Xenosaga episode 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most mindenki õszíntén vallja be : <#vigyor> Ki az a játékos, aki még sose játszott életében egy japán nyelvû játékkal se(a JRPG-k egy jó része ráadásul nem is jelenik meg angolul).Ha megjelenik az FFXII, tuti hogy velem együtt még jópáran beszerzik és végigviszik(persze utánna az angol verziót is).

Nekem sokkal inkább tûnik furcsának az, aki 200-300órákat játszik egy ff-el.(ennek ellenére becsülöm az ilyet,mert nekem sose lenne ekkora türelmem 1 játékhoz)

Esetleg hogy beszéli a nyelvet? 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sephi
Japanul vitted vegig? <#wow1>

Meseld el nekem hogy abba mi volt elvezni valo? Most oszinten.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Az igaz, hogy a gamefaqs-ot az ember csak a végsõ esetben kell hogy használja,de mivel én az xs2-õt én japánul vittem végig, ezért szorultam néha arra hogy bele-bele kukkantsak a leírásba(+a megfelelõ kombókat a fõellenségeknél kipuhatolni elég idõigényes és unalmas lett volna)

Sephi
Valoban de szerintem az mar messze nem kihivas ha a gamfaqsos taktikakat hasznalod.

En csakis akkor hasznalomazokat amikor mar vegepp kivagyok bukva mert nem sikerul valami 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ja is még valami:Sephinek igaza van,a játék kb 1.5-2X olyan nehéz mint egy átlagos ff.(a második részben például szinte minden egyes csatát át kell gondolni ahhoz hogy minimális véráldozattal megússzad,aminek az az oka,hogy az ellenfeleknek a pajzsát meg kell törni egy támadás kombinációval és csak utánna sebezhetõek rendesen.De ha a gamefaqs-on ezeket kimásolod,kinyomtatod,akkor már nem lesz olyan nehéz=)fõleg a fõellenségeknél lehet szívni nagyokat,ahol gyakran idõre!! kell legyõzni õket, különben gém óver)

Hát így tényleg nincs értelme játszani vele(sorry,én csak azt láttam hogy megjelent,vagyis hogy kiszivárgott<#vigyor0>, azt nem hogy a fele hiányzik)

Zol AMD : az xs a ff-hez hasonló, de a története jóval bonyolultabb,szerteágazóbb,és igen, az elõzõ rész ismerete szinte kötelezõ hogy bármit is megérts a történetbõl (a második rész elején ugyan van egy kis bevezetõ rész, ahol a fõhösnõ röviden taglalja az elõzõ rész eseményeit,de az elég kevés.).Viszont! A második részhez lesz mellékelve egy amolyan bónusz dvd amin rajta van az elsõ összes videója(gondolom okosan összefûzve),az némileg segítséget nyújthat abban hogy megértsd az elõzményeket.

Sephi
Hat figyej. Szerintem bele se kezdjel a masodikba mert nem ertel majd semmit. Persze ez akkor ha lesz turelmed az elsot vegig vinni...

En nagy RPG-es vaok de nekem nem volt 😞

Amikor 45!! oranal jartam es megneztem egy forumon hogy alig vagyok a felenel kicsit ideges lettem mert mar , igaz mindent elmagyaraznak , lassan nem ertettem semmit...

Sziasztok!

Engem is érdekelne ez a játék. Már abból tetszik, amit itt irtatok róla. Van valami hasonlóság az FF sorozattal? Mert én igaz FF fan vagyok, de fogékony vagyok az új dolgokra. Az elsõ résszel kell(ene) kezdeni?
Hogy a tizensokórányi videó elférjen valamin.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

torrente
Ahogy látom a console-news.org oldalán ez a 4,41 Gb-nyi szépség csak béta és hiányzik a 2. lemez! Mi az istenért 2 lemezes ez?

Ha jól láttam, végre megérkezett angolul is(igaz nem hivatalosan de akkor is).Játszott már vele valaki?

Aki meg játszott a xenogears-el(mint én), annak meg fõleg tetszeni fog az xs.

Szerintem meg pont az a lényeg és jó a xenosaga-ban hogy az egész játék a történetre van kihegyezve.(persze ehhez nem árt egy minimum középfokú nyelvtudás és némi háttértudás a különbözõ szimbolumok megértéséhez, mert ezek nélkül tényleg csak egy "godzilla" tipusú élményben lesz része az embernek.).De grafikailag se rossz a játék(a zenéje meg pláne elsõ osztályú)

Sephi
En csak lattam a masodik reszt de nem hatott meg. Valahogy az elsonek az a tulsagosan hoszzu meseje sem 😞

torrente
olyan az eleje mintha a godzillával játszanék. az meg elég trutymó játék.

Sephi
Fantasztikus? Ugyan mitol jobb ez mint akarmelyik masik RPG? A harcrendszer nem a legjobb. Az a nagy elonye hogy hyper story-val van megaldva de semmi tobb.

Az egyetlen elõnye az anime-nek, hogy mégtöbb emberhez eljut az xs,ergó több rajongó lesz ,és talán nem csapják össze az egészet a harmadik részben.(de legalább már a harmadik részt megerõsíthetnék, én nagyon félek hogy ez is a shemnue sorsára jut, és nem érjük meg a harmadik részt se)
Kár hogy Európába már sose jut el ez a fantasztikus játék.<#szomoru1>

Sephi
Nekem mar az egesz Xenosaga faraszto volt ugy ahogy volt 😄

torrente
Én vagyok ehhez a játékhoz túl agyatlan vagy tényleg olyan vacak, mint ahogy az elejébõl kiderítettem? Nagyon nem jött be!

Sir Quno Jedi
Fura egy gamma ez az elsõ után, de még szokom...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Na, a xenosaga se kerülhette el hogy "meganimesítsék"<#vigyor0>
trailer

Sephi
Hojima lesz a Baten Kaitos alkotoja szal rosz jatek nem lehet 😄

aabyssx
Port-ok. Ez van.
Kellenek a címek PSP-re és DS-re is, hogy elmondhasság, hogy a plattformra már 10-50-100 cím is van. És a legegyszerûbb portokat/remake-eket összeg*gyizni.

www.youtube.com/aabyssx

"Xenosaga DS és Baten Kaitos DS!

Nintendo DS - 2004-12-02 17:20:00 Szólj hozzá!
Az, aki az RPG stílus fanatikusa, és még ráadásul leendõ / jövendõbeli Nintendo DS tulajdonos is, örvendezhet: A Xenosaga, és a Baten Kaitos is átmászik a duál képernyõs masinára. Mindkét játék eddig asztali konzol exkluzív volt (PlayStation 2, GameCube), de ez minden, amit lehet tudni a készülõ produkciókról, no meg a pontos címüket: Xenosaga DS és Baten Kaitos DS. Izgatottan várjuk a Namco két új üdvöskéjét.."

Ez remélem csak valami rossz vicc<#szomoru1>. A xenosaga elég röhejes(vagy inkább siralmas) lenne állóképes átvezetõ jelenetekkel és beszéd nélkül(mert gondolom a ds kártyákra nem fér fel több gbyte). Csak nehogy a szerencsétlen shemnue sorsára jusson, amibõl egy gagyi online rpg szerü valami lett.(persze reménykedni még lehet azzal kapcsolatban is).

Ja amúgy kihagytam S P O I L E R

mondjuk eléggé gyatra minõségben

Nem tudom ismeritek e de ezen a cimen fennt van az osszes video a jatekbol : xs2 videok
A gamefaqs.com foruman pedig itt ott vannak forditasok is

Sephi
Igaz! Meghalnek!

Sir Quno Jedi
Megvárom az Észak Amcsi verzsünt !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Megörülnél ???

Sephi
Ha hirtelen megjelenne a FF VII 2 akkor sem birnam japanul de az tuti hogy megorulnek 😊

Sephi
Oaii bake!

Komolyan csodalkozom hogy vagy kepes ilyenre....

Pláne ha az általatok említett script a játék 1/3-át tartalmazza

Sephi
!!!

KURVARA ?😊)))))) Szvsz Kibaszottu!

Sir Quno Jedi
Jó, irónikusan mondám, mert K@RVÁRA !

Sephi
Kisse ? 😛PP

Sir Quno Jedi
Angolul még illik megtanulni, de japánul már tanuljon akinek ez a hobbija ! (nekem is van ismerõsöm)

Sir Quno Jedi
Na ja ! Kissé illúzióromboló egy ócska nyomtatott scriptet böngészni, miközben zajlanak a dolgok a screen-en !

Sephi
Pahh 😊

Sir Quno Jedi
Majd angolul.

Játszott már rajtam kívül valaki itt a fórumon az xs2-vel? Kiváncsiságból rákötöttem egy házimozi erõsítõre hogy milyen dolby pro logic II-ben(ezt használja a ps2 játékok zöme).Mikor elindult alig hittem a szememnek amikor az erõlködõ átváltott dolby digitalba,ráadásul iszonyatosan jó minõségû hanggal.(én meg hülye a mélynyomót majdnem 3/4 állásban hagytam és úgy kellett odarohanni hozzá mielött a szomszédok feljöttek volna)
A francba most kezdhetem újra végigjátszani(Amikor elöször néztem a gamefaqs-t, a kouli-s féle walkthroughban még ??? szerepelt mostmár ott van hogy a 2/5.1-es menü neve a light digital output)

Sephi
Hat nem mindegy hogy kezben kell tartani a skriptet non stop vagy ki can iratozva a Tv-re 😛

De na! Van akinek igy is! En tuti nem tudnam megszokni.
Egyebkent ez dicseretes es igaz hogy az Evangeliont en is japanul neztem es csoppet sem zavart a nylev! Sot teccet 😊

Rendszeresen nezek feliratos filmeket es animet, ez mar fel se tunne. 😄

Sephi
En azt csak ugy tudom elkepzelni hogy kinyomtatod az egeszet es mikoben jaccol olvasod hogy mit mondanak?

Kicsit nem idegesito aaaaa dehogyy 😊))

En XS elso reszerol beszelek, azt rippeltek dvd4.7re. Az persze angolul volt meg. XS2t sajnos nem sikerult elinditani a gepemen, de egyebkent gamefaqs.comon van hozza forditas, azzal egyutt jatszottam volna.

Sephi
Mar ne haragudj de hogy lehet elvezni valamit amit nem ertesz? Plane egy ilyen jatekban baaz!!!!

Eskuszom nem azert de egyszeruen baromsagnak tartom!

En igen. Kicsit szemcsesek, de tokeletesen elvezheto.

Sephi
Ja csak alitolag lerendereltek (vagy mi) a muvikat benne. Igaz es semmi kulombseget nem vettem eszre 😊

Sephi
En arra ertettem hogy hogyan vagytok kepesek nem kivarni az angolt... hogy lehet egy jatekot japanul elvezni!?