rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Apropó Zonda, Juan, Ingy, van valami fejlemény a Zonda 2-vel kapcsolatban? Lesz belõle valami?
Kedvencem!!! <#worship>
Én is a napokban találtam meg a képeit, a netcarshow.com - on. Ott szoktam képek után kutatni. <#eljen>
adikakk
hy all
ma kezdtem el ezzel a gamel jácani
de xarok az alap cuccok hol találok jó cuccokat mint pl lacee nak pls
írjatok
thx elõre is

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Ingy
mingyá falhoz scrollozlak 😛

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

bosco05
hát ez nem teljesen így van, õk nem egy páros, Tóth János egy Peugeot S2000-el megy ráadásul nem is itthon hanem IRC-ben. Ez a Zsoltika meg magyar OB1 középmezõny. Ilyenkor amúgy amirõl tudok, hogy a navigátor hajtja a gépet, az Kazár Miklós. Õ azt az autót szokta ilyenkor megküldeni amiben ül egész évben, csak évközben Spiczmüller Csaba vezeti és szilveszterkor sem Spiczi navigál Kazárnak. Ahol még le szoktak engedni pár navigátort az Mikulás Rally Veszprém, de 3 éve olyan kritikán aluli az egész verseny, hogy idén már el sem megyek szerintem :S . Bocs az offért 😊
pointer4
Melóból állítom, hogy jól esett. Kitûnõ akkor lett volna, ha kikapcsolják a mikrofonját.
😄
Ingy
Istennõ

tudom off de így melózás közben üdítõ <#vigyor2><#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

lac coo
Nem ke jasszkarizni ...!!!

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

gviski
jó lehet ez a Szilveszter Rally, szerintem nagyon poén a navigátor és a sofõr ilyenkor helyet cserél... Nyomjad Zsolti...

Virtual SimRacing

Alexease
"Aggggyaa gazt ennnek a szaaarnak!!!"😊))))
<#buck>
bosco05
lehet 😄
pointer4
Biztos más a vezetési stílusotok 😄
bosco05
melyik moddal? mert én ilyet még nem tapasztalatam 😊
pointer4
Az az LFS nem ? Ott szoktak helybõl felszökkenni a verdák 40 métert 😄
solo
Nagyon durva.ÉVgre valami normális segget alkottak neki.

Bár, én a kipukkal még mindig nem vagyok megbarátkozba..Kivezetném b oszlop alajj :]

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Ingy
nem hibrid hanem F-nek még streetlegal verseny verziója 😊
R már pályára való csak mint az FXX

JuanG

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
ez az F meg R -nek vmilyen hibridje 😊))

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Arra gondolok, mikor rFactorban 600 métert repül az autó miközben 600-szor megpördül a levegõben ! 😄DD

pointer4
Mire gondolsz ? 😄 Amikor pl a 37. másodpercen átteleportál a fán, vagy amikor 10m magasból a tetõre érkezve még az üveg se törik ki ? 😄
Ez amúgy mivel másabb mint a Screamer4x4 King of the Hill módja ? 😄
lac coo
Itt kezdõdik az ütközés-számítás !!! 😄DDD
No meg a törés .....

zolee145
Nagyon úgy néz ki, hogy limitált széria, és összesen 5-öt akarnak csinálni.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

sztem összesen :-)

lac coo
1 of 5 azt jelöli, hogy egyelõre 5 db készült, vagy annyi fog összesen ?

lac coo

JuanG
az autó kasztniján ahol a festésnek lennie kell, a material neve "wccarbody" kell hogy legyen...

lac coo
Nekem ezekrõl mindig a Verdákból a traktorok jutnak eszembe 4- 😊))

solo
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Smici1985
Hellosztok! Átkonvertáltam a Spyker C8as GTR2-es verzióját rfactorba. De olyan hiba jön elõ, hogy akármilyen skint rakok az autóra az fekete marad. Nem tudom miért?

A másik az, hogy melyik filehoz kell hozzányúlni akkor ha az autó egy kis buckán pattan meg, de elszáll a francba az ûrbe. Olyan, mint ha kilõnék.
Minden segítséget köszönök.

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

arty
<#worship>

köszönöm!

Forza.

lacica
Le kell nyomni közben és utána átvált szekvencionálisba.Akkor már fel le vált,ha a játékban is álítottad.

arty

Forza.

arty
OFF
minden bizonnyal sokatoknak van G25: a váltót állító kapcsolót el kellene tudjam forgatni a "le-fel" (+/-) állásba teljesen? mert ahogy forgatom el a H pattern állásból, a váltóbot elkezd elindulni le négyesbe és ütközésnél megáll ... ekkor a kapcsoló kb. féluton lehet, a LED már elalszik és ha akárhova váltok, csak egyesbe vagy kettesbe tudom betenni - ez a normális?

egyelõre a 24V betápom nincs meg a kormányhoz, lehet az is kell hozzá? (furcsállnám)

Forza.

Roger6
<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe> Hát ez kurva jó! <#taps>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

simcompany
ha ez valakinek megvan, akkor lécci!!

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Jamirofan89
Köszönöm szépen! <#wave>

bosco05
Ennyi. Ez messze a legjobb Stock car mod RF-re. A többit nem is érdemes elindítani se. Ebben benne van minden. Az összes Nscr pálya, gumiszettek, minden. Lehet menni Craftsmannal, Nationwideal és Sprint Cup-al is.
Ulvar

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

simcompany
egyszerübb lenne leszedni a kismilió nascar mod közül valamelyiket. szakértõk mindjárt megmondják melyik is a jó 😊

Jamirofan89
Hali srácok! A játékban alapból bennt van az ISI által készített 'National stockcar' mód és ahhoz szeretnék élethûbb,Nascarosabb V8as hangokat.Google nem hozott eredményt.Hálás lennék ha valaki tudna segíteni!

batihu
Ne hagyd magad Petykafiam! Jó lenne már egy élethû MotoGp játék, a GP 500 óta nem jött ki semmi ami jó lenne, pedig az 1998-as!<#eljen>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Dietrich
ebben is van jó..magát jelenti fel és maga ellen vitatkozik! már tudja mit mond az egyik énje és tudja rá rögtön a választ is 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

köszi

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Elküldtem privátban (csatolmányként)
Hi
Volt egy windows újrarakás, de a nogripre továbbra sem tudok regélni: "Multiple accounts per person are not allowed"
Ez kellene, nincs meg véletlenül valakinek? (flash engineering bmw dds fájl)

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

JuanG
ezek még vicckategóriában is gyengék 😄DD

Találtam pár modot

Sok sikert, de ha jól emlékszem volt valami technikai akadálya, hogy normális motoros modot lehessen csinálni, azt hiszem a motor bedöntése
vagy valami hasonló, valamiért az rF2-sem fogja támogatni a 2 kerekû modokat. (rFactor2 will simulate many different racing series, but unlikely to include motorbikes)
simcompany
Én azért drukkolok, bár rohadt nehéz dolgod lesz! Hajrá.
Te csináltad a modelleket is?