rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zolee145
Wing car.😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Toby0501
Negatív dõlésszöggel?<#idiota>

SimaSuna
vannak mérnökök akik mindezt megoldják...
bardocz
Biztos nem lenne alulkormányzott, ha a seggét nyomná valami a földhöz, az orra meg szinte lebeg.
SimaSuna
tetszik az eleje. hátulra viszont kurvára kéne egy szárny. olyan kis szolíd F1es...
Dietrich
tudom...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ulvar
Formula Ford világéletében ilyen volt. Még mikor anno Jason Bright, Bargwanna meg a jó öreg Webber is ezekkel ment...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

zolee145
Hogy Suna mit mond nem tudom, de szerintem kurvajó!<#eljen>

SimaSuna
bûn rondaaaaa
Dietrich
ha neked az a kipufogó ronda, akkor mit mondasz az új Formula Ford 2012 kasztnira? se elsõ se hátsó szárny :p

nédda

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Toby0501
Annak érdekében, hogy ne foglaljam állandóan a helyet a Shift Streetes képekkel, Zolival csináltunk neki egy blogot, ezentúl itt lesznek róla hírek/képek/videók.

mcmoha
Jön az rF2, ideje felkészülni.<#idiota>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Dietrich
na és..nem az a lényeg, hogy a 3 márka közül ne õ legyen majd a pontoknál a 3. helyen? <#ravasz1>

Kár, hogy a WTCC-ben ez nem mûködik, különben Michelisz már világbajnok lenne 😄 Bár mondjuk gyors, csak kanyarokban nem az igazi 😊

Sziasztok

egy olyan problémával fordulok hozzátok,hogy nincs -e valakinek ötlete mért fordul elõ ,hogy egyes modok hiányossan tõltik be a pálya texturákat.Lelátó alja hiányzik stb...
zolee145
Ha jól emlékszem az elsõ kerék mögött van talán most is az audinak meg a mercinek.

SimaSuna
oldalra vagy az elsõ kerék mögé ménem lehetett ?
zolee145
Az a vicc, hogy általában ami szép az gyors is. F1-nél figyeltem ezt meg. Pedig semmi összefüggés nem kellene, hogy legyen, de mégis.
Jó, biztos van ellenpélda, de általában igaz.😊

zolee145
Gondolom van ennek oka. Nyilván nem lehet a diffúzorba tenni (F1) így aztán oda tették ahol a legkevesebb vizet zavarja a légáramlásban.

bardocz
Azért tervezzék át, hogy pá kis köcsögnek bejöjjön az autó?<#banplz>
SimaSuna
hát de ha már megcsinálták, nem tudták volna szebben?...

Toby: <#gunyos1>
Toby0501
De Suna egy picit homár, mint ahogy arra a neve is utal.<#hehe>

bardocz
Az amúgy megvan, hogy egy versenyautónál max a lányok nézik, hogy mennyire szép, a többieknek az számít, hogy gyors legyen?<#idiota>
SimaSuna
bazz keress mán ráááá 😊

hihetetlen ronda lett. tõbõl letörném a tervezõ kezét...

Toby0501
Melyik képen látsz BMW kipufogót?<#fejvakaras>

SimaSuna
tiszta szégyen a BMW kipufogója....
Ulvar
HÁNKUK TÁJÁÁÁÁ ... de úúútálom ... 😄.

Dietrich
meg a 2012-es DTM modhoz :p

2012 DTM autók:

Audi

Mercedes

BMW

mind3 autó egybe

solo
Ennyi😄

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Ulvar
A versenyre váltást online WUról.

lac coo
MIt ? 😊

No nem mintha nem aprópénzbe kerülne manapság a memoria...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ulvar
pl online versenyzéshez változó körülmények között hogy normálisan betöltse idõben 😊.

lac coo
Igen , ez megnyugtat 😊

Bár több mint 4 G memoria... mihez? 😊))

bardocz
Nemtökmindegy? A lényeg, hogy futni fog<#idiota>
lac coo
És mikor lesz véééégreee ebbõl valami ? 😊

System Specs for rFactor 2

MINIMUM:
CPU: 2.4 GHz Intel Core 2 or 2.4 GHz AMD Athlon x2
Memory: 2 GB
Video Card: nVidia 8600 GT or ATI/AMD 3850
Video Memory: 256MB
Operating System: Microsoft Windows XP, Windows Vista, Windows 7
DirectX: 9.0c
Storage: 4 GB

RECOMMENDED:

CPU: 3.0 GHz Intel Core 2 Duo or 3.0 GHz AMD Athlon II x2 or better
Memory: 4 GB+
Video Card: nVidia 250 GTS or ATI/AMD 4870 or better
Video Memory: 512MB+
Operating System: Microsoft Windows Vista 64bit, Windows 7 64bit
Storage: 4 GB+

<#eljen> F1 eléggé géz lett mostanra 😞

Freedom88
az egészben az a legszomorítóbb, hogy 2011-s mod "csak". Pedig már 2012 kéne.

T.T.

Dietrich
eleve a F1 egy igénytelen a kers meg drs meg elõzési zónájával meg az elõzendó csak ülhet a kocsiba és nézheti hogy húz el a másik mellete <#hehe>

Nightt
De igyse, ugyse igenyes<#hehe><#nezze>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Ulvar
Ez így hülyeség Suna. Ha a mod úgy van megcsinálva akkor súly bünti van a segítséget használókon aki nem azoknak könnyebb a verda. De ha nem úgy van megcsinálva akkor igazságtalan valóban.

SimaSuna
csak akkor az nem fair play.

neked nincs kipörögés gátló, neki van.
ki jár jobban?
blokkolásgátló...ja akkor nem jár úgy mint Webber 😊
Gatti
sajnos vannak amatõrök is a ligába és ezért van ennyi segítség. De kilehet kapcsolni, én is tc nélkül megyek.

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

Nightt
<#csodalk>"Igenyes":

4.2 Az engedélyezett segédletek (Formula1):

* Traction Controll (kipörgésgátló) - közepes

* Anti-Lock Brakes (blokkolásgátló)

* Auto Shifting (automata váltó)

* Auto Clutch (kuplung)

<#hehe>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Gatti
Akit érdekel egy igen színvonalas liga és kedve támadt a versenyzésre az jelentkezzen 😊
SWF1L 2011

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

Ja mégse fontos.

Sima WTCC 2011 nem lesz?

Szeptember 18.-tól új bajnoksággal jelentkezik a Fool Racing Crew. Mint többen tudjátok a WTCC XTREME móddal folytatjuk. A bajnokság 7 fordulóból fog állni és természetesen csapatbajnokság is lesz.

Ami már már megszokott, hogy lehet saját festés is csinálni, aminek a leadási ideje 2011.09.12.-e. Figyeljetek a rajtszámokra is, amit a fórumban tudtok check-olni.

Várjuk minél több versenyzõ jelentkezését!!!
elentkezni az oldalunk fórumában lehet!!!

Az alap mód és a saját csapatfestéshez szükséges template-k már tölthetõk az oldalunk "letöltések" menû pontjából!!!

www.foolracing.hu

Bauer Krisztián - B.Kriss FRC Head Admin

Hi. Most vettem új gépet és van benne egy hd 6950 2gbos kártya és olyan problémám lenne, hogy a játékban az autók elég mattok és a játékban a blur-t se tudom állítani a grafikánál hanem az van mellé írva hogy N/A.
Valaki ötlet?
Köszi szépen! Este megnézem!