rFactor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha tudnád mire való a physix nem kérdeznél ilyeneket 😄

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

bardocz
A PhysX egy egyszerû parasztvakítás.
Jacek
egyet kerdezek, ATI-n hogy fut akkor a shift?<#banplz>

Alexease
Az egeszre😊
Regi ISI engine, olvass utana, ha belenezel a SHIFT file-okba, lathatod, hogy beturo beture minden stimmel, a file-formatumok, a struktura, a felfuggesztes-, a motor- es a gumifile-ok stb. Nem hiaba lehett "modolni" 1-2 nap utan😄

Nem rontottak el, csak egyszeruen arkadositottak😉 Azt meg nem nehez😉 Segitsegeket az rF-ben is be lehet kapcsolni, szabalyozni (sinauto lesz tole minden), minden tapadast 20-50%-al feljebb vettek, es igen komoly anti-spin van benne, foleg a driftesek reszere, nehogy megporduljenek😊

A PhysX mas kategoria, efektelesre hasznaljak, robbanas, reszecske, viz, fust vagy karakter- es object animacio.
te nagyon kevered a dolgokat...
zolee145
Olvass már utána egy kicsit a PhysX-nek...

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Melyik részre gondolsz?
Úgy gondolom a fejlesztõk okosba megoldották. Mivel volt nevük a szakmában azt mondhatták, tessék fiúk, itt egy újfajta NFS, ami szimulátor, nagyon szép, nagyon jó...stb. Aztán fogták a Physx-et, ami alapból könnyen használható, kicsit fejlesztgették és íme a Shift.
De most komolyan. Ha tényleg gmotort használ, akkor hogy tudták ilyen szinten elrontani?
Bocs az off miatt.
Jamirofan89
látom nagyon rákaptatok a konvertálásra 😄 ezek nem Shiftbõl vannak,hanem wr2bõl.a nagy részét külföldi emerkék készítették.viszont annyi különbözõ autó,hogy beleszédültök!

Ingy
Pont errõl jutott eszembe hogy nem osztottam ki a 2009-es Parittya díjat<#idiota>

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

macleody
ööö... mittomén 😊 Arról az oldalról szedtem amit Smici linkelt.
SimaSuna
Eleanor extra változatban? 😄
macleody
Eddig jutottam a konvertálásban. Vagyis semeddig 😊

Jacek
az az nvidia fele fos max postprocess effecteket szamol😊

Jacek
neked mert nincs ket bucid?😊

mcmoha
BÚÉK!<#wave>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

pointer4
Akkor azért mennek az NFS Shiftben olyan piszok gyorsan az autók 😄
Smici1985
Ezen a pályán volt tavaly a FIA GT verseny:
San Luis
Ez nem az rFCentral-on levõ pálya.

A Batman BatMobil engine-t használ.😄

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

Dietrich
😄

BÚÉK!

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

pointer4
A Batman játékban is van Physx, meg Tom Clancy's GRAW2-ben akkor az is mind NFS engine ? 😄
Vagy az NFS Batman engine ? 😄 Lehet Gotham City engine 😄

Sõõõt, a Ati kártyák nem is tudnak Physx-et, akkor azokon nem is megy az NFS ? 😄
Sziasztok! BUÉK mindenkinek! Azt szeretném kérdezni, hogy le szeretném húzni a gphungaryrõl az e30 m3 modot, de mikor ráklikkelek a server 1 ikonjára visszaugrik a fõoldalra letöltés nélkül. Erre van valami megoldás? köszi!
Alexease
Ezt nagyon benezted😊
Sziasztok!

Szerintem az, hogy a Shift ISI (vagy Gmotor) engine-t használ az hülyeség.
Van egy fizikai engine, melyet egyre több játék használ, ez pedig a Physx.
A Shift telepítõ mappájában benne is van egy csomag + a Physx oldalán is fel van tünetetve a Shift.
Egy szó mint száz, a Shift egy rakat sz*r. Szép, csillivilli, 12 éves hülygyerekeknek jó, de az rFactorhoz köze nincs.
Ingy
BÚÉK 😊

VT az összkerekes a többi nem ha jól emléxem 😊

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Smici1985
A rallyfactor-os Suzuki Swift-hez eszkábáltam össze egy fizikát, így már hasonló lett. Nem ugyanolyan élvezhetõ.
A Shift-et csak kiindulási alapnak hoztam fel, mert akkor lenne egy alap amire építeni lehet.

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

zolee145
Nekem a 3d része a nehéz, mert ahhoz nem értek, se kép se hang.😊
Az infók összekukázása a legjobb dolog a világon. Legalábbis nekem most pont semmi dolgom nem volt az ünnepek alatt, és jól elvagyok a GT2-vel. Ráadásul tök érdekes látni meg érezni hogyan válik egyre jobbá az autó ahogyan sikerül begyûjteni egyre több adatot.😊
Ráadásul pont azért is mondtam a GT3 RS-t, meg a Turbo-t, mert Porsche 997 témakörben mostanában igen sok oldalt körbejártam, beleértve tulajdonosi fórumokat stb. Szóval Porsche 997-tel most eléggé képben vagyok.😊

Alexease
Ezert lenne egyszerubb, ha mar az emberek konvertalgatni szeretnenek, hogy ha a SHIFT-re allnanak ra, mert az legalabb "ISI engine", minden ugyanugy van bene mint az rF-ben😉
Ha mar csak barkacs modon ossze lenne masolva 1-1 autohoz minden adat, legalabb alapjaban ugy-ahogy korrekt lenne. Persze, azt is lehet piszkalni meg orakig, napokig, mert a gumik es egyebb beallitasok a SHIFT-hez vannak optimalizalva, hogy megfeleljen az arkadosabb jateknak.
Smici1985
Hát szerintem ha alárakná az ember a Shiftbõl a fizikát és azt alakítgatná az már jó lenne. Tudom, hogy sok ideig tart a gyûjtögetés, mert próbáltam 1-2 cuccot összegyûjteni de nem egyszerû.

Smici1985
Jó kis utcai autós modot lehetne összehozni.

Alexease
Eppenhogy a modell a legkevesebb, aki ert hozza, gyakorlott, annak talan 2-3 ora normalisan osszerakni.

A tobbivel vannak gondok, mert azok csak nyers modellek, nincs hozza semmi info, adat. Felfuggesztes geometria, motor, valto, sulypontok, tores, gumik..., tobb szaz adat, mit egyenkent net-rol kellene eloturni😉
Ez mondjuk tobb nap, het vagy honap autonkent😉))

Alatenni egy masik auto cuccait nem sok ertelme van😉 Csak egy masik dobozzal fogsz korozghetni, totalisan rossz karakterisztikaval😊
zolee145
De jó lenne érteni a 3d-hez...

zolee145
BÚÉK!😊

arty
lambofan-t (hájendpc-t 😄) kéne megkérdezni róla 😊)

Forza.

Alexease
BUEK!
Smici1985
Én kb 2 óra alatt végeztem azzal, amit leírtam. De szerintem hamarabb is meg lehet csinálni. Én amatõr vagyok ebben. De ha lesz kedvem akkor neki állok megint.

zolee145
Tehát egy ideig nem lesz GT3 RS-em.😄 Meg turbo sem... Amúgy ha mondjuk valaki ért hozzá akkor kb mennyi idõ egy ilyen konvertálás? Mármint csak a modell, a többi részét már viszonylag hamar össze lehet rakni.

Smici1985
egy kis zmodeler meg 3dsimed aztán kész. 😄 Na jó én szívtam tegnap eleget a BMW 135i vel, de valahogy szar lett a lámpák nem voltak a helyén.😄 Amugy maga a kasztni meg a belsõ rész meg volt.

Jamirofan89
igen!Õ!<#buck>tegnap próbáltam onnan letölteni,de visszadobott a fõoldalra.most jó,tölti.

SimaSuna
Jamirofan89
Sompir és Emerico közös mûvéhez,az F1 2004 RH-hoz keresek mûködõ letöltési linket.Eddig eredménytelenül.Valaki help!<#lookaround>

zolee145
Hmm...GT3 RS. Hogy kell konvertálni?😄

zolee145
Nekem is olasz van...csak az szar benne ami német, leginkább Fosch...vagyis Bosch felirattal.😊

b-type
uhh remélem nem <#idiota>
..bár állítólag nem túl jó a Dio' awd-ja, de ennyire nem lehet sz@r 😄D

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Totti5
Pedig az még csak nem is hátsókerkes, hanem 4wd nemde?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

b-type
Hogy vihog a csávó mondjuk van is min...maga a mutatvány sem semmi, de mellé az ipszilonozás..
van egy ismerõsömnek egy prosztóra megcsinált Lotus Carlton-ja:

Õ szokott ilyen jókat vidulni, mert szinte bármit otthagy a lámpáknál. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Jacek
nem attol,olasz😊

Norbi1990
Egy kis motorpörgéstõl elkezdett füstölni a motorja <#idiota>
Smici1985
Akinek van kedve konvertálgatni NFS modelleket, akkor itt talál 1-2õt.
NFS

arty

😊)

Forza.

lac coo
BUÉK !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bardocz
Most, hogy hazaértem, folytatom onnan a futamot ahol abbahagytam, ha már világos van, akkor nincs alvás!😄