192
Xenosaga episode 2
  • Devla
    Lattam. Tobb helyrol osszeszedett cuccokbol, de a legfontosabb talan a cd amit komoly 3E forintert vettem a media marktban, megis eleg hatekony. Van meg egy-ket hasonlo cds program amit a netrol szedtem.
  • Gábor
    Miből tanulsz egyébként? Láttad az aoianimeon a leckéket?
  • Gábor
    Talán tudnod kéne,h a felmenőim között nem egy tanár volt, mielőtt okoskának hívsz! :/
  • Devla
    Onkepzo. De nalam ez inkabb elony, mint hatrany. Keptelen vagyok egy csoporttal tanulni, mindig sokkal hatekonyabb voltam egyedul, pld ezert is jarok esti suliba.
  • Sephi
    Talan eloszot nezed meg a konyvet es azutan okoskodja' :PP
  • Gábor
    Az igazán érdekes lenne. Az önképző tanfolyamok annyira nem hatásosak,mint az aktuális órák.
  • Sephi
    Letezik egy bazi nagy konyv amivel fel ev allat meg lehet tanulni alap fokot es masfel ev allat mediumot..
  • Gábor
    Magán tanár, vagy iskola?
  • Devla
    Eh :) Azert en mar ismerek nehanyszaz szot.
  • Sephi
    En is tudok!

Hai meg arigato :)))))))))))))) EVA rulez :))))
  • Devla
    Nehany honap. Gyakorlatilag meg csak most van igazan ra idom, az elobb emltiett okok miatt.
  • Gábor
    Mióta tanulod a nyelvet?
  • Devla
    En mar jatszottam jatekot japanul, igaz nem volt benne tul sok szoveg de viszonylag konnyen el lehet igazodni. Nyelvtanulast igen jo otletnek tartom, szerintem nagyon szep a japan nyelv, en mar egy ideje tanulom de egyetem mellett kevesebb idom van ra mint szeretnem. Egyelore foleg hallasbol megertek jopar dolgot, az olvasas meg elegge odebb van :)
  • Sephi
    Hat en aszem csak akkor lennek kepes egy jatekot japanul jaccani ha az a Final Fantasy VII -2 lenne :))))
  • Gábor
    Pont az ilyen megjelenési időpontok miatt gondolkodom már egy jó ideje azon, hogy japánul tanuljak. Egyszerűen hihetetlen, hogy ennyi időbe teljen lefordítani egy játékot! Főleg, hogy nagyon sok játék már a készítés alatt kap angol menüket, feliratokat, hangokat. Utálok várakozni......
  • Sephi
    En majig nem tudom elkepzelni hogy hogyan kepes valaki ugy jaccani egy jatekot hogy a 95% nem erti belole. A Xenosaga foleg mert annak a nagy resze szoveg ember!
  • NormalisEmber
    a kezikonyvben amugy van egy erdekes mondat nemetul: der kosmos schlägt den weg nach chaos ein

ez szerintetek mit jelent?(akivel lefordittattam azt mondta hogy:kosmos utat tör chaos fele).
  • NormalisEmber
    japanul nem sokat tudok,de a februart nincsem turelmem kivarni,ha egyaltalan betartjak ezt az idopontot.Amugy semmi bonuszt nem adtak hozza,csak a szokasos kezikonyvet+egy kerdoivet.
  • Kou
    Xenosaga asszem ep4 vagy ep5 a történetben. A most futo XSaga-k csak előzmények.
    normalisEmber: tudsz legalább jappánúl? BTW kiadták 2 dvd imageből van. Legalább adtak valami bónuszt mellé? Mert ha nem akkor semmiképp nem érte meg. És hidd el hogy most aki simer megütne, mert van 1 jópár eredeti japán gamem :)

Devla: nem nem vanak rajtuk másolás védelem.
  • Devla
    Nem 5 hanem 5. Nyilvan a tortenet szerinti idorendben.
  • Sephi
    Tessek? Hogy lett volna mar 5 resz? Nem csak egy resz volt? Mire jelent meg a tobi negy?
  • Devla
    Feltortek? Ez nem PC, hogy fel kelljen torni a jatekokat. Siman lemasolod azt kesz, a ps2n kell ugyeskedni csak :)
  • NormalisEmber
    Amugy egesz jora sikeredett idaig a 2.resz(kb.az elso lemez 1/3-anal tarthatok).De japanul meg nem az igazi(shion-t japanul sunyin-nak ejtik,na ettol majd leestem a szekrol ),bar a tortenetbol azert igy is meg lehet erteni valamit + a menuk egy resze angolul van igy el lehet tajekozodni .

Egyebkent a jatekot feltortek mar?(csak azert kerdem hogy legyen min bosszankodnom minek adtam ki kozel 20ezret egy japan nyelvu import jatekra:))

• Kou
    öö a Xenogears rémlik nektek, asszem 5. rész volt, ezek csak előzmények.
  • Sephi
    Hat hogy mit tudnak 6 -reszbe preselni...
  • Devla
    Ez komoly? Durva tortenete van akkor.
  • Sephi
    Alitolag ennek 6 resze lesz vaz!
  • Sephi
    En a FFVII-el jartam igy. Nem mertem tovabb menni a Gold Saucer-tol mert feltem hogy majd nem lehet oda visszamenni ! :)
  • Devla
    A vege fele jarok, mar egy joo ideje kartyazok benne XenoCarddal es sose sikerul ravennem magam hogy tovabbmenjek mert tok poen ez a mininjatek :)
  • Sephi
    Devla te az elsot vegi toltad?
  • Devla
    Hali,
    www.gamefaqs.com
    Eh de varom mar ezt a jatekot :)
  • NormalisEmber
    Sziasztok!

Nem tud valaki egy olyan helyet ahol a jatek targyait leforditottak angolra(a hozzatartozo japan nevekkel a beazonositas miatt)? Gyogyitani a Medica-val tudok ugyan,de szamos ,az elso reszben megszokott(pl.amivel rogton lehet boostolni) targyat is szeretnem majd a kesobbiekben hasznalni.(es a G2-es campaignban s jonne rosszul).