rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
En azon ragtam be multkor, eleg erosen, amikor Road-on 4.9X volt az SR, gondoltam megyek egy karikat, es jo leszek SR-ben. Erre a startnal, a cel vonal utan 10 meterrel porra zuztak😄DD Levont 3-4 tizedet😄DDDD

De ez itt mar erosen OFF😊
lac coo
<#idiota><#idiota><#idiota>

Azon nagyon durván berágtam néha én is !!!
mondjuk én amennyit autózgatok manapság, még a Flat Out fizika is tökéletes nekem . Manapság sokkal lazábban fogom már fel, játék annak meg bõven jók ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Nagy gyokerseg, raadasul szarul megcsinalva😊
Mivel ma igyis-ugyis versenyeztem, es az SR 3.9X volt, gondoltam, tok jo lesz, felmegy 4.5X-re. Ja, persze, ahogy en elkepzeltem😊 Tokeletes TT, +0.04 SR. Tokeletes 1. verseny +0.07 SR. A 2. verseny elejen 3-an egymas mellett, felhuzodtam a fal melle, es hozzaert a kerek a falhoz (semmi kocc, nem is ereztem semmit, csak kiirta), aztan a vegeig tokeletes, semmi hiba, igy az eredmeny: -0.07 SR😊)))))
lac coo
Ez már a másik klasszikus téma, hogy vajon vezethetõ lenne egy autó olyan tempoban mint az igazi ,egy szegényes visszajelzésû szimulátoron.

Én a kis Forma autóval szoktam menni LFS-el ( szinte csak azzal...) és semmi bajom vele, az egyik legélvezetesebb autó amit valaha vezettem .

Alexease
Valoban jo az a gumi, sot neha olyan, mintha tul jo lenne😊 Bar sose drifteltem meg igazival😛
lac coo
Sr az én lelki békémet is feldúlta néhányszor ! 😊))) Ez vele jár !

lac coo
Mondtam én , hogy tökéletes ? 😄DD

De nem négykerekes satufék kell hogy a keresztbe állt autót visszahozzam egyenesbe, vagy esetleg rákormányzás 😊)) Az a gumi szerintem igen is jó, kopást stb leszámítva ....

Alexease
Es ezert, mindegyiket hasznalom: GPL, iRacing, LFS, netKar, rFactor, VGP3😊 Mivel online bajnoksagokban mar nem megyek, igy mindig azzal, amihez eppen kedvem van😉 Ma pl. online versenyhez volt kedvem, raadasul rovid ovalon, igy erre a legjobb az iR😊 Lista, valaszt es mar lehet is tolni korrekt mezonyben. Raadasul jo volt mindket verseny (a helyezes most masodlagos😛), egyedul az SR bosszantott fel😄
Alexease
Azert az LFS-sem tokeletes (ahogy elottem is irva vagyon😛). Sajnos egyik sem az😞 Mindegyikben van valami tuti, de ugyanugy hianyossag is. Az iRacing-ben biztam, mert "nem jateknak szantak", gondoltam, legalabb "autos" lesz "hasznalni". De nem, elgagyiztak azt is (es/vagy nincs kesz)😞 Persze, fizikaban nagyon jo, de en elvartam volna, hogy lefulladjon, kopjon, seruljon rendesen, es ne nyomja mar allohelyzetben a feket/kuplungot?!?!?
zolee145
A deformálódás szép dolog, de azok a füstpamacsok túlmelegedéskor már inkább vicc kategória. Az meg megint egy másik történet, hogy mondjuk megyek 100km/h környékén, satufék, és mire megáll az autó defektes is lesz a két elsõ gumi. Ennek se sok köze van a valósághoz.

Az lenne a legjobb játék amit a ma piacon lévõk jó részeibõl gyúrnának össze. Mindegyikben vannak jó dolgok, meg hülyeség is van mindegyikben.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

lac coo
Szupi !
Ideje lenne gumiban is megverni ! 😄

Hecker007
Ezt az AE86-ot nem lehet esetleg kipróbálni majd valamikor? 😛
Nekem már a HVDL-es driftomodotok is jobban bejött mint az LFS és ezt úgy mondom hogy 3 évig mást se toltam csak LFS-ben Driftet!

Norbi1990
Nem hiszem. Én is már nagyon nyomnám keresztbe a hacsit 😄
Gondolom nincs rá lehetõség, hogy kapjak belõle egy tesztpéldányt? <#circling>
pointer4
Ez olyan mint a borg, idõvel majd asszimilál 😄
bosco05
Nekem is van accom, amivel szintén semmi gond nem volt (illetve egyszer valamiért nem tudtam belépni, pedig jó volt a felhasználónév meg a jelszó is, de két nap után ugyanazzal meg beengedett xD), bár csak egy laza cs 1.6 van rajta 😊 . Viszont semmi mást nem lennék hajlandó megvenni rá. Nagyon bizalmatlan vagyok még a banki átutalásokkal is 😊 . A legbiztosabb, ha megveszel egy játékot, van egy cd kulcsod, azalapján egyszer regelsz egy lobbyra (lásd gtr2) és kész. Ha feltörik legalább max 1 játékot buksz nem 50-et 😊 .
pointer4
Hogy lenne ez vitatkozás, dumcsizunk 😄 Sok embernek van steam accja itt, köztük nekem is. A cikkbõl nekem az jött le (pedig direkt feltûnt az általad is kiemelt szövegnél az utalgatás, de az nagyon két értelmû), hogy konkrétan nem meri az író állítani, hogy csak úgy ellopnának kódot.
Az már többszõr is megfordult a fejembe, hogy nonsteames pl orosz cs szerverek esetleg begyûjthetnekk az acc-ról infót - mint veszélyforrás.
Vagy olyan G15 billentyû, meg vista gadget cs plugin, ami kéri a steam bejelentkezõ adatokat a szerverfigyelés miatt (!?:S).
Eddig még az a ~10 közvetlen ismerõsöm velem együtt, akikkel a steam beindulásának pillanatától van accunk még csak hasonlóról sose panaszkodott.
De ha azt mondod, hogy úgy se tehetek ellene semmit, hogy csak úgy ellopják azt a közel 70 játékot a steamaccom-al, akkor nincs is miért izgulnom. Majd pár hónapig játszok mással. 😊
bosco05
gondoltam végigolvasod, direkt ki is emeltem a szövegbõl a részt ami fontos, volt egyszer egy leírás is, hogy hogyan sikerülhet begyûjteni az adatokat anélkül, hogy a csacsi felhasználó kiadná, de most nem találtam meg, gondoltam beéred ezzel, node ne vitázzunk. Tényleg soha nem loptak steam accot, csakha a homlokodra írtad a jelszavad meg a felhasználóneved. Téma részemrõl lezárva. Bocs a sok offért 😛
pointer4
A felsorolt esetekben mindenhol a csacsi felhasználó adja ki a jelszavát. Az most mind1, hogy email-ben , msnen, vagy egy haxxor programba írja be.
bosco05
"Az utóbbi idõben megnövekedtett azon lelkiismeretlen játékosok száma, akik mástól ellopott hozzáférésekkel játszanak a Steam hálózaton. Ezek az emberek tulajdonképpen ellopják a jogos tulajdonostól a hozzáféréseiket. Ezt a mûveletet gyakorlatban "Pishing"- nek hívják, ami azt jelenti tulajdonképpen, hogy az összes On-line adatbázisú játék, illetve más adatbázis hozzáférése megszerezhetõ."
Ingy
vmikor lesz, mondjuk vsz rf2 re fejleszteném de a góré koccra kiakadt amikor meglatta mit mûveltem a clioval rf1 fizikai motorral 😄 sokra képes a kis kedvencem csak kell a sok sok reális info hozzá 😊
(nem nagyarcuskodok hanem én döbbentem le a legjobban hogy mire képes jelen pillanatban a AE86 os toyotának a futómû mozgása odaveri az lfs t és ezt nem én mondom hanem LFS rajongók) majd csinálok videot ha lesz idõm
szorgos népünk gyõzni fog<#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

bosco05
hiszed te 😊 , nem adott ki senki semmilyen accot 😊 , de mind1 ezen ne vitázzunk szerintem. Steamet sajnos könnyen lehet lopni, igaz nem tudsz célirányosan, csak random, de nagyon könnyû.
pointer4
Nem akarom bántani a barátodat, de talán kicsit butuska ha kiadta a jelszavát. Máshogy még sosem loptak accountot <#eplus2>
bosco05
Steam accountot úgy lehet lopni ahogy nem szégyelled. Pontosan ezért nem játszom semminemû steames játékkal. Ismerek olyan srácot akinek már kétszer is lenyúlták az accát. Teljesen védtelen rosszul megtervezett dolog a steam.
vagy steam
miért? szerveren beállítják a 3ast, fellép a playa aztán ki is vágja.. vagy a verziónál versenyrõl tuti kivágja 😊

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

bosco05
Legalábbis gondolom azért linkelted ezt be. Mondjuk sehol nem láttam még ilyen szintü szûrést. De a lobbys megoldás lenne a legtutibb szerintem.
bosco05
Magyarán megállapítható 😊
Report Mismatches="3" // server should report mismatches for: 0=physics/GDB/RFM only, 1=physics/GDB/RFM/EXE, 2=physics/GDB/RFM/track geometry, 3=everything
bosco05
Ott kúrták el, hogy nincs bejelentkezõs Lobby mint GTR2-ben meg GTL-ben meg Race07-ben meg EVO-ban meg az összes Simbin játékban. Mondjuk Simbin vette is a fáradtságot, hogy normálisan dobozban kiadja a játékait mindenhol ahol van piac.
bosco05
mé honnan tudod egy pilótáról hogy warezzel játszik? sehonnan...
hátja 😄 sokszor

bosco05
kár hogy meg se lehet különböztetni 😄
markakupa.hu-n azt írták, készül a kocsi, és el fog tudni indulni

normális helyre warezzel nem jutsz fel 😉

zolee145
Meg elõtte a BMW-s is szépen fûre rakta. Azért érdekelt volna, hogyha mondjuk nem megy le a fûre, és keresztbe forgatja a BMW-t abból milyen nyekergés lett volna? Mert nem volt kötelezõ neki a fûre menni...

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Norbi1990
Remélem, de ha nem akkor Coronel kocsiját elkéne kötni 😄
Had menjen azzal amit õ alakított át.
2. futamon tud indulni ?
Norbi1990
Gratulálhatunk Farfusnak meg Coronelnek.
JuanG
hát sajna megint nem jött össze, csúnyán ledarálták 😞(

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Norbi1990
9. Mert Jörg-öt megbüntették ha jól vettem ki <#taps>
batihu
Nem semmi ez a Norbi, a gyári autók után õ a legjobb! <#worship>A benzines Seat-tal! Ehhez csak gratulálni tudok! <#eljen>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

Kicsit OFF.

Michelisz Norbi holnap a WTCC-ben, a 10. rajthelyerõl indul! 😊
Grat!
Késõ este vagy holnap elérhetõ lesz, elvileg kész van, ellenõrzés van hátra "csak".
solo
hazucc:|

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

multihoz eredeti mászt hev 😄

adikakk
am ebbe a gambe milyen progival kell modellezni vki tudja?
ha tudja vki akk írja le a progi nevet

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

adikakk
thx a segítséget am ha lesz multi szójátok nyugodtan
pedig lacee módjai qrva jók

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

pointer4
Laceee egy irígy kutya, otthon elkészíti magának, azt nekünk se ad soha semmitsenem, pedig itt könyörgünk de nem, nem, nem... 😄
A bannerban találsz rfactrolcentral meg a Nogrip linket, regisztrálni kell, de megéri.