivert.
gondolom nem kell segítség a "miként távolítsuk el szakszerûen a drivert" részhez, de ha mégis itt megtalálod

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Én csak azt láttam hogy készül Rf-hoz. Cruzeról volt kép.

DE! GTR2höz már kijött az STCC2 konvert mod. Kocsinként lehet leszedni. Ha érdekel írj vissza, küldök neked privátba üzit a linkrõl.

Ginger17
Nafasza. A múlt héten (véletlenül) bennhagytam a win7 frissítésnél a nvidia drivert. Frissített is mint annak a rendje, de azóta bizonyos mod-pálya kombóknál veszettül szaggat a játék annak ellenére, hogy az fps értékek jónak tûnnek, meg az egésznek amúgy sincs semmi köze a grafikai részletezettségen, mert tökmindegy miket állítok. A többi szim (GTL, Race07, netkar, meg iRacing gond nélkül szaladgál csúcsfordulaton, szóval ez az rF hülyesége már megin'. Már bánom az egészet, hogy a pék rakja tele...

...régebben voltak hasonló gondok itt a fórumon: emléxem, olvastam anno ezt-azt, 1-2 embernél. Azóta volt-e már szó megoldásról??? Van azóta valami extra lehetõség, ti tudok vmit? Köcce a válaszokat.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

simcompany
haliho

valaki találkozott már STCC2 konvertel? fõként az Astra kéne belõle 😊

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Smici1985
Valaki nem tud Formula Abarth modról?

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

Penge88
Bocs xD nem olvastam az egyel alatta lévõ hsz-t 😄

Thank God, I\'m a Lada owner!

zolee145
Elvileg jó a méret. 245/630-19. Bár olvastam már sok méretet, de ez tûnik a leghivatalosabbnak.😊
A Shift2 gyári felnije is 19-es, miközben az eredetileg 17-es volt, ha jól tudom még rendelni sem lehetett mást. Tulajdonképpen a szintszabályozós futómû és a klíma volt az extralista. Még színbõl sem lehetett választani.😄

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Nagyon franko
Csak a szerintem tul magas gumioldalfala nem tetszik, de a felni az nagyon szép, sajna az rfes dtmevo2modba nagyon elszurták, ott meg a felni hatalams.
http://www.germansportscars.net/_contentImages/content_1917dt.jpg

Pff... 😄

Pont erre írta, hogy ezen kívül tudunk-e ilyen hosszú pályákat.

😄

Egyébként most mentem végig a VFTS-el. (49perc) Hát valami nagyon állat, bár fárasztó is. Féltávig asszem 2 kocc volt csak az elején, aztán beforogtam, de nem mentem neki semminek. Majd kb a táv kétharmadánál 1 percen belül 3 hiba, az egyikben le is fulladtam, tolatni kellett. Majd rá kb 2 percre lesetem az útról jó egy perc volt mire visszakapaszkodtam a mélybõl. Akkor már picit jobbra húzott, de a következõ kocc megadta a végsõ döfést a bal elsõ futómünek. Úgyhogy kb a táv utolsó 5öd, 6odát úgy küzdöttem végig. A jobb kanyarokat kb 40el tudtam venni, a hosszú egyenesbe kétszer is fékeztem mert azthittem jön a kanyar, egy helyen el is tévedtem, mert mentem egyenest és úgy tünt elmegy az út balra, visszatoltattam elindultam arra, persze jó 20-30 méter után meg nem volt már út 😄. Egy házhoz is beálltam aminek a kapuja szembe volt ahogy érkeztem a kanyarba 😄, de a másik kapun kijöttem. Úgyhogy simán lehetne jobb kört menni, olyan 42 perc körülit. Itinerrel mégjobbat.

Penge88
Targa Florio 😊 Most adták ki rFactorcentral-on, 70 km-es GPL konvert.

Thank God, I\'m a Lada owner!

zolee145
Biztos, hogy az rF lett elindítva, nem valami képnézegetõ progi?😄

A tesóm nagyon nem gyenge gépén is 5!!!! FPS-t produkált. De ha a beállításoknál az árnyékokat lekapcsoltuk teljesen off-ra, és minden más beállítás maradt max-on akkor simán futott 60-70FPS-el.

macleody
Zsír 😊
Toby0501
<#ravasz1>

jaja az lesz az 😛

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Gerrard93
ez erre a hsz-re ment ---> #58432

All round the fields of Anfield Road,Where once watched the King Kenny play (and could he play),Steve Heighway on the wing,We had dreams and songs to sing,about glory, round the Fields of Anfield Road

Gerrard93
Corsica?

All round the fields of Anfield Road,Where once watched the King Kenny play (and could he play),Steve Heighway on the wing,We had dreams and songs to sing,about glory, round the Fields of Anfield Road

köszi megnézem

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Dietrich
Pikes peak?
elég híres és hirhedt pálya

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

szép, csak sajnos laggol a gyenge gépemen 😊
Tudtok még ilyen hosszú hegyi pályákat? Csak párat ismerek, nevüket sajnos nem tudom (egyik talán 42km of valami (ciprus vagy costarica vagy valami más 😛)

lacica
Hátha vkit érdekel:http://www.nogripracing.com/details.php?filenr=33037

Ginger17
Pálya GDB vonatkozó rész. WordPad, vagy bármilyen szerkesztõben átírod, mented, megosztod - versenyzel. <#vigyor3>

A pálya GDB-jében nézd meg szerintem, ott lehet ilyeneket beírni hogy hány óra legyen. 😊
Dietrich
Új Pontiac képek a Histor X-tõl.
itt az fb-n

Üdv! azt szeretném megkérdezni hogy miért lép ki a játék amikor betölteném a pályát?

Őrült vagyok? Lehet :D

Dietrich
rfm fájlban átírod és utána megosztod mindenkivel ezt a fájlt aki a szerverre akar menni.

Roger6
Köszi, utánanézek!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

gviski
asszem az rfmben kell átírni

Virtual SimRacing

Roger6
Lesz egy esti versenyünk (illetve szürkületi). A kérdésem az lenne, hogy van-e olyan lehetõség szervernél, hogy a practice mód is abban az esti idõben kezdõdjön, mint a verseny?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nightt
<#eljen>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Toby0501
Egy kis M3 E30 DTM replika:

Class fm-en szimulátoroznak.. az emberke azt mondta hogy nincs új Hungaroring rf-hez, csak a régi.. ehh.... 😄D

sziasztok!

Tudna nekem segíteni valaki abban, hogy mitõl lehet az, hogy a Királdi pálya nem tölt végig, körülbelül a háromnegyedénél megáll a töltés és nem tudom a pályán csapatni, mert nem tölt be teljesen.

Köszi!
bosco05
gt legends
Zola NFK
Köszönöm! Sajnos nekem offline kellene 😞

Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu

Ha karriert akarsz igaz csak online lesd meg ezt.RallyWorld

bardocz
Mindennel együtt akár még reális is, a váltó kerül ott annyiba, mint nekem itthon az összes kormányom😄
pointer4
Fasza, de a másfél milla erõs túlzás 😄
Ulvar
Nekem is adjanak ilyen cockpitet DFGTvel köszi!!!

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

laller82
zolee145
V8 valamelyik dlc-ben várható vajon? Az nagyon kéne. Hátha nem véletlenül van benne Bathurst.

Smici1985
Segítséget kérnék! <#help>

Szeretném átpakolni a WRC 2010-bõl a Subaru Impreza WRC S12B-t a rfactorba. De van egy olyan problémám, hogy az újabb fajta 3dsimed nem indul sem a próba verziós sem a 'virágbolti'. Valaki átkonvertálná a fileokat gmt-be és feltöltené valahova? Mert a régebbi simeddel tudnák dolgozni rajta. Elõre is köszi a válaszokat.

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

Dietrich

Dietrich
Aattól függ mivel mennek rajta <#hehe>

V8 2:06-os kört ment.

Zola NFK
Nekem nincs bajom vele, és csak offline használom.

juve60:
nem csalni akarok 😊

Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu