108
-
Symonel #108 Hali. Nem indul el a játék. Kékhalál az elején. Mért van ez? -
zsozsizsá #107 Na császtok Doom 3 nem tok a neten játszani mert kéri a cd kulcsot.
Nem is lehet vele neten játszani?
Kell hozzá valami?
Please help!
Előre is köszi:D -
#106 Figyú, ez mar aranylemez :-)))))))))))))))))) -
Tiby #105 Vagyis néha akad -
Tiby #104 Csak nekem az a baj szaggat. -
#103 esetleg próbáld az új 4.9 béta catalystet -
Wing Rockling #102 Fantasztikus, mire nagyapa leszek elég fejlett lesz a gépem ahhoz, hogy Unreal 3 endzsines játékokkal játsszak. -
#101 Helló!
Leszedtem valami Doom3 Féle játékot RELOADED, és a betöltésnél kikapocsol a gépem és újraindul. Az Install megy!!! HELP please, mert megbolondulok!!
Gép adatai: gigabyte 7n400pro, asus 9600xt 512mb 400 duál ddr 160Gb 8mb 7200 Maxtor
ATI catalist 4.7
Win XP
Köszi
Gugyu -
Devla #100 Csodas, kell mar egy jatek ami a negy evvel ezutani csucsgepeken ugy megy mint most a doom3. :) Ki is rakhatjak a sarokba a pixart, minden tokeletesen elethu lesz azaz 10 perc alatt renderel majd le egy framet. -
#99 jah én is láttam, de hát ahhoz nem mai hardver kell majd, szóval lehet majd szép. :)
Biztos fejlesztenek most olyan motort ami a vetélytársa lesz elhiheted. -
#98 Tegnap láttam unreal3 engine-ről videót, hát bazz kitehették volna a sarokba, hogy Pixar
Nem értek jól angolul, de valami olyasmit mondtak, hogy 2 milliárd(!!!) poligonból fog állni egy részletesebb modell(tú tázönd millión nem azt jelenti?), a fényeffekt az büntet, a fizikáról nem is beszélve. Szinte érzi az ember, hogy a téglafal különálló téglákból áll. -
#97 birom én is az ilyen beszólásokat, hogy mondjuk az Unreal3 minden tütni fog.
Valószínű, hogy igen, de 1, de valszeg 2 év mire gém alatt látjuk. Szóval mivel 2 év múlva látjuk valszeg tényleg ütni fogja az idén (remélhetőleg) megjelenő játékokat, de nem biztos. Nekem spec az Unrel motorok eddig nem jöttek be, de ez egyéni vélemény ;) -
#96 mi van meg? -
Tiby #95 Nekem már megvan
-
Skyline #94 Egy csak képeket felmutató vagy videókat felmutató játék motorjáról ne állapítsd már meg hogy mimindenben jobb mint a hl2 meg a doom3.....:)
Doom3-ban a videók alapján volt fizika a játékban nincs...vagyis nagyon alap fizika van.
Videókból és képekből ilyen megállapítást tenni a legnagyobb faxság...
-
#93 Hát jah! Suffering paraja sokkal jobb!!! Fényes nappal (sötétítő függönnyel) is beparáztam amikor jöttek azok a "látomás" képek... húúhhh Silent Hillnél nem paráztam ennyire mint a Sufferingben... Holnap kipróbálom a D3 meglátjuk mit tud... JÓ éjt -
#92 Aztat hol lehet?? legálisan letölteni??:)))))
bár az igaz, máshol nyugatabbra..nem gond megfizetni egy egy játékot.
de a Doom3-mat nem venném meg ha 20Ft lenne se.
-
kev #91 "így kérdéses, honnan és hogyan fogja pótolni a bevételkiesést az Id Software?"
Hogyan fogja ? Úgy hogy a nyugati országokban a 10-15 ezer forint értékü euró, vagy dollár kifizetése egy játék programért semmi. Nem úgy mint nálunk.
Legalább annyian megveszik, mint ahányan legálisan letöltötték.
-
#90 kösz
-
spR #89 bazz...
Régen röhögtem ilyen jót! :)))) -
#88 hű, öreg.
te sem régóta számítógépezel :-)))))
aranylemez...
Az volt a kakasos Jimmy-nek... -
Devla #87 Az aranylemez azt jelenti hogy az a vegleges, kuldik sokszorositani... semmi koze nincs az eladasokhoz, minden jateknak van aranylemeze a megjelenes elott. -
#86 Hát azért már megjelenéselőtt aranylemez lett, így az Activisionnek nem lehet akkora bukás, max a játékosoknak, de az meg kuitya f*szát sem érdekli. -
tajfun #85 Motorban mar megvan a gyoztes: az unreal3 engine mindent utni fog. -
tajfun #84 Hat azert a hl2 grafikaja se 1 nagy durranas, 1edul a fizika ami jo benne. De az ugyanugy jo lesz a Stalkerban is, es utni fogja a hl2t. -
Wing Rockling #83 Nekem még nincsen meg, de lazán egy éve emlegetem: A Doom 3 bukás lesz.
De azért végigjátszom majd 1X. -
3DAY #82 AMD2100XP 512RAM GEF5700FX és megy szépen 1024*768 -ban low beállítással + összes effekt bekapcsolva. Nem kell fosni tőle. -
Skyline #81 Hm discoban se baszom el de hogy 10ezret nem baszok el erre az tuti...
A fényhatásokon kívül SEMMi extra nincs amúgy az említett fényhatások főleg a zseblámpa effektus a silent hill 2 óta engem nem tud meglepni...Nagyon király meg minden de ennyi...
A hangok nagyonjók de semmi extra.
A grafikát a hl2 beta-ja lenyomta kb bár abban nincsenek ilyen fényeffektek elméletileg (aztán majd kiderül) de ott van nagybetüs fizika (ami itt kimerül a hordó eldőlésben meg az ellenfelek előre megírt 5-6 féle elfekvésében a golyóktól) hja és hatalmas bejárható terek kisebb gépogánnyel (ami itt förtelmes gépigény mellett szűk folyosókra korlátozódik).
Para sincs egyszer ha ugrottam amúgy semmi extra Suffering és AvsP2 hangulatát sehogy sem hozza parában...Mész sötétvan lősz az ellenre az unalomig ismételt sztoriban (hl2 ebben nem lesz kivétel unalomig ismételt sztori azis).
Iszonyatos forradalmi újításokat a d3 nem tud felmutatni és erre lehet hőbörögni sajnos ez van.
1-2x végigjátszható cucc aztán annyi...A motorját fogják használni pár játékhoz de a hl2 motorja jelentősen esélyesebb lesz a kisebb gépigény a milliószor jobb fizika és a nagy nyílt terek megjelenítése miatt...
-
#80 ízlések és pofonok... -
#79 hm, kb egy orát toltam aztán uninstall.
egyszerü hentelés, mész oszt lősz..egy zombi-két zombi, semmi hangulat. csak atomerömü kell hozzá:) akkor inkább a painkiller,az is van ilyen jo.Ráadásul tök sötét, alig látni valamit, zavaros és egy idö után tök egyforma pályák.szoval inkább várom a stalkert, vagy a Call of duty uo-t:))) -
TheZsenyka #78 Szerintem a lóvé itt amúgy is az engine licenszelésében lesz. Attól meg kurvára nem tudja az ID-t senki megfosztani.
-
#77 én ha vmit megveszik, tuti, hogy addig játszottam vele, és onnantól polc
nem egyszer volt így, hanem soxor
egy kivétel azért van R6 raven shield -
#76 Nagyon helyes, törjék csak fel. Nekem egyetlen darab legális játékom sincsen, s akármilyen überfasza akkor sem fogom megvenni 10-16 ezerért. Ha meg nem tudom megszerezni sehonnan se, akkor ott van az EVM sorozat, igaz az még 3-4 év. -
#75 Az IG2-t szerintem nem is csak azért kell megvenni, mert magyar, hanem a maga nemében az egy elég jó játék. Én meg nem mondom, hogy csak magyart vegyetek, a külföldi cégek meg dögöljenek meg. Inkább az a baj, hogy a mostani játékokat inkább azért adják ki, hogy minél többet kaszáljanak vele. Nem is emlékszem melyik volt az a játék, amit megvettem volna. Prince of Persia rohadt jóra sikerült, de sajnos csak single play van benne, meg a játékidő is max 8 óra. Splinter Cell 2-t is inkább csak a multiért vettem volna meg. A játékosok olyan játékokra vágynak (szvsz), amivel sokáig el tudnak játszani és leköti őket. -
davos80 #74 Szerintem a kiadó (Activison) dönti el, milyen másolásvédelem lesz rajta. Karmakk csak a Doomot írja. -
DBM #73 Jobb lenne, ha nem is kéne érte fizetni. vagy nem is lenne pénz, meg világbéke lenne, betegségek nélkül, és mindenki szeretné egymást... Csak nem lehet ezeket ollyan egyszerűen megolldani, mint a feltörést. -
DBM #72 szerintem is, csak azokat kell megvenni, amiben van magyar dolog, hogy ne a külföldit támogassuk, annak van pénze, meg azok szarokat csinálnak(tisztelet a kivételnek...). Csak akkor veszem meg, ha elég népszerű (starcraft) bár a huncraftot nehéz venni, mikor ingyenes... de ez más téma. -
#71 Köpjetek le, de szerintem Carmack nem követ el olyan hibát hogy ROSSZ másolásvédelemmel kienged egy szoftvert...Inkább arról van szó, hogy valaki nagyon meg akarja mutatni, mennyire ért a kód-visszafejtéshez... -
#70 Másik játékra is ugyanúgy lehetne normális másolásvédelmet rakni. Direkt csinálják, hogy még többen játsszanak vele. Akinet tetszik és hajlandó pénzt áldozni rá az ígyis-úgyis megveszi. Amíg meg lesz tört verziója, addig legalább aki nem tudja, hogy megvegye-e ki tudja próbálni. -
Wing Rockling #69 Szerintem az ID-nek is köze volt a neten való közzétételhez, még ha sajnáltatják is magukat.