rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello!

Az ITT levo magyaritast lehet hasznalni rFactor + CTDP 2005 1.2-hez?

lac coo
Jó ..eltuloztam, de néhyány száz fa alá sem másolgatnám be 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Gyorsnak gyors, de nehany 1000 fa alatt mar nem biztos😉)) Azert optimalizalni is kell😊 Ha egykupacban van sok fa, akkor az ala eleg 1 arnyek, esetleg modelezve. Felesleges egyenkent odapakolni😄
lac coo
Akkor másolgassa be kézzel a néhány ezer fa alá akinek két anyja van 😄DD

Alexease
Nincs😊
lac coo
És ennek a "látvány árnyéknak" nincs kapcsolója az exporterben? Mert ha nincs akkor már értem miért nem használják sûrûn 😊)))

bardocz
jaja,tiszta szánalom,ahogy discoveryn nagy hotrodokba belerakhják a 3-asbusz váltót😄 meg hogy gyorsulási versenyen hármasból indul mert benézte,de amúgy gumit égetni meg gyorsan menni tud automataváltóval ^^
gordon 24
Ok majd valahogy kivesztem belõle.. Csak tudnám melyik az!!!

Downhill!!

Tomievo
Ez csak az amcsi filmeknél van így Spet, nekik a váltás nagy szám 😄 ...

The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.

gviski
Köszi, de nem BP-i vagyok, de majd akkor leszedem torrentról, és szerzek feliratott hozzá, nekem elég ha a felirathoz dobsz egy linket

Virtual SimRacing

gordon 24
Na nem JuanG hanem a Sajoati forditotta Met és Tasi javitotta a forditást megnéztem gyorsan😄

Szóval ha kell felirom neked persze ha pesti vagy hogy könyen tudjuk csereberélni😄

Downhill!!

gordon 24
Igy van torrenten lehet megtalálni de az nem biztos hogy magyar forditású.. Ha jól emlékszem JuanG forditotta meg még páran, nekem õk adtak egy torrent oldalt ahonnan az õ magyarositásukkal le lehetett szedni. Vagy ha pesti vagy felirom neked és egy dvd fejében oda adom😄

Downhill!!

copass
én azt bírom amikor feszt vált és mindíg gyorsúl a gép, annyi sebesség meg lóerõ van benne mint égen a csillag!😄 De a legjobb amikor a hõs egy utcai verdával dühösen üldözi és vazz utóléri a gonoszt aki mindíg vmilyen qrvajó sportgépet köt el, csak a hõs mindíg ilyen balfék.😄

gviski
Hm akkor én is megkeresem majd.
IRLIndy milyen néven vagy MSN-en? írj rám pls

Virtual SimRacing

Az még a röhej az autós filmek nagy százalékában,hogy mennek egyenesben verseny közben,vagyis gyorsulnak,és akkor mutatják a lábakat,hogy egyszercsak nyom egy padlógázt,mintha addig csak úgy félgázon mentek volna:..😄...sõt néha még vissza is gangolnak a leghülyébb helyzetekben.......😄
irlindy
én torrenten találtam meg

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

gviski
off
A Nascar az életem nagyon jó film lett.
A másik kedvencem amit rég láttam és lehet ezért vannak szép emlékeim vele kapcs a Mint a Villám címû film.

ezt a NASCAR Imax 3D hol lehet meglesni?

Virtual SimRacing

Isten vagy!!!

Köszönöm szépen!

irlindy

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

Konkréten a WTCC mod 0.9 érdekelne, hogy honnan lehetne letölteni...

Nem tudja vki, honnan lehet letölteni az rFactorhoz a GTR-es vagy WTCC-s autókat?

gordon 24
NAscar az életem cimû filmet bézd meg!! Az elég jól sikerült! Eredeti felvételek vannak benne. Dale Earnhardt életérõl szól!

Vagy van a NASCAr Imax 3d... Az meg aztán nagyon zsirr!!!! Sg-sek közül (HNR)-es arcok forditották magyarra.. (ide is járnak😄 THX nekik)

Downhill!!

b-type
megpróbálnám 😊, mert autób×zi vagyok, persze hogy mindent megpróbálok megnézni ami az autósportról szól.
De ezt a izzadságszaggal telibelengett hatásvadász, csicsára kamerázott szénbe effektelt, kocsim a hatlövetûm öncél már leverte a lécet, csak úgy csinálok mintha nem.
Halálom ez a rántok egyet a váltón és lám eddig 250-l mentem, most meg 270-l megyek.
Na mindegy, csak olyan sz×r ha valami jó is lehetne, de elbukik.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

gordon 24
Asszem igen😄 Meg amikor összeszedi a pénzt a pályán.. Olyan jelenet wazz(mejdnem kimentem moziból.[ezért pénzt adtam<#zavart1>]
Megfogja a Stalone visz magával pénzt, majd szépen kiszorja a kanyarokba ezek után a gyors körén csusztatva az autót összeszedi.. Közbe az ember a ptben aszongya😄 igy a leggyorsabb😄 Hát azthittem beszarok😄DD

Na meg a másik trágya a Talladegy Nights.. 3x akartam megnézni az elsõ 20 percnél több nem ment😄

Downhill!!

Ingy
az a francia homokos sofõr az ali g 😄

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Istencsászár
off

akkor nézd meg ezt is Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby ( minap volt a HBO-n, Nascar komédia... valami francia homokos soförrel😄, komolyan mondom... benyomják a szép kocsikat, a jó jeleneteket egy ilyen trágyába... e mellett a felpörgetve oscar díjas😊

on

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

pointer4
Ez az amikor utcán járdáznak gyönyörûségekkel, 250el szemüveg/sisak nélkül ?
gordon 24
Igaz.. Szörnyû az afilm, borzasztó😄

Downhill!!

b-type
OFF:
Még most is meg szörnyû ez a felpörgetve Stallone film, ennyire stílustalan, ízléstelen filmet...107%-n kivûl kategóriás szégyen.
ON:

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Firerock
kössz

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

gviski
De én szerverzem a rFactor Leagues Cup-ot

Virtual SimRacing

azt akkor én nem ismerem.

Nem te szervezel "bajnokok ligáját" ?

gviski
Nem :-)
Olyan feladatott lát el mint a Champ R-esult 2.60, csak sokkal részletesebb és jobb...

Virtual SimRacing

Motec i2 PRO amire te gondolsz! Nagyon kafa cucc.

Ha már itt tartunk nem tudja vki, hogy hogyan lehet mûködésre bírni rFactor alatt?Nekem egyszer sikerült, de azóta már új vincsim van.
Egy részletes leírást megköszönnék, milyen/melyik plugin, melyik motec verzió kell és a legfõképpen a .PLR filében mit kell átírni és mire!Ha vki megírja hálám örökké üldözni fogja!

gviski
Nem erre gondoltam... a rfactorcentralon nincs fent amire én goldoltam...

Virtual SimRacing

gviski
Hi al!!

kéne egy kis segitség van egy elemzõ progi ami jó a RACE-hez a GTR-hez meg az rFactorhoz is, csak nem jutt esembe a neve, valami analysis vagy hasonló, a log fájlokat lehet vele megnyitni...

Virtual SimRacing

lac coo
Nem baj akkor is jó , mittudomén egy rakás tégla alá 😄DDD

Alexease
Nem szamol semmit, azert statikus (es igy gyorsabb is). Vagyis nem no, nem torzul, nem dol, stb.😉
lac coo
THX !

Pont fára gondoltam, sokkal egyszerûbb meg szebb mint valami decal-t alá varázsolni ( Fõként valami levélszerû mappal...) ....Meg talán az elmozdítható dolgok alá is jó, gondolom ha megemelkedik az object akkor is számol valamit az árnyékon ( "megnõ "...) ...

Alexease
Nem volt egyertelmu😉

Static: a napszaktol fuggoen valtozik az arnyek, de nem vetul az mozgo dolgokra (az autora)
Dynamic: hasonlo az elozohoz, csak az auton is latszik (MAX-ben a Moving Receiver kapcsolo)

Solid: az arnyekot az object formajabol szamolja (pl. a fabol kockas, lapos valami)
Texture: az object texturajanak az alfacsatornajabol szamolja (pl. fanal "levelenkent" latszik)

Es ami az elobb nem volt egyertelmu, vagis mi az igazi statikus arnyek:
a Dynamic, Solid, 256, 256, AUTONEVE_UNDERSHADOW.DDS sorban (Dynamic lehet Static es a Solid lehet Texture is!) a vegere biggyesztett alfas keppel lehet statikus arnyekot csinalni, amit az object ala szamol, formaja, pozicioja NEM fugg a napszaktol. Egyszeruen csak eltunik napnyugtakor.

Plusz "latvanyarnyeknak" erdemes hasznalni es/vagy a tavolabbi objectek ala hogy ne a levegoben lofjanak (ritkan hasznaljak, pedig gyors). Gyakrabban alkalmazzak a kenyelmetlenebb, az object ala modellezett lapott, atlatszo texturaval.

Pl. kep😉 A 1. kepen csak a statikus arnyek van bekapcsolva, a 2-on a dinamukus is.

b-type
köszönöm szépen, holnap próba 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Smicy2

Charade GTti

lac coo
Azmiaz , hogy dinamikus+statikus ? 😊

JuanG
ezen a corsica-n már mentem rF alatt...remélem azóta szépen kisminkelte 😊))

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
Nehany perc😉

Az auto SCN file-ba, a kasztni (CARBODY, autoneve_carbody_a.gmt) soraba, az arnyekvetes reszhez igy irod be:

ShadowCaster=(Dynamic, Solid, 256, 256, AUTONEVE_UNDERSHADOW.DDS)

- Az AUTONEVE_UNDERSHADOW.DDS baemilyen nev lehet.
- Ez barmilyen objectnel alkalmazhato (elvileg). Igazabol, ez egy fix 90 fokos shadowmap. Pontosabban dinamikus (Dynamic) + statikus (Solid).
- A DDS egy fekete alapu, alfacsatornan maszkolt kep (az alfacsatorna a kaszni formaja felulnezetbol - termeszetesen😊
b-type
Alex, mennyibõl tart egy árnyékot összerakni a kocsi alá?