11357
  • Tuvok #10032
    It's a long way...
  • Tuvok #10031
    FAQ-ban is ragadj le kicsit ,)
  • VO101 tvr
    Üdv mindenkinek!
    Hosszú offline távollét után érdeklődnék, ha szabad hogy az 1.4-re patch-elt verzióhoz létezik-e már crack? Én még itt ragadtam le... LoL
  • Tuvok #10029
    És melyik csónakod van ?
  • Zogu
    Bizony. Ez azóta van amióta 1.4b an fenn.
  • Tuvok #10027
    Az elülső is ?
  • Zogu
    Köszi, de sajnos zárva van!
  • zoltang
    Silent Hunter 4 - Wolves of the Pacific, SG fórum
  • Tuvok #10024
    Menj át a hídon levő rekeszajtón .
  • garferi
    Találtam egy videót a SH IV ből... Élvezzétek :)
    13 perces ingame videó
  • PanzerWolf
    Igen ez így van!Nekem volt is a saját torpimmal egy kis csókólózás!Nem talált a torpedóm és visszafordult.Én ügyesen mentem előrefelé és elfeledkeztem róla.Egyszer csak bummmmmm!Hát ippeg,hogy túléltem.
  • Tuvok #10021
    ezek gondolom render képek, nem screenshotok
  • zorrobomber
    nincs még, de lesz, a 3 motorjával, a csendes-óceáni hadszínteret fogja feldolgozni

képek:

• Zogu
    No ez ugye önvédelemből volt így. Képzeld, ha mondjuk nekimegy valaminek úgy 30 méterre a törzstől. Gyönyörű lett volna.
  • Zogu
    HILFE! HILFE! Nem találom a parancsnoki kabint. Pedig esküszöm, hogy volt. Ott volt mindjárást a szonáros mellett, sőt be is lehetett látni a kabinból a szonároshoz. Tele volt minden okossággal. Napló és naptár, és a "Nap kel.", a "Hold kel, nyugszik". Csak én nem tudok megnyugodni. Hova lett????
  • TrükkösIvan
    Jah-jah, nálam is hasonlóképp.
    Az f5-ös nagytérképen simán benavigátoroztatod magad a kikötö elé, majd 20km-nél kb kicsit meg is hal a játék, gondolom akkor számolgat ki mindenfélét.
    Szal be se kell menni a kikötöbe, én a világítótornyok elött már símán nyomom az escet, és jobb alul ott van, hogy dock at: Kiel pl. Ez persze 1.4b patchnál van, a többinél nem tudom, de az alap 1.0-n is igy müködött már. Egyébként egy küldetéshez amugysem kell teljesíteni zöldre mindent, ha nincs torpedod már, üzizel egy státusz riportot, és hazahívnak egyböl.
  • Tuvok #10016
    Igen át, Subsimon van egy SetKeys nevű progi, azzal .
  • Tomcika
    én mintha láttam volna képeket a IV-röl...
  • datango
    igaz az hogy lesz silent hunter IV vagy már van is ? holélek ?:D
  • garferi
    Át lehet valahogy a chat-et állítani a Num Lock-ról más billentyűre? Nagyon zavaró, hogy pont az a chat...
  • Tuvok #10012
    A kikötő ~10 mérföldes körzetében bárhol lehet dokkolni .
    Nekem még gondolkozik is a játék pár másodpercet, mikor beérek a körbe .
  • garferi
    Valaki megtudná mondani, hogy honnan lehet leszedni küldetéseket? Elég szegényes számban van eredetileg a játékban. Multiplayerben szoktam találni pár jót, de azokat jó lenne letölteni is.
  • garferi
    Nekem is szarakodott a dockolásnál, de ha a középső szakaszba álsz be ahol bal oldalon van a zenekar és jó pozícióban vagy akkor megjelenik ha ESC-et nyomsz.
  • csabarinkoo
    Nem tudom elhinni. Semmi dock at nincs ott .
    Pedig tényleg minden teljesítve van..
    Feladatok közt minden zöld.
  • TrükkösIvan
    300 m, de csak a tordedo útja számít. Tehát ha megtekersz egy 44 csomós "gözöst", az símán pár másodperc után robban egy légvonalban 200m-re levö rombolon
  • PanzerWolf
    300m a minimum táv.Alatta nem robban a torpedó.300m után élesedik be.
  • garferi
    Van minimum tözelési távolság is torpedóval? Volt már, hogy 100 m-ről löttem ki egyet és lepattant a hajóról, vagy átment alatta. 90 fokos szögben voltam a hajóval.
  • csabarinkoo
    valahogy éreztem, hogy ilyen lesz a megoldás, ezért írtam, hogy "kemény kérdés" .
    Köszike :)
  • Tuvok #10004
    Esc, és Dock at: xy
  • csabarinkoo
    Nagyon kemény kérdést teszek fel..
    most kezdtem el karrierben játszani.
    Első küldetés,hogy egy adott pontra/szektorba menjek, majd járőrözzek és utána vissza a kiindulási pontra.
    Nem értem mit kell csinálnom. Minden teljesítve van már, visszamentem a kikötőbe, de nem ír ki semmit. Mikor van vége a küldetésnek? Mit kell csinálni? már 0 csomóra is lelassítottam.
    Oda mentem ahonnan a pálya kezdőik.
  • Scottt
    Uff sajnos nem naon tok most hunter kedni mert problémák vannak a gépeel majd ha lesz időm felnézek a tsetekre:)
  • PanzerWolf
    Annyi szerver van amennyit csinálnak.Egy szerverbe max 8 kapitány fér be.Várunk ide szeretettel:
    www.silenthunter3.hu
  • garferi
    Multiplayerben komolyan csak 1-2 szerver szokott lenni? Vagy hogy van ez a multi?
  • Tomcika
    jó az új topic logó
  • catyus
    Javitva :)
  • Tuvok #9997
    Az amcsi partoknál már 4-gyel többet mutat, fasza ez az időeltolódás, nem ?
  • garferi
    Egy érdekes dolgot vettem észre, mégpedig azt, hogy a jobb alsó sarokban az óra egy órával kevesebbet mutat, mint az amelyik megjelenik feljebb ha a rámutatok a lentire.
  • Tuvok #9995
    ±15 fok
  • PanzerWolf
    1000m alatt kell lenned,hogy megjelenjenek a kockák és,90 fok környékén.Pontosan nem emlékszem de 30 fok +/- ha minden igaz.Már nagyon régen játszottam így.Javaslom majd a manuális célzást.Sokkal izgalmasabb!
  • dr Kotász
    Közel kell lenni + ideális szögben.