11357
-
#10477 A TDC-nél kiválasztod a szimpla lövés helyett a salvot. Az a kis pöcök fent ahol római számok kombinációi között változtatsz. -
#10476 Ha valaki olvas és tudja hogy hogyan lehet egyszerre kijelölni több torpedóvetőcsövet és kilőni egyszerre mint ahogy ebben a videóban is van az kérem mondja már el. :) érdekelne..
http://youtube.com/watch?v=Kjrwvf2ikII -
#10475 Valahol olvastam múltkor, lehet hogy az oldalatokon d most nem találom sehol sem, hogy hol lehet átírni és mit, ahoz hogy viharban is lőhessek fedéleztivel és légvédelmivel.
Te biztos tudod. :) Mert elég idegesítő hogy akárhányszor szükség lenne a fedélzetire mindig vihar van.
Kösz -
#10474 Megoldódott a problémám, köszi. -
#10473 Google-be ""GCW" -
kiskorúbézoltán #10472 Milyen nyelvre kéne lefordítani? Angol jó lesz? Látom a magyar nem az erősséged. -
#10471 Manuálisan átírod a Basic.cfg-ben, ugyanis ebben a játékban is van experience pontgyűjtés (ez nem a renomé), ami nem csak süllyesztésre jár. -
#10470 Sziasztok!
Feltettem a gémet, feltettem az 1.4b emea-t, utána magyarosítást is, és most serialt kér.
Az 1.4b patchnek kellene a crackje. Tudja valaki honnan tudnám leszedni?? -
kitt2000 #10469 Sziasztok.Kéne egy kis segitség a gmx mód hoz amikor aktiválod a módot (hogy átteszed a másik helyre kéne egy kis segitség hogy mit változtat meg)PL (a das boot videó cseréli ki).Lefórditanátok nekem mert nem jövök rá mert nem értem a nyelvet!.Van olyan magyarósitás amely a űzeneteket fórditsa le amit kapunk nem csinálnátók egy ilyet? -
catyus #10468 Sziasztok!
Visszatértünk! , mármint a silenthunter3 oldal.
Üdv -
#10467 Sziasztok
Egy kisebb problémám lenne, talán tudtok segíteni:
Miért van az, hogy a játék úgy szórja a kitüntetéseket, mint a fruttit?
Fönt van a 1.4B vmint a Grey Wolves kieg. és 91%-on játszom...amikor kb. 63000-nyit elsüllyesztettem akkor még aláírom, hogy vetít vmit, de hogy utána minden küldi után (amikor ilyen 4-5000 volt a termés...)...ezt nem értem. Ez hiba? Lehet vmivel orvosolni?
Előre is köszi
Sziasztok -
#10466 Jelenleg a szolgáltató szünetel a kedves török, vagy arab hackerbácsi támadása után. Sajnos nem tudom mikoer térünk vissza...
Az adataink elvileg megmaradtak. -
#10465 A silenthunter3.hu-ra értettem, mivel Feri ott illetékes elvtárs. -
cumfu #10464 Ezt hogy érted? -
#10463 Mit tudtok a fórumról? -
#10462 Hi All!
Aki esetleg észrevette, hogy nem működik a www.silenthunter3.hu azzal közölném, hogy az egész szolgáltatónkat feltörte egy hacker. :D Köszi...
A mostanra esedékes találkozónk pénteken lesz a szemlőhegyi barlangban 18:00 kezdettel.
Aki jönne az jelezze itt, ha esetleg elfelejtette volna a fórumunkban megtenni.
Várunk mindenkit szeretettel! :D
Köszi! -
cumfu #10461 köszi szépen megy minden szépen! már kb fél éve nem jáccottam vele, mert nem értek nagyon a tengeralattjárókhoz, angolul meg pláne! mégegyszer köszi -
#10460 megnéztem! sajnos a cd-n nincs olyan exe. -
#10459 Az a baj, hogy az inditó exe-d tört már. Ha fel akarod rakni a patchet akkor csináld azt hogy a cd-n lévő exe-t (ami ugyan az mint az inditó exe, csak nem müködöképes) tedd be a mappába ird felül a benti exe-vel. Amikor ez megvan a játékot nem fogod tudni inditani, de a patch telepitőjét atvered és fel fogod tudni rakni. Aztán az 1.4 es patch crackjával ird felül és ennyi . -
#10458 Azért nem megy fel mert az 1.0-ás crack van fenn a játékodon.
Telepítsd újra. -
cumfu #10457 heló! az a gondom a játékkal h nem tudom ferakni rá az 1.4b-s patchet, mert hibát ír ki! (valami mission.dll, vagy hasonló) a magyarosítás meg csak erre a verzióra jó! mi lehet a baj? lécci segítsetek. amúgy az 1.0-ra nem tudom felrakni! köszi előre is -
adiker #10456 Hellosztok!
Aki szeretne multiolayer-be játszani az legyen szíves vegyen fel az [email protected] msn címen! köszi! -
#10455 A dangerdeep-re gondoltam, nem az az SH3-ra. -
#10454 lehet h a vasaddal van gond.... -
#10453 Jó kis game ez csak mindíg kifagy... :D
Még van mit dolgozniuk rajta.
Lehet Linuxon nem fagyna ki. -
zoltang #10452
Hangulatos kép.
http://dangerdeep.sourceforge.net/gallery.html -
zoltang #10451 Szerintem nincs. Nem láttam. :( -
#10450 Multiplayer van benne? -
zoltang #10449 A választható küldetés típusok.
-
zoltang #10448 Szépek ezek a képek.
-
zoltang #10447 Na lejött. Pár kép.
-
zoltang #10446 Ezt töltöm éppen. -
#10445 ISTENKIRÁLYVAGY!!! :D -
zoltang #10444 A 1914 - Shells Of Fury megjelent az nforce-n.
nfo
a hivatalos oldala
-
#10443 Kattints a fegyverzeti tisztre és ott fedélzeti ágyúra.
Itt kitudod választani, hogy fedélzetre, parancsnoki hídra vagy merülési vonalra tüzeljenek e. A hajó típusa is megadható: legközelebbi hadi vagy kereskedelmi hajó.
A legcélszerűbb a merülési vonalra lőni AP-vel. Esetleg HE vel a fedélzetre, pl a fegyvereit, hogy ne lőjjön téged szét.
Lehet úgy egyszerűbb ha te lődözöl és nem a legénység. Ők néha mellélőnek. -
#10442 Nagyon kösszi! figyelek rá! -
Fishbone #10441 Sziasztok!
Lenne pár kérdésem, ugyebár elméletileg egy hajónak lehet különböző részét is támadni, motor, fegyverzet stb. az lenne a kérdésem hogy a fedélzeti ágyuval ha lövöm akkor ezt hol lehet beállítani hogy én mit is akarok lőni?! -
#10440 Ellenség: piros
Barát: kék
Semleges: zöld, de ennek kilövése sem ajánlott, kivéve tengerészati akadémián. -
#10439 Sziasztok!
Egy kérdés:
Milyen szinnel vanak jelölve az ellenségek és a saját hajok. Sajnos tegnap kilöttem egy saját halyót és levontak egy csomó pontot.
Előre is Thx! -
#10438 Újratelepítés?
Vagy lehet, hogy rossz példányt szedtél le.
Ha kell egy másik akkor küldhetek linket.