rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hullámvasút meg valszeg tényleg ilyen, sõt belsõ kamerából még nem is érezni annyira mint a valóságban. Ezt a Ringen tapasztaltam meg. Egészen más onborad felvételen mint látni a valóságban a szintkülönbségeket.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Olyan modot tudtok mondani nekem, amiben van "offline karrier" lehetõség?
Arra gondolok, mint pl a gyári open wheel rész, hogy amíg nem érek el valamennyi tapasztalati pontot, addig még ha lenne pénzem sem tudok feljebb lépni. Vagy valamelyik f1 mod volt ilyesmi (talán ctdp 2006?), hogy kezdéskor csak a minardit engedte megvenni, és tapasztalati pontokat kellett szerezni ahhoz, hogy egyre jobb autót "szerezzek".
Ha tudnátok ilyesmiket ajánlani azt nagyon megköszönném!
Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu
\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/
www.skincentral.hu
Thank God, I\'m a Lada owner!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Gamedata-Sounds-Ambient-és itt mind 2 fansnormal_1 hangfájlt kitörlöd és megszûnik a csavarkulcs hang a boxban.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Lada 2105 VFTS
www.skincentral.hu
sietnem kellett, csak a paint maradt :S
.................amugy sztem is gáz
Egy elbaszott fizikát viszont ne hívjunk bugnak. Tudjuk, hogy az rF modolhatósága pont annyira elõnye mint hátránya.
Ha felkötnek föléd egy 1000 kilós Suzukit egy 1000 kilót bíró kötélre és rászáll egy másfél kilós galamb akkor bár lényegtelen minimális változás történt, de elég nagyot fog koppanni a fejeden az autó. Persze ha elõtte nyúlna kicsit az a kötél lenne idõd elugrani. Nagyjából ennyi a különbség jó és rossz mod közt.😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
aztán majd kiderül mindkettõ alatt ugyanaz a game motor lesz és jöhetnek az újabb szócsaták a bugokról.
és igenis rf-ben zártkasztnis modban ahol F1 futómû van alatt random eldobálja 😄
mondjuk mininek sem kéne olyan szélárnyékot produkálni mintha IC autóval mennénk oválon 350 felett 😉
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Mint utólag kiderült Norbi szerint sem olyan. Ezzel most nem azt mondom, hogy naugye megmondtam, hogy szar, csak egyfajta visszaigazolás, hogy nem éreztem hülyeséget. Nem tudnám megmondani miért, Norbi nyilvn pontról pontra el tudná mondani, hogy hol mi nem olyan a valóságban.
Persze lehet, hogyha a Seatot próbálom most én is lelkesednék ezerrel.😄
Azt nem értem, hogy úgy beszélsz róla, mintha egy tök más motor, egy tök más játék lenne, az égvilágon semmi köze nem lenne a gmotor2-höz. Én ilyen ég és föld különbséget nem éreztem.
GTR3-hoz nem tudok szólni, mert semmit nem tudok róla, még azt sem, hogy mit ígértek. Elvileg annak nem lesz köze az rF-hez.
Viszont amit eddig tudok az rF2-rõl annak ha a fele igaz már nem nagyon fog érdekelni más.😊 (ez persze hülyeség, mert eddig is kipróbáltam mindent😄)
Amúgy meg a valós adatok nem mûködnek az rFactorban (mindenki aki ért hozzá mert már beszélt olyannal aki majdnem tudja mit beszél az ezt mondja😄) így gondolom a pár évvel ezelõtti verziós gmotor2-ben sem, szóval erre ne fogd az árkádosítást.😄
"Most erre mit mondjak? Hogy rajtam kívül még több 100 szimulátoros társamat nem érdekli? Vagy mit akarsz? Tudod mennyien túraautóznak? Kurva sokan. Akkor ez mind igénytelen lúzer? Vagy talán olyan mod-okat használnak, ahol ez kevésbe (vagy egyáltalán nem) jelentkezik? Haggyadmá..."
Azt észrevetted, hogy ilyenkor magaddal beszélgetsz? Tipikus fórumozó vagy és ne vedd sértésnek. Írom, hogy tele van bugokkal, te meg már azzal jössz, hogy én mit akarok mikor több száz emberrel túrázol rFactorban és ezek igénytelen lúzerek, ráadásul utána még fel is háborodsz hogy miért írok (írsz) ilyeneket.
Én is megyek rFactorban túrával, de lassan már cseppet sem élvezem és szerintem egy darabig ez lesz az utolsó sorozat amin elindulok rF-ben, de nem lépek ki, mert nem azért jelentkeztem, hogy otthagyjam. Ettõl te még mehetsz a több száz haveroddal együtt játszani, senkit sem zavar, engem meg aztán pláne nem, azt csinálsz amit akarsz. rF egy nagyon jó játék, de még mindig az a legnagyobb erénye, hogy rengeteg hozzá a mod. Engem nem kell meggyõznöd, hogy RaceOn szar és rF jó, mert van egy saját véleményem és ennyi. Én sem akartalak meggyõzni téged, egész egyszerûen leírtam, hogy szerintem rF tele van bugokkal (nem tegnap kezdtem versenyezni én se, láttam ezt-azt). Úgyhogy itt zárjuk is le, ha neked tetszik tökéletes kikapcsolódást nyújt én a saját szemszögembõl megítélve a dolgokat továbblépek. Lehet neked meg a RaceOn lenne a visszalépés, nekem az rF az. És akkor mi van? Ettõl szép a világ...
Na mer a RaceON netkódja aztán baromi jó, amikor 5 mp-nként változtatja magát a játékos autója 20-as ping mellett.
Tudod egy modban akkor találsz hibát, ha direkt keresel. Csak sajnálni tudlak, mi azért vígan nyomjuk 5-6 éve, és marha jókat csatázunk koccanásokkal (namifasz? mégsem dobál elõrébb mindig?).
Ez most ideillik.
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??