15
-
#15 miért, ezek között most is választhatsz... -
#14 Gyerekek a számunkra érdekes lényegről nem beszél senki: én szivesen venném majd pl idővel ha választani tudnék a játék/program forgalmazása reklámmal vagy anélkül, ingyen vagy pénzért között... -
#13 Egyébként nem mondott hülyeséget, már számtalan külföldi weblap van, aminél a cikk elolvasása előtt egy egész oldalas reklámot tesznek ki, és onnan léphetsz a cikkre. Nem tart sokáig egy hasonlót beépíteni a játékokba, de inkább ne adjunk ötleteket... -
#12 emlékszik még valaki a enter the matrixra?abbanis voltak reklamtablak nvidia logokkal.
meg szerintem jol mutatna pl egy GTAban a reklamtablakon valos dolgok.. -
#11 Látom, nem vágod, hogy mi a pöcs az a kettőspont és débetű ott a mondat végén... Tudod, nem csak grafikus smiley létezik. :D
Amúgy nem vágom, hogy erre most mit feszítenek, itt senki sem játszott kb. 10-12 éve a McDonald Land-del vagy a Zool-al? Az előddi egyérelmű, hogy mit reklámozott orrba-szájna, az utóbbi meg -ha jól emlékszem- valamilyen chips-et... Meg ne felejtsük el a különböző együttesekről írt játékokat (Ed Hunter - Iron Maiden, Revolution X - Aerosmith), ami minden pályán sugalta, hogy vedd meg az új CD-t, mert az neked nagyon jó... -
Cat #10 a játékfejlesztők dollármilliókat költenek arra hogy eredeti márkák jelenjenek meg a játékaikban, például hogy egy autóversenyprogiban toyota celicával mehess, vagy egy fociprogramban ott legyen beckam feje
szóval ez nagyon is valós irányvonal -
#9 Látom, a szövegértés nálad is hard fokozaton van! -
#8 Na, törpös lesz... Kinyiffan a partid a Might and Magic X-ben, és nézheted a 10perces reklámblokkot, mielőtt visszatöltöd az állást... :D -
FTeR #7 a kérdőjelek helyére kis karikában helyetfoglaló R betűt szerettem volna, na mind1 legközlelebb a (r) kombinációt használom ;) -
FTeR #6 Nem az alien fog adidasban futkorászni, hanem pl a GTA:SA sokadik kiegészítőjében a molett fekete ifjúság mikozben Marbólót szív ésatöbbi ésatöbbi ;)
meg a HL3-ban a G-Man armaniban fog feszíteni
Vempire-ben nem Poca-Cola meg Cepsi autómaták lesznek, hanem Coca-Cola? meg Pepsi?
szal éted? :) -
Güzüke #5 Neeeem, én nem tartozom a minden második játékosok közé! Én NEM AKAROK REKLÁMOT a játékokban még burkoltan sem!!! Semmi kedvem Adidas cipős alienekre lövöldözni! Elegem van abból, hogy kéretlen reklámokkal bombáznak, rabolva az időmet. Tegnap este is majd felrobbantam attól, hogy kivételt téve TV-ztem és megnéztem a Halál 50 óráját és félórával tovább tartott a reklámok miatt...brrrrr. Majdnem otthagytam a p..ba az egészet! -
#4 AA játékosoknak meg lőfegyvert, kézigránátot (FLASH cool!), M1 tankot adnak el? :o) -
#3 Ezt majd a szemináriumodon mondd el! -
#2 Americas army...egy nagy osszeeskuves:P -
#1 FULLONVAGY?