Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
A magyar oldalról töltötted le a GWX modot? vagy a modkészítõk saját oldaláról?

Ugyanis amit én leszedtem a magyar oldalról nekem sem mûködött rendesen viszont amit a subsim.com-on találtam jó volt.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

tört játékra lehet feltelepíteni patchet,modot vagy bármi mást?

Zsolo007
Sziasztok!

Ma felraktam a GWX modot, egy tiszta újonnan installált 1.4b-s sh3-ra, és nem jelennek meg rendesen a szövegek, a kép a kampány résznél (ahol kldetésre lehet menni, tengót konfigolni) pedig szines négyzetekbõl áll. Van esetleg valakinek ötlete, hogy mi okozhatja ezt, és hogy tudnám kijavítani? Köszönöm!

garferi
Ez a fórummotor mindíg elcseszi a linkeket.<#falbav><#falbav><#falbav><#banplz>
www.silenthunter3.hu

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

garferi
www.silenthunter3.hu
Kicsit megújult az oldal, lehet azért nem találtad...

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

Sziasztok!
Nagyon jó ez a FAQ oldal, de múltkor találtam egy máisk magyar SHIII oldalt is, aminek a bannerjében a "Silent HUNter" felirat állt. Volt az oldalon egy csomó kiegészítõ elem: hangok, modellek, patchek, tippek, trükkök, tutorialok stb. Azóta azonban nem találom az oldalt, hiába is keresem bárhogyan a google-ben. Pedig elég jó oldal volt, nem olyan ityem-potya. Ha valaki tud róla, kérem írjon nekem egy mailt a [email protected] címre. KÖSZÖNÖM! :)
Jó szelet, és nyugodt vizeket!
Üdv.: Megarah
LAN multiban nem lehet valahogy custom nehézséget beállítani?
A normal gagyi, a hardban pedig manuálisan kellene célozni. <#csodalk>

Bucser
De igen :( közben utánaolvastam.

De szopacs mert a 64 bites XP-n nem hajlandó elindulni...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ChevyG
nem lehet hogy a dvd már 1.4b?
Bucser
hmmm
beszereztem SH3-at most Cdgalaxisról. És nem megy fel rá az 1.4 patch. megoldás valaki esetleg?

silent_hunter_3_dvd_1.4b_emea <-- ezt próbáltam feltenni és azt mondja az englishnames.cfg rossz verzió.

ChevyG work
mert, ha már elkezdték...

mert, ha valaki a németeket részesití elõnyben...

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Cowek
Hogy lehet az hogy késõbb jelenik meg a 3-hoz bõvítés, mint a 4. rész???

http://www.f1-info.hu/

datango
feltudod rakni valahova ? én meg leszedném onnan :)

---
mi jött ki 16 án? ?:)

dr Kotász
<#eljen>
Nemcso
A problémám megoldódótt.
Az egyik torpedótisztem rugalmassági mutatója volt annyira minimális, hogy ez gátolta a munkát. Amint lecseréltem egy másikra, rövid idõ múlva zöldre váltottak a lámpák. <#vigyor5>

Nemcso

A tisztek torpedós szaktudással rendelkeznek, már mindennük (kitüntetés, tudás) a maxon van, tele van emberrel mind az elsõ, mind a hátsó torpedóterem -> a zöld csík végigér... szóval nem igazán értem.

Habár, most végiggondolva, az nem okozhat problémát, hogy habár nincs javítandó sérülés a hajón, de a test épsége 65%-on áll. Szóval ez nem okozhat olyan deformációs hibát, amit nem jelez a program, de ami miatt nem engedi élesíteni (zöldíteni) a torpedókat a csövekben ?

Gundark
Tegyél oda még embert. Vagy cseréld ki a személyzetet.

Nemcso
Akkor félreértettél. Nálam már a torpedóvetõ csövekben vannak a torpedók, de nem vált át zöldre a jelzõlámpa, pirosan világít már egy napja.

dr Kotász
A külsõ tárolókból csak a felszínen lehet betölteni a torpedókat, tehát a merülés nem fog segíteni.
Nemcso
Szóval imádkozzak jobb idõért... köszönöm a választ. <#worship>

Ezek szerint az is megoldás lenne, ha lemerülnék, és tartósan ott hajóznék ?

u.i. : a szélerõsség tényleg 11-15 között van már napok óta. <#vigyor0>

dr Kotász
Túl erõs a szél.
Nemcso
Az mitõl lehet, hogy a torpedók piros állapotban vannak már napok óta a IXC-men, nincs lopakodó módban, a felszínen hajózok, embereim a megfelelõ helyen és max. feltõltéssel vannak, de nem "zöldül" be egyetlen torpedón sem, sem a taton, sem az orrban ? <#nemtudom>

PanzerWolf
cdgalaxisba van.Bocs a késõi válaszért.Ide ritkán nézek fel.A www.silenthunter3.hu-ra járunk rendszeresen.

Honnan lehet rendelni ennyiért ?

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

PanzerWolf
Igen szerintem nem rossz.Én megvettem.Földközi tengeri dolgokat dolgozza nagyrészben fel.Új hajók,hangok,skinek...stb.Nem hivatalos kieg amúgy.

Nemcso
Eddíg csak szemeztem vele. A fehérvári MM-ben láttam, drágább, mint az alapjáték (4.xxx forint).

Scottt
öhh nem

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

rekettyes
Ezt a kiegeszitot ismeritek: Silent Hunter 3 Add-ON BATTLES IN THE MEDITERRANEAN ? Milyen ez jo ez?

PanzerWolf
16.-án jön és 6990ft lesz egybõl!Sajna nem U-boot-os ugyhogy annyita nem mozgat meg(hülye amcsik meg japók).<#szomoru2>

Scottt
Kiadják végre valahára a 4et??

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Tuvok
mailben jó lesz ? :D

datango
azt demo ba megneztem azt a dangerous waterst - hát nem volt valami jo :S vagyis legalabb nem tom mitortent de nemjott be... ok , ha felveszed áttudod majd kûdeni a filmet? mer hétfõ este nemjo nekem! nemlátnám :()

Ablak megoldva... de elég gáz. Majd próbálok képet berakni, vagy linkelni.
Tuvok
valami ilyesmi volt a Dangerous Waters, bár azt nem mondanám szimulátornak . másikról meg nem tudok :(

ja igen, hétfõn 22:45-kor RTL klubon Az utolsó esély c. film, minden tengó fannak kötelezõ, veszem is fel dvd-re

datango
ahm , akkor értem már hogy hogy van ilyen jó affinitásod a tenger alatt járók hoz és a vele kapcsolatos stratégiákkal...:) egyébkén sanos már nics meg nekem ez a játék . de ez egy nagyon joó szimulátor játék... csak nekem már a II. világháborús tengelarattjárók már "uncsi" ak.. lesz a közeljövõben valami olyan új tengeralattjárós simulátoros játék amiben a mai bocsi tájfun és kurks meg az ilyen hasonló modern tengeralattjárók szerepelnek illetve küzdenek egymás ellen ? :)

Nagyon jó a következtetésed! Hogy tudom ablakos megoldásra kényszeríteni a játékot? Ezt is a main.cfg-ben kell beállítani?
Sziasztok!
Most töltöm a játékot.
Azt kérdezném, h neten h nyomjátok ill h h szoktatok multizni?
Fullra nem vágom még a játékot, de érdekel.
Sry a noob kérdésért
bakvarnyu
Van egy másik könyv is a témában Nicholas Monsarrat : Kegyetlen tenger.
Kb. 10 éve olvastam de annyira lebilincselõen izgalmas volt, hogy egy éven belül kétszer is végigfutottam rajta.Pont az Atlanti óceánon zajló csaták a téma, a fõhõs elõszõr hajón teljesít szolgálatot majd tengeralattjárón. Vagy fordítva már nem emlékszek rendesen=)

Tuvok
RIP
Megvan a rendezõi változat DVD, alapmû .

"Meghalt a Das Boot szerzõje
2007. február 23. 21:10

Elhunyt csütörtökön Lothar-Günther Buchheim német író és mûgyûjtó, a Das Boot címû nemzetközi bestsellerkönyv szerzõje. 89 éves volt, halálát szívelégtelenség okozta - jelentették be a hatóságok pénteken.

A Das Boot 1973-ban jelent meg, a háború utáni korszak egyik legsikeresebb német könyve lett, 4 millió példányban kelt el. A második világháborús tengeralattjáróról szóló történetbõl Wolfgang Peterson rendezett filmet 1981-ben.

Buchheim festõmûvész és ismert mûgyûjtõ is volt. Gyûjteményének expresszionista alkotásaiból 2001-ben Bajoroszágban múzeumot nyitott.

Buchheim gyûjteménye egy részét a náci korszakban szerezte, amikor az avantgárd mûvészeteket "elfajzottnak" minõsítették, és a mûalkotásokat tényleges értékük töredékéért lehetett megvásárolni."
Tuvok
Igen, apám MAHART-os volt, iskolakezdésig a Dunán "éltem", aztán már csak nyaranta hajóztam .

Seaweed
Schrödinger:

Tehat egy 16:10 keperanyu 20"-es widescreen monitorod van! (erre kovetkeztetek az 1680x1050-es felbontasbol!)

Ekkor csak ket megoldasod van egyikhez kell a monitornak tamogatnia ezt a modot. Az egyik hogy ablakban jatszol es 1680x1050-es windows asztalon 1024x768-as ablakban tolod az SHIII-at, vagy a monitorod tud ugy megjeleniteni 4:3-as kepet hogy annak a szeleit "levagja" es ott egy fekete csik marad! (Mint a 16:9-es LCD/Pazma/CRT TV-nel a 4:3-as TV adas)

Az SG-n a 24 oras reg-hsz korlatozas meg a hulyegyerekek miatt lett anno bevezetve...akik elleptek az sg-t, es regisztracio utan esznelkuli amokfutasba kezdtek....most van 24 ora hogy lenyugodjanak. A normalis emebernek meg a 24orat nem sok kivarni. Plane ha komolyan gondolja, es fontos neki az SG-s regisztracio.
bakvarnyu
Betehetnél egy képet róla, hogy néz ki<#vigyor1>

A legújabb NVDIA.. de úgy lesz... valahogy kibírom tojás alakú mûszerekkel, és fejekkel
ChevyG work
vga driver?

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

rekettyes
Meglátjuk, már ezt a pár napot/hetet amíg kijön bírd ki ilyen felbontással.

ez tényleg nem :( vajon a IV-ben már flexibilisebb lesz?
bakvarnyu
Nem sok jóval kecsegtet:
"the graphics resolution is limited to 1024x768 and cannot be changed, even by fiddling around with the configuration files."

Sziasztok!
Tudom lerágott csont, és vissza is olvastam, main.cfg stb... Ellenben a felbontást mégsem változik. Megelégednék a standard felbontással is, de a monitorom nativ felbontása 1680x1050. Ha 1024..-ben használom, akkor a kép nagyon eltorzul. Tehát muszály valamit csinálnom. Kérlek segítsetek.
off: Amúgy ez a 24 órás pihi a reg után egy röhej. Ilyen marhasággal még sehol sem találkoztam :(
Seaweed
Elfaradtak emberek..vagy elfogyott az uzemanyag.