Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Látogattam más publik!!! servereket és a tapasztalatomat mondom el.
Majdnem az összes egy nagy kalap kaka.
Kettõ kivételével de õk is gondokkal küzdenek.
Egy a Lamas server 10playerig a legszebben adja be a lövéseket.Valahogy ugy tünt hogy váóó ilyen jól nem adja egy server sem.De aztán 12player után elkezd lagolni és ahogy nõl a népesség ugy nõ az intenzitása a lagolásnak😊
Második server a obinet deathmatch servere a legjobban adja be a desert és awp lövéseket.Az összes többi fegyverrel majdnem olyan mintha vaktölténnyel játszanék.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Na látom akkor másnak is feltûnt hogy nem 100-as a szerver. Akkor jó nem szólok, hogy nehogy rámvágják hogy MÁRMONDTÁK VAZZZE QSS!! <#nyes>#nyes>
MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön
Felmentünk mindannyian a serverünkre ahol 5-ös pingünk volt stabilan(mindenkinek).0 choke és 0 losst természetesen.Tehát nem lanon nyomtuk a wart hanem neten, csak sokkal alacsonyabb pingel mint itthon.
És egyszer egy olyat lõttem akával, hogy cbble a B kijáratánál kiugrott az ellen én meg futva befelé mentem a sötétbe és közbe lõttem.És amikor iszonyat rég bent voltam a fal mögött akkor írta ki hogy bekapott egy fejest😄
Nemtom eddig ilyet csak igen magas pingnél tapasztaltam.
Ez volt az egyetlen eset ami furi volt, az összes többi eset nagyon hasonlított a lan állapothoz.
Jah és olyan serveren folyt a játék ami 66tickrate és no plugin.
mert ha az akkor a legeslegjobb amit valaha láttam.
Szana szét lehet nevetni az agyad 😊
AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Okozni kell v.mit!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A coltos cuccra én is rájöttem már css eleje óta, pl lõsz egy sorozatot oldalazva és miután bementél a fal mögé még mindig lõsz egy-kettõ és az utolsó golyó fejbelövi az ellent, vagy hogy pl a tárban az utolsó töltény is mindig fejes :-D poénos...
Szerintem gondoljuk végig a dolgokat és beszéljük meg békésen, együtt, nem ellenségeskedve és elfogadóan a problémát, különben rossz fejlemények lesznek, az biztos!
(ennyit még nem írtam egyszerre soha, szal riszpekt, azért tettem, mert törõdöm a szerverrel, nem azért hogy anyázzalak, Borg)
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
jah és én is imádok T lenni officeon meg duston
meg amugyis általában a T oldalt jobban szeretem
az, hogy az emberek többsége (én is) a mapok jelentõs részén CT-nek áll, sztem annak is betudható, hogy jobban szeretik az m4a1-et az ak-nál (nálam mondjuk ez dominál), a glock helyett a usp-t, illetve az adott mapon jobb a CT-k (kezdõ)poziciója.
de ki szeret mondjuk az italy-n, vagy az assault-on CT lenni. senki (csak néhány kamikaze).
én pl. régen az office-on, dust-on megrögzött T voltam, de mivel Achilles kollegám mindig CT-nek állt én is átszoktam oda. de semmi probléma nincs akkor sem, ha át kell állni T-be.
ez az én szubjektív/objektív véleményem.
Az oldalon reggelni kell magad a letõltésért.Hidd el, megéri.
Semmit nem vesztünk és talán okosabbak is leszünk.
Ha valami gondod van, tálald fel ide, hogy mi a gond, és mi a megoldás.
Ne mellé beszélj. Semmit nem tudsz felmutatni, csak nyomod a szöveget ide.
Én két dolgot tudok tenni: teszteljük skinek nélkül, meg kiirás nélkül. De még ennek sem látom sok értelmét, lévén más szerveren is ugyanez a helyzet. Max ott nem tolja a képedbe a kiirás, hogy milyen kevés hited volt.
Te mit tudsz tenni azon kívül, hogy bármiféle háttér, vagy bizonyiték nélkül nyomod a hülyeségeket? Fõleg annak fényében, hogy még a szerverek mûködésérõl, lehetõségeirõl, és más játékosok tapasztalatairól sem vagy képben...
Nem érdekel , várok és gyûjtöm a bizonyitékokat !
Hol a bizonyiték? Hol a screenshot? Hol a megoldás?
Nem tálalsz fel semmit, csak hajtogatod a hülyeséget.
Lehet, hogy olvasol más fórumot, akkor viszont nem gondolkodsz azon amit irsz.
Megváltozott a jelszó??????????
I need helppp!
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
Menj át sertével más szerverre, aztán majd meglátod, hogy ott sem tudod.
Méghozzá azért, mert serte folyton oldalaz oda vissza, es a source ilyenkor egy darab hitet nem ad be. Kerdezd meg tõle is.
Ez még mindig semmi más, mint szubjektív megítélés. Az hogy egyszer béna voltál, utána meg serte ugrált, és azért nem találtad el, amikor meg átmentél más szerverre akkor mákod volt. Közben én meg simán 2.0k/d-ket is hoztam a mi szerverünkön, ahogy mások még többet is. Amikor éppen olyanja volt. Amikor meg nem, akkor másnak sem ad be semmit. Amikor bementem az általad emlitett szerverre, ott is ezen anyázott valaki épp.
Ráadásul bizonyára a steam fórumról is mindenki a mi szerverünkön játszik, és ezért anyázzák a source találatregisztralasat. Persze. Csak gondolkodni kene egy kicsit neha, es nem csuklobol irkalni a hulyesegeket...
Damage Given to "Source Engine 7 (build 2578)" - 10 in 1 hit
Damage Given to "wTf" - 66 in 3 hits
Player:
-------------------------
Damage Taken from "wTf" - 27 in 1 hit
Damage Taken from "Source Engine 7 (build 2578)" - 108 in 1 hit
Hat persze... total mas. Hogyne.
Max nem irja ki a sebzeseket, ugy mint a mi szerverunk. Ezert erzesre tobbnek hiszed. Pontosan ugyanannyit ad be, es ugyanannyit is sebez.
De ha mas a velemenyed, tamaszd ala bizonyitekkal. Ahogy Fec-nek is javasoltam. Abban a pillanatban elhiszem, amint ala tudod barmivel is tamasztani a te, egyeni szubjektiv velemenyed.
Itt mindig otthonra leltem/lelek ! Itt nincsen ct a király T a láma szindróma
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
np, nem bántottál meg -.-
De inkább olvasd el még egyszer, lehet nem értetted meg?
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Kicsit valóban jobban kiegyensúlyozott a két oldal, de még mindig nem tökéletes.
Mondjuk pl kv már el is húzott dustról, amikor a szerver által rányomott alapbeállításokkal már senkit nem tudott lelõni - vagyis 2-3 kd helyett volt joesetben 1-1.5 😄DD Lehet itt bujik ki a cica a zsákból, hogy ki babrált eddig a beállításaival...
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Ujévbe ujraéledek és mekhaltok!!
Na Hiak!
Hogy a legjobb fragmoviet linkeljem be?Hát nem tudom hogy van e olyan hogy a legjobb, tudok rengeteg nagyon jót, abból egyet itt(magyar)
Nos akkor eredeti tervemhez visszatérve.
Eladó account-ja valakinek?
Ahogy beírtam a bankkártya számomat már tölthetem is?
Vagy van lefutási idõ?