Felkerült az internetre a Doom 3 kalózpéldánya
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te jó ég hogy mik vannak. Szörnyû...
Ilyen megrázó hírt rég hallottam. 😛PP
Ilyen megrázó hírt rég hallottam. 😛PP
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Szerintem az Id-t nem kell félteni a nagy bevételkieséstõl. nVidia-tól biztos kapnak részesedést, hogy az õ karijukra optimalizálták. A zsíros kis amerikaiak most biztos nagy gépfejlesztésbe/cserébe fognak kezdeni, úgyhogy lesz korpa bõven.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Nagyon f@sza játék.
(erre cxsak ezt lehet mondani)
(erre cxsak ezt lehet mondani)
LoL én már csak egyet nem értek? Nemtudom miért csodálkoznak ezen mintha ez olyan ujdonság lenne hogy minden kikerül warezre😊 Na mind1. Másik meg ha nagyon akarták volna megtudtak volna csinálni rá egy normális másolásvédelmet, ami létezik is ( lásd TOCA Race Driver). Na mind1 ez nekem magas, dehát hogyan is lehet erre reagálni
Érdekes mindenesetre
Érdekes mindenesetre
Nohat, hogy mik vannak! Szerintem az id inkabb orul, hogy nem a gold utan 3 oraval kerult ki a netre a cucc, hanem csak most 😊
← ElőzőOldal 3 / 3