61525

| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
polux #59107 sajnálom.
nagyon élvezetes mod, és remek a társaság. :) -
Szépen vagyunk. Ha az ember nem rak 11564651 szmájlit már nem is értik.:D -
annyira nem jött át, hogy reggel TS-en V8 nézése közben megállapítottuk, hogy benézted kinek írtam :D -
ahogy látom, csütörtök esténként van verseny. egyiken sem fogok tudni részt venni. bár úgy általában az online-versenyeket hétköznapra szervezik, úgyhogy marad az óra ellenfélnek. :( -
Igen, neki.:D
Azt hittem egyből átjön majd a poén, de ezek szerint tévedtem.:) -
Sziasztok!
F1RFT 2010-hez van valami kiegészítő, hogy esős pályán lehessen esőgumit választani? -
Szabi1991 #59101 -
Ulvarnak? -
Honnan kellene ismernie a HRC-t? -
idén nem volt.
ha lesz rf2-re biztosan lesz, feltéve ha a tag aki készítette az IC modot nem 100%-ban lett az iracing lekötelezettje. -
Maszim VSR meg nem tudom milyen kezdeményezésben
segítek..HRC :p -
Csak nem egyszerű leszervezni ha hű akarsz maradni a valósághoz.
BTW:
Reklám kép a szervezésről. -
erdekes hogy nincs pedig nagyon jo menni a champcar es indycar autokkal -
Tájékoztatlak hogy 1 éve nincs! :)
Volt, de most nincs. Illetve ha jól vágom lesz Dan Wheldon emlékére egy ovál futam Maszim VSR meg nem tudom milyen kezdeményezésben. November végén de az egy futam! -
maszim.hu
ott szokott lenni. És nagyon nagyon jó :) -
Magyar rfactor IndyCar bajnoksagrol tudtok valamit? Nem igazan talaltam ilyen ligakat -
Látom elég régen volt használva ez a topik, no de se baj :) Kérnékegykis segítséget. Letöltöttem a HRC modot, feltelepítem, meg is jelennek az autók nevei a játékban,de amikor ki választanám az Audi-t valami AudiS1.mas Hiba üzenetet kapok... már párszor újra raktam az egész játékot is, de hiába. Pedig nem régen még használtam az autót. Ha valaki tud erre valami megoldást legyen szíves és írja le! Előre is köszi! [surciHUN] -
5665 #59090 Köszi4 és azt milyen progival csomagoljam ki?? -
Csak, ha kicsomagolod a MAS filet és abban átfested, majd visszacsomagolod. -
Atesz91 #59088 Hali!
Ki szeretném próbálni a VLN 2005 modot, de mikor indítom el, a menü helyett sötét képernyőt és egy egeret kapok, mi lehet a probléma? -
5665 #59087 A HLTC Team által készített lada vfts-en lehet a hátsó lámpa skinét változtatni?? Ha lehet hogy?? -
polux #59086 Gyere jelentkezz.
Még csak 1 futam ment le bajnokságból. Nem maradsz le semmiről. :) -
Köszönöm! -
polux #59084 www.maszim.hu
jelentkezni itt:
http://maszim.hu/forum/viewtopic.php?f=3&t=1731 -
Üdv!
Nem tudjátok véletlenül, a DRM Revival 1.1-es modhoz nincs online bajnokság? eddig magyart kerestem, de nem találtam. állítom, hogy a legjobb mod Rf alá. -
Én az Rf2-re gondoltam. CARS-ot vártam, de amíg nem lesz új gépem, addig hagyom. Esélytelen, hogy elfusson. -
szerintem ido kerdese es online is lehet majd vele tesztelni, meg nagyon az elejen van , en is gondolkozok hogy befizessek-e egy 10 euros csomagra csak felek hogy Shift 2 fizikaja van:( -
Mivel most kezdtek a publikus fejlesztest, es 1 evet igertek a befejezesre, csak utana lesz erdemes iteletet mondani;) Egyelore nem annyira rossz, foleg ha a napi dev-log alapjan haladnak, es ha hetente kapunk uj, javitott, bovitett verziot.
Persze, az lenne az igazi, ha latvanyosan foglalkoznanak a forumokban felvetett hibakkal es igenyekkel is;) -
Annyi kéne, hogy legyen pár hivatalos szerver az alap cuccokkal, amiken egész nap rövid sprintversenyek mennének, mint a bierbudes szervereken. -
sftomee #59078 Nekem itt nagyon úgy tűnik, hogy megakadt a rázókőbe vagy a kijjebb lévő a betonba. Előfordulhat nagyritkán ilyen.:D Amúgy jól néz ki. Szép meg minden. De még sok idő mire minden kiforr.
-
Igen, megvette mindenki. -
Egyelőre a CARS ott tart fizikában, hogy ha nagy sebességgel kanyarodsz, akkor a formula autó kiborul a pályáról, annyira tapad :D Megemelkedik a belső fele, és kirepül :D
100% töréssel :D
Viszont nagyon aktív a fejlesztő csapat, jó lehetőségek rejlenek benne! -
zoleee20 #59075 Köztük te is, vagy mégsem? -
zoleee20 #59074 Ezek szerint itt mindenki megvette a játékot, ugye? -
tudunk: vedd meg a játékot -
zoleee20 #59072 Nem, de nem is tudom, mit jelent pontosan, nem vagyok valami hozzáértő.
Egyébként megveszek egy kocsit, és csak akkor tűnik el a kocsi minden része a kerekeken kívül, ha megveszem hozzá az upgrade-eket.
Ráadásul ilyenkor kiír valami hibaüzit, hogynem tudod vmit betölteni.
Erre tud vki vmi megoldást? -
unrealnoise #59069 Persze de meddig? Biztos nem addig ameddig az iracing vagy a CARS bővítgetve lesz. Aztán meg az rfactor 1 is így lett tervezve, aztán mi lett a fejlesztéséből? Semmi.
kiforrt, online rendszerhez kell kötni a játékot és kész. -
zoleee20 #59068 Elindult a játék, de ez ilyen 30 napos trial. Hol tudom a teljeset letölteni?
És a játékban is mikor pályát válaszotok, nem azok vannak, amik IRL. -
Elvileg az rF2-ot is folyamatosan frissitik, bovitik majd. Alapbol a tartalommal sem lesz gond, van/lesz benne nehany liszensz.
De valoban jo lenne, ha megoldanak a warezt es a rendszert, az csak nekunk jo, ha van beveteluk is, amibol tudnak tovabb fejleszteni, es nem csak orulnek neki, mennyire nepszeruek;D -
En is annak orulnek, ha nem lehetne warezolni, sokkal komolyabb lenne az egesz, egy csomo nem oda illo emberke eltunne...