11357
  • Muki100
    A TDC-nél kiválasztod a szimpla lövés helyett a salvot. Az a kis pöcök fent ahol római számok kombinációi között változtatsz.
  • Don Norbertó
    Ha valaki olvas és tudja hogy hogyan lehet egyszerre kijelölni több torpedóvetőcsövet és kilőni egyszerre mint ahogy ebben a videóban is van az kérem mondja már el. :) érdekelne..

http://youtube.com/watch?v=Kjrwvf2ikII
  • Don Norbertó
    Valahol olvastam múltkor, lehet hogy az oldalatokon d most nem találom sehol sem, hogy hol lehet átírni és mit, ahoz hogy viharban is lőhessek fedéleztivel és légvédelmivel.
    Te biztos tudod. :) Mert elég idegesítő hogy akárhányszor szükség lenne a fedélzetire mindig vihar van.
    Kösz
  • Don Norbertó
    Megoldódott a problémám, köszi.
  • garferi
    Google-be ""GCW"
  • kiskorúbézoltán #10472
    Milyen nyelvre kéne lefordítani? Angol jó lesz? Látom a magyar nem az erősséged.
  • HUNterRichmond
    Manuálisan átírod a Basic.cfg-ben, ugyanis ebben a játékban is van experience pontgyűjtés (ez nem a renomé), ami nem csak süllyesztésre jár.
  • Don Norbertó
    Sziasztok!
    Feltettem a gémet, feltettem az 1.4b emea-t, utána magyarosítást is, és most serialt kér.
    Az 1.4b patchnek kellene a crackje. Tudja valaki honnan tudnám leszedni??
  • kitt2000
    Sziasztok.Kéne egy kis segitség a gmx mód hoz amikor aktiválod a módot (hogy átteszed a másik helyre kéne egy kis segitség hogy mit változtat meg)PL (a das boot videó cseréli ki).Lefórditanátok nekem mert nem jövök rá mert nem értem a nyelvet!.Van olyan magyarósitás amely a űzeneteket fórditsa le amit kapunk nem csinálnátók egy ilyet?
  • catyus
    Sziasztok!

Visszatértünk! , mármint a silenthunter3 oldal.

Üdv
  • Buddy
    Sziasztok

Egy kisebb problémám lenne, talán tudtok segíteni:
    Miért van az, hogy a játék úgy szórja a kitüntetéseket, mint a fruttit?
    Fönt van a 1.4B vmint a Grey Wolves kieg. és 91%-on játszom...amikor kb. 63000-nyit elsüllyesztettem akkor még aláírom, hogy vetít vmit, de hogy utána minden küldi után (amikor ilyen 4-5000 volt a termés...)...ezt nem értem. Ez hiba? Lehet vmivel orvosolni?

Előre is köszi
    Sziasztok
  • garferi
    Jelenleg a szolgáltató szünetel a kedves török, vagy arab hackerbácsi támadása után. Sajnos nem tudom mikoer térünk vissza...
    Az adataink elvileg megmaradtak.
  • HUNterRichmond
    A silenthunter3.hu-ra értettem, mivel Feri ott illetékes elvtárs.
  • cumfu
    Ezt hogy érted?
  • HUNterRichmond
    Mit tudtok a fórumról?
  • garferi
    Hi All!
    Aki esetleg észrevette, hogy nem működik a www.silenthunter3.hu azzal közölném, hogy az egész szolgáltatónkat feltörte egy hacker. :D Köszi...
    A mostanra esedékes találkozónk pénteken lesz a szemlőhegyi barlangban 18:00 kezdettel.
    Aki jönne az jelezze itt, ha esetleg elfelejtette volna a fórumunkban megtenni.
    Várunk mindenkit szeretettel! :D
    Köszi!
  • cumfu
    köszi szépen megy minden szépen! már kb fél éve nem jáccottam vele, mert nem értek nagyon a tengeralattjárókhoz, angolul meg pláne! mégegyszer köszi
  • gordon 24
    megnéztem! sajnos a cd-n nincs olyan exe.
  • gordon 24
    Az a baj, hogy az inditó exe-d tört már. Ha fel akarod rakni a patchet akkor csináld azt hogy a cd-n lévő exe-t (ami ugyan az mint az inditó exe, csak nem müködöképes) tedd be a mappába ird felül a benti exe-vel. Amikor ez megvan a játékot nem fogod tudni inditani, de a patch telepitőjét atvered és fel fogod tudni rakni. Aztán az 1.4 es patch crackjával ird felül és ennyi .
  • garferi
    Azért nem megy fel mert az 1.0-ás crack van fenn a játékodon.
    Telepítsd újra.
  • cumfu
    heló! az a gondom a játékkal h nem tudom ferakni rá az 1.4b-s patchet, mert hibát ír ki! (valami mission.dll, vagy hasonló) a magyarosítás meg csak erre a verzióra jó! mi lehet a baj? lécci segítsetek. amúgy az 1.0-ra nem tudom felrakni! köszi előre is
  • adiker
    Hellosztok!

Aki szeretne multiolayer-be játszani az legyen szíves vegyen fel az [email protected] msn címen! köszi!
  • garferi
    A dangerdeep-re gondoltam, nem az az SH3-ra.
  • ChevyG #10454
    lehet h a vasaddal van gond....
  • garferi
    Jó kis game ez csak mindíg kifagy... :D
    Még van mit dolgozniuk rajta.
    Lehet Linuxon nem fagyna ki.
  • zoltang

Hangulatos kép.

http://dangerdeep.sourceforge.net/gallery.html
  • zoltang
    Szerintem nincs. Nem láttam. :(
  • garferi
    Multiplayer van benne?
  • zoltang
    A választható küldetés típusok.

• zoltang
    Szépek ezek a képek.

• zoltang
    Na lejött. Pár kép.

• zoltang
    Ezt töltöm éppen.
  • garferi
    ISTENKIRÁLYVAGY!!! :D
  • zoltang
    A 1914 - Shells Of Fury megjelent az nforce-n.

nfo
    a hivatalos oldala

• garferi
    Kattints a fegyverzeti tisztre és ott fedélzeti ágyúra.
    Itt kitudod választani, hogy fedélzetre, parancsnoki hídra vagy merülési vonalra tüzeljenek e. A hajó típusa is megadható: legközelebbi hadi vagy kereskedelmi hajó.
    A legcélszerűbb a merülési vonalra lőni AP-vel. Esetleg HE vel a fedélzetre, pl a fegyvereit, hogy ne lőjjön téged szét.
    Lehet úgy egyszerűbb ha te lődözöl és nem a legénység. Ők néha mellélőnek.
  • gordon 24
    Nagyon kösszi! figyelek rá!
  • Fishbone
    Sziasztok!
    Lenne pár kérdésem, ugyebár elméletileg egy hajónak lehet különböző részét is támadni, motor, fegyverzet stb. az lenne a kérdésem hogy a fedélzeti ágyuval ha lövöm akkor ezt hol lehet beállítani hogy én mit is akarok lőni?!
  • garferi
    Ellenség: piros
    Barát: kék
    Semleges: zöld, de ennek kilövése sem ajánlott, kivéve tengerészati akadémián.
  • gordon 24
    Sziasztok!

Egy kérdés:

Milyen szinnel vanak jelölve az ellenségek és a saját hajok. Sajnos tegnap kilöttem egy saját halyót és levontak egy csomó pontot.

Előre is Thx!
  • garferi
    Újratelepítés?
    Vagy lehet, hogy rossz példányt szedtél le.
    Ha kell egy másik akkor küldhetek linket.