108
  • [HUN]PAStheLoD
    #2 .. a TOCA 2 ben a legizgalmasabb a másolásvédelem "kikerülése" ... a játék meg 1 kalap "áz"
  • Demon Eyes Kyo
    "Állítólag nem működött jól a Doom 3 másolásvédelme, az illető számára így lehetővé vált a 3 CD tartalmának a merevlemezre másolása"

Clonecd rulez ? :> A cikk irója sem vágja a dolgokat, csak ész nélkül leforditott valamit.
  • kukacos
    Ez tényleg érdekes, hogyhogy csak most került ki...
  • InCuBuS
    Leszedtem játszom vele ennyi! És meg fogom venni mert ez a progi megéri az árát mindt ahogyan a q3-is megérte akkoriban.
  • ThePartyFace
    Kb minden jatekrol lehetne irni egy ilyen cikket...
  • Frank99
    ugye, ugye kedves Davos....

Láttalak a Doom3 fórumon :-)))
  • davos80
    Ha lesz felesleges pénzem, én is megveszem, mert megéri az árát.
  • Frank99
    ez így igaz.
    Dollár milliókért adják majd a motort, hozzáteszem, aki látta, alig várja, hogy adják már másnak is oda, hogy fejlesszenek vele...
  • Frank99
    én már 3 hete megrendeltem.

ennek ellenére letöltöttem, és játszom vele.
    És meg is veszem.
    sajnos, Mo-on 3 hétre le vagyunk maradva...
  • davos80
    Ez az egyik, meg úgy is abból van az ID-nek léje, hogy a grafikus motort árulja. Lásd => Quake 1, Quake 2, Quake 3.
  • Luminas
    Tehát John Carmacknak még jó is, mert többen iosmerhetik meg a játékát, mintha csak hivatalos verzió lenne elérhető?
  • davos80
    Ad ID-nek, John Carmack-al együtt, semmi kára nincs abból, hogy kikerült. Sőt...
    Amúgy mit kell csodálkozni? Minden játékkal ez van, gyakran kerül ki warezre hivatalos megjelenés előtt.
  • davos80
    Ha valakit sajnálni kell az az Activison, de azt sem annyira. Az ID-nek azért fizettek, hogy megcsinálja a gémet, így ő meg is kapta a hasznát. Az Activision "esik" el bevételtől.
  • Luminas
    helyes link: http://d3.atw.hu/
  • Luminas
    Ööö, tegnap jelent meg? Nekem már megvan. Nem is tudtam.
    http://d3.sms.atw.hu/browser
  • [negativ] Les
    HL2 style :) sucks
  • Hentes Bill #10
    de máshol is annyi. csak épp a fizetések magasabbak egy icikét-picikét :P
  • John Wayne #9
    Szerintem itt nálunk úgyse vette volna meg a kutya se.. Kivéve, ha nagyon jó multiplayere van, és a neten akarná nyomni. De akkor is csak a fanatikusok.
  • Torry
    Csak a szegényebb országokban töltik le a gamet.

Máshol nem 10000 egy kibaszott game....vagy ha annyi is, nem sajnálják mert van lové rendesen...
  • Herkulles
    Várhattak vólna a krekkeléssel egy hétig, ezeknek semmi sem szent!!!
  • Hmuda
    Te jó ég hogy mik vannak. Szörnyű...
    Ilyen megrázó hírt rég hallottam. :PPP
  • Sadist
    Szerintem az Id-t nem kell félteni a nagy bevételkieséstől. nVidia-tól biztos kapnak részesedést, hogy az ő karijukra optimalizálták. A zsíros kis amerikaiak most biztos nagy gépfejlesztésbe/cserébe fognak kezdeni, úgyhogy lesz korpa bőven.
  • tehen_m
    Nagyon f@sza játék.
    (erre cxsak ezt lehet mondani)
  • Smuge
    Kihagytam: ráadásul nem is egy közönséges játékrol van szo! Ez a DOOM!
  • Smuge
    LoL én már csak egyet nem értek? Nemtudom miért csodálkoznak ezen mintha ez olyan ujdonság lenne hogy minden kikerül warezre:) Na mind1. Másik meg ha nagyon akarták volna megtudtak volna csinálni rá egy normális másolásvédelmet, ami létezik is ( lásd TOCA Race Driver). Na mind1 ez nekem magas, dehát hogyan is lehet erre reagálni Érdekes mindenesetre
  • Devla
    Nohat, hogy mik vannak! Szerintem az id inkabb orul, hogy nem a gold utan 3 oraval kerult ki a netre a cucc, hanem csak most :)