Xenosaga episode 2

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De, majd mikor platina lesz amcsiban, akkor majd hozzánk is áthozzák full priceosan, természetesen.

Hogy baszódnának meg, hogy az elsõ részt még mindig nem tudták Európában kiadni 😞
(most már nem is fogják, gondolom)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sephi
Meg en sem tudtam kiolvasni 😞

Azt tudom hogy feher az egesz es szurke jelek vanak rajta. Nem emlekszem a cimere 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Fogalmam nincs. En is egy gyereknel neztem at a konyvet ket eve a balatonon 😞

De aztan az index.hu foruman is olvastam rola. Na ott agyon dicsertek!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Köszi

Nyelvlabor nyelvoktato sorozat: japan
es learn japanese now, ez utobbit nem tudom ki csinalta
Meg egyszeru freeware parezer szavas szotarak

Tudnál szoftver neveket mondani,hogy megcsodálhassam õket?

Megnézném én is magamnak. Meg tudnád adni a címét?

Mondanal egy cimet/kiadot?

Sephi
Nem , nem kell tudnom semmit rolad. Mondtam nezd meg a konyvet es azutan mond azt. El sem hinned mennyire tokeletesen van oszerakva!

Lattam. Tobb helyrol osszeszedett cuccokbol, de a legfontosabb talan a cd amit komoly 3E forintert vettem a media marktban, megis eleg hatekony. Van meg egy-ket hasonlo cds program amit a netrol szedtem.

Mibõl tanulsz egyébként? Láttad az aoianimeon a leckéket?

Talán tudnod kéne,h a felmenõim között nem egy tanár volt, mielõtt okoskának hívsz! :/

Onkepzo. De nalam ez inkabb elony, mint hatrany. Keptelen vagyok egy csoporttal tanulni, mindig sokkal hatekonyabb voltam egyedul, pld ezert is jarok esti suliba.

Sephi
Talan eloszot nezed meg a konyvet es azutan okoskodja' 😛P

Az igazán érdekes lenne. Az önképzõ tanfolyamok annyira nem hatásosak,mint az aktuális órák.

Sephi
Letezik egy bazi nagy konyv amivel fel ev allat meg lehet tanulni alap fokot es masfel ev allat mediumot..

Magán tanár, vagy iskola?

Eh 😊 Azert en mar ismerek nehanyszaz szot.

Sephi
En is tudok!

Hai meg arigato 😊))))))))))))) EVA rulez 😊)))

Nehany honap. Gyakorlatilag meg csak most van igazan ra idom, az elobb emltiett okok miatt.

Mióta tanulod a nyelvet?

En mar jatszottam jatekot japanul, igaz nem volt benne tul sok szoveg de viszonylag konnyen el lehet igazodni. Nyelvtanulast igen jo otletnek tartom, szerintem nagyon szep a japan nyelv, en mar egy ideje tanulom de egyetem mellett kevesebb idom van ra mint szeretnem. Egyelore foleg hallasbol megertek jopar dolgot, az olvasas meg elegge odebb van 😊

Sephi
Hat en aszem csak akkor lennek kepes egy jatekot japanul jaccani ha az a Final Fantasy VII -2 lenne 😊)))

Pont az ilyen megjelenési idõpontok miatt gondolkodom már egy jó ideje azon, hogy japánul tanuljak. Egyszerûen hihetetlen, hogy ennyi idõbe teljen lefordítani egy játékot! Fõleg, hogy nagyon sok játék már a készítés alatt kap angol menüket, feliratokat, hangokat. Utálok várakozni......

Sephi
En majig nem tudom elkepzelni hogy hogyan kepes valaki ugy jaccani egy jatekot hogy a 95% nem erti belole. A Xenosaga foleg mert annak a nagy resze szoveg ember!

a kezikonyvben amugy van egy erdekes mondat nemetul: der kosmos schlägt den weg nach chaos ein

ez szerintetek mit jelent?(akivel lefordittattam azt mondta hogy:kosmos utat tör chaos fele).

japanul nem sokat tudok,de a februart nincsem turelmem kivarni,ha egyaltalan betartjak ezt az idopontot.Amugy semmi bonuszt nem adtak hozza,csak a szokasos kezikonyvet+egy kerdoivet.

Xenosaga asszem ep4 vagy ep5 a történetben. A most futo XSaga-k csak elõzmények.
normalisEmber: tudsz legalább jappánúl? BTW kiadták 2 dvd imagebõl van. Legalább adtak valami bónuszt mellé? Mert ha nem akkor semmiképp nem érte meg. És hidd el hogy most aki simer megütne, mert van 1 jópár eredeti japán gamem 😊

Devla: nem nem vanak rajtuk másolás védelem.

So cry me a fuckin river, bitch!

Nem 5 hanem 5. Nyilvan a tortenet szerinti idorendben.

Sephi
Tessek? Hogy lett volna mar 5 resz? Nem csak egy resz volt? Mire jelent meg a tobi negy?

Feltortek? Ez nem PC, hogy fel kelljen torni a jatekokat. Siman lemasolod azt kesz, a ps2n kell ugyeskedni csak 😊

Amugy egesz jora sikeredett idaig a 2.resz(kb.az elso lemez 1/3-anal tarthatok).De japanul meg nem az igazi(shion-t japanul sunyin-nak ejtik,na ettol majd leestem a szekrol ),bar a tortenetbol azert igy is meg lehet erteni valamit + a menuk egy resze angolul van igy el lehet tajekozodni .

Egyebkent a jatekot feltortek mar?(csak azert kerdem hogy legyen min bosszankodnom minek adtam ki kozel 20ezret egy japan nyelvu import jatekra😊)

öö a Xenogears rémlik nektek, asszem 5. rész volt, ezek csak elõzmények.

So cry me a fuckin river, bitch!

Sephi
Hat hogy mit tudnak 6 -reszbe preselni...

Ez komoly? Durva tortenete van akkor.

Sephi
Alitolag ennek 6 resze lesz vaz!

Sephi
En a FFVII-el jartam igy. Nem mertem tovabb menni a Gold Saucer-tol mert feltem hogy majd nem lehet oda visszamenni ! 😊

A vege fele jarok, mar egy joo ideje kartyazok benne XenoCarddal es sose sikerul ravennem magam hogy tovabbmenjek mert tok poen ez a mininjatek 😊

Sephi
Devla te az elsot vegi toltad?

Hali,
www.gamefaqs.com
Eh de varom mar ezt a jatekot 😊

Sziasztok!

Nem tud valaki egy olyan helyet ahol a jatek targyait leforditottak angolra(a hozzatartozo japan nevekkel a beazonositas miatt)? Gyogyitani a Medica-val tudok ugyan,de szamos ,az elso reszben megszokott(pl.amivel rogton lehet boostolni) targyat is szeretnem majd a kesobbiekben hasznalni.(es a G2-es campaignban s jonne rosszul).

← ElőzőOldal 4 / 4