rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulvar
Szerintem hülyeség MotoGp modot csinálni. Úgysem tudod leszimulálni hiszen kormánnyal vezetni egy motort?? ehh eléggé illúzióromboló. MotoGP 2008 al nem tudja felvenni a versenyt.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Tudom hogy itt még a kutyát se érdekli amit írok de azért leírom...

http://www.virtualr.net/motogp-in-rfactor-preview-video/

Mielõtt innen is letiltanák az okosok elmondom hogy: Én készítem a mod-ot amint olvasható is a linkre kattintva és ügyelek rá hogy legális legyen!

\"autóbuzi elmebeteg vagy, aki direkt a hosszabb úton megy haza, mert arra több a kanyar\"

gviski
<#eljen><#worship>
Jó lesz!

Virtual SimRacing

f2 logó olyan mint a formulatwo.com-on! ne lopjá!<#ravasz1>

lac coo
Ja...Ez ilyen innen-onann összelopkodott mod lesz ?
Azt hittem valami normális ...<#vigyor1>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bardocz
Micsoda?A saját munkádat lopod?Hová süllyed ez a világ<#idiota>
simcompany
A fizika most GP2 2008, a hang meg igen, a VSR F3 (én csináltam egyébként Simbin hangokból azt még), de valamit alá kellett rakni 😊

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Ulvar
Szerintem meg a VSR F3 modjából van lopva a hang!!! EZ CINKELÉS! xDDD

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

lac coo
Szép ! <#eljen>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Tisztan latszik, hogy a bal elso kerekanya texturaja az FSONE2012-bol van😊)))<#idiota><#zavart1><#vigyor3>

Amugy grat! <#eljen><#worship>
simcompany
Formula 2
a kocsi kész, a többi még sehol sincs.

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

laci 700
de írta hogy van akit kihagy és helyette betesz valakit kétszer. (Azt mondta hogy mindenki be volt jelölve és kitöltenék a rajtrácsot.)

bardocz
Jaja,nekem olyankor szokta duplikálni a versenyzõket.
Akkor meg beállitások és ellenfelek száma,........valószinüleg több ,a beállitások menüben szereplõ ellenfelek száma mint amit tud a mod!!!!!!!!!!gondolom..........???????

(részletekért katt a képre..)

Azt tudom hogy ott lehet beállítani hogy milyen osztályba tartozó ellenfelekkel akarsz versenyezni, de amit kipipálok hogy legyen abból nem adja be az összeset a versenyre, hanem van amikor az egyik ellenfél többször van , ugyanebbõl a csoportból egy másik versenyzõ meg egyszer sem! Így érted a problémámat? Kösz.
Persze,belehet!!!
Fõmenü,Középsõ fül,azon belül amit akarsz,és ott ellenfelek és figyeld a pipát...............!
Szasztok!

Be lehet állítani rfactoron valahol hogy minden ellenfél csak egyszer szerepelhessen? Pl: a 61-es rajtszámú x autó ugyanazzal a vezetõvel négyszer van. Van elég ellenfél hogy kitöltse a rajtrácsot nem kellene négyszer ugyanaz. Elõre is kösz.<#conf>
Nem kell kicsomagolnod ahhoz, hogy megváltoztasd, elég a modosított hátteret oda másolni ahhol a UIbkgd.mas van, csak az a lényeg, hogy bk_main.bmp legyen, a mérete 800x600 legyen, a kiterjesztése .bmp legyen.
Norbi1990
Köszi!
Norbi1990
Köszi!
És a mas fájlokat mivel tudom kicsomagolni?
A játék máshol is ezt a hátteret használja (nem mindenhol), de ha jól emlékszem az is megoldható, hogy mindenhol más legyen a háttér, csak egy kicsit idõigényes.
bk_main.bmp a neve és itt találod: C:\Program Files\rFactor\UIData\UIbkgd.mas, ebbe van becsomagolva, de más modoknál az elérési út különbõzhet.
?

Norbi1990
A fõmenünek a képe hol található? Nem találom seholse.
az új kiadáshoz van +60 autó, abba van "pár" átlag verda is.. 😄

gviski
TDU-t én is ezért szeretem, és mostanában én is inkább kisebb autókkal megyek, Hard modba H váltóval, csak úgy menni 😄

Virtual SimRacing

zolee145
A TDU nagyon jó. Legalábbis az olyanoknak mint én. Néha megunom a sok matricát, meg köridõket, meg mittudomén miket, csak úgy bóklászni akarok utcai autóval az utcán. Erre tökéletes. Szép autó, szép környezet.
Kis probléma, hogy nincs benne több átlagos autó, de gondolom ez csak nekem baj. A nagy többség több százezer euro-s autócsodákkal akar mászkálni, a kedvemért nem licenszelnek mondjuk 156-os Alfát.😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Roger6
Köszi, jövõre majd azokon a pályákon rendezzük, ha nem FUN ligát csinálunk. Ha meg FUN lesz jövõre is, majd a versenyzõket megszavaztatjuk, ki melyik pályát akarja a ligában. Mi olyan ligát akarunk, ahol mindenki jól érzi magát, és olyan pályákat akarunk bele, amiken mindenki szívesen megy. Nem kell szigorúan ragaszkodni a valósághoz, ez benne a lényeg. Ez nem egy komoly liga, nem kell órákat beleölni a gyakorlásba, hogy bent legyél az elsõ 10-ben. De köszi mégegyszer.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Dietrich
http://www.worldseriesbyrenault.com/

ott a versenynaptár hol mennek.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Roger6
Bocsánat, link: www.meganetrophy.atw.hu

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
Bocsánat az offolásért.

Pár baráttal indítunk egy ligát, ahol Renault Megane Trophy autókkal szeretnénk az aszfaltot kaparni, és ebbe a ligába várnánk versenyzõket. Csak semmi komoly dologra ne gondoljatok, hiszen ez egy FUN-liga, nem vesszük véresen komolyan a versenyeket, inkább a jókedv a lényeg. Természetesen azért vannak tehetséges pilóták is a versenysorozatban, azért legtöbben kezdõk vagyunk - ennek megfelelõen közepes kipörgésgátló és közepes ABS használata engedélyezett. Kezdõ mivoltunkról az is elárul valamit, hogy az elsõ versenyünk Queensland lesz, ahol (ebben a topicban már kioktattak) soha nem mennek Megane-osok. Hát mi megyünk, csak azért is. Szóval ha gondoljátok, nézzétek meg a weblapot, és regisztráljatok. Versenyek csütörtök esténként, illetve megegyezés szerint lesznek. A ligába nevezés 500 Ft-ba kerül, amit legszívesebben eltörölnék, de amiatt kell, hogy ne jelentkezzen minden vérpistike, akinek az a szórakozás, hogy másokat kilök versenyzés közben. Ha kérdésetek van, keressetek meg privátban.

Elnézést az offért!
Megane Trophy

ha már tdu feeling, az is nagy elõrelépés lenne :-)

gviski
Shift gagyi lesz én így állok hozzá, max kellemeset csalódok, de amúgy max ilyen TDU filling lesz, GRID graffal, vagyis valami fél arcade cucc...

Na mind1 lesz ami lesz...

Virtual SimRacing

Alexease
Remelhetoleg, ezeket a reklamokat es videokat a szokasos kozonsegnek csinaljak, es azert lesz benne valoban valtozas, es hasznalhato lesz😊
JuanG
naja...nem is értem minek készül akkor a másik 2 NFS cucc??? 😛P

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
Vicc ez a reklam, legalabb arra figyelhettek volna, hogy kormannyal probalja bemutatni. Igy megjobban elveszik az ember kedvet az egesztol. Sokszor volt mar hasonlo prmo, ahol hires pilota, versenyzo mutatta be, es persze dicserte a jatekot, es azok is gamepaddal toltak😉)) Termeszetesen, mind egytol egyig szar volt (vagy legalabbis a reklammal ellentetben arkad cucc😛).

Ennel a SHIFT-nel eppen az lett volna az ujitas, hogy bereklamoztak a regi SimBin/Blimey! fejlesztoket, jo fizikat, szimulaciot igertek, vagyis az allando arkad vasarloero mellett, probaltak volna meggyozni a szimeseket is. De az eddigi ultra gagyi toros-zuzos, full arkad videok mellett, ez a lehangolo driftes cucc, szep lassan kiirtja mindenkibol a bizalmat😊

Ezt meg azzal lehetne megkoronazni, hogy a demo-ban nem lenne benne a Pro/Sim mod, szarul vagy nem mukodne a kormany, es valami idetlen arkad jatekmod lenne csak benne😉)))) De persze megigernek, hogy a teljes a Pro moddal tuti!😄DDD
bardocz
Mi suliban csak aknakeresõztünk meg pasziánszoztunk<#idiota>
idén suliba órákon toltuk a nagy drift meg url partykat.. lan-ba egész jól ellehet szórakozni vele :-)

bardocz
<#idiota>

Emlékszem,hogy a driftet bill-rõl nyomtam,mert kormánnyal nem ment :ASDAD:S
és Navigator-al lehetett alázni mindenkit driftbe 😄D

bardocz
Há most a nídfórszpídtõl mit vársz,ha jól emlékszem az ándörgránd kettõben simán lehetett elsõkerekes kocsikkal is driftleni😄
Ingy
NFS Shift Drift

Egyenesen vérlázító ez az egész frencsájzos fizikai maszlag.Nem Vaugh Gittinnel van bajom na de kérem gamepaddal akarja elmagyarázni a kocsi viselkedését pláne egy olyan fejlesztõ csapatnak akik jó hiszemben is csak áramot tudnak vezetni. Videó alapján sajnos nem szeretnék konklúziót levonni de nagyon nincs futómû és kézcsokolom ez gumifizika? <#falbav><#gunyos1><#lama><#csodalk><#duhos2><#action><#idiota>

Szorri, nem ittam csak szimplán kivágta a biztositékot ez a szánalmas reklám sz*r.

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

ha összejön 30 vevõ :/ az meg esélytelen.

cselt
bardocz
Emerico,simco fórumán jelentkezz.
Ki árulta múltkor olcsün a race07+gtr evo-t? lehet hogy érdekel. majd jelentkezem

V8 supercars élõben 😊 remélem jo verseny lesz.

zolee145
A pályák nagyon jók. Fizika, háát...nehéz. Nem reális, de nehéz.😄 Az is valami.
Amitõl hanyatt lehet esni, és amit érdemes ellesni tõlük az a marketing. Abban verhetetlen a játék. Nem elég, hogy fizetnek érte, ráadásul többszörösét bármely más játéknak még automatikusan önkéntmarketinges is lesz minden játékos. Ez a nem semmi.
Le a kalappal a készítõk elõtt! <#worship><#hehe>

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.