Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😊 nem ettõl függ minden, az a helyzet, én egy 33as szerveren jobbat tapasztaltam sajna.
k9duli
Nem olyan súlyos a helyzet mint amenyire kinéz😊
Látogattam más publik!!! servereket és a tapasztalatomat mondom el.
Majdnem az összes egy nagy kalap kaka.
Kettõ kivételével de õk is gondokkal küzdenek.
Egy a Lamas server 10playerig a legszebben adja be a lövéseket.Valahogy ugy tünt hogy váóó ilyen jól nem adja egy server sem.De aztán 12player után elkezd lagolni és ahogy nõl a népesség ugy nõ az intenzitása a lagolásnak😊
Második server a obinet deathmatch servere a legjobban adja be a desert és awp lövéseket.Az összes többi fegyverrel majdnem olyan mintha vaktölténnyel játszanék.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

Wolwarine
Áhoj! <#vigyor2>

Na látom akkor másnak is feltûnt hogy nem 100-as a szerver. Akkor jó nem szólok, hogy nehogy rámvágják hogy MÁRMONDTÁK VAZZZE QSS!! <#nyes>

MSN: [email protected] &#8226; FTF|2&#8482; PORTÁL - FTF2.ATW.HU &#8226; Mzpe&#1169;&#1202;&#8482; &#8226; Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön

Szega87
mikor lesz köv. update? <#kacsint><#wink><#ijedt>

k9duli
Hát nekem volt alkalmam hétvégén a fragpointba játszani és egyszer olyat tapasztaltam hogy majd beszartam😊
Felmentünk mindannyian a serverünkre ahol 5-ös pingünk volt stabilan(mindenkinek).0 choke és 0 losst természetesen.Tehát nem lanon nyomtuk a wart hanem neten, csak sokkal alacsonyabb pingel mint itthon.
És egyszer egy olyat lõttem akával, hogy cbble a B kijáratánál kiugrott az ellen én meg futva befelé mentem a sötétbe és közbe lõttem.És amikor iszonyat rég bent voltam a fal mögött akkor írta ki hogy bekapott egy fejest😄
Nemtom eddig ilyet csak igen magas pingnél tapasztaltam.
Ez volt az egyetlen eset ami furi volt, az összes többi eset nagyon hasonlított a lan állapothoz.
Jah és olyan serveren folyt a játék ami 66tickrate és no plugin.

Ez a film?
mert ha az akkor a legeslegjobb amit valaha láttam.
Szana szét lehet nevetni az agyad 😊

AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D

OrioN the S
Amúgy az utóbbi idõben már csak röhögtem a hiteken ,csak azért mentem fel a szerverre ,hogy hülyüljünk és röhögjek tovább a hiteken! Na meg este a csúszás iceworldön 😊 Aztán amikor nem voltak a szerveren mentünk Anoékkal pukkantani az FTF-re és érdekes módon sac. 50 m-rõl kispisztollyal kilõttem az embert szal.....trézsut..pont

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
<#integet2> Én is ott voltam és tényleg! Tegnap voltam Fec-el és Sertével egy X szerveren és csodálkoztam ,hogy mien furi ,mert nem kellett egy tár a frag-hez.

Okozni kell v.mit!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

"Szellem a gépben..." :-)

A coltos cuccra én is rájöttem már css eleje óta, pl lõsz egy sorozatot oldalazva és miután bementél a fal mögé még mindig lõsz egy-kettõ és az utolsó golyó fejbelövi az ellent, vagy hogy pl a tárban az utolsó töltény is mindig fejes :-D poénos...
Anno cs 1.3-1.5 idejen peldaul egy sima metamod (minden extra plugin nelkul, hogy miert azt a fejlesztoi sem tudtak szerintem) igencsak elcsusztatta a hitboxokat, ugyhogy elkepzelheto, hogy itt is okozhatnak problemat amik melyebben belenyulnak a jatekba. Ennyire extrem kulonbseg, mint ahogy itt mutogatjatok lent azert nincs a ket oldal kozott alapbol, de teny hogy az m4 css-ben picit eros lett, mivel ugyanugy hasznalhato mozgas kozben is, es erre egyre tobben jonnek ra par fragmovie megtekintese utan.

Nos, eddig én úgy voltam, hogy semmi bajom nem volt a szerverünkkel, de miután mostanában hosszabb ideig kipróbáltam egy-két más szervert sajnos megváltozott a véleményem. Az az igazság, hogy meg tudom érteni Borgot, persze hogy személyes sértésnek veszi, ha valaki rosszat mond az SGrõl, mivel neki van benne a legtöbb munkája, ráadásul a problémáink nagyrésze olyan, hogy racionálisan gondolkodva nem hinnénk el. Hiszen elvileg minden jól megy a szerveren, a scriptek, pluginok elvileg nem akadályoznak semmit, nem lassítanak, elvileg minden ok. Csak hát pl a Windows is elvileg tökéletes, meg 20 éve fejlesztik és mégis gyakorlatilag tele van hibával, méghozzá olyanokkal, amik mindenkinél máshogy jönnek elõ, mindig más a megoldás, stb. Ezért ezt a gyakorlatiasságot rá kell vetítenünk szerverünkre is és végig kell gondolni, hogy tényleg hibátlanul fut e. Az ész azt mondja igen, de a tapasztalata sok embernek mostmár azt, hogy nem. Hogy miért van, senki nem tudja, mivel ha kézenfekvõ lenne, akkor már kijavítottuk volna. Ráadásul ezt nem lehet alátámasztani screenshotokkal, sõt, még demoval sem igazán (ezért nem is kérhetsz bizonyítékot tõlünk!). Az egyetlen dolog, amit tehetünk az az, hogy megnézünk minden olyan tényezõt, ami befolyásolhatja a szerver mûködését. Persze elõször be kell vallanunk, hogy az, hogy sok belsõs és külsõs ember véleménye igaz is lehet és tenni is kell valamit. Azt javaslom, hogy vegyük végig a szerveren futó modok, scriptek, pluginek listáját, és próbáljuk ki a játékot egy ideig nélkülük. Persze nem kell mindegyiket leszedni, de szvsz egy sima (totál, minden kieg nélküli, pl no skin) mani admin mod elegendõ lenne a szerver üzemeltetésére. Most nem akarok példállózni, hazabészelni meg végképp nem, de mi, a klánunkkal béreltünk egy Obinetes szervert sima manival és az utóbbi idõben egész sokat próbálgattuk és az a tapasztalat, hogy nagyon jól megy minden, annak ellenére hogy pl a ping az néha nagyobb mint az SGn. Serte és Sword is tanusíthatja, hogy pl ott lehet lõni az AKval. Olyan fejeseket osztogattam vele, hogy csak néztem én is.

Szerintem gondoljuk végig a dolgokat és beszéljük meg békésen, együtt, nem ellenségeskedve és elfogadóan a problémát, különben rossz fejlemények lesznek, az biztos!

(ennyit még nem írtam egyszerre soha, szal riszpekt, azért tettem, mert törõdöm a szerverrel, nem azért hogy anyázzalak, Borg)
<#heureka> Biztos fut valami olyan script, ami tudat alatt minden AK-val futkározó embert hipnotizál.
Amióta van source, én a T oldalt szeretem jobban. Viszont, amikor az SG szerveren game-elek, jobban szeretek CT lenni az m4 miatt. Nekem akárki, akármit mond ezen a szerveren sokkal nehezebb T-nek lenni, mint máshol. Bármilyen szerverre megyek, akkor sem vagyok olyan béna, mint itt. De az is lehet, hogy ez valami ezoterikus dolog miatt van, nem?
stp4trick
Help! Mi a lófaszért tûnnek el a favoritesbõl a serverek? Az elõbb írtam be néhányat és simán eltûntek megint. Minden restart után üres. De csak ha a traybõl nézem. Ha elindítom a CSS-t, ott látszik mind. Miért törli állandóan?

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Guer
100%-ig eggyetértek
jah és én is imádok T lenni officeon meg duston
meg amugyis általában a T oldalt jobban szeretem

én nem látok bele ijen mélyen a interpol... meg ijen dolgokba, de személyes tapasztalatom, hogy nem érzek változást a frissítés óta - minek idejét igazából nem is tom -, a T-k és a CT-k erõsödését (több lövés betalál), illetve gyengülését illetõen. ugyanúgy vannak furcsa dolgok most is, de azok kábé a css-vel egyidõsek. más egyéb változást nem tapasztaltam.

az, hogy az emberek többsége (én is) a mapok jelentõs részén CT-nek áll, sztem annak is betudható, hogy jobban szeretik az m4a1-et az ak-nál (nálam mondjuk ez dominál), a glock helyett a usp-t, illetve az adott mapon jobb a CT-k (kezdõ)poziciója.
de ki szeret mondjuk az italy-n, vagy az assault-on CT lenni. senki (csak néhány kamikaze).
én pl. régen az office-on, dust-on megrögzött T voltam, de mivel Achilles kollegám mindig CT-nek állt én is átszoktam oda. de semmi probléma nincs akkor sem, ha át kell állni T-be.
ez az én szubjektív/objektív véleményem.
k9duli
STRuK_The_Movie
Az oldalon reggelni kell magad a letõltésért.Hidd el, megéri.

k9duli
Hallod borg nézzük meg skin és plugin nélkül.És akkor az lesz hogy semi nincs amire rálehet fogni hogy tönkrebassza a sourcet.És ha mindig ez van, akkor ilyen a source.NETEN!
Semmit nem vesztünk és talán okosabbak is leszünk.

De ne hadoválj itt...

Ha valami gondod van, tálald fel ide, hogy mi a gond, és mi a megoldás.

Ne mellé beszélj. Semmit nem tudsz felmutatni, csak nyomod a szöveget ide.

Én két dolgot tudok tenni: teszteljük skinek nélkül, meg kiirás nélkül. De még ennek sem látom sok értelmét, lévén más szerveren is ugyanez a helyzet. Max ott nem tolja a képedbe a kiirás, hogy milyen kevés hited volt.

Te mit tudsz tenni azon kívül, hogy bármiféle háttér, vagy bizonyiték nélkül nyomod a hülyeségeket? Fõleg annak fényében, hogy még a szerverek mûködésérõl, lehetõségeirõl, és más játékosok tapasztalatairól sem vagy képben...
Szega87
ha bizonyiték kell , nem ígéret , a megoldás secret ! keresd a boltokba 😊
Nem érdekel , várok és gyûjtöm a bizonyitékokat !

Szega87
caps lock?

Én mondom és mondom?

Hol a bizonyiték? Hol a screenshot? Hol a megoldás?

Nem tálalsz fel semmit, csak hajtogatod a hülyeséget.

Lehet, hogy olvasol más fórumot, akkor viszont nem gondolkodsz azon amit irsz.
Szega87
megin olyat hozol fel amirõl nem beszéltem , de csak mondod - mondod , elbeszélünk egymás melett , honnan szeded hogy nem olvasok más fórumot? -> ez megin kész 😊

Semmi nem változott, vannak bent 7-en most is.
Szega87
velem is van néha , refrehelj párszor vagy inditsd újra a steamet és müxik majd 😊

Nem veszem személyes sértésnek, csak utálom ha valaki ekkora meggyõzõdéssel próbál hülyeségeket bemagyarázni úgy, hogy fogalma sincs róla mi hogy mûködik. De még a fáradságot sem veszed, hogy más fórumon más emberek, más szerverken szerzett tapasztalatának utánanézz, csak hajtogatod azt, amit te bebeszéltél magadnak.
Lompi73
Neeeem tudok belépni!!!!!!!!!!!
Megváltozott a jelszó??????????
I need helppp!

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

Szega87
Most megin olyat hozol fel , amirõl nem beszéltem , meg marhaság is amit mondasz ! 1. Lelehet lõni 2.én is szoktam oldalazni 3. voltam más serveren 4. nem bántani akartalak , de akárki szól akármiér személyes sértésnek veszed

Jaj ne fárassz már Szega, más se tudja lelõni sertét...

Menj át sertével más szerverre, aztán majd meglátod, hogy ott sem tudod.

Méghozzá azért, mert serte folyton oldalaz oda vissza, es a source ilyenkor egy darab hitet nem ad be. Kerdezd meg tõle is.

Ez még mindig semmi más, mint szubjektív megítélés. Az hogy egyszer béna voltál, utána meg serte ugrált, és azért nem találtad el, amikor meg átmentél más szerverre akkor mákod volt. Közben én meg simán 2.0k/d-ket is hoztam a mi szerverünkön, ahogy mások még többet is. Amikor éppen olyanja volt. Amikor meg nem, akkor másnak sem ad be semmit. Amikor bementem az általad emlitett szerverre, ott is ezen anyázott valaki épp.

Ráadásul bizonyára a steam fórumról is mindenki a mi szerverünkön játszik, és ezért anyázzák a source találatregisztralasat. Persze. Csak gondolkodni kene egy kicsit neha, es nem csuklobol irkalni a hulyesegeket...
Szega87
valami félréértés van én lexarom melyik stukival ki milyen pozva mennyit sebez , a lényeg hogy ha valakit fél méterrõl hátba lõvõk m4el akkor meghal , nem úgy mint sg-n. /Italyn 2.köröm volt , serte 1 tár m4et kapott , 0 hit /

Damage Given to "IRODISTA*Dzsonikes" - 90 in 5 hits
Damage Given to "Source Engine 7 (build 2578)" - 10 in 1 hit
Damage Given to "wTf" - 66 in 3 hits
Player: Locutus of Borg - Damage Taken
-------------------------
Damage Taken from "wTf" - 27 in 1 hit
Damage Taken from "Source Engine 7 (build 2578)" - 108 in 1 hit

Hat persze... total mas. Hogyne.
Max nem irja ki a sebzeseket, ugy mint a mi szerverunk. Ezert erzesre tobbnek hiszed. Pontosan ugyanannyit ad be, es ugyanannyit is sebez.

De ha mas a velemenyed, tamaszd ala bizonyitekkal. Ahogy Fec-nek is javasoltam. Abban a pillanatban elhiszem, amint ala tudod barmivel is tamasztani a te, egyeni szubjektiv velemenyed.
Szega87
Irtad Borg hogy voltál más serveren is és ugyanolyan mindenhol:
195.228.155.182:27045
Itt mindig otthonra leltem/lelek ! Itt nincsen ct a király T a láma szindróma

otto13
<#worship><#worship><#worship>

Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)

huh te tékeltél..!
np, nem bántottál meg -.-

Lompi73
Én nem montam, hogy te azt mondtad!Eszembe se jutott volna megbántani, ha ez történt volna,SRY!!!!!!!!!!!
De inkább olvasd el még egyszer, lehet nem értetted meg?

5w0rdf15h
Hája, lehet hogy most nem repül majd annyi kamu fejes össze vissza

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

urbijoe
most délután office-on T voltam és tök jókat löttem

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Ja, láttam.
Kicsit valóban jobban kiegyensúlyozott a két oldal, de még mindig nem tökéletes.

Mondjuk pl kv már el is húzott dustról, amikor a szerver által rányomott alapbeállításokkal már senkit nem tudott lelõni - vagyis 2-3 kd helyett volt joesetben 1-1.5 😄DD Lehet itt bujik ki a cica a zsákból, hogy ki babrált eddig a beállításaival...
kimondta h szar vagy?

urbijoe
Borg nekem igy jobb lett a játék ezekkel a beállitásokkal

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Lompi73
Szasz! Csak az hal meg ki szellemileg nemképes feldolgozni, hogy lehetnek nála jobbak is?

Hiak.
Ujévbe ujraéledek és mekhaltok!!
Na Hiak!

Tehát egyenlõ esélyekkel indul mindenki a másik ellen... micsoda negatívum <#shakehead>
Épp ezaz, hogy a szerver minden értéket alapra állít be a játékosoknál. Szal ez max azoknál jelent majd gondot, akik átirogatták mindenféle másra az interp parancsaikat.
Ezt már láttam másik?

van egy eladó accom. cs:s/dod:s, hl2 deathmatch pakk. 3500 pénz ha érdekel dobj egy privátot.

k9duli
Múltkor ide valaki beírta hogy 3500ft eladó neki és dod:s is jár hozzá, de lehet hogy nem is ide írtak, na mindegy..
Hogy a legjobb fragmoviet linkeljem be?Hát nem tudom hogy van e olyan hogy a legjobb, tudok rengeteg nagyon jót, abból egyet itt(magyar)

Csak annyi hogy drága😄
Nos akkor eredeti tervemhez visszatérve.
Eladó account-ja valakinek?

Hogyha Steam-en veszem meg a CS-t annak lehet valami hûtülütõje?
Ahogy beírtam a bankkártya számomat már tölthetem is?
Vagy van lefutási idõ?

hja,és janosos interpall-t meg interpolétet én kipróbáltam,és remeg a kép tõle!azaz minden 2dik frémet látok