11357
  • Don Norbertó
    Okés majd kipróbálom. :)
    őőőő tudom hogy le vagyok maradva ilyen SH téren de lesz 4. rész? :)
  • Zogu
    "S a többi néma csend ..."
  • garferi
    Ha 2 file volt a crack mappában még az .exe-n kívül akkor az valószínűleg nem az 1.4b patches crack volt.
    Ajánlom, hogy szedd le az 1.4b patchet. Sok kritikus hibajavítást tartalmaz.
    Silent Hunter III EMEA DVD PATCH 1.4b
  • Zogu
    Nos ezt (Aknák: 26 TMA) még nem sikerült megtalálnom (?), használni meg végképp nem tudom!!
    Tud valaki segíteni?
  • Don Norbertó
    Köszönöm, már meg is oldódott a problémám. :)
    Az volt a gond hogy én csak egy fájlt magát a cracket másoltam be SH3 könyvtárába de ott volt még mellette 2 fájl, és azokat is bekellett ennyi.
    :)
    Csak el felejtettem már hogy azokat is kell...
    De azért köszönök mindent főleg garferinek.

Csaó
  • Tuvok #10071
    Kódból vagy találsz eredetit, vagy semmilyet .
    Rakd fel az 1.4b-t, meg hozzá azt a vacak crack-et és nem lesz bajod a kulccsal . Simple .
  • Don Norbertó
    Közben kaptam infót hogy a www.serials.ws-en vannak hozzá.Szerintem te is onnan szedted ezeket és ami még volt egy pár darab azokat is kipróbáltam de azt írja nem jó. :(
  • Don Norbertó
    MH39X-XFUNW-ZQ3DQ-HJB3J-8WC9X
    A 3 közül ez az első amit meg adtál és ezt fogadja csak el.Bemásolom,check disc-re nyomok de persze egy újjab hiba:

Disc read error when checking disc.Make sure a licensed disc is in the drive, the disc is not damaged and the valid Disc key is entered.

-Pedig már kezdtem örülni hogy még a végén elindul. :(
    Mind1 azért én köszönöm neked hogy legalább meg próbáltad.
    Rendes vagy.Deeee mégis hol találtad ilyen könnyen ezeket a serialokat?
    Kereshetnék még egy párat ha meg tudod adni a címét... :)
  • garferi
    Kb. félperces keresés eredményeképpen találtam 3 serialt is. Aki keres az talál. Privátban elküldtem. Várom a köszönömöt, ha működik.
  • Don Norbertó
    Én egy dvd lemezről tettem fel kb 5 hónapja és akkor nem kért serialt.
    Minden rendesen működött.
    Utánna letöröltem és most pár napja levettem ugyanazt a másolt Silent Hunter III játékot a polcomról de mostmár kér serialt.
    Világos mindenkinek?
    Na és mégis mutasson már rá valaki hogy hol írják a FAQ-ban hogy mi a serial vagy hogy hol tudom meg találni.Csak egy ember mutasson rá és ne dobálózzatok minden féle hülyeségekkel.Én sehol nem találtam ehez kódot, sehol...
    17 leszek.Nem 14.Amúgy...
  • Zogu
    Tudod volt ott egy asztal. Azon mindenféle. Közte egy naptár, amiben benne volt, hogy ma a "Nap kel 5:32, Hold kel ...." Így előre lehetett tudni, hogy pl. mikorra kell alábukni stb. stb.
    Nem olyan egetrengető, de egy színfolt volt.
  • Zogu
    Kivéve, ha warezosra rátelepíti az 1.4b-t.
  • Scottt
    *és megnéznéd a faq-t
  • Scottt
    Ügyes vagy fiam mert a warezos verziósem kér serialt:)akkor kéne......csinálni de sztem ez neked a kép alatt nem mond semmit Magyar Silent Hunter III FAQ.szal ha elővennéd az olvasási tudásod akkor megnéznéd a faqt:)
  • Tuvok #10062
    Naptár most nem esik le, hogy az alatt mit értesz pontosan . :)
    Ezt tudom ajánlani esetleg, vagy a FAQ-ban Billentyűzetkiosztás címszó alatt magyarul is megvan, hogy melyik gomb mit csinál .
  • Zogu
    Akkor még IID volt. Ma már VIIC, de itt sem jobb a helyzet. Itt van ágy, meg kilátás ( a szonárosra), de nincs napló, naptár és egyéb ami régebben volt.
  • Zogu
    Ráadásul a suli mellé járt magyarórákon. Hogy nem lehet megjegyezni 14 igekötőt? Ez számomra egy megoldhatatlan rejtély.
  • Don Norbertó
    Jó.
    Bocsánat a durva hozzá szólásokért.

Sziasztok
  • garferi
    Ezt jól megmondtad neki :)
  • Piedon
    Hmm...merjünk nagyok lenni.
  • Tuvok #10056
    Ezek a mai kölykök ...
    Warezol, más eredeti kódját kéri, FAQ-ot nem olvas, keresőt nem használ, háborog, lázad, szája akkora, hogy egy péklapát beleférne, apja sose hasított szíjat a hátából, igazi netcsősz tinigyerek, semmi önkritika és kreativitás, látóköre szűkebb, mint Gibraltár '44-ben . Játsza a mártírt, mintha ő lenne az atyaúristen a letöltött játékával, még neki áll feljebb ha valaki nem ugrik a csettintésére, a stílusa pedig a kocsmai szintet se üti meg . Tipikus pattanásos, 14 éves infantilis netkukac viselkedés .
  • Crazy Mate
    Geforce 6600 GT,2.8 Ghz proci,1 gb ram,hangkártya,alaplap,2 hűtő stb.
  • V43 1105
    Config?
  • Crazy Mate
    Na szal elindítom fekete ablak fagyás,gépemen simán maxon mennie kellene.Mi a baja?Ja és a crackes van.
  • garferi
    Nekem csak az az érdekes, hogy neki nem eredeti és itt könyörög serialért. Nekem sem eredeti(Isten bocsájtsa meg), de nekem nem is kért serialt. Amúgy meg a google létezik és van kismillió oldal ahol lehet hozzá serialt találni. Akinek annyi ereje van, hogy ide felteszi a kérdést és csúnyán szídja a nálla bölcsebb embert annak lehetne annyi esze, hogy keres magának serialt. Nagy az Isten állatkertje, de a net is.
  • Don Norbertó
    Egyáltalán nem warez.
    Amúgy Norbi...ha nem tudsz következtetni a nickemből.
  • Rafia
    húvazz lol Jenőkének be kell írni a CD kulcsot. Mert még a warez verzióval sem képes megbírkózni. És még neki habzik a szája :D
  • Tuvok #10048
    Ehh, téliszünet
  • Don Norbertó
    Amúgy Boldog Karácsonyt...
  • Tuvok #10044
    Vedd meg szvsz, 10k-s kódot nem fogsz tudni priviben kikönyörögni .
    Ezt a stílust pedig mellőzd itt .
  • Tuvok #10042
    A kódomat nem fogom, mert eredetiben van meg . Javaslom ezt neked is .
    Ha sajnálatos módon mégsem aldoznál eme remekműre, ajánlom a FAQ-ot, találsz benne 'eszközöket' a pótkocsiról leesett verzióhoz .
  • Tuvok #10041
    Mit írjak be ?
  • Don Norbertó
    Nem eredetiben van meg... írd be légyszives...
  • Tuvok #10039
    :/
    Fogod a DVD tokot, kiveszed belőle a lemezt, fény felé fordítod, és leolvasod a tetejéről a számot .
    Gyárilag rá van nyomva .
  • Don Norbertó
    Nem találom sehol sem. :(((
    Segíts már légyszíves látod milyen béna vagyok.
    Másold már be kérlek...
  • Don Norbertó
    Meg nézem, köszi szépen!
  • Tuvok #10036
    Rajta van a DVD lemezen
  • Don Norbertó
    Köszi... :D
    De azt hol találom?
  • Tuvok #10034
    Írd be a cd kulcsot
  • Don Norbertó
    Csasztok!
    Nem találtam a faq-ban hogy le lenne írva a következő:
    Amikor elindítom a játékot ezt írja ki:
    Enter the Disc Key for the disc labelled SH3
    Nem tudom mi a baja mert régen én sokat játszottam vele és nem volt semmi gond a játékkal...
    Aki tud azt kérem segítsen!
    Köszi.