61525
  • Toby0501
    Szerintem azért nem kapsz rá választ, mert itt még senki sem konvertált F1C-ből rF-be. De én is azt mondom, hogy a 3DSimEd alkalmas lehet rá.
  • Skorzeny8814
    Eszembe jutott, hogy talán azért nem válaszoltok, mert a fórumban már szerepel valahol a válasz a kérdésemre. Én viszont nem találom benne sehol. Ha tényleg így van, legalább rámutatna valaki, hogy hol találom a választ.
  • Roger6
    Lehet olvasták a véleményed az rF-ről, ezért nem jó a kódod. Nem ám komolyan veszed!
  • lac coo
    Arra is gondoltam, de nem engedte továbbra sem :)
  • Debilon
    nem küldenek új kódot, a régit tudod újra használni
  • Alexease
    Jo ez, csak jo modot kell valasztani hozza;) Nekem csak a Historic GT es a Shift Street van fent, minden mast kiirtottam;) Meg persze, jo ha van RealFeel plugin az FFB-hez, es ki kell kapcsolni minden kamu FFB efektet.
  • lac coo
    Csak azért megnézem , hogy tényleg én vagyok annyira öreg, hogy olyan rosszra emlékszem :)))

Válasz nekem is jött, leírták, hogy persze semmi probléma, megcsinálták, meg Have fun with the game, de kód az sehol :))))))

Mindegy, annyit nem ér, hogy levelezek itt napokat :)
  • Alexease
    Csak nem rFactorozni szeretnel?!

A fenti linken talalhato oldalon irtak nekik? Nekem onnan szinte azonnal jott valasz, bar az meg jonehany eve volt.
  • lac coo
    Ez az új aktiváló kód kérése hogy megy ??? írtam nekik, visszaírtak bal-bla szöveget, de új kódot nem kaptam ....
  • Skorzeny8814
    Közben máshol is körbenéztem és 3dSimed-et ajánlották, merthogy az egyszerűbb. Viszont arról nem találtam információt, hogy miben nyilvánul ez meg és. Szóval ha valaki annak a proginak a segítségével is el tudja magyarázni, nekem az is jó.
  • Skorzeny8814
    Szeretnék F1 challenge-ből rFactor-ba konvertálni autókat. Néztem is egy oldalon segítséget hozzá, de elég macerás. Ott azt mondják, hogy csomagoljam ki az autó (f1 challenge-es) .mas fájlját és az ott lévő .mts fájlokat konvertáljam Zmodelerrel .3ds fájlokká, azokat meg .gmt fájlokká. Aztán ha ez megvan, akkor újra készíteni az egészből egy .mas fájlt. Azt szeretném kérdezni, hogy van e erre valami egyszerűbb mód. Mondjuk, hogy ezeket a fájlokat egyszerre átalakítani, vagy ilyesmi. Szóval, hogy ne egymillió lépésből kelljen megcsinálnom egy autót.

(Amit leírtam, az csak a grafikus része a konvertálásnak és abból is az egyszerűsített)
  • lac coo
    Melyik a legjobb Porsche911 mod manapság ?
  • bosco05 #59296
    Na zárjuk is ezt le :D Az egy hangulatában félkész játék volt és a gigás patchek után is pont akkora optimalizálatlan szar mint előtte :D De ez itt tényleg off és már ki is tárgyaltuk.

rFactor rFactor rFactor :)
  • Dietrich
    nekem nem szar mert hangulatában számomra jelenleg ez az egyetlen szórakoztató fps játék...és ha így nézem akkor az a pár ezer Ft nem volt nekem sok érte. Viszont gigantikus patchek jönnek ki hozzá állandóan :D ha azt nézem a simbin mindig kiad 1db patchet a multihoz akkor azt mondhatom a simbin 2x annyira drága game :D
  • bosco05 #59294
    Nem pesszimista vagyok, hanem realista. A szaros RO2-re se fogom azt mondani, hogy jó :D De ez már tényleg nem ide tartozik. Ha jobban belegondolsz, mindig igazam van, csak inkább bele se gondolsz, mert akkor rájönnél mekkora rakás szarért fizettél több ezer forintot :D
  • Alexease
    Valamilyen szinten ertheto, ha igy is ugy is fizetos a sorozat, es ha valaki komolyan nyomja, kihasznalja rendesen a versenyeket, a szervert, a lehetosegeket, akkor ki lehet birni azt a havi 8-900 Ft elofizetest az iRacing-ert. Persze, a plusz tartalom mar huzosabb kiadas. De rendesen atgondolva, kivalasztva a megfelelo sorozatokat, ossze lehet allitani egy ertelmes csomagot, nehany honap alatt kigazdalkodhato.

Termeszetesen, azert egy evek alatt osszeszokott GTR Masters fele versenyzo csapattal nem vetekedhet egy public cucc.
  • Dietrich
    GTR-Masters

valahol olvastam a fél társaságot elvitte az iracers..
  • Dietrich
    te az örök pesszimista lettél nem tekinthető mérvadónak a véleményed semmilyen játék kapcsán akár szim akár fps :D
  • bosco05 #59290
    Te miről beszélsz? :D Ez tök úgy jön le, mint ha én is ligát szerveznék csak senki sem jönne xD Amúgy amit kimásoltam az DTM volt, nem F1. Sajnos egyébként rF-es körökben soha nem lesz 1 nagy meghatározó társaság, mert túl nagy a széthúzás és túl sok a komolytalan liga. Utóbbi nem probléma és talán a komolytalan nem is jó szó, inkább az amatőr a megfelelő, de mindenki máson sértődik meg, hát ugorjatok mindkettőre. Nem az a probléma, hogy ilyenek léteznek, sőt... Inkább az, amikor ugyanolyan komolynak van beállítva (pl egy közvetítés alkalmával), mint egy segítségek nélküli kemény moddal versenyző másik társaság, így a laikus, vagy akár a kezdő szimes nem érzi a különbséget és ez az egész kavalkád a széthúzáshoz vezet, a széthúzás pedig az rF scene komolytalanságához. Meg lehet nézni LFS-t vagy a SimBin király GTR-Masterst, vagy akár az RBR-es rallysimfanst, komoly támogatással a hátuk mögött tevékenykednek és évről évre színvonalasabb versenyeket bonyolítanak, amíg az rF csak úgy zúg lefelé a lejtőn... Az rFactor mondhatni a szimulátorok codja lett. Amilyen komolynak indult itthon, akkora rakás szar az egész... Nincs egy vezérvonal, mindenki a saját érdekeit nézi, mindenhol van 2-3 jó pilóta, a többiek (ebbe tartozom jómagam is), meg csak vannak, ahelyett, hogy az a 20 tehetség egymással küzdene és mi többiek meg gurigáznánk a szarral a B, meg a C meg a ZS szervereken. Fel lehet fejlődni, ha az embernek van ideje meg kitartása, de ne varázslattal akarjunk többnek tűnni mint amik vagyunk. Nem akarok senkit megsérteni, talán érthető, hogy mit akarok ebből kihozni. Talán majd az rF2, de már most látom magam előtt, hogy a pár "nagy társaság" ott is külön utakat fog járni, innentől pedig az egészet meg lehet b*szni...
  • 5665
    Üdv! Kérdésem lenne hogy az EastCars-módban található Lada 2101-esnek lehet-e a Felni skin-ét változtatni??
    Ha lehet akkor irjátok le hogy milyen formátumban nyissam meg és hogy milyen program kell hozzá !! Előre is THXXX
  • Dietrich
  • Dietrich
    akkor lesz újra..
    múltkor néztük a gyár honlapját és nem volt fenn V8 motorral szerelt Commodore.
  • Penge88
    OFF: Jó is az ;) élőbe kéne már egyszer látni
  • lac coo
    Jah, 2011 :)
    Nem ligázok, néha csinálok szervert ....
  • Roger6
    Gondolom 2011-et akart írni :)
  • Szabi1991
    2001ben kers ? :D
  • Roger6
    Online ligában nyomod?
  • lac coo
    Hülyeség!

F1 2001-ben parázs csaták alakulnak ki , harc az ellenféllel, benzinnel, gumival , kers-el .....Pedig még árkád is és F1 :DDD
  • Ulvar
    Laza 13 misi...simán megéri.
  • zolee145
    2012 Holden Commodore VE SSV

V8, utcára. Érdemes a videót megnézni, igencsak szép hangja van.
  • Dietrich
    én meg ha nem versenyzek nézem a kalózok legutosó WACKEN OPEN AIR 2009 dvd koncertjét és várom az új 2012-es albumot ;)
  • Dietrich
    azt nem de a brazil pályát átépítik..nyomul a Tilke projekt.. :(
  • Penge88
    ÉS akkor majd lehet küldeni a 1749-es emelt díjas számra a "rain" "snow" "safety car" szavakat :)

Na viccet félre téve, ez már nekem sem tetszik. Én mostanában keveset szimezek, de amikor lehetőségem adódik, igyekszem megragadni. Nálam ez a nagyon full high tech versenyzés már nem jön be. Oké, könnyen beszélek, van g25-öm, H váltót használhatom. Ezért is nevezek általában ilyen versenyekre, mint pl. a DRM, DTM 92, régebben mentem GTL-el is. Legyen jó erős, és küzdeni kelljen vele. Nem vagyok az a nagyon nagy őstehetség, plusz ha indulok, gyakorolni sem sok időm van, de azért maga a versenyzés élvezete... :) Kárpótolhatatlan, és főleg ez a DRS+KERS kombináció nem fogja.
  • Roger6
    Heheh, ez jó
  • Alexease
    Termeszetesen, emeltdijas sms-sel;)
  • SirAlo
    Eclestone mar tervezi hogy mesterseges esot csinaljon es gondolom smsssel szavazunk hogy mikor jojjon az eso
  • Roger6
    Nincs baj, sokan szeretnek úgy menni, ahogy sokan szeretik az árkád autós játékokat is. Én azért nem szeretem, mert ott az elektronika számít, nem a pilóta. Szóval igenis, jöjjön ki az, hogy valaki lágyabbat, keményebbet tud fékezni, és jöjjön ki az is, hogy milyen érzékkel nyúl a gázpedálhoz a kanyarkijövetelkor, és ne az elektronika segítsen neki.

Mert így mutatkozik meg igazán két pilóta különbsége és nem úgy, hogy a technika besegít.

Na és hogy volt F1-ben ABS meg kipörgésgátló, az hasonlóan cirkuszi mutatvány számomra, mint a KERS meg a nyitható szárny. Lassan ledobálnak F1 emblémákat az útra menet közben, és aki átmegy rajta, az egy hellyel előbbre kerül, vagy önthet olajat az útra egy körig hogy kicsússzon a mögötte lévő? Hol van ez már a régi időktől ez az F1... Na meg rajtautomatika! Szóval a jövő F1 meg legyen az, hogy a pilóták benyomnak egy gombot, és az autó magától végigmegy a pályán, míg ők keresztrejtvényt fejtenek a volán mögött?

Mindegy, a nép így is kajálja, ez a lényeg. És nem is érdekel az F1, az ilyenek miatt pont. Szívesebben megnézek egy Nascar versenyt, amit pár éve az autósport legunalmasabb versenysorozatának tartottam (tudom már, hogy nem így van, nyugalom).
  • szabii98
    de gondolom nem offline-ban :D
  • Dietrich
    én vezettem és Waltrip volt az áldozat :D
  • SimaSuna #59269
    Fater nem téged mutattak a képen? :D