Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valami készülget:

1914 - Shells of Fury

http://www.subsim.com/radioroom/showthread.php?t=94508

ChevyG work
látom nem csak makettozol!<#wave><#nevetes1><#eljen>

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Rendben,köszönöm mindenkinek a segitséget és azt hogy vette a fáradtságot és megpróbált segiteni!

DJ Skyline
vagy megvenni eredetiben 4000-ért...😊)

Trucker39
Ha jól emlékszem, nekem akkor irt ilyesmit, mikor törtverziót próbáltam patch-elni. Persze nem sikerült.
Már nem használok ilyesmit.
Ha véletlenül ilyesmi ténylegesen a gond, akkor érdemes az eredeti exe filet visszatenni és úgy ráereszteni a patch-et.
Ha nincs meg az eredeti exe, akkor sajnos újra fel kell telepíteni (és célszerû azokról a file-okról másolatot készíteni, ami esetleg feltörésre kerül).

DJ Skyline
ugyanaz,csak a de_menu.txt ismeretlen verzió számára...de ajánlom a FAQ - Patchek, magyarítás részét

DJ Skyline
nem az 1.0-s patch kell neki!😄 az maga a játék!
azt írja,hogy az 1.0-s játékot nem tudja ápdételni' ,mert a C://...Mission engine.dll ismeretlen verziójú...

Vagy ugyan ez csak igy:This program cannot update the installed version of Silent Hunter III EMEA dvd 1.0 because of the following reason:C://Program files/Ubisoft/Silent Hunter III/Data/Menu/de_menu.txt::unknown version.

Ezt irja ki hibaüzenetnek a patch installálásánál:This program cannot update the installed version of Silent Hunter III EMEA dvd 1.0 because of the following reason:C://Program files/Ubisoft/Silent Hunter III/Mission engine.dll:unknown version!Ez mi lehet?

Nekem kéri az 1.0-ás patchat,amikor fel akarom rakni az 1.1-t.

PanzerWolf
Lenne egy kérdésem akinek megvan a game magyarul eredetibe.A pályaszerkesztõ is magyarul van?Gondolom az nem.

Tuvok
Szivesen . 😊

Titan
THX TUVOK! Tudtam, h rád lehet számítani.. <#worship><#law>

Tuvok
/SilentHunterIII/data/Submarine/NSS_UboatXY/NSS_UboatXY.cfg

Titan
Lenne valaki olyan rendes és ideírná nekem azt a fránya uboat.cfg file pontos elérési útját, mert nem találom sehol. Állítólag ebben lehet megváltoztatni azt, h a fed. ágyú 10 m/s szélben is tüzeljen...

Lehet h crackre gondol?

E.Gy.B.E. Airsoft Team

PanzerWolf
Igen az alap az 1.0.

Trucker39
Az maga a játék szerintem.

Tuvok
"1.0-ás patch" ? Az mi a túró ?

Sziasztok!Az 1.0-ás patch kéne,de nem találom sehol,vlki lenne olyan rendes hogy elkúldené a mail cimemre:[email protected] v [email protected]!Elõre is köszönöm!

Tuvok
Csinálhatsz 😊

thx

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

Titan
Jah jópofák csak azok a német regisztrálások kiborítanak!<#banplz> Csak azt sajnálom, h nincs egty olyan magyar oldal ahol, mint pl. az álltalam belinkelt oldalon szépen csoportba vannak szedve a stuffok...<#zavart2>

Trucker39
Azt lehet látni, hogy ha megnézed a torpedó állapotot ("I" bill.)
Ha rámész a torpedóra, megmutatja, hol tart a töltõdés.

jó megvan azóta
de lenne még egy nem találtam az FAQ-ban kilõttem a torpedókat és nem akarnak visszatöltõdni,ha kiakarom lõnia pirosakat azt mondja töltõdés alatt,bemegyeka fegymesterhez, ott meg az írja ki BETÖLTÉSI PARANCSRA VÁR mit tegyek?

Trucker39
igen mert az ami a lemezen van, az csak a 1.0-hoz való.
az 1.4b-hez külön kell keresni.
Talán szét kellene nézni a Gamacopywold-n.

hy all. olyan bajom lenne megpatcheltema játékot 1.4-re,crackeltem azzal ami a cd-n volt crack.de nem indul a gamma vlaki tudna adni egy 1.4b cracket?elõre is thx

SirHiggins
Itt is jók vannak:
http://u-boot.realsimulation.com/
http://www.torpedotreffer.de/7.html
http://www.subsim.com/index.php

Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En &#8217;t lieve vaderland!

Trucker39
Én itt szoktam nézelödni:
http://www.aotd-flottille.de/phpkit/include.php?path=content/news.php&contentid=new

Titan
Saját kérdésemre 1 választ már találtam. Itt elég szépeket lehet leszedni, de sajna német az oldal: Ime

Titan
Apropó nem tudtok olyan oldalakat mondani, ahonnan ilyen modokat lehet leszedni? Persze a FAQ-ban megjelõlten kívûl!

Titan
Akkor lehet, h mákom volt...hmmm...lehet, h fel kéne adnom egy Lottót!

Trucker39
Nálam is fenn van ez a Mod. Nem akarlak elkeseríteni, de nem lehet kiszedni belõle. A Mod. készítõinek éppen az volt az egyik célja, hogy eltüntessék a játékból az un. "akvárium hatást".
Az UFO jelenség meg nem hiszem, hogy a mod hibája lenne. Kb. nyolc hónapja vann fenn a mod és aránylag sokat is menetm vele, de soha nem tapasztaltam még hasonlót sem.

Titan
Felraktam a AOTD-modot + a pecset is hozzá...nem tudjátok véletlenûl, h hogyan lehet kiszedni azt, h a víz ne legyen ennyire sötét?
Továbbá Ti is találkoztatok azzal, h az épp követett hajó, ami kb. 3 km-re van egyszercsak eltûnik? Bermuda effekt vagy elrabolták az UFO-k vagy csak úgy beszartak tõlem, h atomjaikra hullottak szét?

ChevyG
kicsi OFF
bár a játékhoz nem de a témához illik

video trainer

jo lessz, de SH3 után ég a pofám a németek elen menni
PanzerWolf
Külön nincsenek.
Inkább ide írj mert,ezt a fórumot ritkán használjuk már.

www.silenthunter3.hu

ChevyG work
léteznek plussz hajók a játékhoz?

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Igen. Arra gondoltam. Számomra meglepõ, hogy mintha az AOTD logókat láttam volna idönként rajta...
Tuvok
"- Customizable values for storm parameters for each U-Boat (see StormConditions entry for each uboat.cfg file)"

Hát ez engem is érdekelne......

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

"- Némileg élethübb, hogy a tengóval kb. 10m/s sec-es hullámokig lehet lövöldözni a fedélzetrõl, és nem már mindjárt ha a hullámok elérik az 5m/s-et.
Amúgy ez a cfg-ben átállítható, szóval a mod nélkül megoldható a dolog."

Ezt a 10m/s-t pontossan hol lehet beállítani?

Tuvok
gamecopyworld.com

Tedd már légyszives közkinccsé, honnan lehetne levenni. Elõre is köszönöm.
Tuvok
Ez a dojcs videóra vonatkozik ?

Tuvok
Igen .

Volna egy kérdésem. Létezik-e olyan crack, hogy az eredeti dvd-s játékban megoldható legyen a lemez nélküli játék?
Most már, hogy kicsit jobban értek a TDC-hez, és a manuális célzáshoz, gondoltam megint megnézem a FAQ-ban a tutorialt. Nem tudom, volt aki megnézte?

A csákó sztem rengeteg hibát követett el, és kész "csoda", hogy az utsó torpija talált, ugyanis az összes adat hibás volt amit beállított. Sõt hozzátenném, hogy halmozta a hibákat, rendkivül pontatlanul mért, de korábban nem értettem, hogy miért tudta ennek ellenére eltalálni a hajókat. Aztán rájöttem, hogy csupán azért, mert a 190m hosszú hajókat célozta meg 300m-rõl. 😊
Az irányszöget/lagenwinkelt/AOB-ot sztem rosszul mérte ki, ebbõl kifolyólag a sebesség is kisebb lett a ténylegesnél, ami tisztán látszik az elsõ 2 torpin, hiszen jóval hátrébb robban, mint ahová célzott. A harmadik torpinál észre sem vette, hogy az csak lekoccolta a hajót, hiszen a távot amikor beállította, azt sem "OK"-ta le, elõtte a TDC-n tisztán látszik, hogy az AOB, a táv teljesen rossz, és nem fog találni a torpi! A negyediknél szintén rossz a táv, hiszen megint nem lett "OK"-va, de közben haladt annyit a hajó, hogy éppen eltalálja a hajót, annak ellenére, hogy az összes adat rossz. Igazándiból azt meg nem értem, hogy a gyerek mibõl gondolja, hogy a tengóról a 345 fokon (360-15) álló hajónak az AOB-ja 90+15=115 lesz? Én a periszkópon látható szög, és a hajóról látható szög között nem látok összefüggést, bár lehet, h. én vagyok a hülye.

Szóval akinek még nem megy a manuális célzás, az próbáljon meg gondolkodni, és ne a tutoriálból próbáljon meg kiindulni, mert abból nem sok eredmény fog születni. Engem korábban csak mégjobban "összezavart", ahelyett, hogy segített volna, és mostmár tudom, hogy azért, mert a csávó sem érti a dolgot sztem.
Tuvok
Nálam mûködött, de mostmár ellenõrizni nem tudom, mert ki van kapcsolva a külsõ nézet .
Biztos, hogy az 1.3, vagy újabb patch fenn van ?
Egyébként meg töröld ki a tga-t .

Tuvok!
Ez nekem is megvan, de ettõl nem lettem okosabb. Lemerülve próbálom a CTRL+DEL billentyût, de semmi. Amúgy a fájl nincs kitörölve. Valami más még?
Tuvok
Hogyan távolíthatom el a narancssárga nyilat, ami a víz felszínén van, mikor le vagyok merülve?
1.3-ig: Simán töröld ki a hozzátartozó grafikai fájlt (\SilentHunterIII\data\Misc\UMark.tga).
1.3-tól: CTRL+DEL (lemerülve)

FAQ