rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amiga
Sziasztok! Nem tudom, egyedi eset-e, de nekem a rFactor eredetiben van meg, tegnap telepítettem, alapból az 1.255-ös verzió.

Rátettem Sompir 2008-as full modját és a track packot. A játék a pályaválasztás után beenged ugyan a választott pályára, de aztán visszadob a fõmenübe. Feltettem több modot is, köztük egy 1979-es F1 modot, de az is ezt csinálja.

Ez miért lehet?

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

copass
csórikám mit leküzd azzal a géppel!<#worship> de milyen érdekes hogy amióta nincsen tc, hogy szétszakadt a mezõny.

bardocz
szépen csinálta😊

ma olyan jókat mentem renaultal gp79-ben😊 ha bekapcsolnám törést egy kört nem tudnék megtenni rajt miatt...
lac coo
F1 TC nélkül, nagyon jó 😊))) Plussz a belét is kitapossa ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Meg nincs, majd jovore.
Tud valaki Valencia es Szingapúr-i palyat az rFactor-hoz?

ha fut xfire akkor lépj ki belõle

Alexease
A jatekbol az 1.255 a legfrissebb verzio, azt erdemes hasznalni. Azon kivul friss: video driver, DirectX, alaplap es hangkartya driverek, hatterben futo programok kilovese (tuzfal, virusirto, chat, bongeszo, stb.), a jatekhoz bepakolt esetleges MOD-ok tolese, friss jatek install, stb. Ha meg warez, akkor johetnek meg a bonusz problemak is, de az mar NEM ide tartozik...
greg benz
És van valami Patch vagy hasonló amivel érdemes próbálkoznom?

lac coo
Hát az nagyjából: akármitõl ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

greg benz
Sziasztok!

Feltettem a játékot,elindítottam,megjelent az rfactor képecske majd ezt írta ki :A(z) rFactor hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük... stb

Mitõl lehet ez?segítsetek pls<#confused>

Firerock
köszönöm😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Istencsászár
PRODIGY - voodoo people

/ õs, alap szám <#felkialtas><#buck> /

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Firerock
OFF/

a videó alatti zenének nemtudjátok mi a címe?
/ON

http://kf1rl2008.extra.hu Letöltések menü alatt ott van!
Amugy bátran lehet hozzánk nevezni Ingyenes a bajnokságunk 😊

gviski
Sziasztok!

Érdekes dolog van a gépemmel amint nem igazán értek:
Feltettem egy új XP-t és a szükséges Drivereket.
Elinditom a rF-t és akad mint a szemét 7-9 FPS a szokott 100-160 helyett
Érdekeségbõl elinditom a DiRT-öt és minde faszán megy, az rFactor kilépés után is futt a feladatkezelõbe és hiába akarom ott lelöni nem lehet és az egyik magot 100%-osan használja tovább.

CONFIGOM:
Core2 Duo E6600
Geil DDR2 Ultra 2*1GB (Dual Channel)800MHz
MSI P6N SLI V2
GeForce 8600GT

Virtual SimRacing

megmondaná vki hogy az miért van hogy az alant gépen indítok egy futamot levezem a látható kocsikat 8-ra és minden mást fullra antialising nincs bekapcsolva.
elkezdõdik a játék szép grafikával és egy 10-15 mp után a játék lebutítja a grafikát.
az fps limit nincs bekapcsolva :S
testen minden szebb és élesebbe de verseny közbe vmiért lebutítja magát a játék :S

vmi ötlet ?
dirverbõl legújabb van fent.meg viszonylag friss windows is van.

Lui76
De nekem semmi extra nincs telepítve , csak pályák meg egy champcar és egy IRL telepítve.
(a kétszer nem lehet elindítani hibára mondom)

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

zolo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1.255 -höz levõ crackhez linket tudtok nekem adni pls??

http://flickr.com/photos/zolika90/

Ezt nár többször is olvastam én is, csak nem értem,hogy ez mitõl segít abban,hogy ne akadozzon a gém.
Én úgy sejtem,hogy ezzel a paraméterrel (és a párjával) azt lehet megadni,hogy a 3dConfigban milyen határok közt lehessen állítani a felbontást.Persze lehet,hogy nem tudok valamit!
bardocz
<#gonosz1>

bár az nem tetszik hogy tuning lesz
Smicy2

Charade GTti

Firerock
😊
elõször leírtam utána javítottam rajta és az elsõ fele már nem stimmel😊

leho94
Ezek közül melyik a felfedezés ? XD

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Dzsezi
A Config.ini-ben írd át ezt a sort ( MaximumVidRes=(8000, 6000) ) arra a felbontásra amit használsz.

de lehet hogy egy VGA driver frissítés is segítene.
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne az rfactorral kapcsolatban (am. F1RFT 2008-as moddal játszok), hogy miért van az, hogy a pályák bizonyos pontjain mindig megakad a játék egy pillanatra? Gépigénnyel nem valószínû h gond van, szóval nem tom mi lehet.
Köszi elõre is

ctdp 94 éveket késhet ez van a hsw írva <#levele><#banplz>

Firerock

most néztem et a videót és két jó dolgot fedeztem fel:
1. ezt a Tv cocpit kamerát valahogy be lehetne varázsolni F1rft 2008-ba?
2. és ez az ütközés a végén ez nagyon kurvajó
(a videó az MMg 07es móddal van)

lacica
Naggyon jó!!!<#taps><#taps>

Smicy2
Dietrich
lassan vége az rf szerver kérdéseknek?
obinet.hu

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Firerock
várj egy picit és próbáld meg késõbb

Nekem ezt irja!😞
Ingy
naja a baj ott van hogy jobban koncentralhattak volna a futomu,inercia gumi modellezesre mint amit muveltek 😊

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

bardocz
ne legyen ilyen,mert nem fog futni a gépemen:-)
amúgy nem értem rendes váltást túrakocsikba miért nem raknak,gpl-ben is meg volt már csinálva rendesen
Istencsászár
Ez mind szép és jó, csak a fizikára már nem maradt powa ( nem is errõl a reklám autóról van szó, hanem a többi 100ról ( jó ezis vicces h több száz kocsira értelmes fizikát írni... ) ), törés nincs, mechanikai hibák nincsenek, nromális ütközési modell nincs... van helyette állejtõs grafika... valahol az arany középút lenne a legjobb, mert ez igy elég gyenge.... persze árkádnak kiváló, csak hát... ha lehetne jobb is.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Danecay
Valami HASONLÓ grafikával el tudnám képzelni az ISI új játékát. Rohadt jó, ahogy vált a pilóta. A videó egyébként a GT5 Prologe-ban rejlõ F1-es Ferrariról készült.

Akkor 32-n is biztos menne, köszi.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Ninja
64 Bites Vistán használom gond nélkül<#nyes>

Hello
Megy Vistán a játék?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Uhh....eltûnt a tárhelyrõl......hamarosan pótolom......és thx az észrevételt!
Koszonom, csak az a baj, hogy a PG blokkolja!

http://www.hsw.hu:8080/index.php?headlinesid=10666

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Valaki legyszives mondja meg ,hogy honnan lehetne letolteni a SPET F1 2006 TRACK PACK 3.0? A bannernal levo nem elerheto!😞

gviski
Igen!

De most más gondom van, és nem találok rá megoldást.

Dedicated serverren akarom a következõt beállitani:
Fixed Upgrades="1" ezt PLR-be be van állitva (de a dedi kezelõ ablakán is be lehet pipálni). Itt nincs is gond. A gond ott jön hogy hol állitom azt be hogy Fixed Upgrades bekapcsolása mellet milyen Upgradesek használjon...

Nem egyszerû az élet.

Virtual SimRacing

Alexease
Igy azert mar egyszerubb😊 Gondolom, akkor mar meg is talaltad?😊
gviski
AutoSim Analyzer v1.61

ez volt az amit kerestem múltkor...

Virtual SimRacing