192
Xenosaga episode 2
-
#112 Megörülnél ??? -
#111 Ha hirtelen megjelenne a FF VII 2 akkor sem birnam japanul de az tuti hogy megorulnek :) -
#110 Oaii bake!
Komolyan csodalkozom hogy vagy kepes ilyenre.... -
NormalisEmber #109 Pláne ha az általatok említett script a játék 1/3-át tartalmazza -
#108 !!!
KURVARA ?:))))))) Szvsz Kibaszottu! -
#107 Jó, irónikusan mondám, mert K@RVÁRA ! -
#106 Kisse ? :PPP -
#105 Angolul még illik megtanulni, de japánul már tanuljon akinek ez a hobbija ! (nekem is van ismerősöm) -
#104 Na ja ! Kissé illúzióromboló egy ócska nyomtatott scriptet böngészni, miközben zajlanak a dolgok a screen-en ! -
#103 Pahh :) -
#102 Majd angolul. -
NormalisEmber #101 Játszott már rajtam kívül valaki itt a fórumon az xs2-vel? Kiváncsiságból rákötöttem egy házimozi erősítőre hogy milyen dolby pro logic II-ben(ezt használja a ps2 játékok zöme).Mikor elindult alig hittem a szememnek amikor az erőlködő átváltott dolby digitalba,ráadásul iszonyatosan jó minőségű hanggal.(én meg hülye a mélynyomót majdnem 3/4 állásban hagytam és úgy kellett odarohanni hozzá mielött a szomszédok feljöttek volna)
A francba most kezdhetem újra végigjátszani(Amikor elöször néztem a gamefaqs-t, a kouli-s féle walkthroughban még ??? szerepelt mostmár ott van hogy a 2/5.1-es menü neve a light digital output) -
#100 Hat nem mindegy hogy kezben kell tartani a skriptet non stop vagy ki can iratozva a Tv-re :P
De na! Van akinek igy is! En tuti nem tudnam megszokni.
Egyebkent ez dicseretes es igaz hogy az Evangeliont en is japanul neztem es csoppet sem zavart a nylev! Sot teccet :) -
Devla #99 Rendszeresen nezek feliratos filmeket es animet, ez mar fel se tunne. :D -
#98 En azt csak ugy tudom elkepzelni hogy kinyomtatod az egeszet es mikoben jaccol olvasod hogy mit mondanak?
Kicsit nem idegesito aaaaa dehogyy :))) -
Devla #97 En XS elso reszerol beszelek, azt rippeltek dvd4.7re. Az persze angolul volt meg. XS2t sajnos nem sikerult elinditani a gepemen, de egyebkent gamefaqs.comon van hozza forditas, azzal egyutt jatszottam volna. -
#96 Mar ne haragudj de hogy lehet elvezni valamit amit nem ertesz? Plane egy ilyen jatekban baaz!!!!
Eskuszom nem azert de egyszeruen baromsagnak tartom! -
Devla #95 En igen. Kicsit szemcsesek, de tokeletesen elvezheto. -
#94 Ja csak alitolag lerendereltek (vagy mi) a muvikat benne. Igaz es semmi kulombseget nem vettem eszre :) -
#93 En arra ertettem hogy hogyan vagytok kepesek nem kivarni az angolt... hogy lehet egy jatekot japanul elvezni!? -
Devla #92 Az elso resz is DVD9en volt. -
fanatifo #91 uhhhhh most vettem csak észre hogy a 2dvd darabja 3500mega vagyis a 2dvd 7giga anyagot tartalmat nemlesz semmi a game -
Gábor #90 -
Devla #89 Van teljes forditas hozza gamefaqs.comon. -
Gábor #88 A mennyiség :) -
fanatifo #87 www.suprnova.org le lehet tölteni sephi mi a baj? -
#86 Eggyre nem fért rá??? -
#85 Amikor ilyet hallok kiraz a hideg. -
fanatifo #84 igaz még japán
és 2dvd-s -
fanatifo #83 megjött a game 3500mega most hozom le:))) -
Kou #82 Sephi olvasgass fórumban ott megkapod a választ:) -
#81 De akkor is nagy munka. Ami ugye csak dicseretes ha kepes lesznek megcsinalni! -
Devla #80 Azert a Chrono Triggert nem annyira nehez megcsinalni, mint egy vadiuj jatekot. Eloszor is megvan az osszes szoveg, a jatek teljes mukodese (q. sok ido balancelni es tesztelgetni a rendszert), nem kell koncepciokat, vilagot kitalalni. Aztan a CT tobb idoben jatszodik, de nem olyan sok helyen. A meglevo varosokat sokkal egyszerubb atalakitani egy masik kornak megfelelore, mint teljesen ujakat csinalni egy masik jateknal. Itt most szigoruan 3d modelezesre gondolok, neha eleg lesz uj texturakat csinalni, egy-ket helyen a modelekhez hozza se kell nyulni, a szereplok meg ugyanazok. Persze a jovo cyberpunk vilagat elorol kell megcsinalni, de ha emlekszel a jatekra szinte minden ugyanugy nez ki abban a vilagban, joforman epitokockakbol modelek masolasaval meg lehet csinalni a varosokat. -
#79 Bameg hat most nezem a kepeket. Ezzel az erovel miert nem keszitenek egy uj jatekot ? :) -
#78 Currently, the demo is 25% complete. We expect to release a trailer when the demo is over 50% completed, which should be around the end of August. When the project is completed, only the PC version will be released to the public for free. The GameCube and Xbox ports are internal and only official developers (for those respective platforms) will be able to play them.
Itt a kulcsszo a "for free". Ezt nem tudom elhinni :( -
#77 Nehezen! En nem tudom elkepzelni hogy a Square nem fog belepofazni! -
Kou #76 Szerintem letölthető verzió lesz belőle -
#75 Hat szerintem kicsit gaz lenne penzert mert ahoz meg kene ugye venni a jogokat a SquareSoftol bazeg. Arrol meg egyenesen meg vagyok gyozodve hogy azok nem agyak el... -
Ramza #74 Én is ezen gondolkodtam. -
#73 Ey baz... es ezt hogy akarjak kiadni?