Felkerült az internetre a Doom 3 kalózpéldánya

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, legalább mostmár én is letöltöm. 😊 Nem igaz, természetesen, nem szoktam ilyenekkel foglalkozni, a többiek beviszik, suliban nyomjuk hálózaton az ilyesmiket, otthon semmi értelme.

Dr.BrainMaster-Az Agyrém \"Képzeletemnek csak agyam mérete állíthat korlátot.\"

Pontosan errõl van szó. És Hentes Billnek is igaza van. Csodálkoznak, hogy feltörnek mindent. Arra nem is gondolnak, hogy esetleg több fizetést kéne adni, vagy kisebb adót(Szlovákiában 8%ot terveznek! az EUban itt a legmagasabb, kötelezõ csökkenteni) <-- Hát ehhez hozzá se lehet szólni...

Pontosan errõl van szó. És Hentes Billnek is igaza van. Csodálkoznak, hogy feltörnek mindent. Arra nem is gondolnak, hogy esetleg több fizetést kéne adni, vagy kisebb adót(Szlovákiában 8%ot terveznek! az EUban itt a legmagasabb, kötelezõ csökkenteni) <-- Hát ehhez hozzá se lehet szólni...

bala_
Hát igen.Valaki azt mondta hogy gépigény kb ugynaz mint a Far Crynél.Hát nem.Az simán elment 1024 ben, ez meg 640 ben se tul jol.Szvsz majd 2 év mulva tud az átlag magyar user jól játszani vele.

Ez 1 sms szar.

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

riska1982
Ja és aki már végképp feladta, neki klikk ide!

A világ nem lesz jobb, ha csak nem leszel rosszabb!

Frank99
nem a fizetésrõl volt szó....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

riska1982
Na jó de ilyen géppel szerintem már kéne muzsikálnia nem?
Amúgy végül is folyamatosan megy a játék egy darabig, de 1-2 percenként beletölt és egy pillanatra megáll, na most ez egy ídõ útán igencsak idegesítõ, fõleg mikor para van!

Tetsuo
Csúcs gépen 1600x1200ban full antialias-szel 21"on biztos jó, csak neked nem ilyen van, mint ahogy a legtöbb embernek sem, így valszínû h õk is csalódnak benne..
Ez egy (csúcs) technikai demó, hogy magas áron tudják árulni a motort, ennyi. (Talán vki optimalizálja.)
Majd jõvõre egy magyar fullgépen is elmegy átlagos beállításokkal, de addigra lesznek jobb játékok is. Grafikailag. A játékélményt nemtom ezt még nem próbáltam, de abban talán még egy 5éves platform is veri.., nem csak ezt az összes mait (fanatixtõl bocs).

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

riska1982
HEHE volt egy kis hiba nállam, nem indítottam újra a gamet a video qualitynél, na így már egy kicsit jobb a game, de nem tökéletes.

riska1982
A maximalistáknak itt van egy kis meglepi!

SZEG007
hát 2v2 nekem nem multi😊

Egyébként én megveszem a Doom3-at mert sztem csinálnak hozzá multit.

Gigabyte P67A-UD4-B3,I5-2500K, Corsair DDR3 8GB 1866 Mhz CL9, Sapphire ATI HD 6950 2 GB GDDR5, SB X-FI Gamer, Samsung BX 2431, Logitech MX 5500

Emlékezz arra mikor kijött a Doom2 és akkoriban csak egy Pentiumon ment jól a játék emlékszem hogy 4 mega rammal szar volt, de 8 az már iszonyat nagyot dobott rajta

Gigabyte P67A-UD4-B3,I5-2500K, Corsair DDR3 8GB 1866 Mhz CL9, Sapphire ATI HD 6950 2 GB GDDR5, SB X-FI Gamer, Samsung BX 2431, Logitech MX 5500

riska1982
Amennyire vártam ezt a játékot annyira volt csalódás! Esküszöm a HL2 lopott verziója sokkal jobb,mint ez. Nekem egy 2500AMD-m van 2x512/400 Rammal /DUAL Channelbe/, na meg egy ATI Radeon 9800Pro-m de nem megy jól a játék.
A fényeket nagyon eltalálták, azt vége.
Esküszöm a FAR CRY motorja jobb, vagy legalább is nekem jobban tetszik.
Nem sokáig jutottam a játékban, de szerintem nem fogom végig játszani /bár kitudja/. Mondjok erre a játékra vártam azóta mióta kijött az alpha verzió.
Magyarán jól elba**ták a motorját szerintem. Mert hogy 1024x768-ba nem folyik egy ilyen gépen az már egy kicsit gáz nem?
Na szóval nekem egy nagy csalódás ez az egész, de ez csak az én privát véleményem.
Akinek tetzsik annak Jó szorakozást!

Várom a HL2-õt csak ne bukjon meg nállam, mert akkor a gépem egy pénzkidobás volt!

Na Üdv!

SZEG007
Vegye meg a halál... azért hogy singleben végigtoljam 24- max 30 ora alatt, én nem fogok 12000 ezret fizetni egy dobozért a polcon.
De pl.: Ground Control 2, és Battlefield 1942 ért kidobtam 10000ropit, mert multizni szerettem volna vele.

És máshol is ugyan ennyi a fizetés!!!???

Amúgy ezek a "hírek" csak arra jók, hogy az is letöltse a netrõl, akit egyébként végképp nem érdekelne 😊 (Ez az Index cikkére is vonatkozik)

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

suprnovan fent van vagy 4-5 kulonbozo torrent, egyenkent 25k koruli peer-el. A "megjelenes" elso napjanak reggelen toltottek 50ezren. Ne azt nezd, amit a siteon irnak, az nagyon regi allapota a torrenteknek.

Frank-nek totalisan igazan van...
Frank99
ja, én csak azt nem értem, HOGY az ÖSSZES játék MINDIG felkerül a netre (95%) a megjelenés elõtt, miért kell ENNEK reklámot csinálni?
Hogy felfigyeljenek rá???

köszike...

HuAn82
Király ez a játék! JC

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Frank99
ja, máshol ocsóbb.

54,99 dolcsi

számoljál, aztán pofázzál.
12000 körül lesz nálunk.
lehet sok, de TE a DISCOBAN elb*zod egy szombaton.
más meg megveszi EZT.
ennyi

amúgy van gyerekem + feleségem + egyéb.

lehet anyázni...

Dúúm a köbön
Na majd az x800-al😄DD

Ja, volt nicknév, elvileg az sg fórumozóknak készült, szóltunk is, hogy ne adják tovább, de már a
DC-n is ezt mutogatták.

Majd megveszem jópár év mulva amikor ilyen 2ezer forintot kérnek érte a boltba..😊
10-11ezret csak a hülye fizet érte külföldön jelentõsen olcsóbb nállunk az adó meg az önhaszon dobja így meg az árát..Ami nállunk 10-11 ezer az külföldön 5-8ezer maximum...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

lck
Suprnova.org-ról pillanatnyilag több mint 26 ezren töltik 😊))
cSuwwi
nekem nem kell, mert egy 900-as duronon nemkicsit vánszorogna.

a dc-n olvastam a linkjét még tegnap, akkor megnéztem.

volt az oldal alján 2 nikknév is 😄

shit happens

Te is onnan húztad?

[HUN]PAStheLoD
amugy a játék igen izgalmas .. fõleg hogy kb úgy megy mint a dark-basices programok 640*480 , néhol sötét néhol nem

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
#2 .. a TOCA 2 ben a legizgalmasabb a másolásvédelem "kikerülése" ... a játék meg 1 kalap "áz"

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Demon Eyes Kyo
"Állítólag nem mûködött jól a Doom 3 másolásvédelme, az illetõ számára így lehetõvé vált a 3 CD tartalmának a merevlemezre másolása"

Clonecd rulez ? :> A cikk irója sem vágja a dolgokat, csak ész nélkül leforditott valamit.

Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.

Ez tényleg érdekes, hogyhogy csak most került ki...

Leszedtem játszom vele ennyi! És meg fogom venni mert ez a progi megéri az árát mindt ahogyan a q3-is megérte akkoriban.

ThePartyFace
Kb minden jatekrol lehetne irni egy ilyen cikket...

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Frank99
ugye, ugye kedves Davos....

Láttalak a Doom3 fórumon :-)))

Ha lesz felesleges pénzem, én is megveszem, mert megéri az árát.

Frank99
ez így igaz.
Dollár milliókért adják majd a motort, hozzáteszem, aki látta, alig várja, hogy adják már másnak is oda, hogy fejlesszenek vele...

Frank99
én már 3 hete megrendeltem.

ennek ellenére letöltöttem, és játszom vele.
És meg is veszem.
sajnos, Mo-on 3 hétre le vagyunk maradva...

Ez az egyik, meg úgy is abból van az ID-nek léje, hogy a grafikus motort árulja. Lásd => Quake 1, Quake 2, Quake 3.

Tehát John Carmacknak még jó is, mert többen iosmerhetik meg a játékát, mintha csak hivatalos verzió lenne elérhetõ?
Ad ID-nek, John Carmack-al együtt, semmi kára nincs abból, hogy kikerült. Sõt...
Amúgy mit kell csodálkozni? Minden játékkal ez van, gyakran kerül ki warezre hivatalos megjelenés elõtt.

Ha valakit sajnálni kell az az Activison, de azt sem annyira. Az ID-nek azért fizettek, hogy megcsinálja a gémet, így õ meg is kapta a hasznát. Az Activision "esik" el bevételtõl.

helyes link: http://d3.atw.hu/
Ööö, tegnap jelent meg? Nekem már megvan. Nem is tudtam.
http://d3.sms.atw.hu/browser
[negativ] Les
HL2 style 😊 sucks

...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340

Hentes Bill
de máshol is annyi. csak épp a fizetések magasabbak egy icikét-picikét 😛

Boldog Karácsonyt!

Szerintem itt nálunk úgyse vette volna meg a kutya se.. Kivéve, ha nagyon jó multiplayere van, és a neten akarná nyomni. De akkor is csak a fanatikusok.

Az emberek őrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger

Csak a szegényebb országokban töltik le a gamet.

Máshol nem 10000 egy kibaszott game....vagy ha annyi is, nem sajnálják mert van lové rendesen...

Várhattak vólna a krekkeléssel egy hétig, ezeknek semmi sem szent!!!

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak&#8230;