11357
  • datango
    silent hunter es grafikával nem létezik atom tengeralattjárós game ? :)
    szeretem a IIWW-s tengeralattjárókat , de kipróbálnék egy ugyanilyen grafikás tájfun mai tengeralatjárót irányitani :P
  • HUNter Örni
    Üdv. Tudja valaki, hogy mért nem megy a www.silenthunter3.hu oldal
  • GaBenc
    Kérlek szépen, igazad van. Lepucoltam a kodekeket és megy a játék. Köszike az ötletet.
    storm111, neked is javaslom, nálam már jó. A klcodec365f volt fent meg egy divx amit a firefox szedet le a netről.
    Azért ezt elküldöm storm111-nek priviben is.
  • GaBenc
    Nekem kicsit más a dolog mint a kollégának. Telepités sima ügy, szal nem irkálok le mindent. Indul a játék, be jön a videó, szépen le játsza és akkor jön a fő képernyő. Tudod ahol válogatsz hogy mit is szeretné. Na itt már bibi van. Az alul futó szöveg csak egy csík, az egér mozgása fent marad a képernyőn, egyébként meg fekete az egész kép. Csak a videó kártyát cseréltem. Három gépen probáltam, mindet én telepitettem, ugyan azok a progik vannak rajtuk. Csak azokon a gépeken megy a játék.
  • HUNterRichmond
    Érdekes, nekem "szereti" ezt a kártyát, úgyhogy szerintem nem az a gond.
    Talán a driverrel lehet a hiba.
    A játéknak a telepítőlemezen lévő kodek kell csak, más mega-super kodek pack-ok bekavarhatnak(szerintem). Vagy esetleg nem a patch-hoz való volt a crack(www.megagames.com).
  • storm111
    kár érte..:( köszi a választ!
  • GaBenc
    A 7300 kártya a baj. Nálam is ez van. A 6600-al ment a 7300-már nem. Ez van. Nem szereti ezt a kártyát. Majd a gyerek kap egy 8800-at és azzal is megnézem.
  • storm111
    Hello!
    Feltelepítettem a játékot, patchel és nélküle is, crackeltem, de amikor elindítom csak egy fekete képernyő jön be és lefagy minden. Utánna feltettem az ace mega codec packot, igy is fekete képernyő, és ahogy hallom, az ubi soft szignálja indul(na), majd megszakad, és lefagy az egész. De látni változatlanul nem látok semmit. Lehet a procim gyenge? 1.7-es celeron, vga meg gf 7300, memória 512 mb. Mi lehet a baj??
    thx a válaszokat.
  • PanzerWolf
    Sziasztok!Nézzétek meg ezt az oldalt:
    www.silenthunter3.hu
  • grimm13
    thx
  • GaBenc
    Sorrend a lényeg. Telepited a játékot (nem crackeled), 1.4b pach felrak, magyaritás felpakol és most crack az 1.4b crackel.
  • grimm13
    Hello mindenki van 1 kis broblémám ha felrakom a magyaritást vagy akármeyik patch-t a játék elinditás után (a fömenü megjelenése elött) küld egy hibaüzenetet.(a játék nem eredeti) Azon kivül hogy vegyem meg az eredetit és hogy nerakjam fel a cuccokat rá azon kivül van valami megoldás?
  • GaBenc
    Sziasztok. Van egy kis problémám a játékal. Minden tökéletesen müködött mind addig mig nem cseréltem gépet. A tünet. Szépen települ, el is indul, látszik az UBI logoja, a betőltést is szépen csinálja na de a fömenü már nem jelenik meg. Illetve meg jelenik valami csak nem látható. Mivel már játszotam vele igy ki tudok lépni de ennyi. Mi lehet a gond? Az új gép: Gigabyte 945P-DS3, Intel 820 proci, 7300GT video kártya. Létezik, hogy nem támogatja a kártyát? A régi gépen simán megy ezért nem értem a dolgot. Valami ötlet kellene.
  • 0Georg0
    úgy sem megy
  • Papirzacsi
    Az, hogy a backspace a pause. Ahhoz hogy elindítsd, az időgyorsítás gombbal kell 0-tól különböző értékre tenni az időgyorsítás mértékét.
  • 0Georg0
    Helló !

Nekem van egy olyan gondom, hogy amikor a játékban elindítok egy küldetést, akkor eleve úgy jön be a játék, hogy le van pausolva, és nem tudom feloldani akárhogy nyomom a backspace-t.

Mi lehet a baj ?
  • kalker
    tudom hogy ez nem tartozik ide de moobs meghívó kéne cserébe msn,e-mail regisztráció
  • Mark007
    Aha, ertem. Nem baj, jo ez :)
    Es multiplayeren szokott magyar tarsasag lenni?
  • Muki100
    Az SH3 ilyen. Vannak még sima küldetések ahol más dolgod is van, de karriernél ennyi. Viszont teljes szabadságod is van ezáltal.
  • Mark007
    Igen, kozben rajottem. Meg arra is, hogy masik hajonak nagyobb a hatotavolsaga.
    Viszont, mindig csak jarorozest ad? ez mar az 5. ilyen kuldetes.
  • Muki100
    Ne teljes gőzzel nyomulj a kijelölt rácsponhoz, hanem úgy, hogy pont hazaérj. A gépészed ki tudja számolni, hogy a jelenlegi sebességgel még hány kilométert tudtok menni. Nyilván viharban lassabban haladsz.
  • Mark007
    Sziasztok!
    Most talaltam ra erre a jatekra/szimulatorra. Egyelore nagyon tetszik, bar meg bele kell tanulnom.
    Szoktatok jatszani ubi.com-on? Egy kis segitseg vagy gyakorlas jo lenne :)
    Egy kerdes: mikor career-t inditok, akkor ugye patrol. Egy eleg nagy tavolsagot ad, viszont meg oda sem ertem, es 50% az uzemanyag.Ha lemerulok, akkor az akksi gyorsan lemerul. Rosszul csinalok valamit?
  • xxdani
    Jahj most látom hogy a crackjénél is volt egy ilyen fájl akkor az lesz a bibi sztem, na akkor uninstall...bocsesz a fölös kérdésért
  • xxdani
    Sziasztok. Lenne egy olyan kérdésem hogy az 1.4es patch-et amikor felakarom tenni kiírja hogy valami missionengie.dll nem ismert verziójú. ez miért lehet? már nyomtam rá javítást de így se. ötlet?
  • garferi
    Az a baj vele, hogy a Fuck FTP nem fogadja el a jelszavunkat! :D
    HaPPy XmAsS!
  • HUNterRichmond
    Föl lesz rakva, de Catty szerint valami problema van a szerverrel (lásd fórum).
  • kitt2000
    Szia.Felteszitek az oldalatókra a módokhoz?
  • HUNterRichmond
    GWX 2.0 letölthető itt: http://hosted.filefront.com/ConningTower

• zoltang
    Nincs meg valahol németül ez a PDF?
  • zoltang
    A letölthető 600 oldalas PDF könyvecske (2.04) elég profi munka.
  • HUNterRichmond
    Az általad is leírt http://gwx.mysite.orange.co.uk/ oldalon ott van, hogy mi módosult.
  • HUNterRichmond
    Nincs, hacsak át nem fordítod magyarra.
  • zoltang
    GWX 2.0 Released! (Sat 08 December 2007)

Most mi ez tulajdonképpen? SH3 bővítése? Ez a The Grey Wolves Expansion újabb változata?

Ez a hiv. oldala? http://gwx.mysite.orange.co.uk/
  • crossy104
    Sziasztok! GF 8600 GT kártyám van.Milyen drivert tegyek fel? Már négyet kipróbáltam, de nem indul el. Köszi!!
  • zoltang
    Itt egy egész jó oldal pl.: a Németországban kiállított XXI-ről és más Uboot-ról.

Uboot-Tour 21.-22. Juni 2004

http://www.atlantikflotte.de/

A képek listája.
  • kitt2000
    sziasztok.GWx modnál a rádion kapot űzenetek nem magyar van valamilyen mód hogy magyar legyen?
  • Zsolo007
    Közeledik a GWX 2.0 :)
  • sopi
    Hi all. Az lenne a kérdésem h felraktam a játékot de mikor a menübe érek fekete háttér,zene megy és az egeret is látom de ahogy huzom otmarad a nyoma...valakinek valami ötlete? driver gond lenne? Valaki segitsen plz. Elöre is köszi :)
  • garferi
    Idézet az oldalunk FAQ-jából:
    Csak tiszta időben tudom használni a fedélzeti ágyút, lehet rajta változtatni?
  • Don Norbertó
    okés, köszi.