rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
nédda
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
egy olyan problémával fordulok hozzátok,hogy nincs -e valakinek ötlete mért fordul elõ ,hogy egyes modok hiányossan tõltik be a pálya texturákat.Lelátó alja hiányzik stb...
Jó, biztos van ellenpélda, de általában igaz.😊
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
No nem mintha nem aprópénzbe kerülne manapság a memoria...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Bár több mint 4 G memoria... mihez? 😊))
MINIMUM:
CPU: 2.4 GHz Intel Core 2 or 2.4 GHz AMD Athlon x2
Memory: 2 GB
Video Card: nVidia 8600 GT or ATI/AMD 3850
Video Memory: 256MB
Operating System: Microsoft Windows XP, Windows Vista, Windows 7
DirectX: 9.0c
Storage: 4 GB
RECOMMENDED:
CPU: 3.0 GHz Intel Core 2 Duo or 3.0 GHz AMD Athlon II x2 or better
Memory: 4 GB+
Video Card: nVidia 250 GTS or ATI/AMD 4870 or better
Video Memory: 512MB+
Operating System: Microsoft Windows Vista 64bit, Windows 7 64bit
Storage: 4 GB+
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
neked nincs kipörögés gátló, neki van.
ki jár jobban?
blokkolásgátló...ja akkor nem jár úgy mint Webber 😊
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
4.2 Az engedélyezett segédletek (Formula1):
* Traction Controll (kipörgésgátló) - közepes
* Anti-Lock Brakes (blokkolásgátló)
* Auto Shifting (automata váltó)
* Auto Clutch (kuplung)
<#hehe>#hehe>
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
SWF1L 2011
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
Szeptember 18.-tól új bajnoksággal jelentkezik a Fool Racing Crew. Mint többen tudjátok a WTCC XTREME móddal folytatjuk. A bajnokság 7 fordulóból fog állni és természetesen csapatbajnokság is lesz.
Ami már már megszokott, hogy lehet saját festés is csinálni, aminek a leadási ideje 2011.09.12.-e. Figyeljetek a rajtszámokra is, amit a fórumban tudtok check-olni.
Várjuk minél több versenyzõ jelentkezését!!!
elentkezni az oldalunk fórumában lehet!!!
Az alap mód és a saját csapatfestéshez szükséges template-k már tölthetõk az oldalunk "letöltések" menû pontjából!!!
www.foolracing.hu
Bauer Krisztián - B.Kriss FRC Head Admin
Valaki ötlet?