Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szega87
Senki nem álitotta én azt mondta cd-sen volt meg nekem az 1.00!

OrioN the S
Haggyad 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

abban igazad van, hogy meg lehetett venni külön, de abban nem, hogy nem lehetett hl1-s kóddal ingyen letölteni netrõl

Tessék: Google, elsõ találat, cikk
"Gone Gold!
Yes, Counter-Strike is finally out of beta! For those of you who are uninitiated, Counter-Strike is a popular Half-Life Terrorist/Counter-Terrorist mod that has swept through the online gaming community over the past year. If you want to find out more about the game, check out our Counter-Strike Feature Calbear wrote a few months ago.

Even though Counter-Strike is coming out of beta, it doesn't mean you'll have to start paying for it. You'll always be able to download the mod free of charge. You will, however, now be able to buy Half-Life: Counter-Strike in stores in case you don't want to spend a week downloading the mod over modem."
5w0rdf15h
Hehe Fleko má megin rosszalkodtá 😄DD mesélj mi volt? 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

OrioN the S
Húúúúhaaaaaa! pfff! 😄DDDDDD

Én is má 6.-7. nem is tudom már régen volt , akkor is már azé koplaltam ,hogy suli után tudjak cs-zni meg 13 órás cs-s parékra jártam 😊

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

azt írta, hogy tizenkettedikes meg ötödikes korában, nem tizenkét évesen
meg kell fejteni 😄
Szega87
részemrõl lezártam és elkönyveltem hogy igazam van , szal most eszek azt warozok , pá és peace 😊

Szega87
ez lehet , de hála égnek csak 5 percenként szolalhatsz fel hála PuNKER-nek😊

lehet hogy van cd-s változatod, de attól még le lehettett tölteni lazán és játszhattál vele, mint egy hl moddal
én is játszok vele 5 éve
szerk: volt retail meg mod verzió, igen
Az elott is volt masfel evig cs, es ha 12 evsen jatszottal vele akkor nem feltetlenul emlekszel 2 egymas utan durrano flash hibajara, ha egyaltalan feltunt.

Szega87
figyelj nekem se , meg lompinak se volt hl-e!!! Különálló játékként vettük meg 😊

ha megvolt a hl, ingyenes volt, nem? hogy terjedt volna el, ha nem lett volna ingyen? fõleg hogy az elején azért totál tele volt buggal (jobban mindt most :-P)
Szega87
ne ellenkezz má mindig velem , úgyse engedek abból ami biztos , cd-s változatom van cs-rõl ami 1.00 bescnnelem és kitapétázhatsz vele ha nem hiszed , most 12.es vok , de mikor 5.es voltam vagy 6 .as akkor cséztem má😊

látom nem figyelsz: letölthetõ volt, nem ingyenes.
természetesen nem vettem meg, mivel warezzal is lehetett játszani.
Tévedsz, mivel ez egy totál amatõr sima modnak indult, sztem 1.4 vagy 1.5tõl adták ki dobozosan elõször. Én is régóta játszom, 1.2 óta kb.
Hat ez az interpolate 0 nagyon nagyon erdekes dolog, jatszottam honapokat 0-n, 1-en is, es mintha 0-n jobban beadná a talalatokat, es mintha a hasznalojan kevesebb talalatot adna be... Egyik haveromnak adtam a tippet, allitsa 0-ra, es azota nem 1x volt h tunkoljak orrba szajba es nem kepes meghalni... Engem is szidtak miatta, hogy nem birok meghalni... Tudjatok a tipikus, kozvetlen kozelrol 6-7 kilott golyobol 2-t ha bead es az is csak 40-50-t sebez. De gondolom rengeteg ellenpelda van, ettol az igazi source erzes 😊) En nem sokat jatszottam a regi CS-vel, de elofordulhatott ott is ilyen???
Szega87
figyelj akkor még nem volt ingyenes , látszik nem volt meg neked , 1.4tõl asszem akkortól volt ingyenes 😊

õscsé 😄 --> ez jó!

dehát mért kellett megvenni, amikor az még bõven letölthetõ volt?
én is 1.0-tól csézek.

nem tud vki olyan honlapot, amin a régi mapok, fegyverek, egyebek vannak?
tiszta jó lenne nézegetni. nosztalgia.
meg a jó öreg 56k-s modemmel milyen szép is volt. ~150-200 ping?! 😊
nekem is GeF Ti4200-m van és a 71.89-es van fenn, és müxik jól.
bár minden middle-n, vagy low-on, meg dx 70-re van állítgatva a valami.
Szega87
figyelj jani source nem ég van , de 1.6om volt , sõt sztem én régebb óta csézek mint te vagy sokan az sg-bõl , én nekem még 1.0 azaz az õs cs volt meg , amit lompi vett németországba , szal ennyit errõl , én nem tapasztaltam 1.6nál #29511 ilyet 😊

😊

OrioN the S
<#hehe>

janos666
Itt az lehet a baj hogy te még nem is CS:S-ztél mikor még ez a bug bennvolt. <#ravasz1>
Szega87
ki mondta neked ezt a butaságot hogy 1 flash vakit 2 meg már nem? <#zavart2>

itt arra gondoltam, pl 2 flash robban egymas utan gyordan akkor nem vakulsz, az 1.6ban benne volt az elejen, a sourceban isbenne volt ez a hiba. Volt meg egy par ilyen jelegu hiba. 😊

kerdesedre meg igen a valasz.

OrioN the S
Te dohányzol? Tudod mien szar amikor nincs cigim 😊 Most sincs és Diszkáver csanelt nézek :/ Ennyire gáz 😄 Én börszdéjre kaptam a hl2-t! Kérjetek karira CS:S-t 😄

sztem meg 8 ezer forintto bõven megér ez a játék ,vegyétek már meg , spórol,ne cigire költsd a pénzt ,ennyi!
janos666
A warez kérdéseket felejtsd el. Ez a korszak egyszer, s mindenkorra lezárult. Minden ellenõrzés szerveroldalon van, nem lehet 1-2 napnál tovább mûködõ steamhecket kiadni. Le is tett róla minden cracker. De ha így eszembejuttattad beírom ezt oda a linkre is.
Szega87
warez kérdésekkel irány az avalonhome.uw.hu , ahol talán tud valaki segiteni ...
Amúgy meg nem szokot büntetgetni , csak ha már nagyon tré amit csinálsz
+ nem csak a warez miatt járt azt tedd hozzá
A FAQ egy ideje nem müködik , de azér még kivan írva hogy no warez

Tomsteel
TUDOD KICSI BORG AZ IS KI VAN ÍRVA, HOGY NÉZZEM MEG A FAQ-BAN, SZÓVAL MIELÕTT KINYITOD A SZÁDAT, ELÕTTE NÉZZÉL SZÉT OKS?

MÁR ELÉG RÉGÓTA NEM MÛKÖDIK A FAQ, HOVA ÍRJAM A WAREZ KÉRDÉSEIMET ? ? ( büntetõpont, nevetséges )

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Szega87
nem mindenki szereti az iceworldöt lásd TEK vagy jómagam , de még vannak páran

sztem az utóbbi idõk custom mapjai igen igen gyatrák lettek! 😞
ICÉt mindenhova!😄
sztem még a mostani droverek is jók neki ( forceware akárhány)
urbijoe
az AK ténleg szar azt én is észrevettem

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

sziasztok Videokártya gondjaim vannak TI 4200 ast hazsnálok, de nem tudom milyen detonátort rakjak fel hogy normállissan fusson.Léci segítsetek
Szega87
sztem ez nem az m4en vagy az ak-n múlik , fegyvertõl független , de tény hogy m4el ha a földet lövöd elõfordul hogy kiir 4 fejest és örül az ember a fejének😊

"A legtöbb mapon, fõleg a valvekon az utóbbi idõkben sokkal jobban érvényesülnek a CT-k, ..."

SZTEM: mert CT oldalon a (-z elég gyakran használt) M4A1-et nem sikerült annyira elkúrniuk Valvebácsiéknak, mint T oldalon a régi jó AK-t. Abból viccet csináltak.

Emlékeztek? Még vmikor CS 1.3, v. 1.5 táján is volt egy olyan, hogy gyengítettek az AK-n, mer túl erõs volt... :/
Igen, ez igy is van.
Ami miatt én másnak tartom, hogy ott éreztem mi hova megy. Itt inkabb makker meg tapasztalat, nem skill amibõl játszom. Legrövidebben úgy tudnám kifejezni, hogy a célkereszthez a lövésnek lassan semmi köze. Az 1.5-1.6ban láttad és érezted hova megy a sskulo, ezt nekem a source nem adja vissza. Viszont a grafika minõsége miatt ezt játszom.Sajnos 😞
De azt hiszem pont neked errõl én igen keveset tudok mondani 😊

AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D

Jó,ez megoldva,saját hülyeségem volt...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Én nem tudom,nekem meg 2 napja még minden jó volt most meg az oldalra mozgásoknál szaggat a játék.De elõre-hátra menésnél,célzásnál jó,csak ha oldalazok jobbra-ballra az nem.Én már nem tudom a gépbe hülyült-e meg valami,vagy a programban.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

urbijoe
mért van az hogy tegap jo volt ma meg egy kibaszott golyo sem talál?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Te azt mondtad, hogy ez 'ez egy teljesen új játék', holott a jatekban minimalis ujitasok sincsenek (a nevebol adodo technologian kivul). A CS fejlesztese ezzel befejezodott, cs2-rol soha senki nem beszelt, ez a 'folytastasa', atirata, akarmennyivel is sikertelenebb lett mint a regi.

k9duli
áááá 9600xt-m van, hdr-hez ezzel a karival nincs esélyem.Amúgy a napokat még nem láttam csak letõltöttem.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

Láttad amiket legutóbb tettünk fel a szerverre?😊
A HDR szempontjából a nuke már semmi extra...
k9duli
Contra-t már többször néztük😊Nem igazán publikra való map.De én eljátszanák rajta.De ha választhatnék akkor felejteném.
Ami jó map az a nuke most.

😞
Szerintem egyrõl beszélünk, csak nem jól fejeztem ki magam.
Ahogy én tudom/gondolom:
Az 1,6 után ugye az 1,7 jönne, vagy sokan várták a cs2-t.
A CZ az 1,6 alapjaira épül, de a sorce az teljesen más.
A játék szabálya, kinézete/motorja és mondjuk ahitbox sebzéskódok "aránya" az teljesen más.
A kérdés a felújítás volt. A CZ szerinted is felújítás, a source már más játék.
Bár személyes fohászom zárszóként:
Adnák ezt is magán fejlesztõk kezébe, egy év alatt nagyot javulna a minõség.

AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D

Figyelem! Holnap zárul az SGTEAM tagfelvétel! Még ma jelentkezzen a megfelelõ módon, aki tag szeretne lenni.

SG Adminok: A mai napon aktívan reklámozzátok a dolgot a szerveren, ne maradjon le senki, aki akar.
Na kipróbáltam a mapokat.

Elsõnek a de_contrát, amit itt ajánlott valaki a napokban.
Hát.. vagy a mi mapjaink túl igényesek, vagy akik ezen waroznak, azok túl igénytelenek 😛 Nézze meg más is, szerintem semmit nem ér ez a map.

office_unlimited:
Lényegében 1:1 office_extended, csak pár ajtót, szobát, folyosót megnyitottak még, illetve az egész épület alagsora is bejárható, nem csak a CT spawn felõli része.
Office_Unlimited overview CT spawntól
Ez szerintem mehetne a szerverre, az extended helyére.
janos666
Azon a mapon még az életben nem jártam így nem tudom mi az. Fogjuk rá hogy egy hülye bugos custom map. <#idiota><#idiota> A mozgás azért lesz lagos mert pontos lesz. Tehát nincs kipótolgatva hamis mozgatással a kép, hanem azt látod amit tényleg frissít is a szerver a pozíciókon. Ha kicsit lagol a gyerek akit nézel, netál packetlossa van akkor ugrálni fog. Ezt az interpolate 0 csinálja. Engem az lepett meg hogy sokkal jobbnak éreztem a játékot a lagkompenzáció kikapcsolása után, ez az ami érdekel hogy tetszik-e másoknak.
k9duli
õõõõ az a mondat nem jó😊
Az n betûdet nemnek olvastam akkor is😊
Szerintem felejtsd el azt a mondatot és legyen ez a lényeg 1.6--->condition zero(át skinelt 1.6)--->Hl2bõl a source kaka😊