rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ez itt mar erosen OFF😊
Azon nagyon durván berágtam néha én is !!!
mondjuk én amennyit autózgatok manapság, még a Flat Out fizika is tökéletes nekem . Manapság sokkal lazábban fogom már fel, játék annak meg bõven jók ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Mivel ma igyis-ugyis versenyeztem, es az SR 3.9X volt, gondoltam, tok jo lesz, felmegy 4.5X-re. Ja, persze, ahogy en elkepzeltem😊 Tokeletes TT, +0.04 SR. Tokeletes 1. verseny +0.07 SR. A 2. verseny elejen 3-an egymas mellett, felhuzodtam a fal melle, es hozzaert a kerek a falhoz (semmi kocc, nem is ereztem semmit, csak kiirta), aztan a vegeig tokeletes, semmi hiba, igy az eredmeny: -0.07 SR😊)))))
Én a kis Forma autóval szoktam menni LFS-el ( szinte csak azzal...) és semmi bajom vele, az egyik legélvezetesebb autó amit valaha vezettem .
De nem négykerekes satufék kell hogy a keresztbe állt autót visszahozzam egyenesbe, vagy esetleg rákormányzás 😊)) Az a gumi szerintem igen is jó, kopást stb leszámítva ....
Az lenne a legjobb játék amit a ma piacon lévõk jó részeibõl gyúrnának össze. Mindegyikben vannak jó dolgok, meg hülyeség is van mindegyikben.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Ideje lenne gumiban is megverni ! 😄
Nekem már a HVDL-es driftomodotok is jobban bejött mint az LFS és ezt úgy mondom hogy 3 évig mást se toltam csak LFS-ben Driftet!
Az már többszõr is megfordult a fejembe, hogy nonsteames pl orosz cs szerverek esetleg begyûjthetnekk az acc-ról infót - mint veszélyforrás.
Vagy olyan G15 billentyû, meg vista gadget cs plugin, ami kéri a steam bejelentkezõ adatokat a szerverfigyelés miatt (!?:S).
Eddig még az a ~10 közvetlen ismerõsöm velem együtt, akikkel a steam beindulásának pillanatától van accunk még csak hasonlóról sose panaszkodott.
De ha azt mondod, hogy úgy se tehetek ellene semmit, hogy csak úgy ellopják azt a közel 70 játékot a steamaccom-al, akkor nincs is miért izgulnom. Majd pár hónapig játszok mással. 😊
(nem nagyarcuskodok hanem én döbbentem le a legjobban hogy mire képes jelen pillanatban a AE86 os toyotának a futómû mozgása odaveri az lfs t és ezt nem én mondom hanem LFS rajongók) majd csinálok videot ha lesz idõm
szorgos népünk gyõzni fog<#idiota>#idiota>
Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Had menjen azzal amit õ alakított át.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Michelisz Norbi holnap a WTCC-ben, a 10. rajthelyerõl indul! 😊
Grat!
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
ha tudja vki akk írja le a progi nevet
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
pedig lacee módjai qrva jók
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...