rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is a napokban találtam meg a képeit, a netcarshow.com - on. Ott szoktam képek után kutatni. <#eljen>#eljen>
ma kezdtem el ezzel a gamel jácani
de xarok az alap cuccok hol találok jó cuccokat mint pl lacee nak pls
írjatok
thx elõre is
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Virtual SimRacing
Bár, én a kipukkal még mindig nem vagyok megbarátkozba..Kivezetném b oszlop alajj :]
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
R már pályára való csak mint az FXX
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Ez amúgy mivel másabb mint a Screamer4x4 King of the Hill módja ? 😄
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
A másik az, hogy melyik filehoz kell hozzányúlni akkor ha az autó egy kis buckán pattan meg, de elszáll a francba az ûrbe. Olyan, mint ha kilõnék.
Minden segítséget köszönök.
\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/
Forza.
minden bizonnyal sokatoknak van G25: a váltót állító kapcsolót el kellene tudjam forgatni a "le-fel" (+/-) állásba teljesen? mert ahogy forgatom el a H pattern állásból, a váltóbot elkezd elindulni le négyesbe és ütközésnél megáll ... ekkor a kapcsoló kb. féluton lehet, a LED már elalszik és ha akárhova váltok, csak egyesbe vagy kettesbe tudom betenni - ez a normális?
egyelõre a 24V betápom nincs meg a kormányhoz, lehet az is kell hozzá? (furcsállnám)
Forza.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Volt egy windows újrarakás, de a nogripre továbbra sem tudok regélni: "Multiple accounts per person are not allowed"
Ez kellene, nincs meg véletlenül valakinek? (flash engineering bmw dds fájl)
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
vagy valami hasonló, valamiért az rF2-sem fogja támogatni a 2 kerekû modokat. (rFactor2 will simulate many different racing series, but unlikely to include motorbikes)