11357
-
#10076 Okés majd kipróbálom. :)
őőőő tudom hogy le vagyok maradva ilyen SH téren de lesz 4. rész? :) -
#10075 "S a többi néma csend ..." -
#10074 Ha 2 file volt a crack mappában még az .exe-n kívül akkor az valószínűleg nem az 1.4b patches crack volt.
Ajánlom, hogy szedd le az 1.4b patchet. Sok kritikus hibajavítást tartalmaz.
Silent Hunter III EMEA DVD PATCH 1.4b -
#10073 Nos ezt (Aknák: 26 TMA) még nem sikerült megtalálnom (?), használni meg végképp nem tudom!!
Tud valaki segíteni? -
#10072 Köszönöm, már meg is oldódott a problémám. :)
Az volt a gond hogy én csak egy fájlt magát a cracket másoltam be SH3 könyvtárába de ott volt még mellette 2 fájl, és azokat is bekellett ennyi.
:)
Csak el felejtettem már hogy azokat is kell...
De azért köszönök mindent főleg garferinek.
Csaó -
#10071 Kódból vagy találsz eredetit, vagy semmilyet .
Rakd fel az 1.4b-t, meg hozzá azt a vacak crack-et és nem lesz bajod a kulccsal . Simple . -
#10070 Közben kaptam infót hogy a www.serials.ws-en vannak hozzá.Szerintem te is onnan szedted ezeket és ami még volt egy pár darab azokat is kipróbáltam de azt írja nem jó. :(
-
#10069 MH39X-XFUNW-ZQ3DQ-HJB3J-8WC9X
A 3 közül ez az első amit meg adtál és ezt fogadja csak el.Bemásolom,check disc-re nyomok de persze egy újjab hiba:
Disc read error when checking disc.Make sure a licensed disc is in the drive, the disc is not damaged and the valid Disc key is entered.
-Pedig már kezdtem örülni hogy még a végén elindul. :(
Mind1 azért én köszönöm neked hogy legalább meg próbáltad.
Rendes vagy.Deeee mégis hol találtad ilyen könnyen ezeket a serialokat?
Kereshetnék még egy párat ha meg tudod adni a címét... :) -
#10068 Kb. félperces keresés eredményeképpen találtam 3 serialt is. Aki keres az talál. Privátban elküldtem. Várom a köszönömöt, ha működik. -
#10067 Én egy dvd lemezről tettem fel kb 5 hónapja és akkor nem kért serialt.
Minden rendesen működött.
Utánna letöröltem és most pár napja levettem ugyanazt a másolt Silent Hunter III játékot a polcomról de mostmár kér serialt.
Világos mindenkinek?
Na és mégis mutasson már rá valaki hogy hol írják a FAQ-ban hogy mi a serial vagy hogy hol tudom meg találni.Csak egy ember mutasson rá és ne dobálózzatok minden féle hülyeségekkel.Én sehol nem találtam ehez kódot, sehol...
17 leszek.Nem 14.Amúgy... -
#10066 Tudod volt ott egy asztal. Azon mindenféle. Közte egy naptár, amiben benne volt, hogy ma a "Nap kel 5:32, Hold kel ...." Így előre lehetett tudni, hogy pl. mikorra kell alábukni stb. stb.
Nem olyan egetrengető, de egy színfolt volt. -
#10065 Kivéve, ha warezosra rátelepíti az 1.4b-t. -
#10064 *és megnéznéd a faq-t -
#10063 Ügyes vagy fiam mert a warezos verziósem kér serialt:)akkor kéne......csinálni de sztem ez neked a kép alatt nem mond semmit Magyar Silent Hunter III FAQ.szal ha elővennéd az olvasási tudásod akkor megnéznéd a faqt:) -
#10062 Naptár most nem esik le, hogy az alatt mit értesz pontosan . :)
Ezt tudom ajánlani esetleg, vagy a FAQ-ban Billentyűzetkiosztás címszó alatt magyarul is megvan, hogy melyik gomb mit csinál . -
#10061 Akkor még IID volt. Ma már VIIC, de itt sem jobb a helyzet. Itt van ágy, meg kilátás ( a szonárosra), de nincs napló, naptár és egyéb ami régebben volt. -
#10060 Ráadásul a suli mellé járt magyarórákon. Hogy nem lehet megjegyezni 14 igekötőt? Ez számomra egy megoldhatatlan rejtély. -
#10059 Jó.
Bocsánat a durva hozzá szólásokért.
Sziasztok -
#10058 Ezt jól megmondtad neki :) -
#10057 Hmm...merjünk nagyok lenni. -
#10056 Ezek a mai kölykök ...
Warezol, más eredeti kódját kéri, FAQ-ot nem olvas, keresőt nem használ, háborog, lázad, szája akkora, hogy egy péklapát beleférne, apja sose hasított szíjat a hátából, igazi netcsősz tinigyerek, semmi önkritika és kreativitás, látóköre szűkebb, mint Gibraltár '44-ben . Játsza a mártírt, mintha ő lenne az atyaúristen a letöltött játékával, még neki áll feljebb ha valaki nem ugrik a csettintésére, a stílusa pedig a kocsmai szintet se üti meg . Tipikus pattanásos, 14 éves infantilis netkukac viselkedés . -
Crazy Mate #10054 Geforce 6600 GT,2.8 Ghz proci,1 gb ram,hangkártya,alaplap,2 hűtő stb. -
#10053 Config? -
Crazy Mate #10052 Na szal elindítom fekete ablak fagyás,gépemen simán maxon mennie kellene.Mi a baja?Ja és a crackes van. -
#10051 Nekem csak az az érdekes, hogy neki nem eredeti és itt könyörög serialért. Nekem sem eredeti(Isten bocsájtsa meg), de nekem nem is kért serialt. Amúgy meg a google létezik és van kismillió oldal ahol lehet hozzá serialt találni. Akinek annyi ereje van, hogy ide felteszi a kérdést és csúnyán szídja a nálla bölcsebb embert annak lehetne annyi esze, hogy keres magának serialt. Nagy az Isten állatkertje, de a net is. -
#10050 Egyáltalán nem warez.
Amúgy Norbi...ha nem tudsz következtetni a nickemből. -
Rafia #10049 húvazz lol Jenőkének be kell írni a CD kulcsot. Mert még a warez verzióval sem képes megbírkózni. És még neki habzik a szája :D
-
#10048 Ehh, téliszünet -
#10046 Amúgy Boldog Karácsonyt... -
#10044 Vedd meg szvsz, 10k-s kódot nem fogsz tudni priviben kikönyörögni .
Ezt a stílust pedig mellőzd itt . -
#10042 A kódomat nem fogom, mert eredetiben van meg . Javaslom ezt neked is .
Ha sajnálatos módon mégsem aldoznál eme remekműre, ajánlom a FAQ-ot, találsz benne 'eszközöket' a pótkocsiról leesett verzióhoz . -
#10041 Mit írjak be ? -
#10040 Nem eredetiben van meg... írd be légyszives... -
#10039 :/
Fogod a DVD tokot, kiveszed belőle a lemezt, fény felé fordítod, és leolvasod a tetejéről a számot .
Gyárilag rá van nyomva . -
#10038 Nem találom sehol sem. :(((
Segíts már légyszíves látod milyen béna vagyok.
Másold már be kérlek... -
#10037 Meg nézem, köszi szépen! -
#10036 Rajta van a DVD lemezen -
#10035 Köszi... :D
De azt hol találom? -
#10034 Írd be a cd kulcsot -
#10033 Csasztok!
Nem találtam a faq-ban hogy le lenne írva a következő:
Amikor elindítom a játékot ezt írja ki:
Enter the Disc Key for the disc labelled SH3
Nem tudom mi a baja mert régen én sokat játszottam vele és nem volt semmi gond a játékkal...
Aki tud azt kérem segítsen!
Köszi.