rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mcmoha
A ...\GSC\Plugins\TrackMap\TrackMapConf.txt-ben:

//ModeMap = [ OFF | FIX | ROTATION ]
ModeMap =ROTATION

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni,hogy a GAME STOCK CAR- ban (tudom hogy különálló program de csak egy modifikáció) a cocpit nézetben van egy térkép ami kis pontokban mutatja az autók pozícióját, és sehogy sem tudom kikapcsolni hogy ne látszódjon! A PLR-fájlt nézegettem de nem találok semmi olyat ami kikapcsolná. Köszi a segítséget!
Valaki nem tudja, hogy mikor saját skint készítek indycarhoz, akkor hogyan lehet a sisakot színezni?

bosco05
Hát miután valaki átkonvertálta a SimBines cuccot azóta rF mod 😄
zolee145
De amúgy a Race egy rF mod, csak talán közelebb voltak az adatokhoz a Simbines fickók.😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

zolee145
Valóság - szimulátor viszonylatban mindegy, amúgy a Race-re.

Roger6
Bizony, így van.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Dietrich
ja csakhogy ezt nem rf-re mondta..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

http://hardverapro.hu/apro/amd_gamer_pc_monitor_kormany_cockpit/hsz_1-50.html
zolee145
Egy interjúban Michelisz pont azt mondta, hogy a Seat nagyjából 95%-ban olyan mint a valóságban, viszont a BMW nagyon nem olyan.

Dietrich
azért ebben a wtcc meg seat leonban nincsenek akkora G erõk mint egy ow-ben 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ulvar
Azt meg ne felejtsd el hogy így kerültek be a valóságba...

De tény senki se Schumi, de attól még az elsõ szempont a szoftver nem az ember... amint van egy tökéletes szoftver hozzá megfelelõ cockpittel (alias csokpit) és hardverrel akkor utána nézhetõ az ember hogy mit is tud valójában a gép elõtt. Nem ez a logikus felépítése a dolgoknak? 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Roger6
Michelisz? Kiss? Wéber? Milyen mostanában? Már rég... De ugye mindenki hallotta már Michelisz és Wéber riportját a szimekrõl, nem mai darab. Ott sokat elárulnak a valóság kontra szimulátorokról. Nem csak a G-hatás a különbség...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Dietrich
azért mostanában pár szimes betört a profik mezõnyébe..Michelisz, Kiss, Wéber vagy Shane van Gisbergen.

Dietrich
😄D

pointer4
Szerintem egyértelmû, hogy mindenki Schumi szinten van, aki leszedte a reloadaed verziót 😄
Roger6
Most nem azért, de azt miért nem említette meg senki, hogy talán azért is jobbak a valós idõk 1-2 mp-vel, mert õk a világ legjobbjai az adott kategóriában? Mindenki csak a hiányzó adatokra, meg a pontatlan pályára / szimulációra fogta. Ezek szerint itt mindenki Schumacher (tetszés szerint helyettesíthetõ a név, nem vagyok valami nagy OW-fan), csak a szimuláció szar? Ugye nem baj, ha kicsit nevetségesnek tartom ezt a magyarázatot, hiszen nem ezek miatt leszünk csakis, vagy akár nagy részben lassabbak.

Ja, ez nem Dietrich ellen irányul, félre ne értsétek, ezt úgy mindenkinek írtam.

Dietrich
erre akartam rávilágítani..sok tényezõ miatt nem lehet a köridõket egy szintre hozni. illetve lehet csak az nem lesz sose valós.

zolee145
Sok szeretettel várjuk a megfelelõ szoftverrel, erõs géppel és tudással rendelkezõ embert, aki kinyeri az adatokat.😊

hondash3
Viccen kívül.

A 3D modellek megvannak, aránylag nem is xarok.
Ha valakinek van megfelelõ szoftvere és erõs gépe meg tudása hozzá, egy butított véges elemes analízissel lehetne a modellbõl kinyerni légellenállási adatokat.

Ha nagyon barom vagyok öljetek. <#idiota>

The Power of Dreams

Tud valaki Grand-Am modról?

zolee145
A légellenállás egy adat a sok közül. Az aero rész is elég komoly az rF-ben, de ha nem tudod valós adatokkal feltölteni akkor mit sem ér. Márpedig F1-nél valós adatokat max Newey-ból lehetne kiverni, de szerintem macerás.
Elõször is ki kell figyelni milyen útvonalakon közlekedik. Meg kell figyelni az idõbeosztását, és meg kell szervezni az elrablását. Utána ki tudja mikorra adja meg magát, és ehhez milyen eszközök szükségesek? Sima éheztetés is elég, vagy esetleg kínvallatással lehet kiszedni belõle az adatokat.

Szóval marad a hasalás, ami vagy sikerül vagy nem.

mackosajt
Ismét nem birtunk megülni a hátsónkon:
Ammus HotRod
Hkv.hu-ról már tölthetõ.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Ulvar
Sok minden van még...

Dietrich
és a légellenállás az rendbe van az rf-ben? mert ahhoz is valós adatok kellenének..

simcompany
simán össze tudnánk rakni, a skinek is nagyjából készen vannak, de jó lenne rf2 alá. a fene tudja.

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Nagyon köszönöm a választ Ulvar ebbe minden fontos info benne van.
Köszi😊
Ulvar
Elmondom neked miért...

MErt az RFT nem valós adatok alapján dolgozik. Nagyjából beállították a fizikáját hogy kb ez így jó és kész. A lényeg náluk a külsõ volt mindig is... próbáltak állítani de az hasraütés szerû mint minden más nem adatok alapján dolgozó moddernél.

Próbáld ki mondjuk az F1 CTDP 2006ot. A CTDP rendes adatok alapján csinálta meg a modját, bár nem biztos hogy az is reális lesz számodra, mert ott is eltérnek majd az idõk. De az már nem biztos hogy a mod hibája hanem a pálya hibája. A pályák sincsenek totálisan ezred milliméter pontosan lemodellezve (rázókõ, ív, aszfalt minõsége).

Ne is hasonlísd magad a valós idõkhöz, totál felesleges. A nagyjából realitását vissza tudja adni de az erõhatásokat pl nem ami mondjuk még befolyásolna azon hogy te milyen idõt tudsz menni.

Ahhoz hogy nagyobb realitás legyen valóság és szim között ahhoz egy F1 csapat szimulátorát kéne kipróbálni.

Segítségeket nem használok, csak online még nem próbáltam,
de ahogy néztem, a neten a hotlap-ok ott is ugyanolyanok.
SimaSuna
mi lenne ha Online próbálnád ki...
az AI sem fog világcsúcsot menni.

felesleges offline / beállítás nélkül 66 segítséggel bármihez is viszonyítani..
Az MI sem megy gyorsabb köröket, csak az a fura nekem.
gyakorlással? setup készítéssel 😄D bátorsággal

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Hát általában, a szimulátoroknak az a lényege, hogy valósághûek legyenek.
De valójában az érdekelne, hogy lehet-e amúgy 1:24-nél jobbat menni?
SimaSuna
ez komoly kérdés? 😄

miért hasonlítod össze a valóságot a szimulációval? 😄
Sziasztok!

Meg tudná valaki mondani, hogy miért van az, hogy Monzában az "F1rft 2010"-es mod-ban a legjobb idõ amit lehet menni kb: 1:24, míg a valóságban
1:20-akat mennek?
http://szamitastechnika.vatera.hu/pc_asztali_szamitogep/egyedi_konfiguracio_pc_asztali_szamitogep_barebone/amd/amd_athlon_ll/amd_gamer_pc_1475916144.html
És azon valahogy nem lehet segíteni?

gviski
<#worship> szerintem is az lesz :-)

Virtual SimRacing

hondash3
Diesel-benzin eltérés nem lehet ok?

The Power of Dreams

Heló!
Leszedtem egy 2010-es WTCC modot, de a Seatnak valahogy nagyon szerencsétlen a váltója, akárhogy állítom, nagyon hamar kell váltani vele. Tud valaki valami megoldást, arra, hogy úgy kelljen váltani vele, mint a 2011-es modban lévõ Leonokkal?
Kösz!

innét : http://prunn.wordpress.com/

www.asracing.hu
Hello!

Tudnátok segíteni abban, hogy honnan tölthetném le az f1rft 2010-hez
azt a kis sebességmérõt, ami mutatja, hogy mikor adok gázt, és mikor fékezek? Meg egy rendes idõmérõt, ami a köridõket méri?
Toby0501
Egy modell, a szárny upgrades-ben variálható.

SimaSuna
KERS gombjával kinyílik 😊
két külön modell, vagy kinyílik a szárny ? :o

Taylor10
Üdv.Az F1 RFT 2010-hez valaki egy TVStyle tudna adni?Elõre is köszönöm.

Toby0501

Smici1985
Emerico, várható Suzuki kupából 2011es verzió?

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

simcompany
<#eljen>

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu