rFactor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szabi: én nem bírtam belõle 5 körnél többet nézni a Hungaroringi futamnál, még az F1-nél is unalmasabb volt...
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Nálam az egyetlen probléma a kormány, jó lenne ehhez egy 900 fokos. Azzal kicsit szebben lehetne keresztbe rakni.
#48469 Valóban, sõt ez a jó megoldás, mert ezzel nem hozzárontod a hátsót, hanem javítod az elsõ tapadást. Amúgy kis gázelvétellel is meg lehet oldani. Sokat szórakoztam ezzel. A 4-es úton van egy jobbos kanyar lefele a felüljáróról, olyan sebességgel mentem, hogy majdnem határon legyen az autó, aztán kis gázelvétel és olyan szépen megindult a hátulja, hogy na.😊 Vicces dolog, persze csak akkor, ha sikerül, és az ember nem építi bele a bal hátsó lámpát a szalagkorlátba. Nekem eddig még nem sikerült.😊)
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Indycar 2009-es módot tudtok az rfactor-hoz ?
köszi
Isten kíséri utadat :)
Thank God, I\'m a Lada owner!
Viszont gondolkodtam: ha megcsúszik egy autó akkor azt úgy lehet megfogni, ha a megcsúszás irányába mozdítjuk el a nem megcsúszott részt. Pl elsõkerekes tolja az orrát ráhúzzuk a kéziféket, vagyis megszüntetjük hátul is a tapadást.😊 Ezzel nem a kocsi orrán "javítottunk", hanem hozzá rontottuk a hátsó rész tapadását is.
Ha a hátulja csúszik meg akkor az ellenkormányzással az elsõ kerék keresztirányú tapadását szüntetjük meg (vagyis csökkentjük, attól függõen ki milyen kormányszöggel megy), csak éppen ez nem kerül gumiba. Ha ráfordítjuk a kormányt ugyanúgy csökkentjük az elsõ kerék kereszt irányú tapadását (vagyis most az orrát "rontjuk hozzá" a hátuljához), csak éppen ennek nem szabadna jobb hatásfokkal mûködnie mint az ellenkormányzásnak. Na ez már szerintem gumifizika kérdése. Ha gyorsabban tud kereszt irányba tapadást veszteni a gumi, mint ahogyan ellen tudunk kormányozni akkor a rákormányzás mûködik jobban. Csakhogy ez nem életszerû, mint ahogy egy ilyen gumi sem az.
Na mindegy, ez csak egy elmélkedés.😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Menet közben rájöttem, hogy a MacPherson elsõ felfüggesztést nem tudja kezelni az rF. Vagy nekem nem sikerült megértetni vele, hogy az elsõ tengelynek ebben az esetben a nyomórúdra rögzítve lenne a helye.😄 Szóval dülöngélt összevissza a kerék.
Maga az autó megcsúszása, megfogása, indulás és a többi az szerintem 90%-ban gumifizika kérdése. Ha nagyon hirtelen a tapadásvesztés akkor egyik pillanatban tapad a másikban már nem. Ilyenkor megfogni sem lehet, meg elindulni sem kipörgõ kerekekkel. Próbálgatom a GT2-vel a keresztben kanyarodást és egészen hamar rá lehet érezni. Szóval a Lexus IS-F gumifizikája egészen jóra sikeredett. Csak a tapadással kell variálni.
Még egy kérdés:
RightCasterRange=(4.0, 0.0, 1) // front-right caster
RightCasterSetting=1
Találomra kimásoltam egy sort, de kb mindegyik futómû adatnál ez van, vagyis:
xRange=(A, B, C)
xSettings=D
Na ezeknél az A B C D mit jelent? Gondolom valami olyasmi, hogy mi az a tartomány amin belül állítgathatunk, és hogy milyen lépésekben, vagy hasonló, de jó lenne pontosan tudni, hogy mi micsoda.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
megjelent a Brabham Masters Series 2010 60db skin,'új hangok' (ez persze nem igaz.maradtak a régiek) Nem egyszerû vezetni a gépet.Érdemes kipróbálni.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Kocsi csúszik kormány ráfordít egy picit(a csúszás irányába),majdnem olyan a hatása mint az életben az ellenkormányzásnak!
Ha ellenkormányzok ugyanennél a csúsztatásnál,az autó fara mégtovább lendül és épp hogy meg lehet fogni😞
Mindkét korrigáláskor elvettem a gázt...
Gyorsabban meg lehet fogni a kocsit igy mint normál módszerrel,aki igy vezet biztosan elõbb körbeér.
Tehát így kell UFO-t vezetni😊
Csak nehogy megszokjam és az utakon is igy hajtsak 😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
Más: riszpekt a Porsche mérnökeinek, hogy kitartanak egy alapvetõen idióta építési mód mellett. Hihetetlen meló vezethetõvé tenni egy farmotoros autót.😄
Viszont ahogy ráakadok az infókra egyre jobb a gép.
Tulajdonképpen ott kezdõdtek a problémák, hogy beállítottam a valódi súlyelosztást. Azóta egy értelmes kört nem lehetett menni a GT2-vel. Aztán innen onnan összecsipegetem az infókat, és egyre jobb, bár még mindig nem jó, de most kezd megint autóként viselkedni.😊
Mig a Codies engine teljesen mas vilag, szinte csak a modelt lehetett portolni, addig a SHIFT egy az egyben ISI/rFactor engine, minden beallitast ugyanugy tartalmaz😉 "Csak" a modelt kell valahogy kipiszkalni, a tobbi "meg van", "csak" a segitsegeket, konnyiteseket kell eliminalni belole;D
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Thank God, I\'m a Lada owner!
Na még anyit kérdeznék,de általánosságban tehát,körkérdés
A sok F1 mod közül vajon melyik a legvalósághüb?,....tudom valószinüleg senki nem ült közületek f1 es autóban,de többeknek lehet több fogalma errõl a dologról!!
köszi
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Mi van akkot a CTDP2009 el??A CTDP oldalon van egy regény ,de angolból nulla vagyok ,a webforditás meg halandzsa,valaki kifejtené mi tõrtént..
Köszönöm
sztem is az iracing alapjaiban nagyon komoly cucc, de ahogy jamirofan89 által belinkelt videón is látszik, túl sokat enged a program, vagyis a határok szarul vannak belõve, ill. itt bukik a "modell", totál árkád ahogy a csávó nyomja a videóban, ha nem tudnám hogy iracing, azt hinném, hogy valami árkád formula demo 😛...
nekem ez már anno az LFS-nél is feltünt, amikor próbáltam online bajnokságban részt venni...a jópár mp-es körhátrányokat próbáltam annak betudni, hogy nem volt lfs tapasztalatom, de aztán megnéztem egy top hotlapot, és azt mondtam " na menj a picsába, ilyet a való életbe sose látok", egyszerûen a program határait kihasználva irreális vezetéssel és sok gyakorlással majdnem bárki ûridõkre képes...
és hogy wéber, kiss, michelisz a való életben is bizonyított az mind nagyszerû és megérdemelt, én magam is csatáztam Kiss Norbival párszor, de pl. a hazai OB-n nagyon sokan közülünk szimulátorosok ugyanúgy az élcsoportban lennének...
szal a szimulátorozás több éven keresztül hatalmas tapasztalatot, és elõnyt jelent, de hogy a csákó az iracing-es videóban hasonlóan sose menne a valóságban az is hótziher...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
StreetFight v1.0
Head of SIMCO http://www.simcompany.hu
De teny, hogy sokan vannak, minden szimben, akiknek meg arra (is) van tehetseguk, turelmuk, erzekuk, hogy megtalaljak es kihasznaljak a kiskapukat. Nem levagas vagy hasonlo csalasok, hanem autokezeles, setupolas.
De mint lent irtam, ezeket a kiskapukat szep sorjaban be lehet csukni😉 Ha nem is mindet, de a nagyreszet biztos😛
Az iR-ben is vannak hianyossagok, felkesz dolgok. Nehany gumi meg nincs kesz, de keszul az ujabb gumimodell is. A meghibasodasok, kopasok is hatra vannak meg. De a hajtaslanc teljes szimulaciojan is lehet meg csiszolni, pontosabban "veglegesre" csinalni.
Az igazsag, hogy ki mit tud, csak valodi palyan, valodi autoval derulne ki. De sajnos/szerencsere, az kivitelezhetetlen. Tul sok lenne az anyagi kar es a halalos aldozat😊 <#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1>
Az elsõ futam, várhatóan 2010 január 16-án lesz. 15:00kor szerver nyitás, 15:30 idõmérõ, 16:00 elsõ futam kezdés ~ 16:30 második futam kezdés. 2010 január 15-én egész nap elérhetõ lesz a szerver (ez a hivatalos tesztnap).
A versenyen, csak az elõzetesen nevezett versenyzõk indulhatnak!
Minden további információt megtalálhatjátok a http://www.kiccsillag.hu/index.php/ktcc oldalon
Meg volt még egy eset, amikor startnál a felvezetõn valaki véletlenül nekem jött, sorry, np, majd mentünk tovább. Aztán futamon benéztem egy elõzést és kiforgattam, õ meg azt hitte törlesztettem...pedig nem is volt miért. Letisztáztuk, és elég sokszor találkoztam vele, és mindig korrekt meccsek voltak.
Persze ebben benne van az is, hogy rétegsport, és tényleg csak az volt ott akit érdekelt, az emberek 80%-át ismertem.😊
Az azért várható volt, hogy a magas ár nem szûri ki a barmokat. Nem is értem miért vártátok ezt. A hülyegyereket is befizeti apuci, nemcsak az veszi meg akit komolyan érdekel.😊
Az igazi megoldás az élõ versenybíró (hamár az ember nemcsak a játékért fizet, hanem elõfizetés van). Persze nem várható el, hogy állandóan legyen mindenféle futam, tehát csökkentett futamszám stb. Ez viszont gondolom nekik nem tetszik, hiszen a lényeg az, hogy minél több széria legyen, minél több pálya, mert azért lehet pénzt kérni, ha meg már valaki megveszi használni is akarja.
Mindegy, õk tudják, ez legyen az õ bajuk (vagyis a ti bajotok).😊