Xenosaga episode 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az elso resz is DVD9en volt.

uhhhhh most vettem csak észre hogy a 2dvd darabja 3500mega vagyis a 2dvd 7giga anyagot tartalmat nemlesz semmi a game

Van teljes forditas hozza gamefaqs.comon.

A mennyiség 😊

www.suprnova.org le lehet tölteni sephi mi a baj?
barret
Eggyre nem fért rá???

Bérbe vehet? reklámfelület...

Sephi
Amikor ilyet hallok kiraz a hideg.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

igaz még japán
és 2dvd-s
megjött a game 3500mega most hozom le😊))
Sephi olvasgass fórumban ott megkapod a választ😊

So cry me a fuckin river, bitch!

Sephi
De akkor is nagy munka. Ami ugye csak dicseretes ha kepes lesznek megcsinalni!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Azert a Chrono Triggert nem annyira nehez megcsinalni, mint egy vadiuj jatekot. Eloszor is megvan az osszes szoveg, a jatek teljes mukodese (q. sok ido balancelni es tesztelgetni a rendszert), nem kell koncepciokat, vilagot kitalalni. Aztan a CT tobb idoben jatszodik, de nem olyan sok helyen. A meglevo varosokat sokkal egyszerubb atalakitani egy masik kornak megfelelore, mint teljesen ujakat csinalni egy masik jateknal. Itt most szigoruan 3d modelezesre gondolok, neha eleg lesz uj texturakat csinalni, egy-ket helyen a modelekhez hozza se kell nyulni, a szereplok meg ugyanazok. Persze a jovo cyberpunk vilagat elorol kell megcsinalni, de ha emlekszel a jatekra szinte minden ugyanugy nez ki abban a vilagban, joforman epitokockakbol modelek masolasaval meg lehet csinalni a varosokat.

Sephi
Bameg hat most nezem a kepeket. Ezzel az erovel miert nem keszitenek egy uj jatekot ? 😊

Sephi
Currently, the demo is 25% complete. We expect to release a trailer when the demo is over 50% completed, which should be around the end of August. When the project is completed, only the PC version will be released to the public for free. The GameCube and Xbox ports are internal and only official developers (for those respective platforms) will be able to play them.

Itt a kulcsszo a "for free". Ezt nem tudom elhinni 😞

Sephi
Nehezen! En nem tudom elkepzelni hogy a Square nem fog belepofazni!

Szerintem letölthetõ verzió lesz belõle

So cry me a fuckin river, bitch!

Sephi
Hat szerintem kicsit gaz lenne penzert mert ahoz meg kene ugye venni a jogokat a SquareSoftol bazeg. Arrol meg egyenesen meg vagyok gyozodve hogy azok nem agyak el...

Én is ezen gondolkodtam.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sephi
Ey baz... es ezt hogy akarjak kiadni?

Na jó, mondjuk az amatõr szó nem teljesen igaz, csak arra céloztam, hogy nem Square remake lesz.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Amatõr projekt, õk csinálják

Amúgy én sem tudtam eddig róla, de jó lesz azért odafigyelni.

barret
Egy normális linket lökhetnél,így nehéz lesz megtalálni....

Bérbe vehet? reklámfelület...

x dream emulator oldalon van egy rakat kép róla nézzétek meg
Banyapapa
Nem a Chrono Break-re gondolt??

Sephi
Nem is hallotam mer rola! 😊

ki mit tud a Chrono trigger 3d-s feldolgozásán???nemlenne semmi képeket láttam rla!!!Milyen gépre jön ki ha valaki tudja
Sephi
Hmmm

Most õszintén: van értelme annak,hogy megcsonkítod a játékélményt így? Nem hiszem,hogy a videok magukba foglalnak minden infot, ami a sztorit tovább görgeti. Ha mégis, akkor sem érik meg sztem kiragadni a játék környezetébõl. Szvsz.

Most hogy vegigjatszottam nyugodtan elmondhatom hogy ez a resz is szuper lett,bar a G2 kuldetesek fele eleg unalmas es idegesito volt.+a vegen pont a legizgalmasabb resznel hagytak abba(aki egyebkent olyan turelmetlen mint en de csak a videokra kivancsi az bittorentel leszedheti,a gamefaqs.com xs2 foruman lattam a cimet nemregen,1.33Gbyte kb)

Sir Quno Jedi
De aztán ne fogd rám ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Meggyõztél.
MOndjuk nem voltr nehéz 😊

Sir Quno Jedi
A program ANNYIRA ütõs, hogy akár fele ilyen minõségben sem szeretném kihagyni az életembõl ! AZTÁN ha ne adj Isten kiadják EU-ban, akkor meglássuk ! EU polgár vagyok, nem támogatok idegen hatalmakat, fõleg, ha õk szarnak ránk !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Azért még bõven ehetõ. Látszik, hogy hol számol az engine, hol pedig a videó megy, ami gondolom az eredetiben nem tûnik fel, hiszen a videók is max. minõségben mennek, de nem vészes. Én is eredeteire vágyom belõle, dehát...

Azért hülyének meg ne nézzenek, hogy veszek MÉGEGY PS2-t és majd jól importálom aranyárban a gammát ! Ugye !

aabyssx
Sok európai eleve NTSC gépet vesz (vagy garancián túl chip-peli) és importálja a játékokat.

www.youtube.com/aabyssx

Tudom, igazad van.
Nem is csak a becsületesség az oka, hogy szeretnék eredetit, hanem az, hogy ha jól tudom, a videók minõségét a dvd-9-es eredeti lemez miatt erõsen le kellett rontani warez-ban.

Sir Quno Jedi
Namost, ha nem forgalmazzák SEMMILYEN módon PAL-osan és Európában, akkor nem beszélhetnek semmiféle elmaradt haszonról, amirõl papolnak, mikor írtják a warezt ! AMi itt nincs, annak nem is okozhatsz kárt, tehát irány Horány !

aabyssx
Tehát, ha valamit nem kezdettõl fogva JAP+US+EU területre fejlesztenek, akkor nagyon nyûgös késõbb megoldani.

DE HOGY MÉR' NEM ÍGY FEJLESZTIK KEZDETTÕL FOGVA, AZT NEM ÉRTEM. Pedig kereslet biztos(!!!), hogy van rá... 😞((

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Csak egy példa: több, mint fél évig tartott "PAL-osítani" a Zone of the Enders 2-t (ami ugye grafikailag egy elég kiélezett dolog)!

Ezzel a kapacitással egy másik $$$ projekten is dolgozhattak volna, ami JAP és US piacot összegezve (2x fél, azaz) 1 év (!!!) fejlesztés kiesésnek felel meg.

És ugye muszáj az eredeti csapatnak (illetve nagy részének) végezni a konvertálást, mivel õk értenek csak az projekt minden csínjához-bínjához. Utcáról behozott emberekkel pedig még költségesebb és hosszabb lenne megoldani, mivel õket még extra be is kellene tanítani.

www.youtube.com/aabyssx

Martin576
Egyszerûen lehetetlen, hogy olyan magas költségei lennének egy PAL-osításnak, ami ne térülne meg Európában. 100%, hogy nyereséges lenne itt is kiadni.

Más lehet a háttérben. Ha jól tudom Európában nincs effekíve Namco. A (válogatott) Namco játékokat a Sony adja ki. Talán valahol itt kell keresni az okokat?

Ez még mindig nem magyaráz meg semmit. Ha egy játékuk sikeres ntscben, akkor csak a bevétel töredékét kell kódolásra fordítaniuk, és voi lá, megint elindul a pénz a zsebbe (jó esetben).

aabyssx
> egy teljes kontinensnyi vásárlót

És azt a kontinenest lassan kettõször annyi játékos lakja, mint Japánt. Ha pedig kelet felé tovább nõ, akkor USA-t is otthagyjuk, mint a szél.

SZVSZ az igazi probléma a kiélezett játékok PAL konverziójában van (túl sok fejlesztõi kapacitás).

www.youtube.com/aabyssx

Most õszintén: szted milyen stratégia lehet az, ami egy teljes kontinensnyi vásárlót hanyagol?

Nem nezd oket ennyire hulyenek. Tuti valamilyen uzleti strategia van a hatterben, mindig a lenyeg csak az hogy minel tobbet keressenek a jatekokkal. Ugyan en tok hulye vagyok ehez, de nem tudom elkepzelni hogy ne adnak ki ha ugy jobban jarnanak.

De mi a kutya faszáért nem értik, hogy csak õk járnak jól, ha itt is kiadják????

aabyssx
Hát, igen.
A Namco még jobban utálja az európai játékosokat, mint a Nintendo.

www.youtube.com/aabyssx

Teherautót megpakolni robbanóanyaggal és behajtani a fõépület elé?

Rajongói levelet írni a kiadónak?
Petíció?
Aláírásgyûjtés Budapest forgalmas pontjain?
Idõpont kérése az igazgatótól?

😊

Sir Quno Jedi
Tehát mi a teendõ !!! 😄DD