rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vilnius Fabrik Tuning Sport /VFTS/ Simsonracing Rally
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
LFS, és RBR nagyon jók, régóta megvan mindkettõ, de az rFactor is ér annyit autószimként mint azok...csak kéne kis idõt eltölteni vele, hogy rájöjj 😄...és persze fõleg online versenyzésre jó, és ehhez nem árt eredeti 😊)
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Nekem sincs origim, nem is kérdezek báromsdágokat, G25 höz ottvolt 1 cdn,..
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Csak azert nem toroltem vissza az egeszet, hogy jo legyen tanulsagnak😊 De a tovabbi flame/warez torolve lesz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
F1rft single moddal játszok és amikor boxkiállás van(tankolás) akkor az AI nem tartja be a sebességkorlátozást szóval ahogy átlépi a vonalat akkor 50m múlva éri el a megengedett sebességet
és ezzel én nagyon sokat vesztek mert hogyha én is így megyek akkor kapok stop&go-t
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ha a realitásnál tartunk van olyan dolog ami az LFS-ben is baromság. Pl én már fékeztem Ladával úgy 50-60-nál állóra a kereket, de nem durrant ki egyik sem. Ugyanez az LFS-ben defekt... Ettõl függetlenül jó játék, de csak játék, mint az összes többi.
Ha meg nem tudod elindítani a tört verziót nyomozz egy kicsit a neten, ne kezdj el duzzogva fikázni a fórumon.<#nevetes1>#nevetes1>
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Biztonsági másolattal lehet játszani neten? Elhagytam az eredeti DVD-t, és nincs pénzem újra.
Sajnos nekem nem adatik meg, hogy napi rendszerességgel vezessek GT autót, vagy F1-est, vagy WRC-t, netán Stock Car-t...pedig jó lenne.
www.liveforspeed.net
Ezeket hívják szimulátornak, az rfactor egy jó kis arcade game.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Letöltöttem rfactorhoz a HRC modot ( historic rally cars) De ilyen pályával és ilyen 205-össel nem találkoztam mint a videóban! Csak a szelídebb verziójú 205 T16-ossal,4féle festésben😊 Tud esetleg valamelyikõtök segíteni,hogy honnan tudom beszerezni ezt a pályát és peugeot-ot?
videó
Ha a nyomvonal vegleges is lenne, akkor is sokminden hianyzik. Mivel utcai versenyek, millio felekeppen lehetnek a kanyarok, utszelessegek, stb. Raadasul, ha valaki nem ott lakik, eleg nehez osszeszedni normalis infokat a kornyekrol. En SEMMIT nem talaltam a Singarupi reszrol, csak nehany fotot😉
Majd az elso verseny utan majd tobbet lehet tudni, ha lesznek normalis fotok es belsokameras felvetelek. De meg akkor is benne van apakliban, mivel utcai verseny, a kovetlezo szezonra (ha ismet rendeznek ott valamit😄), barmit valtoztathatnak😉
Ha tiszta install, tiszta a rendszer, nem fut a hatterben semmi kulonos, akkor jonak kellene lennie.
Megint okosabb lettem, a mai nap sem múlt el hiába.<#taps>#taps>