11357
-
#9992 Ha egy küldetésben vagyok és befogtam egy hajót, akkor nekem miért nem jelennek meg a kis kockák a kézikönyvben a hajó alján? Élethűség: 29% (normál) -
#9991 Megvan.
Hülye voltam :)
Na de akkor mégegy kérdés: A küldetések között van az amikor a 1939-ben a repcsi anyahajót kell a fenékre küldeni. Ezt milyen taktivál lehet. Mert rohadt gyors a célpont, engem meg észrevesznek. Lehetséges egyáltalálán utolérni? És a ANGLE ON BOWs = 90 os szöget hogy tudom elérni egy hajó megközelítésekor? Térképen kell navigálnom? -
#9990 Az miért van, hogy nekem a karrier menüben csak új profilt lehet létrehozni? Legalábbis én csak ezt látom. A küldetéseket meg kell elöbb csinálni, hogy a karrier játékmódban játszahassak? -
nyulhun #9989 thx meg van -
#9988 faq-ot olvastál ? -
nyulhun #9987 sziasztok hülyeséget kérdezek de hol találok 1.4b pecshez crack? -
#9986 Most vagyok a torpedókiképzésen és nem nagyon tudok eltalálni egy hajót sem. :) Mindíg elmegy melette. Mi a titok? Minden beállítás alapon van. Le van valahol írva, hogy hogyan lehet eredményesen és pontosan elsüllyeszteni őket? -
#9985 Én is rájöttem, kb. 2 perccel a postolás után. :)
Ez a legegyszerűbb: A Dokumentumok\SH3\data\cfg mappában jegyzettömbbel meg kell nyitni a main.cfg fájlt és a VoicesLanguage=0 sort átírni VoicesLanguage=1 -ra.
Máris németül habratyolnak...
:) -
#9984 Szedd ki a magyarítást míg átállítod . -
Gabyee #9983 ezt már én is kérdeztem,sajna nem kaptam rá választ:(
a jó hír az hogy rájöttem:)
belépsz a "data\sound" mappába,ezen belül van "speech és speech en"
előbbi a német dumát utóbbi az angolt tartalmazza!
a német dumát bemásolod az angol mappába(érdemes előtte elmenteni)majd start és németül fognak csevegni -
#9982 Nem sokár kezdőthet nálam is játék már csak 512mb-ram kell...::) -
#9981 Hello!
A Játék alatt, hogy lehet a dumákat német nyelvűre állítani? A magyarosítás után nincs ott a beállítási lehetőség.
Help Me Please!!! :) -
#9980 Akkor nálam is ugyan az van mint nálad nálam már 1 kisseb gépigényű gammánál az volt a megoldás h több ram kellet -
#9979 Sziasztok egy régebbi vagy ha az nem jön be akkor egy újabb videó kártya drivert próbáljatok ki!!! -
#9978 Event viewer! Talán logolva van -
fapipa #9977 Szal a kékhalálnál tegnap annyit tudtam leolvasni a sorok 2/3 ánál,v,mi
fizikai memoria.kb.1 mp utána asztal.
Viszont ha megnézed a gépet,(#9971)minden van doszta.
Hogyan tovább ? Tippek ??? -
Tomcika #9976 notebook-nál ilyen probléma nincsen -
#9975 HA az a "KékHalál" Ami nálam jön be akkor ott táp vagy ram nálam néha ujraindulás közbe kijön 1 kék hátterűwinfosos izé ami olyan rohadt hosszú h az első sorát is lehetetlen elolvasni kb 2secre jön be utána jön be az a kép mikor beindítom a gépet Szal ugyan az a problkémánk de én már megszoktam most akarok ramot hátha az megoldja de 1új gép se lenne már rossz szal ez patthelyzet:( -
Tomcika #9974 ott valami vírusod lesz. Mert a "kék halál" az nem tűnik el magátol csak ha reset-elsz. Nekem mindíg van biztosnági mentésem "ghost" a winről, ezért ilyenkor rögtön visszarakom azt. Szerintem nekedis reinstall. -
fapipa #9973 Túlmelegedés nincs,van extra ventill.,talán memo.
Amikor kiugrik,bejön a kék hátterű oldal kb 2 mp.-re.
Ott mintha emlékeznék valami memoria írásra.
De akkor mi a megoldás ? Gép szerint bőven elég. -
#9972 Nálam más és ennél is szokott olyan lenni h egyszerűne ujraindul itt amikor kb2 óra után kilépnék ujraindul az il-2nél emg az h néha mikor tölkti a mapot akkor ujraindult vagy táp vagy memória a probléma de nézd meg milyen meleg a gépház ha meleg akkor csak túlmelegszik -
fapipa #9971 Segítség!
Attól aki megoldotta , hogy ne ugorjon ki az asztalra kb. 1/2 óra után.
Van ,hogy kiakad,és ujraindul.Patch,driver,felbontás kipróbálva.
A gép combos.Valami kiakasztja,de mi ???
-GA 8 NSLI-P/Intel S775 P4 650.3.4ghz 800 2MB/2db Kingmax DDR2 512 667/
GBX800XL 512mb/Maxtor 6v160EO 8MB7200RPM. -
#9970 Álltalában olyan 8 fél 9 körül már van fent valaki a TS-en.Ott várunk majd! -
#9969 Tom ts már leszedtem (már azelőtt is megvolt de leszedtem hátha van rajta vmi extra és a readme ben olvastan a servert) -
#9968 Kell szólni Catyusnak ő szerintem ki tudja javitani neked.Írj oda az oldalunkra nyugottan mi a problemád.Szívesen segitünk.Ide ritkán nézek fel.Ott van olyan,hogy letöltés.Na,ott megtalálod a a ts letöltését meg ha jól tudom akkor,leírás is van hozzá hogyan jutsz el az sh3 multis szobánkba. -
#9967 Áhh regeltem de elírtam a msn címem mert a vége így néz ki:@hotmail.com nem az amit írtam ezt h lehet javítani -
#9966 Ok ts-eteken már voltam találtam 1 gyereket aki nem válaszolt. www.silenthunter3.hu már voltam majd regelek ha adtok 1 msn cimet kor majd konkrét dolog(multi)is össze jöhet -
#9965 Várunk ide:
www.silenthunter3.hu
itt mindenre kapsz szinte választ!Még multi is van sokat(közös)! -
#9964 Nah leszedve az új SHIII műxxik patchelve van jöhet a multi:DBár az létezikh 1servert se láttam ti használtok vmi progit hozzá mint pl hamát?????(hamachi)mert ha igen akkor megadhatnátok az ip-t -
Gabyee #9963 valaki leírná nekem hogy lesz a játékban német duma?
most tettem fel a gépre 1.4pecs,crack,magyarítás.
az opciójában nem lehet semmit választani a beszédnél üres a rublika,csak a szöveget lehet németre állítani.mi kavarhat be neki?
-
#9962 SZinte mind kivan zárva esetleg a az első lehet az megprószálom -
#9961 Hivatalos SHIII fórumon kismillió találat van a hibaüzenetedre, az alábbi lehetőségek valamelyike volt a hunyó szinte mindig:
- a játék uninstallálásakor a mappája (C:/Program Files/Ubisoft/Silent Hunter III) nincs letörölve
- a crack előbb kerül fel, mint az 1.4b
- nem megfelelő a patch nyelvi verziója (EMEA / US) a játékod verziójához
- megsérült a dll fájl, ezt úgy ki lehet szűrni, hogy a patch felrakása előtt elindítod a játékot
- valamilyen mod kerül a játékba a patch installálása előtt, vagy még az uninstallálással marad fenn, amiben érintett az említett dll fájl
-
#9960 Hát öööööö pasz? de miért kérded (ezt írja ki szó szerint) -
#9959 Mennyire tudsz angolul ? -
#9958 az a -
#9957 Zsír csak azt azátrepülést hogy csinála meg az orsót meg az ugrálást és az zene :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd -
Akuma #9956 Dolphin -
#9955 This program cannot update the installed version of Silent Hunter III EMEA Download v1.0 to v1.3 because of the follofing reason:C:/Program Files/Ubisoft/Silent Hunter III/MissionEngine dll.:unknow version ha képet nem tudtam felrakni hát felírom ezt ezt írja ki mikor nyomom h next a liszensz után kiírja h cheking és ezt hozza ki meglehet neki még mondani hol keresse de én oda raktam ahol keresi Pls nézz utána tuvok -
#9954 Hát beszaxrock túl nagy kozzá:( -
kitt2000 #9953 Szia.A repűlögépekre a válaszom lehet hogy még nem jutotál el egy bizonyos évre tapasztalatból mondom én nekem is csak az jött ahogy halatsz elöre a járörözésel találkozol velűk biztosan kitartás.Éremel kapcsolatba még nekem nincsen az a fajta de szeritem aszt csak ha megsebesűl.