rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
//ModeMap = [ OFF | FIX | ROTATION ]
ModeMap =ROTATION
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
De tény senki se Schumi, de attól még az elsõ szempont a szoftver nem az ember... amint van egy tökéletes szoftver hozzá megfelelõ cockpittel (alias csokpit) és hardverrel akkor utána nézhetõ az ember hogy mit is tud valójában a gép elõtt. Nem ez a logikus felépítése a dolgoknak? 😊.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ja, ez nem Dietrich ellen irányul, félre ne értsétek, ezt úgy mindenkinek írtam.
A 3D modellek megvannak, aránylag nem is xarok.
Ha valakinek van megfelelõ szoftvere és erõs gépe meg tudása hozzá, egy butított véges elemes analízissel lehetne a modellbõl kinyerni légellenállási adatokat.
Ha nagyon barom vagyok öljetek. <#idiota>#idiota>
The Power of Dreams
Elõször is ki kell figyelni milyen útvonalakon közlekedik. Meg kell figyelni az idõbeosztását, és meg kell szervezni az elrablását. Utána ki tudja mikorra adja meg magát, és ehhez milyen eszközök szükségesek? Sima éheztetés is elég, vagy esetleg kínvallatással lehet kiszedni belõle az adatokat.
Szóval marad a hasalás, ami vagy sikerül vagy nem.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Köszi😊
MErt az RFT nem valós adatok alapján dolgozik. Nagyjából beállították a fizikáját hogy kb ez így jó és kész. A lényeg náluk a külsõ volt mindig is... próbáltak állítani de az hasraütés szerû mint minden más nem adatok alapján dolgozó moddernél.
Próbáld ki mondjuk az F1 CTDP 2006ot. A CTDP rendes adatok alapján csinálta meg a modját, bár nem biztos hogy az is reális lesz számodra, mert ott is eltérnek majd az idõk. De az már nem biztos hogy a mod hibája hanem a pálya hibája. A pályák sincsenek totálisan ezred milliméter pontosan lemodellezve (rázókõ, ív, aszfalt minõsége).
Ne is hasonlísd magad a valós idõkhöz, totál felesleges. A nagyjából realitását vissza tudja adni de az erõhatásokat pl nem ami mondjuk még befolyásolna azon hogy te milyen idõt tudsz menni.
Ahhoz hogy nagyobb realitás legyen valóság és szim között ahhoz egy F1 csapat szimulátorát kéne kipróbálni.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
de ahogy néztem, a neten a hotlap-ok ott is ugyanolyanok.
az AI sem fog világcsúcsot menni.
felesleges offline / beállítás nélkül 66 segítséggel bármihez is viszonyítani..
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
De valójában az érdekelne, hogy lehet-e amúgy 1:24-nél jobbat menni?
Meg tudná valaki mondani, hogy miért van az, hogy Monzában az "F1rft 2010"-es mod-ban a legjobb idõ amit lehet menni kb: 1:24, míg a valóságban
1:20-akat mennek?
Leszedtem egy 2010-es WTCC modot, de a Seatnak valahogy nagyon szerencsétlen a váltója, akárhogy állítom, nagyon hamar kell váltani vele. Tud valaki valami megoldást, arra, hogy úgy kelljen váltani vele, mint a 2011-es modban lévõ Leonokkal?
Kösz!
Tudnátok segíteni abban, hogy honnan tölthetném le az f1rft 2010-hez
azt a kis sebességmérõt, ami mutatja, hogy mikor adok gázt, és mikor fékezek? Meg egy rendes idõmérõt, ami a köridõket méri?
\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/