108
-
#27 #2 .. a TOCA 2 ben a legizgalmasabb a másolásvédelem "kikerülése" ... a játék meg 1 kalap "áz" -
#26 "Állítólag nem működött jól a Doom 3 másolásvédelme, az illető számára így lehetővé vált a 3 CD tartalmának a merevlemezre másolása"
Clonecd rulez ? :> A cikk irója sem vágja a dolgokat, csak ész nélkül leforditott valamit. -
kukacos #25 Ez tényleg érdekes, hogyhogy csak most került ki... -
InCuBuS #24 Leszedtem játszom vele ennyi! És meg fogom venni mert ez a progi megéri az árát mindt ahogyan a q3-is megérte akkoriban. -
#23 Kb minden jatekrol lehetne irni egy ilyen cikket... -
#22 ugye, ugye kedves Davos....
Láttalak a Doom3 fórumon :-))) -
davos80 #21 Ha lesz felesleges pénzem, én is megveszem, mert megéri az árát. -
#20 ez így igaz.
Dollár milliókért adják majd a motort, hozzáteszem, aki látta, alig várja, hogy adják már másnak is oda, hogy fejlesszenek vele... -
#19 én már 3 hete megrendeltem.
ennek ellenére letöltöttem, és játszom vele.
És meg is veszem.
sajnos, Mo-on 3 hétre le vagyunk maradva... -
davos80 #18 Ez az egyik, meg úgy is abból van az ID-nek léje, hogy a grafikus motort árulja. Lásd => Quake 1, Quake 2, Quake 3. -
Luminas #17 Tehát John Carmacknak még jó is, mert többen iosmerhetik meg a játékát, mintha csak hivatalos verzió lenne elérhető? -
davos80 #16 Ad ID-nek, John Carmack-al együtt, semmi kára nincs abból, hogy kikerült. Sőt...
Amúgy mit kell csodálkozni? Minden játékkal ez van, gyakran kerül ki warezre hivatalos megjelenés előtt. -
davos80 #15 Ha valakit sajnálni kell az az Activison, de azt sem annyira. Az ID-nek azért fizettek, hogy megcsinálja a gémet, így ő meg is kapta a hasznát. Az Activision "esik" el bevételtől. -
Luminas #13 helyes link: http://d3.atw.hu/ -
Luminas #12 Ööö, tegnap jelent meg? Nekem már megvan. Nem is tudtam.
http://d3.sms.atw.hu/browser -
#11 HL2 style :) sucks -
#10 de máshol is annyi. csak épp a fizetések magasabbak egy icikét-picikét :P -
John Wayne #9 Szerintem itt nálunk úgyse vette volna meg a kutya se.. Kivéve, ha nagyon jó multiplayere van, és a neten akarná nyomni. De akkor is csak a fanatikusok. -
Torry #8 Csak a szegényebb országokban töltik le a gamet.
Máshol nem 10000 egy kibaszott game....vagy ha annyi is, nem sajnálják mert van lové rendesen... -
Herkulles #7 Várhattak vólna a krekkeléssel egy hétig, ezeknek semmi sem szent!!! -
#6 Te jó ég hogy mik vannak. Szörnyű...
Ilyen megrázó hírt rég hallottam. :PPP -
#5 Szerintem az Id-t nem kell félteni a nagy bevételkieséstől. nVidia-tól biztos kapnak részesedést, hogy az ő karijukra optimalizálták. A zsíros kis amerikaiak most biztos nagy gépfejlesztésbe/cserébe fognak kezdeni, úgyhogy lesz korpa bőven. -
tehen_m #4 Nagyon f@sza játék.
(erre cxsak ezt lehet mondani) -
#3 Kihagytam: ráadásul nem is egy közönséges játékrol van szo! Ez a DOOM! -
#2 LoL én már csak egyet nem értek? Nemtudom miért csodálkoznak ezen mintha ez olyan ujdonság lenne hogy minden kikerül warezre:) Na mind1. Másik meg ha nagyon akarták volna megtudtak volna csinálni rá egy normális másolásvédelmet, ami létezik is ( lásd TOCA Race Driver). Na mind1 ez nekem magas, dehát hogyan is lehet erre reagálni Érdekes mindenesetre -
Devla #1 Nohat, hogy mik vannak! Szerintem az id inkabb orul, hogy nem a gold utan 3 oraval kerult ki a netre a cucc, hanem csak most :)