11357
  • garferi
    Ha egy küldetésben vagyok és befogtam egy hajót, akkor nekem miért nem jelennek meg a kis kockák a kézikönyvben a hajó alján? Élethűség: 29% (normál)
  • garferi
    Megvan.
    Hülye voltam :)
    Na de akkor mégegy kérdés: A küldetések között van az amikor a 1939-ben a repcsi anyahajót kell a fenékre küldeni. Ezt milyen taktivál lehet. Mert rohadt gyors a célpont, engem meg észrevesznek. Lehetséges egyáltalálán utolérni? És a ANGLE ON BOWs = 90 os szöget hogy tudom elérni egy hajó megközelítésekor? Térképen kell navigálnom?
  • garferi
    Az miért van, hogy nekem a karrier menüben csak új profilt lehet létrehozni? Legalábbis én csak ezt látom. A küldetéseket meg kell elöbb csinálni, hogy a karrier játékmódban játszahassak?
  • nyulhun
    thx meg van
  • Tuvok #9988
    faq-ot olvastál ?
  • nyulhun
    sziasztok hülyeséget kérdezek de hol találok 1.4b pecshez crack?
  • garferi
    Most vagyok a torpedókiképzésen és nem nagyon tudok eltalálni egy hajót sem. :) Mindíg elmegy melette. Mi a titok? Minden beállítás alapon van. Le van valahol írva, hogy hogyan lehet eredményesen és pontosan elsüllyeszteni őket?
  • garferi
    Én is rájöttem, kb. 2 perccel a postolás után. :)
    Ez a legegyszerűbb: A Dokumentumok\SH3\data\cfg mappában jegyzettömbbel meg kell nyitni a main.cfg fájlt és a VoicesLanguage=0 sort átírni VoicesLanguage=1 -ra.
    Máris németül habratyolnak...
    :)
  • Tuvok #9984
    Szedd ki a magyarítást míg átállítod .
  • Gabyee
    ezt már én is kérdeztem,sajna nem kaptam rá választ:(
    a jó hír az hogy rájöttem:)
    belépsz a "data\sound" mappába,ezen belül van "speech és speech en"
    előbbi a német dumát utóbbi az angolt tartalmazza!
    a német dumát bemásolod az angol mappába(érdemes előtte elmenteni)majd start és németül fognak csevegni
  • V43 1105
    Nem sokár kezdőthet nálam is játék már csak 512mb-ram kell...::)
  • garferi
    Hello!
    A Játék alatt, hogy lehet a dumákat német nyelvűre állítani? A magyarosítás után nincs ott a beállítási lehetőség.
    Help Me Please!!! :)
  • Scottt
    Akkor nálam is ugyan az van mint nálad nálam már 1 kisseb gépigényű gammánál az volt a megoldás h több ram kellet
  • evildoer
    Sziasztok egy régebbi vagy ha az nem jön be akkor egy újabb videó kártya drivert próbáljatok ki!!!
  • Placebó
    Event viewer! Talán logolva van
  • fapipa
    Szal a kékhalálnál tegnap annyit tudtam leolvasni a sorok 2/3 ánál,v,mi
    fizikai memoria.kb.1 mp utána asztal.
    Viszont ha megnézed a gépet,(#9971)minden van doszta.
    Hogyan tovább ? Tippek ???
  • Tomcika
    notebook-nál ilyen probléma nincsen
  • Scottt
    HA az a "KékHalál" Ami nálam jön be akkor ott táp vagy ram nálam néha ujraindulás közbe kijön 1 kék hátterűwinfosos izé ami olyan rohadt hosszú h az első sorát is lehetetlen elolvasni kb 2secre jön be utána jön be az a kép mikor beindítom a gépet Szal ugyan az a problkémánk de én már megszoktam most akarok ramot hátha az megoldja de 1új gép se lenne már rossz szal ez patthelyzet:(
  • Tomcika
    ott valami vírusod lesz. Mert a "kék halál" az nem tűnik el magátol csak ha reset-elsz. Nekem mindíg van biztosnági mentésem "ghost" a winről, ezért ilyenkor rögtön visszarakom azt. Szerintem nekedis reinstall.
  • fapipa
    Túlmelegedés nincs,van extra ventill.,talán memo.
    Amikor kiugrik,bejön a kék hátterű oldal kb 2 mp.-re.
    Ott mintha emlékeznék valami memoria írásra.
    De akkor mi a megoldás ? Gép szerint bőven elég.
  • Scottt
    Nálam más és ennél is szokott olyan lenni h egyszerűne ujraindul itt amikor kb2 óra után kilépnék ujraindul az il-2nél emg az h néha mikor tölkti a mapot akkor ujraindult vagy táp vagy memória a probléma de nézd meg milyen meleg a gépház ha meleg akkor csak túlmelegszik
  • fapipa
    Segítség!
    Attól aki megoldotta , hogy ne ugorjon ki az asztalra kb. 1/2 óra után.
    Van ,hogy kiakad,és ujraindul.Patch,driver,felbontás kipróbálva.
    A gép combos.Valami kiakasztja,de mi ???
    -GA 8 NSLI-P/Intel S775 P4 650.3.4ghz 800 2MB/2db Kingmax DDR2 512 667/
    GBX800XL 512mb/Maxtor 6v160EO 8MB7200RPM.
  • PanzerWolf
    Álltalában olyan 8 fél 9 körül már van fent valaki a TS-en.Ott várunk majd!
  • Scottt
    Tom ts már leszedtem (már azelőtt is megvolt de leszedtem hátha van rajta vmi extra és a readme ben olvastan a servert)
  • PanzerWolf
    Kell szólni Catyusnak ő szerintem ki tudja javitani neked.Írj oda az oldalunkra nyugottan mi a problemád.Szívesen segitünk.Ide ritkán nézek fel.Ott van olyan,hogy letöltés.Na,ott megtalálod a a ts letöltését meg ha jól tudom akkor,leírás is van hozzá hogyan jutsz el az sh3 multis szobánkba.
  • Scottt
    Áhh regeltem de elírtam a msn címem mert a vége így néz ki:@hotmail.com nem az amit írtam ezt h lehet javítani
  • Scottt
    Ok ts-eteken már voltam találtam 1 gyereket aki nem válaszolt. www.silenthunter3.hu már voltam majd regelek ha adtok 1 msn cimet kor majd konkrét dolog(multi)is össze jöhet
  • PanzerWolf
    Várunk ide:

www.silenthunter3.hu

itt mindenre kapsz szinte választ!Még multi is van sokat(közös)!
  • Scottt
    Nah leszedve az új SHIII műxxik patchelve van jöhet a multi:DBár az létezikh 1servert se láttam ti használtok vmi progit hozzá mint pl hamát?????(hamachi)mert ha igen akkor megadhatnátok az ip-t
  • Gabyee
    valaki leírná nekem hogy lesz a játékban német duma?
    most tettem fel a gépre 1.4pecs,crack,magyarítás.
    az opciójában nem lehet semmit választani a beszédnél üres a rublika,csak a szöveget lehet németre állítani.mi kavarhat be neki?

• Scottt
    SZinte mind kivan zárva esetleg a az első lehet az megprószálom
  • Tuvok #9961
    Hivatalos SHIII fórumon kismillió találat van a hibaüzenetedre, az alábbi lehetőségek valamelyike volt a hunyó szinte mindig:

- a játék uninstallálásakor a mappája (C:/Program Files/Ubisoft/Silent Hunter III) nincs letörölve
    - a crack előbb kerül fel, mint az 1.4b
    - nem megfelelő a patch nyelvi verziója (EMEA / US) a játékod verziójához
    - megsérült a dll fájl, ezt úgy ki lehet szűrni, hogy a patch felrakása előtt elindítod a játékot
    - valamilyen mod kerül a játékba a patch installálása előtt, vagy még az uninstallálással marad fenn, amiben érintett az említett dll fájl
  • Scottt
    Hát öööööö pasz? de miért kérded (ezt írja ki szó szerint)
  • Tuvok #9959
    Mennyire tudsz angolul ?
  • Scottt
    az a
  • Scottt
    Zsír csak azt azátrepülést hogy csinála meg az orsót meg az ugrálást és az zene :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
  • Akuma
    Dolphin
  • Scottt
    This program cannot update the installed version of Silent Hunter III EMEA Download v1.0 to v1.3 because of the follofing reason:C:/Program Files/Ubisoft/Silent Hunter III/MissionEngine dll.:unknow version ha képet nem tudtam felrakni hát felírom ezt ezt írja ki mikor nyomom h next a liszensz után kiírja h cheking és ezt hozza ki meglehet neki még mondani hol keresse de én oda raktam ahol keresi Pls nézz utána tuvok
  • Scottt
    Hát beszaxrock túl nagy kozzá:(
  • kitt2000
    Szia.A repűlögépekre a válaszom lehet hogy még nem jutotál el egy bizonyos évre tapasztalatból mondom én nekem is csak az jött ahogy halatsz elöre a járörözésel találkozol velűk biztosan kitartás.Éremel kapcsolatba még nekem nincsen az a fajta de szeritem aszt csak ha megsebesűl.