108
-
Wing Rockling #68 Na most legalább elesnek egy kis lóvétól. Égi büntetés amiért nem Ati-ra optimalizáltak...HÁHÁHÁ!
-
#67 Carmack csak +1000 F40-est tud venni 150 helyett
szegeny :)) -
#66 szvsz sokan megveszik itthon is -
#65 A TOCA2-nek olyan gusztustalan a másolásvédelme, olyan szinten piszkál belée alap dolgokba, hogy még pénzért sem telepíteném fel a gépemre -
#64 szerintem meg nem esik el semmitféle bevételtől, amitől amúgy sem esett volna el
a fanok amúgy is megveszik, aki meg nem akar rá pénzt áldozni, az akkor se áldozna rá, ha nem lehetne letőlteni. -
#63 Azért csak halkan jegyzem meg, mi lett volna ha egy kicsit az Ati is "bele kotnyeleskedhetett" volna a fejlesztésbe. Szerintem nincs olyan grafikai motor, amin nem lehetne még csiszolni egy picit. Bár a játékosok már biztos türelmetlenül várták és ha tovább csiszolgattak volna rajta, lehet hogy úgy járt volna mint a Duke Nukem Forever -
#62 Nem. Már csak azért sem, mert az IG2 magyar fejlesztésű játék, úgyhogy nagyon szép dolog hogy megvetted eredetiben. A Diablo2-vel meg a Starcraft-al meg szerintem nem jártál rosszul mert nagyon jó játékok. -
#61 Hi!
Sajnos én nem keresem jalálra magam, ezért letöltöm, játszomvele, és ha az ára eléri a megfizethető szintet, megveszem. Mint ahogy tettem én azt az IG2, Diablo2, starcraft, stb... esetében.
Kérdés: Ezért kövezés jár szerintetek?
-
#60 a másik, hogy szegény magyar hetekkel később jut hozzá, hát inkább letölti.
Ha pénteken megjelent volna, megvettem volna én is, mint máshol a világon.
Mire meglesz az eredeti, már végigtoltam... -
#59 USA-ban is másolják, pedig ők meg tudják venni.
Ha jó a program, megveszi, aki akarja. Ez nem pénzkérdés, kihagytok egy szombati discót, és ott az ára.
Aki meg nem akarja úgy sem fogja.
Ez azok közé tartozik, amit érdemes megvenni.
Jó mutat majd a SimCity, Morrowind, Civilization 3 mellett.
-
DBM #58 Ja, legalább mostmár én is letöltöm. :) Nem igaz, természetesen, nem szoktam ilyenekkel foglalkozni, a többiek beviszik, suliban nyomjuk hálózaton az ilyesmiket, otthon semmi értelme. -
DBM #57 Pontosan erről van szó. És Hentes Billnek is igaza van. Csodálkoznak, hogy feltörnek mindent. Arra nem is gondolnak, hogy esetleg több fizetést kéne adni, vagy kisebb adót(Szlovákiában 8%ot terveznek! az EUban itt a legmagasabb, kötelező csökkenteni) <-- Hát ehhez hozzá se lehet szólni... -
DBM #56 Pontosan erről van szó. És Hentes Billnek is igaza van. Csodálkoznak, hogy feltörnek mindent. Arra nem is gondolnak, hogy esetleg több fizetést kéne adni, vagy kisebb adót(Szlovákiában 8%ot terveznek! az EUban itt a legmagasabb, kötelező csökkenteni) <-- Hát ehhez hozzá se lehet szólni... -
#55 Hát igen.Valaki azt mondta hogy gépigény kb ugynaz mint a Far Crynél.Hát nem.Az simán elment 1024 ben, ez meg 640 ben se tul jol.Szvsz majd 2 év mulva tud az átlag magyar user jól játszani vele. -
tajfun #54 Ez 1 sms szar. -
#53 Ja és aki már végképp feladta, neki klikk ide! -
#52 nem a fizetésről volt szó.... -
#51 Na jó de ilyen géppel szerintem már kéne muzsikálnia nem?
Amúgy végül is folyamatosan megy a játék egy darabig, de 1-2 percenként beletölt és egy pillanatra megáll, na most ez egy ídő útán igencsak idegesítő, főleg mikor para van! -
#50 Csúcs gépen 1600x1200ban full antialias-szel 21"on biztos jó, csak neked nem ilyen van, mint ahogy a legtöbb embernek sem, így valszínű h ők is csalódnak benne..
Ez egy (csúcs) technikai demó, hogy magas áron tudják árulni a motort, ennyi. (Talán vki optimalizálja.)
Majd jővőre egy magyar fullgépen is elmegy átlagos beállításokkal, de addigra lesznek jobb játékok is. Grafikailag. A játékélményt nemtom ezt még nem próbáltam, de abban talán még egy 5éves platform is veri.., nem csak ezt az összes mait (fanatixtől bocs). -
#49 HEHE volt egy kis hiba nállam, nem indítottam újra a gamet a video qualitynél, na így már egy kicsit jobb a game, de nem tökéletes. -
#48 A maximalistáknak itt van egy kis meglepi! -
#47 hát 2v2 nekem nem multi:) -
Dinosaur #46 Egyébként én megveszem a Doom3-at mert sztem csinálnak hozzá multit. -
Dinosaur #45 Emlékezz arra mikor kijött a Doom2 és akkoriban csak egy Pentiumon ment jól a játék emlékszem hogy 4 mega rammal szar volt, de 8 az már iszonyat nagyot dobott rajta -
#44 Amennyire vártam ezt a játékot annyira volt csalódás! Esküszöm a HL2 lopott verziója sokkal jobb,mint ez. Nekem egy 2500AMD-m van 2x512/400 Rammal /DUAL Channelbe/, na meg egy ATI Radeon 9800Pro-m de nem megy jól a játék.
A fényeket nagyon eltalálták, azt vége.
Esküszöm a FAR CRY motorja jobb, vagy legalább is nekem jobban tetszik.
Nem sokáig jutottam a játékban, de szerintem nem fogom végig játszani /bár kitudja/. Mondjok erre a játékra vártam azóta mióta kijött az alpha verzió.
Magyarán jól elba**ták a motorját szerintem. Mert hogy 1024x768-ba nem folyik egy ilyen gépen az már egy kicsit gáz nem?
Na szóval nekem egy nagy csalódás ez az egész, de ez csak az én privát véleményem.
Akinek tetzsik annak Jó szorakozást!
Várom a HL2-őt csak ne bukjon meg nállam, mert akkor a gépem egy pénzkidobás volt!
Na Üdv!
-
#43 Vegye meg a halál... azért hogy singleben végigtoljam 24- max 30 ora alatt, én nem fogok 12000 ezret fizetni egy dobozért a polcon.
De pl.: Ground Control 2, és Battlefield 1942 ért kidobtam 10000ropit, mert multizni szerettem volna vele. -
tehen_m #42 És máshol is ugyan ennyi a fizetés!!!??? -
Curtis #41 Amúgy ezek a "hírek" csak arra jók, hogy az is letöltse a netről, akit egyébként végképp nem érdekelne :) (Ez az Index cikkére is vonatkozik) -
Devla #40 suprnovan fent van vagy 4-5 kulonbozo torrent, egyenkent 25k koruli peer-el. A "megjelenes" elso napjanak reggelen toltottek 50ezren. Ne azt nezd, amit a siteon irnak, az nagyon regi allapota a torrenteknek. -
vg #39 Frank-nek totalisan igazan van... -
#38 ja, én csak azt nem értem, HOGY az ÖSSZES játék MINDIG felkerül a netre (95%) a megjelenés előtt, miért kell ENNEK reklámot csinálni?
Hogy felfigyeljenek rá???
köszike... -
#37 Király ez a játék! JC -
#36 ja, máshol ocsóbb.
54,99 dolcsi
számoljál, aztán pofázzál.
12000 körül lesz nálunk.
lehet sok, de TE a DISCOBAN elb*zod egy szombaton.
más meg megveszi EZT.
ennyi
amúgy van gyerekem + feleségem + egyéb.
lehet anyázni... -
Gabyee #35 Dúúm a köbön
Na majd az x800-al:DDD -
davos80 #34 Ja, volt nicknév, elvileg az sg fórumozóknak készült, szóltunk is, hogy ne adják tovább, de már a
DC-n is ezt mutogatták. -
Skyline #33 Majd megveszem jópár év mulva amikor ilyen 2ezer forintot kérnek érte a boltba..:)
10-11ezret csak a hülye fizet érte külföldön jelentősen olcsóbb nállunk az adó meg az önhaszon dobja így meg az árát..Ami nállunk 10-11 ezer az külföldön 5-8ezer maximum...
-
#32 Suprnova.org-ról pillanatnyilag több mint 26 ezren töltik :))) -
#31 nekem nem kell, mert egy 900-as duronon nemkicsit vánszorogna.
a dc-n olvastam a linkjét még tegnap, akkor megnéztem.
volt az oldal alján 2 nikknév is :D -
davos80 #30 Te is onnan húztad? -
#28 amugy a játék igen izgalmas .. főleg hogy kb úgy megy mint a dark-basices programok 640*480 , néhol sötét néhol nem