Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😊
2-meg hogy ha nekem van autoexec be beirva hogy cl_smooth 0 ,akkor kilõvi a szerver beállítást?! teszem hozzá nemtom mitcsinál a smooth (vki monnya meg már plíz)
es ma_cexec event_var(es_username) cl_interp 0.02
es ma_cexec event_var(es_username) cl_interpolate 1
es ma_cexec event_var(es_username) cl_interp_all 0
es ma_cexec event_var(es_username) cl_smooth 1
Tehát a szerver ezeket fogja erõltetni mindenkire. Aztán 1-2 nap alatt meglátjuk, segít-e.
Nyomj végig 10 kört CT-ben, és 10 kört T-ben ugyanazon a mapon.
Aztán hasonlítsd össze az eredményeidet.
Ezren panaszkodnak erre, kb 2 hete az update óta. És ha megfigyeled, aki erre rájött, az már mindig CT-be áll.
Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,
Nem érted?
Scenario A:
Terror fejre céloz, lõ: 0 hit
Max mákból killel.
Scenario B:
CT 1 méterrel mellé céloz: fej 150dmg.
Akkor is megöli a terrort, ha nem akarja.
Nem veled van a gond, ne értsd félre.
Az utóbbi 2 hétben már az összes progémer is CT-nek áll, mert a terrorok úgyis hiába lövik õket, 0 hit. A CT-k meg ha mellélõnek is fejest ad nekik. Ez a baj.
Hogy ez most az általad ajánlott kliens parancsoktól van e, vagy ilyen méreteket öltött már a CTvsT különbség... de valamit tenni kell, mert JÁTSZHATATLAN.

Én pont tegnap indittom el a create server részt és nekem is beszaggatott .Nagyon megfogta a gépet valami<#szomoru1>#szomoru1>.nem tudom mi a fenelehet de ma reggel a monitor se akart bekapcsolni.
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
Én speciel két dolgot terveztem. Az egyik az interp parancsok fixálása a ratehoz hasonlóan a szerverrõl (simán kivitelezhetõ), a másik egy skin mentes nap, teszt képpen, ha ez nem válna be.
A kérdés inkább az, hogy milyen interp értékeket fixáljunk a szerveren, ami mindenkinek jo lesz.
Most is nézek jó pár custom mapot, csak az a baj hogy a sourcem beszart annál a résznél amikor create serverhez megyek, mert mikor betõlti a mapot iszonyat akadás lesz pfff.De ha megyek ugyanezen a mapon onlinera akkor tökéletes😄
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
dvd region
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Csak kiváncsi vagyok, mert sok helyen lehetett hallani a nevedrõl.
Hogy pont ilyen volt az elözõ csében nem tudom, de ott mondjuk meg más volt.Olyan configolások amivel egy netes eredmény majdnem hogy nem ér semmit😊Csak a lan...
Mondjuk source is ilyen, de a régi csé dúrvább nem véletlenûl, a config fájlokat volt idejük tökéletesíteni a playereknek.
Másik mostanában sokat nyomok olyan serveren ahol sem skin, se admin plugin, se semmi csak a css.Hát szerintem Jobban beadja.(sokkal)
Persze ez is olyan dolog ami nem mérhetõ igazán, ugyanúgy mint az interpolate0-1.Persze egy publik serveren azért nem árt az admin plugin mert képes bejönni a vér pistike nagyon dúrva ratel.De ha megoldható lenne admin plugin nélkül akkor mindenképp ajánlanám.Meg ezen kívûl szerintem a skinek eléggé bezavarhatnak a sebzésbe.De kitudja csak a megérzésemet mondom...
ja :-P
Szegának annyiban tényleg igaza van hogy lehetett régen cs-nek nevezett vmit venni (retail változat), de az gyakorlatilag a hl1-es kulcs miatt volt érdekes (nekem is volt ilyen, németo-ból 😊 A cs-t pedig modként mindig le lehetett tölteni, sose volt fizetõs (legalábbis 1.5-ig biztos nem, akkor kicsit kiszálltam a buliból)
Egyébként meg ez az egy játék amit érdemesnek látok arra hogy megvegyem, és mivel az emberek jó része igen sok idõt tölt el vele, szerintem másnak is megéri. Menjen el ennyit mozizni, vagy piázni és számoljon...
De aztán úgy az az 1.x környékén meg is untam a témát, túl sok volt a nagyképû progémer. Tribes világa sokkal jobb volt anno.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Officet végig T-ben nyomtuk, egy golyo se talalt, akárhova lõttünk max mákból lehetett ölni.
CT-k meg m4a1-el simán irtottak le minket, még mielõtt megláttuk volna egymást fejest kaptunk.
Utána lockdown_z-be CT-nek álltam, és fejeseket lõttem, még ha nem is fejre céloztam m4a1-el akkor is.
Ráadásul úgylátom erre a jobb játékosok is rájöttek már, mert rendre kizárólag CT-nek állnak.
nem tud valaki a dvdshrink-en kivül más dvd kodtörö progit?
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
emléxem olyanra, hogy v0.6 beta, meg v0.7 beta (cs), de akkor még nem játszottam vele.
az 1.0-n elsõ mapom a dust volt. hát iszonyatos élmény volt, azt se tudtam kit kell lõni, meg mi merre... 😊
viszont milyen xar, hogy itt vki 6-os, meg 12-es, én meg mikor a HL1-gyel játszottam (még csé sem volt), má akkor melóztam 😞
megnézném, milyen volt a régi aztek is például...
"#29518: figyelj akkor még nem volt ingyenes , látszik nem volt meg neked , 1.4tõl asszem akkortól volt ingyenes 😊"
(még valamit hozzátettem az elõzõ hszemhez)