192
Xenosaga episode 2
-
Ramza #72 Na jó, mondjuk az amatőr szó nem teljesen igaz, csak arra céloztam, hogy nem Square remake lesz. -
Ramza #71 Amatőr projekt, ők csinálják
Amúgy én sem tudtam eddig róla, de jó lesz azért odafigyelni. -
Ramza #70 Megtaláltam -
#69 Egy normális linket lökhetnél,így nehéz lesz megtalálni.... -
fanatifo #68 x dream emulator oldalon van egy rakat kép róla nézzétek meg -
#67 Nem a Chrono Break-re gondolt?? -
#66 Nem is hallotam mer rola! :) -
fanatifo #65 ki mit tud a Chrono trigger 3d-s feldolgozásán???nemlenne semmi képeket láttam rla!!!Milyen gépre jön ki ha valaki tudja -
#64 Hmmm -
Gábor #63 Most őszintén: van értelme annak,hogy megcsonkítod a játékélményt így? Nem hiszem,hogy a videok magukba foglalnak minden infot, ami a sztorit tovább görgeti. Ha mégis, akkor sem érik meg sztem kiragadni a játék környezetéből. Szvsz. -
NormalisEmber #62 Most hogy vegigjatszottam nyugodtan elmondhatom hogy ez a resz is szuper lett,bar a G2 kuldetesek fele eleg unalmas es idegesito volt.+a vegen pont a legizgalmasabb resznel hagytak abba(aki egyebkent olyan turelmetlen mint en de csak a videokra kivancsi az bittorentel leszedheti,a gamefaqs.com xs2 foruman lattam a cimet nemregen,1.33Gbyte kb)
-
#61 De aztán ne fogd rám ! :DDD -
Ramza #60 Meggyőztél.
MOndjuk nem voltr nehéz :) -
#59 A program ANNYIRA ütős, hogy akár fele ilyen minőségben sem szeretném kihagyni az életemből ! AZTÁN ha ne adj Isten kiadják EU-ban, akkor meglássuk ! EU polgár vagyok, nem támogatok idegen hatalmakat, főleg, ha ők szarnak ránk ! -
#58 Azért még bőven ehető. Látszik, hogy hol számol az engine, hol pedig a videó megy, ami gondolom az eredetiben nem tűnik fel, hiszen a videók is max. minőségben mennek, de nem vészes. Én is eredeteire vágyom belőle, dehát...
Azért hülyének meg ne nézzenek, hogy veszek MÉGEGY PS2-t és majd jól importálom aranyárban a gammát ! Ugye ! -
#57 Sok európai eleve NTSC gépet vesz (vagy garancián túl chip-peli) és importálja a játékokat. -
Ramza #56 Tudom, igazad van.
Nem is csak a becsületesség az oka, hogy szeretnék eredetit, hanem az, hogy ha jól tudom, a videók minőségét a dvd-9-es eredeti lemez miatt erősen le kellett rontani warez-ban. -
#55 Namost, ha nem forgalmazzák SEMMILYEN módon PAL-osan és Európában, akkor nem beszélhetnek semmiféle elmaradt haszonról, amiről papolnak, mikor írtják a warezt ! AMi itt nincs, annak nem is okozhatsz kárt, tehát irány Horány ! -
#54 Tehát, ha valamit nem kezdettől fogva JAP+US+EU területre fejlesztenek, akkor nagyon nyűgös később megoldani.
DE HOGY MÉR' NEM ÍGY FEJLESZTIK KEZDETTŐL FOGVA, AZT NEM ÉRTEM. Pedig kereslet biztos(!!!), hogy van rá... :(((
-
#53 Csak egy példa: több, mint fél évig tartott "PAL-osítani" a Zone of the Enders 2-t (ami ugye grafikailag egy elég kiélezett dolog)!
Ezzel a kapacitással egy másik $$$ projekten is dolgozhattak volna, ami JAP és US piacot összegezve (2x fél, azaz) 1 év (!!!) fejlesztés kiesésnek felel meg.
És ugye muszáj az eredeti csapatnak (illetve nagy részének) végezni a konvertálást, mivel ők értenek csak az projekt minden csínjához-bínjához. Utcáról behozott emberekkel pedig még költségesebb és hosszabb lenne megoldani, mivel őket még extra be is kellene tanítani. -
#52 Egyszerűen lehetetlen, hogy olyan magas költségei lennének egy PAL-osításnak, ami ne térülne meg Európában. 100%, hogy nyereséges lenne itt is kiadni.
Más lehet a háttérben. Ha jól tudom Európában nincs effekíve Namco. A (válogatott) Namco játékokat a Sony adja ki. Talán valahol itt kell keresni az okokat? -
Gábor #51 Ez még mindig nem magyaráz meg semmit. Ha egy játékuk sikeres ntscben, akkor csak a bevétel töredékét kell kódolásra fordítaniuk, és voi lá, megint elindul a pénz a zsebbe (jó esetben). -
#50 > egy teljes kontinensnyi vásárlót
És azt a kontinenest lassan kettőször annyi játékos lakja, mint Japánt. Ha pedig kelet felé tovább nő, akkor USA-t is otthagyjuk, mint a szél.
SZVSZ az igazi probléma a kiélezett játékok PAL konverziójában van (túl sok fejlesztői kapacitás). -
Gábor #49 Most őszintén: szted milyen stratégia lehet az, ami egy teljes kontinensnyi vásárlót hanyagol? -
Devla #48 Nem nezd oket ennyire hulyenek. Tuti valamilyen uzleti strategia van a hatterben, mindig a lenyeg csak az hogy minel tobbet keressenek a jatekokkal. Ugyan en tok hulye vagyok ehez, de nem tudom elkepzelni hogy ne adnak ki ha ugy jobban jarnanak. -
Gábor #47 De mi a kutya faszáért nem értik, hogy csak ők járnak jól, ha itt is kiadják???? -
#46 Hát, igen.
A Namco még jobban utálja az európai játékosokat, mint a Nintendo. -
Gábor #45 Teherautót megpakolni robbanóanyaggal és behajtani a főépület elé? -
Ramza #44 Rajongói levelet írni a kiadónak?
Petíció?
Aláírásgyűjtés Budapest forgalmas pontjain?
Időpont kérése az igazgatótól?
:) -
#43 Tehát mi a teendő !!! :DDD -
Gábor #42 De, majd mikor platina lesz amcsiban, akkor majd hozzánk is áthozzák full priceosan, természetesen. -
Ramza #41 Hogy baszódnának meg, hogy az első részt még mindig nem tudták Európában kiadni :(
(most már nem is fogják, gondolom) -
#40 Meg en sem tudtam kiolvasni :(
Azt tudom hogy feher az egesz es szurke jelek vanak rajta. Nem emlekszem a cimere :( -
#39 Fogalmam nincs. En is egy gyereknel neztem at a konyvet ket eve a balatonon :(
De aztan az index.hu foruman is olvastam rola. Na ott agyon dicsertek! -
Gábor #38 Köszi -
Devla #37 Nyelvlabor nyelvoktato sorozat: japan
es learn japanese now, ez utobbit nem tudom ki csinalta
Meg egyszeru freeware parezer szavas szotarak -
Gábor #36 Tudnál szoftver neveket mondani,hogy megcsodálhassam őket? -
Gábor #35 Megnézném én is magamnak. Meg tudnád adni a címét? -
Devla #34 Mondanal egy cimet/kiadot? -
#33 Nem , nem kell tudnom semmit rolad. Mondtam nezd meg a konyvet es azutan mond azt. El sem hinned mennyire tokeletesen van oszerakva!