rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Áhhh, tudatmódosító szerek nélkül max😄

Vilnius Fabrik Tuning Sport /VFTS/ Simsonracing Rally

lac coo
Egy party-t kihagysz és meg is van 😄DDDDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Na ezt nem értem, hogy miért nem lehetett így eddig is beszélgetnünk. Mivel érdekel a játék ezért kérdeztem, hogy milyen lehetõségeim vannak ha nem akarok pénzt áldozni rá. Kell a lóvé másra bõven(benzin, autó, partyk). Nem nagyon van rá 5-10rugóm felesleges be.

lac coo
Ferrarinál úgylátom lapátra került a nyalókás ember , helyette lámpa van 😊))

JuanG
ja, a téma az volt hogy a játék no segítségekkel élethû, a segítségek inkább csak a bill-el nyomuló játékosoknak van, addig míg kedvet kapnak a kormányhoz 😊...

LFS, és RBR nagyon jók, régóta megvan mindkettõ, de az rFactor is ér annyit autószimként mint azok...csak kéne kis idõt eltölteni vele, hogy rájöjj 😄...és persze fõleg online versenyzésre jó, és ehhez nem árt eredeti 😊)

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Jolvan akkor

ChuckyHUN
A szabályok nem ismerete nem jogosít fel a tilalom alól...
Nekem sincs origim, nem is kérdezek báromsdágokat, G25 höz ottvolt 1 cdn,..

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

bardocz
ott azért mehet mert gúgliban nem ugrik fel találatnak
Gumiszoba, saját fórum ? ezeken mintha más lenne, régebben biztos volt
Ezt nem tudtam.

bardocz
mindenhol tilos sg-n a warez
az SG-n általában tilos a warez
Elsõnek bejöttem, megkérdeztem hogy warez verziót lehet-e neten tolni. Utána viszajöttem, és láttam, hogy törölve lett a hsz, pedig nem láttam feliratot h NO WAREZ. Tovább olvasgattam a hszeket, láttam, hogy a téma az volt hogy a játék milyen segítségekkel élethû... Erre írtam, hogy az élethû játék a RBR és LFS. Részemrõl téma lezárva, topik kedvencekbõl törölve.

Alexease
Bejosz es beirsz, hogy az rF arkad jatek. Aztan megsem annyira... Eloszor elhagytad a soha meg nem jelent rFactor DVD-det, aztan meg MOD kellene, persze warezhez😉 Sajat szadbol csinalsz segget😉 Persze hogy beszolnak es/vagy kirohognek😉

Csak azert nem toroltem vissza az egeszet, hogy jo legyen tanulsagnak😊 De a tovabbi flame/warez torolve lesz.
Megbeszéltük

Istencsászár
Akkor warezolj máshol, viszlát!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Ezt a kama dumát 😊)))))))<#taps><#taps><#taps>

Hát bazd+, nem értem... Ez az rfactor team kötöszködõs? Midnenhol máshol ha kérdezek tudnak normálisan válaszolni

Smicy2
<#lama><#taps>

Charade GTti

Firerock
helosztok
F1rft single moddal játszok és amikor boxkiállás van(tankolás) akkor az AI nem tartja be a sebességkorlátozást szóval ahogy átlépi a vonalat akkor 50m múlva éri el a megengedett sebességet
és ezzel én nagyon sokat vesztek mert hogyha én is így megyek akkor kapok stop&go-t

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

bardocz
majd ha sikerült elindítanod biztonsági másolattal szólj...
Dietrich
<#wow3>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Valaki eltudja mondani nekem, hogy miket kell összességben leszednem ahhoz, hogy a renault clio kupát tolni tudja monline? Úgy, hogy warez.

Nem is értem mirõl beszélsz!!! Ez egy nagyon jó dolog, hogy lehet modolni a játékot, és a is, hogy csinálnak is hozzá. Én csak a vélemnyemet elmondtam tök normálisan, hogy szerintem a két legjobb szimulátor melyik. Nem akartam se beszólni, semmi ilyesmit.

Nem költök játékra, inkább eltankolom azt az 5ezer forintot... Szép is lenne ha 60ról kiduranna a kerék... lfs-ben sem szokott... És nem duzogott senki, kérdeztem valamit csak. Véleményt pedig szerintem el lehet mondani, nem fikázás volt. A mondatba is benne van, hogy egy jó kis játék...

Istencsászár
Gondolom az LFS és az RBR ott van a polcon eredetibe, ha már ennyire oda vagy értük... annyira komolytalan vagy hogy hihetetlen.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

zolee145
Akkor nem értem mi alapján mondod azt hogy az LFS szimulátor az rFactor meg arcade.
Ha a realitásnál tartunk van olyan dolog ami az LFS-ben is baromság. Pl én már fékeztem Ladával úgy 50-60-nál állóra a kereket, de nem durrant ki egyik sem. Ugyanez az LFS-ben defekt... Ettõl függetlenül jó játék, de csak játék, mint az összes többi.
Ha meg nem tudod elindítani a tört verziót nyomozz egy kicsit a neten, ne kezdj el duzzogva fikázni a fórumon.<#nevetes1>

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Ehhhh😊de nekem sajnos nincs meg semmilye már a játéknak, csak még 2005ben megvettem eredetibe, azóta semmit nem találtam meg róla. Van egy másolatom róla, és annyi. Remélem tudom neten tolni majd, nekem jó a hasnoló gondokkal küzdõk szervere is😛

Istencsászár
Nembaj hogy ha elhagytad, mert a játékot regelni kell neten, email címmel... igy 1szerûen lekéred a kódot az email címedre amivel jegyezve vagy😊))

Köszi szépen a gyors választ.

kérj licensz megújitást, a tört is megy neten bizonyos szerver beállításokkal, amatör emberek készítenek modokat a játékhoz akik még nem ültek semmilyen verseny autóban "min 99%" kedvtelésbõl, a mások és saját maguk szórakoztatására készítik a modokat ingyen, sok fikázásért...
Nekem sem adatik meg sajnos😞Sõt, még vfts-t sem! Leginkább utcai, vagy kicsit faragott autókat volt eddig lehetõségem vezetni. De némi elképzelésem lehet, hogy milyen lehet egy wrc. Peace

Biztonsági másolattal lehet játszani neten? Elhagytam az eredeti DVD-t, és nincs pénzem újra.

zolee145
Biztosan igazad van, hiszen vélhetõen rengeteg tapasztalattal rendelkezel a különbözõ autók vezetését illetõen.
Sajnos nekem nem adatik meg, hogy napi rendszerességgel vezessek GT autót, vagy F1-est, vagy WRC-t, netán Stock Car-t...pedig jó lenne.

köszönjük értékes és semmit mondó hozzászólásodat...
www.richardburnsraly.hu
www.liveforspeed.net

Ezeket hívják szimulátornak, az rfactor egy jó kis arcade game.

greg benz
Dehát csak a kormányzás segítés van bekapcsolva,és az is csak azért,hogy az úton tudjak maradni kisebb-nagyobb sikerrel<#hehe>Baromi nehéz irányítani az autót

az EASports-nál vannak a jogok, állitólag már csinálnak valamit
Sziasztok, lehet valamit tudni, hallani F1-es önálló game-rõl PC-re(estleg más platformra),vagy maradnak a modok ?
zolee145
Amiket láttam eddig (pl a Te videódat, meg 3d animációkat) az alapján szerintem nem fogom szeretni. Valahogy olyan se füle se farka pálya. Nem látok benne jellegzetes kanyarokat, vagy kombinációkat. Valahogy olyan nem is tudom milyen...marha hosszú jellegtelen pálya. Persze lehet, hogy ha kipróbálom megváltozik majd a véleményem, eleinte Macau-t sem szerettem...

zolee145
Kapcsold ki a segítségeket, mert csak rontanak a dolgokon. Semmi értelme nincs. Pár napig játszol segítségek nélkül, és ha utána visszakapcsolod csodálkozni fogsz, hogy ezek eddig miért nem zavartak a vezetésben.😊

Amiga
Köszönöm, egy teljes reinstall segített. Mit mondjak, van gépigénye, de jó kis mod.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

lac coo
Na meg azért elég szép feladat azt lemodellezni is 😊)) Híd, felhõkarcoló meg a jóisten is van ....

greg benz
Jah és még magasra állított kormányzás segítséggel is alig bírom az úton tartani az autót ez miért van? Ennyire nem vagyok béna azért😊 Jah meg valamiért nem törik az autóm

greg benz
Sziasztok!

Letöltöttem rfactorhoz a HRC modot ( historic rally cars) De ilyen pályával és ilyen 205-össel nem találkoztam mint a videóban! Csak a szelídebb verziójú 205 T16-ossal,4féle festésben😊 Tud esetleg valamelyikõtök segíteni,hogy honnan tudom beszerezni ezt a pályát és peugeot-ot?

videó

Alexease
Azzal a ket palyaval csak az a gond, hogy az elso versenyeket fogjak ott rendezni, vagyis semmi biztosat nem lehet tudni. Meg boseggel vatozhat a nyomvonal. Singapur - ha jol lattam - eddig ketszer valtozott. En a legelso valtozatra csinaltam meg a palyat - csak teszt szinten -, de haladasi iranyt meg akkor sem ismertem😉

Ha a nyomvonal vegleges is lenne, akkor is sokminden hianyzik. Mivel utcai versenyek, millio felekeppen lehetnek a kanyarok, utszelessegek, stb. Raadasul, ha valaki nem ott lakik, eleg nehez osszeszedni normalis infokat a kornyekrol. En SEMMIT nem talaltam a Singarupi reszrol, csak nehany fotot😉

Majd az elso verseny utan majd tobbet lehet tudni, ha lesznek normalis fotok es belsokameras felvetelek. De meg akkor is benne van apakliban, mivel utcai verseny, a kovetlezo szezonra (ha ismet rendeznek ott valamit😄), barmit valtoztathatnak😉
Alexease
Nincs esetleg valami mas kiegeszites (pluin) is telepitve (es rosszul): MoTeC, valami hang, TV Style, Pit, FFB, stb.? Ha van, akkor probald azokat leszedni, valszeg/talan azzal akad valami.

Ha tiszta install, tiszta a rendszer, nem fut a hatterben semmi kulonos, akkor jonak kellene lennie.
pointer4
Turbókártya van a gépben ? 😊
zolee145
Szingapúrt láttam már kettõt is készülõ félben, Valenciát pedig egyet. Viszont ez utóbbival kapcsolatban úgy le vagyok maradva, hogy csak na. Most néztem, hogy az lesz az Európa nagydíj, ráadásul utcai pálya.
Megint okosabb lettem, a mai nap sem múlt el hiába.<#taps>

bardocz
hogy szétszakadt,pont most rázódik inkább öszefele😄 már 2 csapat küzd dobogóért,persze a ferrari lesz a vb:-)