rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
http://www.virtualr.net/motogp-in-rfactor-preview-video/
Mielõtt innen is letiltanák az okosok elmondom hogy: Én készítem a mod-ot amint olvasható is a linkre kattintva és ügyelek rá hogy legális legyen!
\"autóbuzi elmebeteg vagy, aki direkt a hosszabb úton megy haza, mert arra több a kanyar\"
Azt hittem valami normális ...<#vigyor1>#vigyor1>
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Amugy grat! <#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Fõmenü,Középsõ fül,azon belül amit akarsz,és ott ellenfelek és figyeld a pipát...............!
Be lehet állítani rfactoron valahol hogy minden ellenfél csak egyszer szerepelhessen? Pl: a 61-es rajtszámú x autó ugyanazzal a vezetõvel négyszer van. Van elég ellenfél hogy kitöltse a rajtrácsot nem kellene négyszer ugyanaz. Elõre is kösz.<#conf>#conf>
Virtual SimRacing
Kis probléma, hogy nincs benne több átlagos autó, de gondolom ez csak nekem baj. A nagy többség több százezer euro-s autócsodákkal akar mászkálni, a kedvemért nem licenszelnek mondjuk 156-os Alfát.😊
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
ott a versenynaptár hol mennek.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Pár baráttal indítunk egy ligát, ahol Renault Megane Trophy autókkal szeretnénk az aszfaltot kaparni, és ebbe a ligába várnánk versenyzõket. Csak semmi komoly dologra ne gondoljatok, hiszen ez egy FUN-liga, nem vesszük véresen komolyan a versenyeket, inkább a jókedv a lényeg. Természetesen azért vannak tehetséges pilóták is a versenysorozatban, azért legtöbben kezdõk vagyunk - ennek megfelelõen közepes kipörgésgátló és közepes ABS használata engedélyezett. Kezdõ mivoltunkról az is elárul valamit, hogy az elsõ versenyünk Queensland lesz, ahol (ebben a topicban már kioktattak) soha nem mennek Megane-osok. Hát mi megyünk, csak azért is. Szóval ha gondoljátok, nézzétek meg a weblapot, és regisztráljatok. Versenyek csütörtök esténként, illetve megegyezés szerint lesznek. A ligába nevezés 500 Ft-ba kerül, amit legszívesebben eltörölnék, de amiatt kell, hogy ne jelentkezzen minden vérpistike, akinek az a szórakozás, hogy másokat kilök versenyzés közben. Ha kérdésetek van, keressetek meg privátban.
Elnézést az offért!
Megane Trophy
Na mind1 lesz ami lesz...
Virtual SimRacing
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Ennel a SHIFT-nel eppen az lett volna az ujitas, hogy bereklamoztak a regi SimBin/Blimey! fejlesztoket, jo fizikat, szimulaciot igertek, vagyis az allando arkad vasarloero mellett, probaltak volna meggyozni a szimeseket is. De az eddigi ultra gagyi toros-zuzos, full arkad videok mellett, ez a lehangolo driftes cucc, szep lassan kiirtja mindenkibol a bizalmat😊
Ezt meg azzal lehetne megkoronazni, hogy a demo-ban nem lenne benne a Pro/Sim mod, szarul vagy nem mukodne a kormany, es valami idetlen arkad jatekmod lenne csak benne😉)))) De persze megigernek, hogy a teljes a Pro moddal tuti!😄DDD
Egyenesen vérlázító ez az egész frencsájzos fizikai maszlag.Nem Vaugh Gittinnel van bajom na de kérem gamepaddal akarja elmagyarázni a kocsi viselkedését pláne egy olyan fejlesztõ csapatnak akik jó hiszemben is csak áramot tudnak vezetni. Videó alapján sajnos nem szeretnék konklúziót levonni de nagyon nincs futómû és kézcsokolom ez gumifizika? <#falbav>#falbav><#gunyos1>#gunyos1><#lama>#lama><#csodalk>#csodalk><#duhos2>#duhos2><#action>#action><#idiota>#idiota>
Szorri, nem ittam csak szimplán kivágta a biztositékot ez a szánalmas reklám sz*r.
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
Amitõl hanyatt lehet esni, és amit érdemes ellesni tõlük az a marketing. Abban verhetetlen a játék. Nem elég, hogy fizetnek érte, ráadásul többszörösét bármely más játéknak még automatikusan önkéntmarketinges is lesz minden játékos. Ez a nem semmi.
Le a kalappal a készítõk elõtt! <#worship>#worship><#hehe>#hehe>
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.