Felkerült az internetre a Doom 3 kalózpéldánya

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Te jó ég hogy mik vannak. Szörnyû...
Ilyen megrázó hírt rég hallottam. 😛PP

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Sadist
Szerintem az Id-t nem kell félteni a nagy bevételkieséstõl. nVidia-tól biztos kapnak részesedést, hogy az õ karijukra optimalizálták. A zsíros kis amerikaiak most biztos nagy gépfejlesztésbe/cserébe fognak kezdeni, úgyhogy lesz korpa bõven.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Nagyon f@sza játék.
(erre cxsak ezt lehet mondani)

Smuge
Kihagytam: ráadásul nem is egy közönséges játékrol van szo! Ez a DOOM!

Smuge
LoL én már csak egyet nem értek? Nemtudom miért csodálkoznak ezen mintha ez olyan ujdonság lenne hogy minden kikerül warezre😊 Na mind1. Másik meg ha nagyon akarták volna megtudtak volna csinálni rá egy normális másolásvédelmet, ami létezik is ( lásd TOCA Race Driver). Na mind1 ez nekem magas, dehát hogyan is lehet erre reagálni Érdekes mindenesetre

Nohat, hogy mik vannak! Szerintem az id inkabb orul, hogy nem a gold utan 3 oraval kerult ki a netre a cucc, hanem csak most 😊

← ElőzőOldal 3 / 3