11357
-
#10437 Sajna igy sem jó. Fagy. Nem értem mi a franc van. Nem is akad meg semmi. Olyan mintha full jó lenne aztán ennyi. Nincs valakinek tippje?
A gép:
Integrált hangkari 5.1-es
Asrock alaplap
p4 3ghz
1 gb ram
Ati 9600xt videokari 256 ddr.
Léci segítsetek! -
#10436 Privi ment neked. -
#10435 Sziasztok!
Ma feltettem a játékot (warez) feltettem hozzá az 1.4-es patch-et is.
Elkezdtünk vele játszani több órán keresztül faszán ment meg minden. Aztán egy torpedó lövés után lefagyott. És azóta akárhányszor belépek lefagy. Van valami tippetek mi csinálhatja ezt? A gép a progi álltal is megfelelőnek tartott.
Előre is köszönöm a segítséget..
üdv -
ThomasHUN #10434 Jaja, már kimásolom onnan, megtaláltam... -
zoltang #10433
U-47 zurück aus Scapa Flow -
#10432 Ez jó kérdés. Lehet új karrier gombra kattintottál.
Ezért kell rendszeresen menteni az SH3 mappát a dokumentumokban... -
ThomasHUN #10431 Mi a mocskos kurva annyáért van, hogy elmentem a kibaszott kariert és amikor be akarom tölteni nincs meg egyetlen egy elmentés sem??!! -
#10430 Jaja(y) -
#10429 Szép -
zoltang #10428 Már régen volt kép. :)
Egy kicsit zsúfolt a konvoj. -
#10427 Valószínűleg nem az 1.4b-s játékra telepítetted fel, vagy nem ezt a magyarosítást telepítetted fel, vagy MOD-olt játékra telepítetted fel.
Melyik? -
#10426 A vásárlás típusát jelöli. van egyszer egy letölthető vátozat amikor lemezt nem kapsz online fizetsz. És van egy dvd-s változat amit dobozban megveszel. A másolásvédelmi rendszer miatt különbözőek ezért más patch kell hozzájuk. -
#10425 játékon belül biztos hogy semmi különbség nincs -
Fox44 #10424 Hello!
Mi a kulombseg az EMEA DVD PATCH 1.4b es az EMEA DOWNLOAD PATCH 1.4b kozott? Jatekon belul van valami elteres? thx -
félix1995 #10423 Hellosztok én föltelepitem a magyarositását és mikor el akartam inditani kilépet nem tudjátok mi a baj??????????? -
zs333 #10422 Éertem
Hát majd megszokom.
Csak azt hittem ez is hiba.
Az összes mindenért meg köszike! -
#10421 Mert ez GWX Mod és szeriontük így realisztikus... :D
Igazából sem tudta az ember, hogy a távoli radar jel az barát vagy ellenség. :D Meg kell szokni. -
zs333 #10420 Köszi!!!!!!!
Segített amit írtál!
Esetleg azt is megtudod mondani miért nem jelöli a térképen
az idegen hajókat színesben.
Eddig a semleges hajó színe zöld volt az ellenségé piros stb.
Most mind fekete.
Miért?
-
#10419 Ha akarod átküldöm a modosított menu.ini-t meg az en_menu.txt-t
Azt ha összehasonlítos az eredetivel akkor látod majd,hogy miket kéne modosítani. -
#10418 Aham, azt hiszem erről már beszéltünk, hogy meg kellene csinálni, ráadásul minden amit írtál befolyásolja a menu.ini. Nem igérem hogy a hétvégén felrakom és megnézem, de most már felirom magamnak a teendők közé:) -
#10417 Nem olyan vészesek, de jó lenne őket orvosolni... :D
Pl. a csillagok nem látszanak a jelszó helyén, regisztrációs oldalon nem látszik, hogy írnál, Beállítások menü nincs a multiplayer alatt ha ESC-et nyomsz, néhány szójavítás, ha egymásrafolynak a szavak, stb. -
#10416 Akkor itt van a kutya elásva!
A modolt játékokat nem lehet magyarosítani mert a magyarosítás a MOD-ok lelkét, a menu_1024_768.ini fájlt is lecseréli, ami pedig tartalmaz rengetek változást az alapjátékhoz képest.
Töltsd le EZT a fájlt ami a Grey Wolves Pack eredeti .ini fájlja és írd felül vele a magyarosítás fájlját itt: \The Grey Wolves Pack\data\Menu\
Ezekután elvileg hiba nélkül kell működnie.
Ha valami nem jó akkor írj! És a mellékinformációk is fontosak amint látod, szóval ne nekem keljen kihúzni belőlled, hogy fenn van e ez meg az... :D -
zs333 #10415 De igen!!! Elvileg az 1.4b-hez való. -
#10414 Azért írtam le, mert ha bemásolod akkor lesz! Nem viccből írtam... :D
Nekem is az a verzió van fenn és nem ír ki hibát. Nem tom miért lehet...
Nem tetted fel a magyarosítást rá? -
zs333 #10413 Köszi a segítséget!
Akkor nem hibás, mert tőletek vettem le először is.
menu_1024_768.ini ehez hozzá sem nyultam.
Csak a felbontást állítottam át a C:\Documents and Settings\maci\Dokumentumok\SH3\data\cfg\main.cfg-ben
A bemásolom a fájt amit megadtál, lesz indikátorjelem? -
#10412 Nagy hibákat követtem el? -
#10411 Az oldal már megint elcseszte a linket szóval ittvan megint: LINK -
#10410 Letöltöd ezt: LINK és bemásolod ide: \Ubisoft\SilentHunterIII\data\Misc\
Láss csodát!
A hibaüziket akkor írhatja ki ha te modosítottad, a menu_1024_768.ini fájlt. Esetleg hibás a Grey Wolves MOD-od.
Próbáld meg leszedni tőllünk. www.silenthunter3.hu
PIEDON neked pedig azt szeretném mondani, hogy kicsit dolgozgattam a magyarosításodon és pár hiba javításra került, szóval keress majd meg ha frissíteni szeretnéd. -
#10409 Nincs, és most nincs is fent a játék, mert a 4.résszel játszom inkább. -
zs333 #10408 Kösz, de elvileg, az 1.4b van fenn és a mód is csak ezen fut.
Az indikátor bekapcsolásra van esetleg ötleted? -
#10407 Mert olyan olyan menüpontokat keres a program ami valójában nincs is benne, ez akkor történhet meg ha a mod nem ahhoz a verzióhoz készült amihez te felraktad (pl. nem 1.0hoz készült hanem 1.4bhez mondjuk) -
zs333 #10406 Még egy kérdés!
Ezeket a hiba kódokat írja ki kezdés előtt.
Menu ID not found:
0x3f42004
0x3f42003
0x3f42002
0x3f42001
0x3ff00002
0x3ff00003
0x3ff00004
0x3ff00005
Miért? -
zs333 #10405 Sziasztok!
Valaki tud segíteni?
Feltettem a The Grey Wolves Expansion Supermod-ot és eltünt
a narancssárga indikátor jelzés lemerült állapotban.
Hogyan lehet ezt vissza kapcsolni?
Köszi -
#10404 a boltban a polcról cirka 3ezerért -
kiskorúbézoltán #10403 Na, csak győzd olvasni a sok email-t.... :DDD -
#10402 2600 Ft a cdgalaxisban. annyit bőven megér... -
#10401 onnan lehet le szedni?
ha valaki tudja: [email protected] érhet el -
#10400 Ez az egész üzenet amit kiír? -
ltkopi #10399 sziasztok!
tudna vki segiteni?
kb 1 eve jatszom a gameval,erre kiir vmi 1450 hibakodot es nem enged belepni a jatekba..
ha rendszergazdai jelszoval mentem be eddig is ezt irta es nem ment..ha felhasznaloival akkor tudtam jatszani..igy jatszottam eddig is..
eere most arra is kiirja es annyi..probaltam ujratelepiteni akkor is ezt irja ki...
erti ezt valaki..??!!
mit tegyek?? segitsetek!!
elore is koszi!
-
#10398 silent running mindenképpen biztonságos mélység a vízibombák elől (állítólag 100m de ebben nem vagyok biztos), és sok türelem, ha nem tudnak bemérni szonárral akkor szerencséd van és pár óra alatt meg lehet lépni (feltéve ha van annyi villamosenergiád.