Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Tessék: Google, elsõ találat, cikk
"Gone Gold!
Yes, Counter-Strike is finally out of beta! For those of you who are uninitiated, Counter-Strike is a popular Half-Life Terrorist/Counter-Terrorist mod that has swept through the online gaming community over the past year. If you want to find out more about the game, check out our Counter-Strike Feature Calbear wrote a few months ago.
Even though Counter-Strike is coming out of beta, it doesn't mean you'll have to start paying for it. You'll always be able to download the mod free of charge. You will, however, now be able to buy Half-Life: Counter-Strike in stores in case you don't want to spend a week downloading the mod over modem."
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Én is má 6.-7. nem is tudom már régen volt , akkor is már azé koplaltam ,hogy suli után tudjak cs-zni meg 13 órás cs-s parékra jártam 😊
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
meg kell fejteni 😄
én is játszok vele 5 éve
szerk: volt retail meg mod verzió, igen
természetesen nem vettem meg, mivel warezzal is lehetett játszani.
dehát mért kellett megvenni, amikor az még bõven letölthetõ volt?
én is 1.0-tól csézek.
nem tud vki olyan honlapot, amin a régi mapok, fegyverek, egyebek vannak?
tiszta jó lenne nézegetni. nosztalgia.
meg a jó öreg 56k-s modemmel milyen szép is volt. ~150-200 ping?! 😊
bár minden middle-n, vagy low-on, meg dx 70-re van állítgatva a valami.
kerdesedre meg igen a valasz.
Amúgy meg nem szokot büntetgetni , csak ha már nagyon tré amit csinálsz
+ nem csak a warez miatt járt azt tedd hozzá
A FAQ egy ideje nem müködik , de azér még kivan írva hogy no warez
MÁR ELÉG RÉGÓTA NEM MÛKÖDIK A FAQ, HOVA ÍRJAM A WAREZ KÉRDÉSEIMET ? ? ( büntetõpont, nevetséges )
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
ICÉt mindenhova!😄
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
SZTEM: mert CT oldalon a (-z elég gyakran használt) M4A1-et nem sikerült annyira elkúrniuk Valvebácsiéknak, mint T oldalon a régi jó AK-t. Abból viccet csináltak.
Emlékeztek? Még vmikor CS 1.3, v. 1.5 táján is volt egy olyan, hogy gyengítettek az AK-n, mer túl erõs volt... :/
Ami miatt én másnak tartom, hogy ott éreztem mi hova megy. Itt inkabb makker meg tapasztalat, nem skill amibõl játszom. Legrövidebben úgy tudnám kifejezni, hogy a célkereszthez a lövésnek lassan semmi köze. Az 1.5-1.6ban láttad és érezted hova megy a sskulo, ezt nekem a source nem adja vissza. Viszont a grafika minõsége miatt ezt játszom.Sajnos 😞
De azt hiszem pont neked errõl én igen keveset tudok mondani 😊
AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
A HDR szempontjából a nuke már semmi extra...
Ami jó map az a nuke most.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Szerintem egyrõl beszélünk, csak nem jól fejeztem ki magam.
Ahogy én tudom/gondolom:
Az 1,6 után ugye az 1,7 jönne, vagy sokan várták a cs2-t.
A CZ az 1,6 alapjaira épül, de a sorce az teljesen más.
A játék szabálya, kinézete/motorja és mondjuk ahitbox sebzéskódok "aránya" az teljesen más.
A kérdés a felújítás volt. A CZ szerinted is felújítás, a source már más játék.
Bár személyes fohászom zárszóként:
Adnák ezt is magán fejlesztõk kezébe, egy év alatt nagyot javulna a minõség.
AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D
SG Adminok: A mai napon aktívan reklámozzátok a dolgot a szerveren, ne maradjon le senki, aki akar.
Elsõnek a de_contrát, amit itt ajánlott valaki a napokban.
Hát.. vagy a mi mapjaink túl igényesek, vagy akik ezen waroznak, azok túl igénytelenek 😛 Nézze meg más is, szerintem semmit nem ér ez a map.
office_unlimited:
Lényegében 1:1 office_extended, csak pár ajtót, szobát, folyosót megnyitottak még, illetve az egész épület alagsora is bejárható, nem csak a CT spawn felõli része.
Office_Unlimited overview CT spawntól
Ez szerintem mehetne a szerverre, az extended helyére.