61525

| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
tess -
adj majd streamet. -
Ha valakit érdekel:
Eurosport2
22:30 Daytona 24h élőben -
az úgy van hogy:
keveset fogyaszt viszont nem megy....
egészen pontosan :) -
Gondolom láttad a filmet amiben egy autót kellett szereznie a tagnak amnerikában és sikerült egy Yugot?
"nem megy viszont nem is fogyaszt" -
De hát ez egyszerű fizika. Minél jobban kihasználod a motort (vegyük úgy hogy a boost a motor fordulatot növeli/csökkenti) annál nagyobb a fogyasztás is. Szerdán így lettem a 2. a tesztfutamon nem 3. hiába volt gyorsabb nálam a srác egyenesben még szélárnyék nélkül is, ha 2 körrel a vége előtt üres a tank, és az új szabályok szerint csak kerék csere lesz, tehát ő ki is esett ezzel. Úgyhogy nagyon oda kell erre figyelni, és ez még finomítva lesz hogy ne lehessen a legnagyobb booston végig csinálni, mert nagy hűtő és legnagyobb boost kibírta ha jól fel volt tankolva az autó. -
Nagyobb a fogyasztás? Zsiiiir ezt mindig is tesztelni akartam csak lusta voltam rá :PP -
boost a motor kihasználását, tehát a motor erőt szabályozza, ami erősen szabályozza a motor élettartalmát, a hőmérsékletét stb...minél nagyobb a boost és minél kisebb a motor hűtő annál hamarabb durran el, viszont pokoli gyors vagy. (ja és nem beszélve a fogyasztásról, minél nagyobb a boost annál nagyobb a fogyasztás is). -
Egyszer komolyan mondom agyérgörcsöt fogok kapni a textúrázástól (LMT Virgin..)
-
Boostnak milyen szerepe van játékon belül, mit befolyásol? Gondolom motor élettartam.. ? -
Én a sajátunkra fókuszáltam de azt elmondhatom hogy fasza. Még sose csináltam olyat hogy egymás után 2 80%os futamot letoltam egymagam Motec adatokért, úgy hogy élvezzem is. Furcsa, pedig még saját munkát is szoktam fikázni, de ezt valahogy nem nagyon tudom. Csak finom állítást csinálni rajta, pl: ne lehessen 7es booston végig tolni a távot. -
Na és, mit gondoltok az LMT2010ről ? Várjátok ? :) -
sok mod van ami OW kategória Nippon,IL,TA
meg amiket nem írtam..GP2 pl.
Más a real F1 és más a szimulátoros világ F1. Itt az élő példa rá..én :) Kipróbáltam ezt az új maszim modot és nekem tetszik miközben semmi pozitív véleményem nincs a jelenkori F1-ről. -
ha már OW akkor IC vagy Cart.
F1 már nem olyan mint volt.. -
Ennek nálunk hagyománya van, nálunk nem 2 F1 szezon vagy 3 megy az évben hanem 1! Eddig mindig a valós futam napján volt azaz minden vasárnap amikor volt valós futam, most utána való csütörtökön lesznek.
2005 óta toljuk így...az F1 ilyen szempontból nálunk már hagyomány versenyzés. Ennyi. -
Bocsánat, kicsit felületes voltam, de köszönöm hogy segitettél ! (: -
Mert a csapból is csak ez jön..éppen ma mit szart Hamilton..
Ez így igaz..viszont a játék azért más. -
Rákattintottál a linkre? mert az oldalon baloldalt az első link a modé... -
Miért szeretik az emberek ennyire az F1-et? Az egyik legunalmasabb autósport szerintem a világon (TV-ben). -
Esetleg letölteni egy teszt verziót, nem lehet ? -
Mi (már mint a maszim) készítettünk saját magunknak egy F12010es modot az évre, és azzal futjuk le a bajnokit. Simán átkonvertált F12010 game külsőt átvettük, belső, fizikai részt magunk csináltuk, erőteljesebb szélárnyékkal, jó motor kopás fék kopás gumi kopási rátával, egy kis gumi fizika trükk (szemcsésedés), ilyesmi. Amint startol a 2011es valós szezon rá való csütörtökön lesznek a futamok!
Bajnokság kiírás később, pár finom javítás van még a modon, de sok embernek tetszik.
Addig lehet olvasgatni (friss az új oldal) MASZIM -
Hotfix. ha valakit erdekel meg a 2010-es szezon, meg ugy alltalaban az F1 modok.:) -
Azert 1-2 SimBin cuccban (igazabol az is rFactor valamilyen szinten, csak tovabb fejlesztve:D), bar erosen tesztelt, penzes cuccok, ugyanugy kepes az AI felakadni a falra es/vagy valami idiotasagot csinalni;)
De teny, a SimBin cuccok ossze vannak rakva rendesen offline-ra is.
Lehet remenykedni az rF2 "josagaban" (biztos jo lesz), de nem szabad elfelejteni, hogy elsosorban modolasra keszul, vagyis a kesobbiekben elerheto tartalmak annyira lesznek jok, hasznalhatok, amennyire a modderek megcsinaljak;)
De ha jobb lesz az alap, akor csak jobbat tudnak csinalni;)
De mar az eddigi infok alapjan is, lesz eleg "boseges" tartalom az alap rF2-ben is, amig el nem kezd szivarogni a mar hasznalhato, ertelmes rF2 minosegu tartalom, addig jo lesz:P -
Mar regen foglalkoztam rF-fel...
De ami biztos, barmit csinalnak, barhogy modositjak az AI kodjat a programban, magatol nem fog mukodni, az biztos. Mindenkeppen egy "hozzaerto", turelmes embernek, be kell allitania rendesen a modhoz, palyahoz.
Hogy milyen szinten kezeli majd az rF1 palyakhoz keszitet AIW file-okat, az passz. Vagy sehogy vagy rF1 szinten.
Az AI kodot biztos piszkaljak, de ahhoz hogy az mukodjon is, ki legyen rendesen hasznalva, tobbek kozott az uj tobbnyomvonalas AIW-ot is ossze kell rakni hozza palyankent.
Az hogy milyen lesz az AI a nem ISI palyakon, az majd a kiadott DevKit-tol es a palyakeszito turelmetol, idejetol fugg majd;) -
ha offline akarsz versenyezni akkor bármelyik simbin játék jó erre.
rf a multira iródott.. -
Az ai azért van, hogy ne mondhassa senki, hogy nincs.:) Ha versenyezni akarsz akkor liga.:) -
hát jah szopi lesz összehozni, mondjuk versenyt nem is nagyon tolok most, csak jó érzés még az időmérőn egymás idejeit döntögetni... :) meg egy kérdés alex, te ezt tuti vágod. pl készitenek majd egy pályát rF2-höz. vagy most rfactorhoz ugye. akkor oda külön meg kell írni az AI-t is nem? vagyis az útvonalakat meg az egyéb infókat hozzá. vagyis ez biztos is, nem
Akérdés. a kérdés az, hogy az rF2-ben elvileg sokkal jobb AI lesz, ez igaz lesz az új, nem ISI által készített pályákon is? :) -
Az AI "gyorsasaga" sokmindentol fugg, egyreszt a beallitastol, amit irtal, masreszt az egyebektol (mod, palya, AIW, setup). Ahhoz hogy X moddal Y palyan menj egy normalis versenyt, mindent ossze kell loni. -
egy kérdés. hogy lehetne még tuningolni az Ai gyorsaságán? Mert már most 113-ason van és a 120 kevés lesz nagyon még egy kis gyakorlás és finamhangolás után... :/ -
Ha rally pálya akkor sehol. Ha nem akarsz csalni akkor odaállsz a lehető legközelebb a rajthelyhez, majd állóból indulsz, és elindul az idő is. Tulajdonképpen így megy ez a valóságban is, aztán fotocellára indul az óra, csak ott van egy emberke aki figyel, hogy ne lendületből kétszázzal menj át a start ponton. Itt ez rád van bízva. -
Ha el indulok egy adott pályán hol jelzi mikkor kell indulnom pl a startnál ha zöldre vált akkor tudom vagy más játéknál vissza számol de itt soha nem tudom -
Már elég jól állok a 2018-as F1 moddal. Pár apróság van hátra, de majd rF3-ra adom ki. -
F1 2010 konverzson -
Debilon #57071 micsoda pack lehet:D -
abból is lesz bonyodalom mert nem minden autóba lesz :)) -
Rohogni fogtok de valaki mar csinalt 2011-es skinpacket, igaz csak a ferrariet adta ki.:D -
Debilon #57068 még télleg nincs 2011-es F1 mod?
és mit kell nyomnom a kershez?:D -
Es tovabba, az idei slager ismet a KRES lesz:)))))
Kivancsi leszek, az elso F1 futam utan, hany nappal jelenik meg az elso teljes 2011-es F1 MOD?:)))))))))) -
az idei sláger a Pirelli gumi lesz..ahány féle keverék annyiféle színezése lesz..lesz majd kavalkád ebből is, nem lesz elég az hogy 2011-es F1 mod rf-re, hanem zöld, fehér, sárga stb. jelzésű gumi is kell.
-
Ezt kicsit elkapkodta a Ferrari...
Meg kellett volna várni a komolyabb F1 2011 modok kiadását, mert így majd a február azzal telik, hogy a modhoz igazítják a kocsijukat.