Felkerült az internetre a Doom 3 kalózpéldánya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dr.BrainMaster-Az Agyrém \"Képzeletemnek csak agyam mérete állíthat korlátot.\"
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
A világ nem lesz jobb, ha csak nem leszel rosszabb!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Amúgy végül is folyamatosan megy a játék egy darabig, de 1-2 percenként beletölt és egy pillanatra megáll, na most ez egy ídõ útán igencsak idegesítõ, fõleg mikor para van!
Ez egy (csúcs) technikai demó, hogy magas áron tudják árulni a motort, ennyi. (Talán vki optimalizálja.)
Majd jõvõre egy magyar fullgépen is elmegy átlagos beállításokkal, de addigra lesznek jobb játékok is. Grafikailag. A játékélményt nemtom ezt még nem próbáltam, de abban talán még egy 5éves platform is veri.., nem csak ezt az összes mait (fanatixtõl bocs).

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Gigabyte P67A-UD4-B3,I5-2500K, Corsair DDR3 8GB 1866 Mhz CL9, Sapphire ATI HD 6950 2 GB GDDR5, SB X-FI Gamer, Samsung BX 2431, Logitech MX 5500

Gigabyte P67A-UD4-B3,I5-2500K, Corsair DDR3 8GB 1866 Mhz CL9, Sapphire ATI HD 6950 2 GB GDDR5, SB X-FI Gamer, Samsung BX 2431, Logitech MX 5500
A fényeket nagyon eltalálták, azt vége.
Esküszöm a FAR CRY motorja jobb, vagy legalább is nekem jobban tetszik.
Nem sokáig jutottam a játékban, de szerintem nem fogom végig játszani /bár kitudja/. Mondjok erre a játékra vártam azóta mióta kijött az alpha verzió.
Magyarán jól elba**ták a motorját szerintem. Mert hogy 1024x768-ba nem folyik egy ilyen gépen az már egy kicsit gáz nem?
Na szóval nekem egy nagy csalódás ez az egész, de ez csak az én privát véleményem.
Akinek tetzsik annak Jó szorakozást!
Várom a HL2-õt csak ne bukjon meg nállam, mert akkor a gépem egy pénzkidobás volt!
Na Üdv!
De pl.: Ground Control 2, és Battlefield 1942 ért kidobtam 10000ropit, mert multizni szerettem volna vele.
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
Hogy felfigyeljenek rá???
köszike...
JC 
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
54,99 dolcsi
számoljál, aztán pofázzál.
12000 körül lesz nálunk.
lehet sok, de TE a DISCOBAN elb*zod egy szombaton.
más meg megveszi EZT.
ennyi
amúgy van gyerekem + feleségem + egyéb.
lehet anyázni...
Na majd az x800-al😄DD
DC-n is ezt mutogatták.
10-11ezret csak a hülye fizet érte külföldön jelentõsen olcsóbb nállunk az adó meg az önhaszon dobja így meg az árát..Ami nállunk 10-11 ezer az külföldön 5-8ezer maximum...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
a dc-n olvastam a linkjét még tegnap, akkor megnéztem.
volt az oldal alján 2 nikknév is 😄
shit happens

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Clonecd rulez ? :> A cikk irója sem vágja a dolgokat, csak ész nélkül leforditott valamit.
Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
Láttalak a Doom3 fórumon :-)))
Dollár milliókért adják majd a motort, hozzáteszem, aki látta, alig várja, hogy adják már másnak is oda, hogy fejlesszenek vele...
ennek ellenére letöltöttem, és játszom vele.
És meg is veszem.
sajnos, Mo-on 3 hétre le vagyunk maradva...
Amúgy mit kell csodálkozni? Minden játékkal ez van, gyakran kerül ki warezre hivatalos megjelenés elõtt.
http://d3.sms.atw.hu/browser
...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340
Az emberek őrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger
Máshol nem 10000 egy kibaszott game....vagy ha annyi is, nem sajnálják mert van lové rendesen...

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…