20 éven belül kapcsolatot teremthetünk az idegenekkel?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Még valaki olvasta rajtam kívül kis hazánkban ?
Lem rulez !!!
Amúgy ki dönti el, hogy ez most zaj, vagy nem zaj?
Ehh nehéz kérdések ezek...
javascript:put('worship')
Azt nem fejtegetik a SETI-nél, hogy mekkora háttérzajból kell kiszûrni valamit ? Lehet, hogy a fürdõvízzel kiöntik a gyereket is, (háttérzajnak ítélve az igazi üzenetet)Szóval szerintem esélyük sincs semmi ilyesmit venni: Halihó !!! Itt a xxxxxxx Bolygó!!!! Hall valaki minket ??? Pedig az átlagemberek ezt várják...

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Hozzászólás a közönség soraiból
- Tisztelt elöadó úr, ön mit tenne, ha értelmes lény lenne?
Válasz
- ÕÕÕÕ.. Nos ha én ártelmes lény lennék akkor .....

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Horsepower is how FAST you hit the wall. Torque is how FAR you take the wall with you.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
Ja biztos ET-ék is régi faládás orion-okkal tolják... valószínû.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Akkor egy üzenetváltás végére nem csak mi, meg az emberiség lesz csillagpor, hanem az egész világegyetem!!!
Horsepower is how FAST you hit the wall. Torque is how FAR you take the wall with you.
... akkor van 400 000 bolygód 0 élettel.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
A dolog két esélyes: vagy vannak, vagy nincsenek. Amíg nem bizonyosodunk meg valamelyik lehetõségrõl, addig nincs értelme bármelyikben is hinni.
és igen, a contact-ból idéztem
Ez így nem igaz, ugyanis a naprendszerünkben csak egyetlen csillag van, a Nap.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
az említett elmélet amúgy ökörség. A remény szülte és a félelem a magánytól.
-Egy ember aki nem bízik senkiben :-)))
Télleg nem kéne ugrálnunk, mert nem bizti, hogy csupa jó szándékú ûrpasi kóborol ott kint. Mi se vagyunk azok.
Na? Melyik filmbõl idéztem? (történetesen a kedvencem)

Ha? Szvsz teljesen hulye az aki azt hiszi hogy nem leteznek idegen lenyek a galaxisban. Igaz ez akkor igaz ha tenyleg van olyan hogy galaxis.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Már bocsi de kb 2 éve nem duplázódik 18 havonta a proci teljesítménye ha jól tudom...

Gigabyte P67A-UD4-B3,I5-2500K, Corsair DDR3 8GB 1866 Mhz CL9, Sapphire ATI HD 6950 2 GB GDDR5, SB X-FI Gamer, Samsung BX 2431, Logitech MX 5500
hogy leigázzuk öket vagy ök igázzanak le minket
az emberi természetet ismerve az együttélés kizárt
megin jönne a háboru
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)

Ezzel az egész SETI programmal az a baj, amit az utolsó mondatodban is írtál: foghatjuk egy civilizáció rádiójeleit, de lehet, hogy már az a civilizáció réges régen nem létezik.
Vagy több, letûnt civilizáció rádiójelei is elérhették a földet, de akkor, amikor mi még nem léteztünk, vagy nem voltunk képesek fogni õket.
De ez fordítva is igaz: lehet, hogy a mi jeleinket egy egymillió fényévre lévõ civilizáció fogja fogni, amikor az emberiség már réges-régen nem létezik.