rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
The Lancer sustained its reign of dominance by setting a new, all-time slalom speed record of a blistering 72.5mph.
Virtual SimRacing
Szóval ha kell felirom neked persze ha pesti vagy hogy könyen tudjuk csereberélni😄
Downhill!!
Downhill!!
IRLIndy milyen néven vagy MSN-en? írj rám pls
Virtual SimRacing
A Nascar az életem nagyon jó film lett.
A másik kedvencem amit rég láttam és lehet ezért vannak szép emlékeim vele kapcs a Mint a Villám címû film.
ezt a NASCAR Imax 3D hol lehet meglesni?
Virtual SimRacing
Köszönöm szépen!
\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com
Vagy van a NASCAr Imax 3d... Az meg aztán nagyon zsirr!!!! Sg-sek közül (HNR)-es arcok forditották magyarra.. (ide is járnak😄 THX nekik)
Downhill!!
De ezt a izzadságszaggal telibelengett hatásvadász, csicsára kamerázott szénbe effektelt, kocsim a hatlövetûm öncél már leverte a lécet, csak úgy csinálok mintha nem.
Halálom ez a rántok egyet a váltón és lám eddig 250-l mentem, most meg 270-l megyek.
Na mindegy, csak olyan sz×r ha valami jó is lehetne, de elbukik.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Megfogja a Stalone visz magával pénzt, majd szépen kiszorja a kanyarokba ezek után a gyors körén csusztatva az autót összeszedi.. Közbe az ember a ptben aszongya😄 igy a leggyorsabb😄 Hát azthittem beszarok😄DD
Na meg a másik trágya a Talladegy Nights.. 3x akartam megnézni az elsõ 20 percnél több nem ment😄
Downhill!!
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
akkor nézd meg ezt is Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby ( minap volt a HBO-n, Nascar komédia... valami francia homokos soförrel😄, komolyan mondom... benyomják a szép kocsikat, a jó jeleneteket egy ilyen trágyába... e mellett a felpörgetve oscar díjas😊
on
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Még most is meg szörnyû ez a felpörgetve Stallone film, ennyire stílustalan, ízléstelen filmet...107%-n kivûl kategóriás szégyen.
ON:
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nem te szervezel "bajnokok ligáját" ?
Olyan feladatott lát el mint a Champ R-esult 2.60, csak sokkal részletesebb és jobb...
Virtual SimRacing
Ha már itt tartunk nem tudja vki, hogy hogyan lehet mûködésre bírni rFactor alatt?Nekem egyszer sikerült, de azóta már új vincsim van.
Egy részletes leírást megköszönnék, milyen/melyik plugin, melyik motec verzió kell és a legfõképpen a .PLR filében mit kell átírni és mire!Ha vki megírja hálám örökké üldözni fogja!
kéne egy kis segitség van egy elemzõ progi ami jó a RACE-hez a GTR-hez meg az rFactorhoz is, csak nem jutt esembe a neve, valami analysis vagy hasonló, a log fájlokat lehet vele megnyitni...
Virtual SimRacing
Pont fára gondoltam, sokkal egyszerûbb meg szebb mint valami decal-t alá varázsolni ( Fõként valami levélszerû mappal...) ....Meg talán az elmozdítható dolgok alá is jó, gondolom ha megemelkedik az object akkor is számol valamit az árnyékon ( "megnõ "...) ...
Static: a napszaktol fuggoen valtozik az arnyek, de nem vetul az mozgo dolgokra (az autora)
Dynamic: hasonlo az elozohoz, csak az auton is latszik (MAX-ben a Moving Receiver kapcsolo)
Solid: az arnyekot az object formajabol szamolja (pl. a fabol kockas, lapos valami)
Texture: az object texturajanak az alfacsatornajabol szamolja (pl. fanal "levelenkent" latszik)
Es ami az elobb nem volt egyertelmu, vagis mi az igazi statikus arnyek:
a Dynamic, Solid, 256, 256, AUTONEVE_UNDERSHADOW.DDS sorban (Dynamic lehet Static es a Solid lehet Texture is!) a vegere biggyesztett alfas keppel lehet statikus arnyekot csinalni, amit az object ala szamol, formaja, pozicioja NEM fugg a napszaktol. Egyszeruen csak eltunik napnyugtakor.
Plusz "latvanyarnyeknak" erdemes hasznalni es/vagy a tavolabbi objectek ala hogy ne a levegoben lofjanak (ritkan hasznaljak, pedig gyors). Gyakrabban alkalmazzak a kenyelmetlenebb, az object ala modellezett lapott, atlatszo texturaval.
Pl. kep😉 A 1. kepen csak a statikus arnyek van bekapcsolva, a 2-on a dinamukus is.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Az auto SCN file-ba, a kasztni (CARBODY, autoneve_carbody_a.gmt) soraba, az arnyekvetes reszhez igy irod be:
ShadowCaster=(Dynamic, Solid, 256, 256, AUTONEVE_UNDERSHADOW.DDS)
- Az AUTONEVE_UNDERSHADOW.DDS baemilyen nev lehet.
- Ez barmilyen objectnel alkalmazhato (elvileg). Igazabol, ez egy fix 90 fokos shadowmap. Pontosabban dinamikus (Dynamic) + statikus (Solid).
- A DDS egy fekete alapu, alfacsatornan maszkolt kep (az alfacsatorna a kaszni formaja felulnezetbol - termeszetesen😊