rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akinek kedve van jöjjön várjuk szeretettel.
Egyébként meg közepes a design, jónak jó, de nem túl modern és szép, de legalább letisztult, és ez már valami. 😊 Várjuk.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Annyira mûködik már a dolog hogy hallok egy hangot hogyha rosszul váltok, de ettõl függetlenül tudok kuplung nélkül továbbra is váltani.
Ez ennyit tud hogy jelez, vagy ha rendesen mûködik akkor nem engedi sebességbe tenni??
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
milyen replayes dologra gondolsz?
Ja, meg a replayes dologra tud valaki valamit?
ctrl + h-ra semmi reagálás
All round the fields of Anfield Road,Where once watched the King Kenny play (and could he play),Steve Heighway on the wing,We had dreams and songs to sing,about glory, round the Fields of Anfield Road
Különben meg java és .net kell hozzá, hogy menjen, ezeket se felejtsd el feltenni.
Valaki tudna abban segíteni, hogy miért nem tudom mûködésre bírni az rfdynhudot?
Bemásoltam, beállítottam hogy mit mutasson és mit ne, aztán indítom az rFactort felmegyek szerverre és ott nem látom
Windows 7-em van
All round the fields of Anfield Road,Where once watched the King Kenny play (and could he play),Steve Heighway on the wing,We had dreams and songs to sing,about glory, round the Fields of Anfield Road
Akinek mûködik az msn-re legyen kedves és vegyen fel: [email protected] (tényleg ez), köszönöm!!
"Gear Select Button Hold" enabled, ilyenem nincs a plr-be tehát nem tudtam engedélyezni.
Thank God, I\'m a Lada owner!
Thank God, I\'m a Lada owner!
Szóval fel-le váltós kormánynál nem megoldható? Akkor jó, hogy van kuplung a pedáloknál. Mondjuk, arra jó, hogy nem hagyja dobálni az autót.
szétszereltem, pingpong labdát szigetelõ szallaggal odaragasztottam. és már kész is volt az USB-s szekvenciális váltó 😊
3.000ft-ból 😊
Még nem jött meg a kormány így nem tudom kipróbálni.
Ezt ha berakom akkor az összes mód-nál alkalmazza ami abba az rFactor-ba van??
ez kell neked
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
Már tényleg ötletem sincs.Találtam egy progit rFactor Central-on ami fixálja a problémát de sajna csak Nvidia-s kártyákhoz van.
Holnap érkezik a G27-em és olyan megoldás kellene nekem, hogy az rF-be csak úgy lehessen váltani ha kuplung-ot nyomjuk és H váltó. Tehát mint a való életben.
Viszont ha a játékban kikapcsolom az automatikus kuplung-ot ugyan úgy kuplung használat nélkül enged váltani.
Erre nincs valami plr beállítás vagy hasonló megoldás?
Esetleg másik szimulátor amibe mûködhet??
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Nekem 73 van. 😊
Igaz nem megyek bajnokságokban. Meg ezeknek a modoknak a fele le van csökkentve 1 autóra, csak azért ha kedvem van pl felszaladni egy hegyen egy formula masterrel vagy f3000essel, akkor bármikor megtehessem, nem kell töltögetni meg cd-t dvd-t keresni hogy hova is raktam.
De még sose akadt össze nekem semmi.
Intel Pentium 4 3.0 GHz (Hyper Threading Technology)
1792 MB DDR RAM
Gigabyte Radeon HD 4650 1GB AGP
Windows Xp Professional 32bit
ezzel mennie kéne
mivel tv stylet-használsz elvileg kell hozzá a JAVA és a legfrissebb NETFRAMEWORK
A másik : nekem is volt ilyen gondom és nálam a proci hûtés nem volt elégéséges ,nálam AMD proci van és amikor vettem egy jó hûtõt utánna nem volt ilyen gondom
bár inkább sztem a elsõ verzio lessz a megoldás
A játékot már jópárszor újraraktam és szûz rF-re tettem modot úgyse volt jó...
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Amugy meg a videókártyámmal sztem semmi baj nincs több mostani játék fut hiba nélkül.PL: GTA4, Crysis 2
Grafikát is próbáltam állítani és sehogyse jó.
Nekem már ötletem sincs milehet a baj...
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC