61525
  • zoleee20
    Feltelepítettem, 1,7 Gb az egész, de ugyanúgy nem tudok választani semmit, nincs ott semmi. Mit rakjak még fel hozzá?
  • zoleee20
    Köszi, már szedem is az rFactorSetup1255.exe fájlt. Kell még valamit ezen kívül?
  • pointer4
    rfactor
  • zoleee20
    Megnéztem, több, mint 4 Gb-ot telepített. Adnál egy linket, ahol a jó verziót szedhetem le?
  • 5665
    Helló! Hogy tudok úgy ablakra írni hogy ha bekonvertálom a játékba akkor az autón ne legyen körbe fekete?? Előreis THX!!
  • pointer4
    Ha nincs legalább 1.3gb a játék, akkor nincs benne se pálya se autó. Szedj le teljes verziót.
  • zoleee20
    Sziasztok!

Nemrég tettem fel a játékot, de van valami gáz. Mikor beírom a nevem, születési dátumom és a lakóhelyem, választani kell szériát. Na most nekem ott nincs semmi, nem tudom mi közül választani. És ha így az accept-re megyek, kilép. Mi a gond? Valamit nem tettem fel?
  • Roger6
    Bocsánat az offért, de hátha ott nem kapok választ: Race07 szerver kérdés.

Köszönet!
  • laller82
    Jajj már....igen...igen
  • PacsutaTibi
  • Szabi1991
  • PacsutaTibi
    Az első képkockákon látszik az eredeti Hud vagy minek nevezik azt ott oldalt, ahol az egyik lapon a segítségeket mutatja, szóval tuti Rf.
    A mod pedig a Formula BMW mod. (Az IDT csinálta, és az egyik leggyengébb (teljesítményben) formula autós mod Rfactorhoz.)
  • arty
    ha ez "kijön", ujra elinditom az rF-et :))
  • zolee145
    Előzetes videó:

• bosco05 #59011
    van egy gomb amire rá tudod ezt állítani, lehet be van állítva valamire és véletlenül megnyomod
  • sftomee
    Sziasztok! Lenne egy fontos kérdésem. Vol már valakinek olyan, hogy egyszercsak fogta magát a kormány és megfordult a force-feedback ellentétesre? Mert nekem ezt csinálja. Eddig olyanokat csinált, hogy álló helyzetben ellentétes volt, de menet közben jó lett. Aztán ma furcsálltam, hogy a CTDP06-al nem csinálja. Na egyszercsak az egyik gyorskörön hirtelen átváltott és úgy repültem mint a Bessenyei be a nézők közé! Én nem értem mi lehet a gond. Egyszerűen fel nem tudom fogni. Amikor az elejétől fogva ezt csinálta, akkor mindig meg kellett fordítanom a controls menüben a FF-et. De mintha akkor sem lenne tiszta az erőhatás. Kicsit ilyen remegős és darabos. Most viszont sokáig jó volt, aztán hirtelen megbolondult. :S

Ha valaki tudna segíteni megköszönném!

Üdv: tomee
  • zolee145
    Szerintem valami baj van, más nem lehet...
  • cspedro
    Csá!
    AZ volna a gondom,hogy csatlakoznék multihoz betölti mapot nyomom hogy verseny és lelök mindig.Mért??
  • peti193
    Hát az ára eléggé űrtechnikás :). Utána néztem a bérlésnek 320 ezer/nap személyzet és szállítás nélkül....
  • peti193
    Nekem egyszer alkalmam volt kipróbálni force dinamics 301-et azt hiszem ők is ugyanezzel mentek. Azon sima rfactor volt.
  • istenfegyvere
    valaki nem tudja hol lehet lementeni a citroen bx kocsit?
  • SimaSuna #59004
    rF Nippon vagy hasonló modra gondoltam :)
  • Dietrich
    ha a tv kijelzőt nézem akkor rf..fingom sincs milyen mod..valami formula ow.
  • GPx8
    Gondoltam, hogy Bajkonurban voltak :) de a szoftverre is kiváncsi lennék. Sima rFactor vagy rFactor+mod?
  • Dietrich
    "A 2011-es Kábelkonferencián az Eurosport két vendége Michelisz Norbert (WTCC) és Kiss Pál Tamás (GP3) volt. A két versenyző a vendégekkel és egymással is összemérte tudását speciális, űrtechnikás szimulátorokon."

• GPx8
    Mivel nyomták, pontosan?
  • Dietrich
    Tamas Pal Kiss

Tomi tegnap Tihanyban járt, ahol az Eurosport meghívásának tett eleget a IX. Kábeltelevíziós Konferencia és Kiállítás rendezvényen. A tévécsatorna másik meghívott vendége Michelisz Norbert volt. A versenyzők a standnál felállított két, igen komoly Formula-1 szimulátoron csatáztak egymással és a vendégekkel. Az izgalmas, baráti ütközetet először Tomi nyerte, aztán Norbi volt gyorsabb, ezért aztán sor került egy harmadik, mindent eldöntő menetre is. A fiúk szoros köröket futottak, rengeteget előzéssel szórakoztatták a közönséget, és szinte együtt értek célba, hiszen Kiss Pál Tomi 0,001 másodperccel bizonyult csak gyorsabbnak.
  • peti193
  • Szabi1991
  • Skorzeny8814
    Tudja valaki, honnan tölthetek le különböző "TVStyle"-okat az rfdynhud-hez? Nem tudom mi a hivatalos neve, én csak így láttam. nekem, csak 2010-es kinézetem van hozzá, de láttam youtube videókon egy csomó félét. Csak nem tudom honnan, töltsem le őket.
  • Szabi1991
    a historix módba épület van és igenjól néz ki :)
  • hondash3
    Aham. Próbáltam már csinálni ekkora showroomot, de ha jól emlékszem az volt a baj, hogy az rF próbálta beletuszkolni a képbe az egész épületet és ezért béna volt.
    De egy próbát megér egy low poly modell elsőre.
  • Toby0501
    Ez nem volna rossz ötlet, viszont fogalmam sincs, melyik fájlban keressem. Amit találtam, az használhatatlannak tűnik.
  • Szabi1991
    nem lenn jobb inkább a shift háttere, ha már az autók azok ? :D
  • Rojales
    azigen, nagyon jol néz ki!
  • Toby0501
    Az lenne a lényege, hogy nagyjából olyan környezetet teremtsünk, amilyen a cube mapen is van. Tehát ilyesmi kellene.
  • hondash3
    Mármint van-e idea, milyen legyen?
    Lehet tudok segíteni.
  • hondash3
    Uhh, faja kis cibe map! :)
    Milyen teremre gondolsz?
  • Toby0501
    Ha valaki össze tudna dobni nekünk egy "kiállítótermet" ehhez, az kérem jelezze!

• peti193
    Le tudná írni vki röviden h mi a rák ez az egész mod installálás meg ilyenek? Hát ezen jót nevettem szerintem itt mindent megtalálsz www.google.hu :)