rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rátettem Sompir 2008-as full modját és a track packot. A játék a pályaválasztás után beenged ugyan a választott pályára, de aztán visszadob a fõmenübe. Feltettem több modot is, köztük egy 1979-es F1 modot, de az is ezt csinálja.
Ez miért lehet?
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
ma olyan jókat mentem renaultal gp79-ben😊 ha bekapcsolnám törést egy kört nem tudnék megtenni rajt miatt...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Feltettem a játékot,elindítottam,megjelent az rfactor képecske majd ezt írta ki :A(z) rFactor hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük... stb
Mitõl lehet ez?segítsetek pls<#confused>#confused>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
a videó alatti zenének nemtudjátok mi a címe?
/ON
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Amugy bátran lehet hozzánk nevezni Ingyenes a bajnokságunk 😊
Érdekes dolog van a gépemmel amint nem igazán értek:
Feltettem egy új XP-t és a szükséges Drivereket.
Elinditom a rF-t és akad mint a szemét 7-9 FPS a szokott 100-160 helyett
Érdekeségbõl elinditom a DiRT-öt és minde faszán megy, az rFactor kilépés után is futt a feladatkezelõbe és hiába akarom ott lelöni nem lehet és az egyik magot 100%-osan használja tovább.
CONFIGOM:
Core2 Duo E6600
Geil DDR2 Ultra 2*1GB (Dual Channel)800MHz
MSI P6N SLI V2
GeForce 8600GT
Virtual SimRacing
elkezdõdik a játék szép grafikával és egy 10-15 mp után a játék lebutítja a grafikát.
az fps limit nincs bekapcsolva :S
testen minden szebb és élesebbe de verseny közbe vmiért lebutítja magát a játék :S
vmi ötlet ?
dirverbõl legújabb van fent.meg viszonylag friss windows is van.
(a kétszer nem lehet elindítani hibára mondom)
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://flickr.com/photos/zolika90/
Én úgy sejtem,hogy ezzel a paraméterrel (és a párjával) azt lehet megadni,hogy a 3dConfigban milyen határok közt lehessen állítani a felbontást.Persze lehet,hogy nem tudok valamit!
Charade GTti
elõször leírtam utána javítottam rajta és az elsõ fele már nem stimmel😊
de lehet hogy egy VGA driver frissítés is segítene.
Olyan kérdésem lenne az rfactorral kapcsolatban (am. F1RFT 2008-as moddal játszok), hogy miért van az, hogy a pályák bizonyos pontjain mindig megakad a játék egy pillanatra? Gépigénnyel nem valószínû h gond van, szóval nem tom mi lehet.
Köszi elõre is
most néztem et a videót és két jó dolgot fedeztem fel:
1. ezt a Tv cocpit kamerát valahogy be lehetne varázsolni F1rft 2008-ba?
2. és ez az ütközés a végén ez nagyon kurvajó
(a videó az MMg 07es móddal van)
Charade GTti
obinet.hu
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
amúgy nem értem rendes váltást túrakocsikba miért nem raknak,gpl-ben is meg volt már csinálva rendesen
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Megy Vistán a játék?
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
De most más gondom van, és nem találok rá megoldást.
Dedicated serverren akarom a következõt beállitani:
Fixed Upgrades="1" ezt PLR-be be van állitva (de a dedi kezelõ ablakán is be lehet pipálni). Itt nincs is gond. A gond ott jön hogy hol állitom azt be hogy Fixed Upgrades bekapcsolása mellet milyen Upgradesek használjon...
Nem egyszerû az élet.
Virtual SimRacing