Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyanis amit én leszedtem a magyar oldalról nekem sem mûködött rendesen viszont amit a subsim.com-on találtam jó volt.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ma felraktam a GWX modot, egy tiszta újonnan installált 1.4b-s sh3-ra, és nem jelennek meg rendesen a szövegek, a kép a kampány résznél (ahol kldetésre lehet menni, tengót konfigolni) pedig szines négyzetekbõl áll. Van esetleg valakinek ötlete, hogy mi okozhatja ezt, és hogy tudnám kijavítani? Köszönöm!
www.silenthunter3.hu
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
Kicsit megújult az oldal, lehet azért nem találtad...
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
Nagyon jó ez a FAQ oldal, de múltkor találtam egy máisk magyar SHIII oldalt is, aminek a bannerjében a "Silent HUNter" felirat állt. Volt az oldalon egy csomó kiegészítõ elem: hangok, modellek, patchek, tippek, trükkök, tutorialok stb. Azóta azonban nem találom az oldalt, hiába is keresem bárhogyan a google-ben. Pedig elég jó oldal volt, nem olyan ityem-potya. Ha valaki tud róla, kérem írjon nekem egy mailt a [email protected] címre. KÖSZÖNÖM! :)
Jó szelet, és nyugodt vizeket!
Üdv.: Megarah
A normal gagyi, a hardban pedig manuálisan kellene célozni. <#csodalk>#csodalk>
De szopacs mert a 64 bites XP-n nem hajlandó elindulni...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
beszereztem SH3-at most Cdgalaxisról. És nem megy fel rá az 1.4 patch. megoldás valaki esetleg?
silent_hunter_3_dvd_1.4b_emea <-- ezt próbáltam feltenni és azt mondja az englishnames.cfg rossz verzió.
mert, ha valaki a németeket részesití elõnyben...
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
http://www.f1-info.hu/
Az egyik torpedótisztem rugalmassági mutatója volt annyira minimális, hogy ez gátolta a munkát. Amint lecseréltem egy másikra, rövid idõ múlva zöldre váltottak a lámpák. <#vigyor5>#vigyor5>
A tisztek torpedós szaktudással rendelkeznek, már mindennük (kitüntetés, tudás) a maxon van, tele van emberrel mind az elsõ, mind a hátsó torpedóterem -> a zöld csík végigér... szóval nem igazán értem.
Habár, most végiggondolva, az nem okozhat problémát, hogy habár nincs javítandó sérülés a hajón, de a test épsége 65%-on áll. Szóval ez nem okozhat olyan deformációs hibát, amit nem jelez a program, de ami miatt nem engedi élesíteni (zöldíteni) a torpedókat a csövekben ?
Ezek szerint az is megoldás lenne, ha lemerülnék, és tartósan ott hajóznék ?
u.i. : a szélerõsség tényleg 11-15 között van már napok óta. <#vigyor0>#vigyor0>
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
ja igen,
Most töltöm a játékot.
Azt kérdezném, h neten h nyomjátok ill h h szoktatok multizni?
Fullra nem vágom még a játékot, de érdekel.
Sry a noob kérdésért
Kb. 10 éve olvastam de annyira lebilincselõen izgalmas volt, hogy egy éven belül kétszer is végigfutottam rajta.Pont az Atlanti óceánon zajló csaták a téma, a fõhõs elõszõr hajón teljesít szolgálatot majd tengeralattjárón. Vagy fordítva már nem emlékszek rendesen=)
2007. február 23. 21:10
Elhunyt csütörtökön Lothar-Günther Buchheim német író és mûgyûjtó, a Das Boot címû nemzetközi bestsellerkönyv szerzõje. 89 éves volt, halálát szívelégtelenség okozta - jelentették be a hatóságok pénteken.
A Das Boot 1973-ban jelent meg, a háború utáni korszak egyik legsikeresebb német könyve lett, 4 millió példányban kelt el. A második világháborús tengeralattjáróról szóló történetbõl Wolfgang Peterson rendezett filmet 1981-ben.
Buchheim festõmûvész és ismert mûgyûjtõ is volt. Gyûjteményének expresszionista alkotásaiból 2001-ben Bajoroszágban múzeumot nyitott.
Buchheim gyûjteménye egy részét a náci korszakban szerezte, amikor az avantgárd mûvészeteket "elfajzottnak" minõsítették, és a mûalkotásokat tényleges értékük töredékéért lehetett megvásárolni."
Tehat egy 16:10 keperanyu 20"-es widescreen monitorod van! (erre kovetkeztetek az 1680x1050-es felbontasbol!)
Ekkor csak ket megoldasod van egyikhez kell a monitornak tamogatnia ezt a modot. Az egyik hogy ablakban jatszol es 1680x1050-es windows asztalon 1024x768-as ablakban tolod az SHIII-at, vagy a monitorod tud ugy megjeleniteni 4:3-as kepet hogy annak a szeleit "levagja" es ott egy fekete csik marad! (Mint a 16:9-es LCD/Pazma/CRT TV-nel a 4:3-as TV adas)
Az SG-n a 24 oras reg-hsz korlatozas meg a hulyegyerekek miatt lett anno bevezetve...akik elleptek az sg-t, es regisztracio utan esznelkuli amokfutasba kezdtek....most van 24 ora hogy lenyugodjanak. A normalis emebernek meg a 24orat nem sok kivarni. Plane ha komolyan gondolja, es fontos neki az SG-s regisztracio.
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
"the graphics resolution is limited to 1024x768 and cannot be changed, even by fiddling around with the configuration files."
Tudom lerágott csont, és vissza is olvastam, main.cfg stb... Ellenben a felbontást mégsem változik. Megelégednék a standard felbontással is, de a monitorom nativ felbontása 1680x1050. Ha 1024..-ben használom, akkor a kép nagyon eltorzul. Tehát muszály valamit csinálnom. Kérlek segítsetek.
off: Amúgy ez a 24 órás pihi a reg után egy röhej. Ilyen marhasággal még sehol sem találkoztam :(