rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zolee145
Van pár dolog ami szokatlan, de tetszik. Azért elég huplis, szóval ide rendesen be kell állítani az autót, hogy ne pattogjon le az útról, de ez végülis jó. Fõleg ha tényleg ilyen, márpedig a videóban néhol eléggé dobálja az autót.
A hullámvasút meg valszeg tényleg ilyen, sõt belsõ kamerából még nem is érezni annyira mint a valóságban. Ezt a Ringen tapasztaltam meg. Egészen más onborad felvételen mint látni a valóságban a szintkülönbségeket.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

ha pontot akarsz akko lépj be a játékban és a chat-be ird be hogy ISI_BABYFACTORY ,utánna enter és amiko kilépsz a játékból kapsz egy csomo pontot <#mf1>
Ulvar
rFactor nem való offline. Normálisan beállítani nem lehet, fizikailag képtelen.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Zola NFK
Sziasztok!

Olyan modot tudtok mondani nekem, amiben van "offline karrier" lehetõség?
Arra gondolok, mint pl a gyári open wheel rész, hogy amíg nem érek el valamennyi tapasztalati pontot, addig még ha lenne pénzem sem tudok feljebb lépni. Vagy valamelyik f1 mod volt ilyesmi (talán ctdp 2006?), hogy kezdéskor csak a minardit engedte megvenni, és tapasztalati pontokat kellett szerezni ahhoz, hogy egyre jobb autót "szerezzek".

Ha tudnátok ilyesmiket ajánlani azt nagyon megköszönném!

Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu

bardocz
A visszafordító, meg az elõtte lévõ pár kanyar nem stimmel szerintem, a többi tényleg ennyire hullámvasút.
Ulvar

bardocz
ORSM féléhez képest nem semmi hullámvasút. Néhol mintha picit túlzó lenne a pálya meredeksége.
Smici1985
Bathurst a Shift 2-bõl:

Bathurst

Lehet tesztelni. 😄

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

laller82
Hopsz egy bug valóban. Nincs a dds-nek alfa csatornája. Köszi az észrevételt.

www.skincentral.hu

SimaSuna
Szegõék Ladájából nem lehet kilátni....
Penge88
Faaaaaaaaa... már alig várom, hogy hazatépjek melóból és kipróbáljam! Belsõ nézetrõl tudsz képet mutatni? Remélem nem az a ronda RX-7es fordulatszámmérõ ment bele, ami a 074-esben volt. Azt ki nem állhatom! 😄 Régi 8-ig skálázott Zsiguli fordulatszám mérõ... 😉

Thank God, I\'m a Lada owner!

Ulvar
Papa csak a kedvedért hozzá teszem: NAGY ÁTLAGBAN! <#zavart1><#eplus2>

Dietrich
van mikor többet..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Roger6
<#eljen><#worship>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ulvar
Ki kell törölni egy fájlt.

Gamedata-Sounds-Ambient-és itt mind 2 fansnormal_1 hangfájlt kitörlöd és megszûnik a csavarkulcs hang a boxban.

Roger6
A boxutcában lévõ kerregõ / kattagó /kurvaidegesítõ hangot ki lehet valahogy kapcsolni a francba? <#rolleyes>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

laller82
Urak a VFTS letölthetõ. És itt is nagy respect Zolee145-nek a sok egítségért <#eljen>

Lada 2105 VFTS

www.skincentral.hu

behalt a photoshopom... :S
sietnem kellett, csak a paint maradt :S

.................amugy sztem is gáz
Roger6
Fú bakker... Ez a plakát nem sok jó ízlésre vall, sry. Legalább a grafikát tettétek volna feljebb.<#idiota> Amúgy sok sikert.

http://www.maszim.hu/forum/viewtopic.php?f=23&p=47196#p47196

bosco05
igen ebben igazad van teljes mértékben 😊 csak megtaláljuk a közös hangot, viszont akkor minden mod egy rakás szar amivel eddig játszottam mert az autó nem így mûködik
zolee145
A fizikában nem nagyon vannak lényegtelen minimális változások, csak változások. Meg van egy olyan dolog, hogy ez még belefér, az meg már nem. Azon lehet vitatkozni, hogy mennyire hülyeség egy adott autónál az, hogy ennyire éles a határ, bár zártkasztnisnál tulajdonképpen nem is kell vitatkozni. Talán az újkori DTM az ahol nagyon éles határ tapadás és nemtapadás közt.
Egy elbaszott fizikát viszont ne hívjunk bugnak. Tudjuk, hogy az rF modolhatósága pont annyira elõnye mint hátránya.

Ha felkötnek föléd egy 1000 kilós Suzukit egy 1000 kilót bíró kötélre és rászáll egy másfél kilós galamb akkor bár lényegtelen minimális változás történt, de elég nagyot fog koppanni a fejeden az autó. Persze ha elõtte nyúlna kicsit az a kötél lenne idõd elugrani. Nagyjából ennyi a különbség jó és rossz mod közt.😊

Dietrich
és a volvonak is bugos volt a hangja a ringen <#hehe>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bosco05
Igazad van Zoli teljes mértékben. Egész idáig rossz szót használtunk, nem random dob el, csak egy lényegtelen minimális változásra radikálisan felel a játék. Ez így a lehetõ legjobb megközelítése a dolgoknak és akkor ez az összes modban hibának mondható, legalábbis amivel eddig mi bajnokságot toltunk ez érezhetõ volt.
zolee145
Akkor is faszság. Az, hogy általában zártkasztnisnak is mese tapadása van ezért éles a tapadás és a csúszás közti határ az egy dolog, de attól még az eldobás nem random. Max nincs semmi elõjele a dolognak

bardocz
Én még csak pár nagyon szar modban találkoztam random eldobálással o.O De azokat rövid úton töröltem is.
Dietrich
akkora a GTR3-ról a hallgatás mint az rf2-rõl
aztán majd kiderül mindkettõ alatt ugyanaz a game motor lesz és jöhetnek az újabb szócsaták a bugokról.
és igenis rf-ben zártkasztnis modban ahol F1 futómû van alatt random eldobálja 😄

mondjuk mininek sem kéne olyan szélárnyékot produkálni mintha IC autóval mennénk oválon 350 felett 😉

Ingy
Boldog Szülinapot Smici barátom! <#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

zolee145
Race07-et próbáltam, pont a BMW-t, és az nagyon nem jött be. Valahogy bizonyos dolgok alapján várok bizonyos viselkedést egy autótól és ha nem olyan akkor nem tetszik. Nyilván nem azért, mert vezettem már 320si-t, hanem azért, mert vezettem már autót. Most ez így hülyén hangzik, de biztos te is le tudnád írni, hogy szerinted bizonyos autónak hogyan kéne viselkedni. Ezt bárki le tudja írni aki vezetett már valódi autót.
Mint utólag kiderült Norbi szerint sem olyan. Ezzel most nem azt mondom, hogy naugye megmondtam, hogy szar, csak egyfajta visszaigazolás, hogy nem éreztem hülyeséget. Nem tudnám megmondani miért, Norbi nyilvn pontról pontra el tudná mondani, hogy hol mi nem olyan a valóságban.

Persze lehet, hogyha a Seatot próbálom most én is lelkesednék ezerrel.😄

Azt nem értem, hogy úgy beszélsz róla, mintha egy tök más motor, egy tök más játék lenne, az égvilágon semmi köze nem lenne a gmotor2-höz. Én ilyen ég és föld különbséget nem éreztem.
GTR3-hoz nem tudok szólni, mert semmit nem tudok róla, még azt sem, hogy mit ígértek. Elvileg annak nem lesz köze az rF-hez.
Viszont amit eddig tudok az rF2-rõl annak ha a fele igaz már nem nagyon fog érdekelni más.😊 (ez persze hülyeség, mert eddig is kipróbáltam mindent😄)

bosco05
Nem fogom én semmire, csak gondolom, hogy így van és mint írtam rF nem említhetõ egy lapon Race On-al mert teljesen más. QuakeIII sem Cod2 pedig ugyanaz a motor. Norbinak nem tetszett a BMW nyílván õ ért is hozzá, adok is a szavára, de amennyire lehúzta a bömöst annyira jónak vélte a seatot szal valamit mégis csak tud a SimBin. Sosem lesz olyan mint a valóság, legalábbis az én életem során már tuti nem, de FWD-ben jó a RaceOn (én többnyire csak azzal megy, tavaly is Hondával toltam a bajnokságot) és az rF egyik modja sem ér a közelébe se. Persze ez privát vélemény, nem akarok senkit meggyõzni semmirõl, pláne nem téged. Mindenki játszon azzal amivel akar, de az, hogy árkádosabbnak érzed RaceOn-t (mert, hogy az is), az nem biztos, hogy negatívum, csak erre próbáltam rávilágítani.
zolee145
Nehezebb vezetni...konkrétan olyat mondott, hogy féktávon fos, szarul van megcsinálva az egész autó.😊
Amúgy meg a valós adatok nem mûködnek az rFactorban (mindenki aki ért hozzá mert már beszélt olyannal aki majdnem tudja mit beszél az ezt mondja😄) így gondolom a pár évvel ezelõtti verziós gmotor2-ben sem, szóval erre ne fogd az árkádosítást.😄

bosco05
Sajnos rá kellett jönnöm, hogy a valóság ilyen árkádos 😊 Michelisz is lenyilatkozta, hogy RaceOn-ban sokkal nehezebb vezetni a BMW-t mint a valóságban és az elsõ kerekesek egész jól meg vannak csinálva. Szerintem csak annyi történt, hogy SimBinékhez egyre több adat jut el és mivel nem nagyon dobálnak piacra új játékot csak pár kiegészítõt, ezért van idejük fejleszteni. Éppen ezért GTR3 nagyon várós 😊
zolee145
Mondjuk a Race On-ban a wtcc-t biztos nem dobod el random, mert sehogyse.😄 legalábbis ha hasonlít a race07-hez és figyelembe vesszük, hogy a simben egyre csak árkádosítja a játékait akkor még annyira sem.

bosco05
legyen faszság (pedig van 😊 ), de nekem már az elõbbi is elég ahhoz, hogy ne tekintsem versenynek a dolgot, mert 10-bõl 9x így elõznek meg és ez a vicc kategória
zolee145
Mondjuk ezen kívül én más hülyeségrõl nem tudok. Ez mondjuk tényleg idegesítõ. (ne gyere a random eldobással mert az faszság😄)

bosco05
az is 😊 fizikában és bugok terén legalábbis biztosan, aztán hogy a jól megírt gyári mod és felhasználók által hobbiból megírt mod közötti különbség érezhetõ-e ennyire az már más kérdés, de race onban pl nincs a dörgölõdzõs bug 😛
zolee145
Csak hogy ég és föld, meg ilyenek.😊

bosco05
de asszem az, de módosított 😊
zolee145
A Race On nem gmotor2?

bosco05
Hát nyomjad, nem mondtam, hogy ne nyomjad. Tõlem még 100 év múlva is játszhatod én csak elmondtam , hogy tele van hibákkal rF motor (és nem csak a modok) , aztán vagy elhiszed vagy nem. Race On netkódjával semmi próbléma nincs, próbálkozz normális szerveren... rF netkódja sem rossz és ez a hiba amit írtam nem lagg miatt van, hidd el ennyit értek hozzá. Valami el van kúrva benne de nagyon és igen ez engem annyira zavar, hogy minimálisat rFactorozok már. Az, hogy téged és többezer társad ez a hiba nem érdekel, vagy egyáltalán fel sem tûnt, az nem jelenti azt, hogy nincs. Én is futottam rF-el rengeteg izgalmas futamot, jó bajnokságot, de amióta mentem RaceOn-al komolyabban pár futamot rájöttam, hogy ég és föld a kettõ. RaceOn-ban meg az OW fura, egyszerûen nem fordítottak rá annyi idõt szerintem.

"Most erre mit mondjak? Hogy rajtam kívül még több 100 szimulátoros társamat nem érdekli? Vagy mit akarsz? Tudod mennyien túraautóznak? Kurva sokan. Akkor ez mind igénytelen lúzer? Vagy talán olyan mod-okat használnak, ahol ez kevésbe (vagy egyáltalán nem) jelentkezik? Haggyadmá..."

Azt észrevetted, hogy ilyenkor magaddal beszélgetsz? Tipikus fórumozó vagy és ne vedd sértésnek. Írom, hogy tele van bugokkal, te meg már azzal jössz, hogy én mit akarok mikor több száz emberrel túrázol rFactorban és ezek igénytelen lúzerek, ráadásul utána még fel is háborodsz hogy miért írok (írsz) ilyeneket.

Én is megyek rFactorban túrával, de lassan már cseppet sem élvezem és szerintem egy darabig ez lesz az utolsó sorozat amin elindulok rF-ben, de nem lépek ki, mert nem azért jelentkeztem, hogy otthagyjam. Ettõl te még mehetsz a több száz haveroddal együtt játszani, senkit sem zavar, engem meg aztán pláne nem, azt csinálsz amit akarsz. rF egy nagyon jó játék, de még mindig az a legnagyobb erénye, hogy rengeteg hozzá a mod. Engem nem kell meggyõznöd, hogy RaceOn szar és rF jó, mert van egy saját véleményem és ennyi. Én sem akartalak meggyõzni téged, egész egyszerûen leírtam, hogy szerintem rF tele van bugokkal (nem tegnap kezdtem versenyezni én se, láttam ezt-azt). Úgyhogy itt zárjuk is le, ha neked tetszik tökéletes kikapcsolódást nyújt én a saját szemszögembõl megítélve a dolgokat továbblépek. Lehet neked meg a RaceOn lenne a visszalépés, nekem az rF az. És akkor mi van? Ettõl szép a világ...
Egy kis nyári Lada Fun futamsorozat.OBHUN

Roger6
Most erre mit mondjak? Hogy rajtam kívül még több 100 szimulátoros társamat nem érdekli? Vagy mit akarsz? Tudod mennyien túraautóznak? Kurva sokan. Akkor ez mind igénytelen lúzer? Vagy talán olyan mod-okat használnak, ahol ez kevésbe (vagy egyáltalán nem) jelentkezik? Haggyadmá... Ha valakit elõrébb helyzet, az véletlenül sem lehet a lag mûve, a kurva bugos szar-szemét-szar túraautó mod, az a rohadék. Mert mindben van, nem? Érdekes.

Na mer a RaceON netkódja aztán baromi jó, amikor 5 mp-nként változtatja magát a játékos autója 20-as ping mellett.

Tudod egy modban akkor találsz hibát, ha direkt keresel. Csak sajnálni tudlak, mi azért vígan nyomjuk 5-6 éve, és marha jókat csatázunk koccanásokkal (namifasz? mégsem dobál elõrébb mindig?).

Ez most ideillik.

cselt
Nemtom én ilyen bugokkal nem nagyon találkoztam, pedig már lenyomtam jó pár futamot. Szerintem rF-el is remekül lehet túraautózni, csak meg kell válogatni a modokat 😊
bosco05
Nem a jólérzésrõl beszélek, hanem a kib*szott sok bugról ami sajnos minden modban van. Pl na nekidörgölõzöl a másik autónak amelyik melletted megy, valakit elõre fog dobni a játék, de sorolhatnám ezeket reggelig.
pointer4
Annyit simán!
peti193
mindegy is már eldöntöttem 2700-at megér 😊

Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??

Ulvar
@chadvader93: 2011 recently confirmed, cars can be seen on images and in q&a which were posted previously.

zolee145
Leo ffb + egy normális futómû geometria és nincs semmi baj az ffb-vel.