Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

janos666
Mikor küldték a reklám E-mailt a TVNetWork saját CS szervereirõl kipróbáltam. Igaz hogy CS:S IP-t az istenek se találtam (pedig a levél írt róla) akkor ezért inkább letöltöttem az 1.6-ot hogy egyfüst alatt összevessem a CS:S-vel. Hát kiléptem 10 perc bénázás után. Majd talán benézek a CS:S szerverre.
Este 9 körül office2 meg ilyenek mentek, nekem ott teljesen jól ment.
Ha nem én bénáztam *, akkor simán adta be amit lõttem.

* na ez az amit egyesek nem vallanak be, inkább prüszkölnek minden ökörségre...
Ez okos volt mostmár lámizok is össze vissza😄
Nem szenvedek áááá😄

Steam Settings-ben ott az internet beállítás nem változtat?

De mit akartál mondani?
Nem lehet ezt sehogy meggyorsítani?
Lehet szervert váltani?

Szega87
eggyet mondok , ha már 50 % eljutottál , akkor má ne hagyd abba ! <#ravasz1>

5w0rdf15h
Én is gémeltem tegnap vele, az igazi neve: Alien, legalábbis nekem ezt mondta... ja és hát elég durván tolja, van igazság abba amit mondasz!

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Jujj hallod nem tudom.
Ilyet lehet állítani? Vagy hogy tudom megnézni?

Szega87
hányas content serverrõl megy?

Hi!
Nincs egy oldal ahonnan hipp-hopp le tudnám kapni a Cs-t mindenestül?
Mert Steamrõl nagyon trágyán jön.
14:30 óta megy és 47%-nál jár...

hehe FEC_ már megin beszivott <#mf2><#nevetes1>
ne tulozz jo?! <#crazya>

Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,

Szega87
én most játszottam vele d2-n és nagyon szidta saját magát , rankolta magát 2.56 volt , közbe meg a jelenlegi állásnál 8/9 es statja volt és kilépett dühébe , de amugy tééelg jó játékos , de nem kell túlozni "2X olyan jól lõ, mint a top10ben levõk összesen:\"

fruhwirth
]noob[ volt a srác nickje és 2X olyan jól lõ, mint a top10ben levõk összesen:\

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

kicsit off, de ha vki nem nézegetné a fõoldalt:
http://www.sg.hu/cikkek/41351/3
Ez a legérdekesebb része a cikknek 😊

AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D

Nagyon kevés T-t látni aki eldobja az M4et egy AKért 😊
Viszont az a nézet, hogy vki csak ez miatt CT sztem nem állja a helyét.
Lehet glockkal is M4et szerezni 😊
Jah, mátol Kalánka Néni aktiválja a Kolónia CS:S szerverét.
Ha van kedvetek nézzetek be, János fõként, tvNOTwork pwa 😊

AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D

Ennek egész egyszerûen az az oka, hogy m4-el lényegesen könnyebb lõni, tunkolni is lehet vele, míg ak-val fölösleges. Ráadásul mivel könnyebben használható, jobban szeretik az emberek, így sokan t-ként is m4-et használnak ha tehetik, ezért mégjobb lesz m4-es skilljük és mégjobban lemarad az ak-s, ördögi kör.

Guer
tegnap volt egy gyerek a serverünkön (elötte még nem volt szertinem) - elég jol tolta
itt a forumon még tuti nem volt és beszol egy ilyet hogy a mi szerverünkön sokkal jobb az m4 mint máshol....
pfff...

Na szeretnek vmit enis hozzaszolni ehhez a colt temahoz. Valami van a dologban, de sztem ennek semmi koze a legujabb updatehoz. Elmondom miert: van egy hlstats nevezetu dolog (sajna pont az update miatt nem mukodik rendesen) ami jegyez honapokra visszamenoleg dolgokat. Pl ott meg lehet nezni, hogy m4a1-el bizony sokkal tobb fejest lonek az emberek mint ak-val. Voltak olyanok akiknek majdnem minden 2. (!!!) találat fejes. 40-45%... Van 1-2 ember aki szinten ilyennel buszkelkedhet ak-val, de a tobbsegnek 10-15%-al kevesebb atlagban. Hogy ez most miert van azon lehet vitatkozni (sztem a coltnak nagyobb a tuzgyorsasaga es ha fejre huzod talan konnyebben adja be). De azis lehet h a colt jobban szor sorozatlovesnel, es konnyebb vele makolni...
Nekem ez nem jött le ilyen egyértelmûen. losttemple-n nekem teljesen jónak tûnt (egész map alatt nem találkoztam érdekes szituval), utánna viszont már vegyesebb volt a kép. De azzal egyetértek dimenzióval hogy több ideig kellene tesztelni. Mivel az mindenféle változtatás nélkül is simán elõfordul hogy 1-2mapon keresztül az istennek se találok el semmit, aztán egyszercsak bead mindent. Így ebbõl messzemenõ következtetéseket nem érdemes levonni szerintem.

Hozegrun
Jelentem, én sokkal jobban szeretek Italy-n Ct lenni, mint T! Pl kihívás! Meg mittomén, jobb azt kész!

Kezdőknek van szerencséjük!

Lompi73
JA és sehol sincs, se histori, seinternet?
Vagy csak nekem?

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

ezt te tudod, mért tõlünk kérded? 😄
Lompi73
Nem tudok belépni, hiába írom be az ip-t?

stp4trick
Ugyanez a problémám, lejjebb írtam és kérdeztem, de nem válaszolt senki rá.
Befagyok néha, de a fõ gond a serverek eltûnése, de csak a steambõl a gameban a find serverben nem.

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Lompi73
Meglepõ dolgokat lehet tapasztalni itt, és máshol is.
A többihez meg nem értek.............
De ha ez fog folytatódni, küldöm az 5 hónapos kisláyom kivel egy szinten
lesztek! <#taps><#crazya>

Nem, menj be és játsz. Jobb mint új korában.
OrioN the S
Õõõ sry nincs kedvem visszaolvasni me idáig fürdõt építettem.....most akkor alakítottak v.mit a szerveren?

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

aha, oks
urbijoe
nekem az ilyen fagyás az miatt volt hogy a kártyám nem birta a high:model és high:texture felbontást csak a medium-ot

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Akkor ok lenne az elv, ha nem lehetne egybol latni, hogy minden a régi.
Aláírja neked bárki, aki az utóbbi pár mapot végignyomta, hogy a skinek kikapcsolása nem változtatott semmit.
Visszatettem a skineket, mivel egyértelmû volt mindenki számára, hogy semmi változás.

A tickratet viszont 66-ról 50-re tettem, vagyis annyira, ahány FPS-re a linux korlátozva van. Most teszt így...
meg esetleg lehetne, hogy ne csak 2 nap tapasztalataiból lehessen dönteni, változtatni, hanem mondjuk lenne hétvégéig szkinmentes idõszak, utána szkin- meg kijelzõ mentes idõszak 1 hétig.
kicsit több idõ -> több mintavétel -> biztosabb következtetés...
hátha 😊
janos666
Mielõtt Fleko erre fogná már win reinstallom is volt mióta letöröltem minden stemheck maradványt is és eredetire tértem át. Van mostanában egy olyan érdekes jelenségem hogy lefagy fél percre a játék (nem mozdul a kép, elakad a hang), majd mégis újraindul anélkül hogy akár a ping felszökne vagy megszakadna a kapcsolat és megszakítás nélkül lehet játszani az adott szerveren, még mapváltás után is. Viszont miután disconnectelek a szerverrõl nem mûködik semmilyen opció, a server brovser üres, ha fel akarok venni valamit a faviritesbe egy 2 négyzetcentis üres ablak jön be amibõl csak kiléni lehet és konzolból sem enged csatlakozni egy szerverhez sem. Ha kilépek akkor látom hogy eltûnt a steam.exe is minden logolt hiba nélkül a semmibe. Másrész most látom hogy a steam.exe eltûnt anélkül hogy játszottam volna vagy használtam volna a steamet. Érdekes.
Most nyomtuk néhány mapon át. Full ugyanaz a helyzet mint elõtte. Hiába kapcsoltuk a skineket, vagy 5 km-rõl is fejest ad, vagy egy egész tárat beleeresztve is 0 hit.
M4A1-el akkor is lehet fejest lõni, ha nem akarsz. Serte meg ugyanúgy még a villanoval is fejbe tud baszni 20km-rõl, nemhogy fejbelõni... õ meg sérthetetlen.
Gyere FTF szerverre, most lõttük fel sima manival és hibátlan.
janos666
Valahogy én se értem mire gondolsz és ha arra amit én kiveszek akkor ez hülyeség. Ha játszom SG-n custom skint felöltve, másokon azt látva és átmegyek egy skinszûz szerverre akkor ott alap skinben van mindenki. Ha minden jól megy és nemsoká beindítunk egy klánszervert, szerintem nekünk is az lesz az elsõ dolgunk hogy kiteszteljük ezt a mizériát hogy egy alpfunkciókkal futó mani admin mod bebaszik-e a szervernek valamicskét is. Azt most nem mondom hogy vedd le a manit és adj minden adminnak RCON jelszót, de meg lehetne egyszer próbálni úgy is az SG-t. Mondjuk hétvégén délelõtt felmegyünk páran amikor újra lehet indítgatni a szervert mert alig játszanak rajta és lövöldözünk mani nékül és szarráscriptelt manivel, skinestõl mindenestõl, pár custom efektet belõve néha (ilyen kék gömb a levegõben vagy villámlás) stb.
Én elõbb mindenkin alapot láttam, pedig amikor utoljára játszottam SGn tegnap, akkor nem alappal játszottam. Nem vágom, tök mindegy :-D
Igy mûködnek a skinek CSS-ben.
Ami utoljára volt beállítva neked skinként, azt látod utána másokon is.
Az SG szerveren is most azt a skint látod, ami utoljára neked CT illetve T-nek be volt állítva. De mindenkin azt.
A player skin helyére teszi be az aktuálisat mindig. Ha alap valve skinnel játszottál az SG-n utoljára, akkor az látszik a másik szervereken is utána.

Szal ez nem bug, vagy egyedi eset - ez ilyen rendszer, erre van csak lehetõség a CSS-ben.
hm, én nem vettem ilyet észre, most vagy csak nálad van a hiba vagy még nem játszottam két szerveren egymásután :-D
Teszteljük. Most holnap estik skin off, holnap estétõl pedig damage kiirás off (mert Fec erre is gyanakodott, bár méginkább valószínûtlen, mint a skin téma)

Btw, aki SG szerverre jár, az észrevette már, hogy az egyik SG-s skin van mindenkin akkor is, ha más szerverre átmegy? Mert ugye igy mûködik, hogy mindig azt teszi be default player skinnek, amivel a mi szerverünkön utoljára volt.

Szal ezzel az erõvel más szerveren is ugyanilyennek kellene lennie a jelenségnek. (ahogy ugyanilyen is - szvsz)
Hát arra gondoltam, hogy egy jópár ember, aki ezt a problémát észlelte, nem az egyszeri pistike, aki benéz a szerverre, lõ egyet, mellé, meghal és anyáz, elmegy egy másikra, lõ egyet, talál és örül, utána meg idejön nyafogni. Pl én lejebb kifejtettem a problémát hosszan, úgy, hogy még véletlenül se legyen flame, mert ez konstruktív kritika volt.
Szóval én is észleltem, hogy valami nincs rendben az utóbbi jópár hét óta, és mivel elég sokat játszottam mostanában máshol (33, 66-os szervereken), végiggondolt és megalapozott véleményt alkottam. ÉS hogy miért csak jópár hete, mivel már régebbóta megy ugyanúgy a szerver? Talán egy újabb update olyan változást eszközölt, hogy a mani egyik része összaakad vele és ezért az emberek nagyrészénél hibát okoz. Lehet nálad nem. Attól még lehetséges. Mindenesetre teszteljünk le pár dolgot és kiszûrhetjük a difit. Én csak jót akarok, mert szeretem ezt a szervert és jól akarom magam érezni rajta.
Mi nincs pont így?
No, kikapcs megtörtént.

Mindeki azzal a skinnel megy, amin az alap playerskine van (ha ez alap valve, akkor az, ha más akkor más).

Szal 1 skin / terrpr, és 1 skin / ct.

Teszteljük. De szeretnék nyomatékosan megkérni mindenkit, hogy elhamarkodott véleményt ne böffentsen be ide. Pont a 29641-ben leírtak miatt.
Szerintem ez nem pont így van, de most nem érek rá vitatkozni, mindegy, akkor teszteljük úgy egy ideig.
Pontosan ez támasztja alá az én véleményemet: A szerverek között érzett különbség pusztán szubjektív, és a különféle helyzetek miatt egyátalán nem összehasonlítható. Nem kerülsz 2 szerveren 2x ugyanolyan helyzetbe, hogy pontosan lásd van e különbség. Más helyzetben meg persze hogy mást produkál.
Bemegy SG-re, elkezd lõdözni 1. bénán 2 és vagy szar helyzetbõl is, aztán elkönyveli, hogy szar. Bemegy másik szerverre 1. mákja van 2 és vagy jó helyzetbõl lõ, béna ellenfél ellen máris elkönyveli, hogy az a szerver a jó.
Ezt lehetetlen ilymódon megállapítani.

Mit lehet tenni? Amit már mondtam. Nemsokára kilövöm a skineket a szerveren, és teszteljük 1-2 napig.
De már tudom mi lesz az eredménye.
1. vagy totálisan jobb lesz, mindenki számára egyértelmûen
2. szart sem ér, tök ugyanolyan marad
Még utóbbi esetben is az lesz, hogy aki épp mákolt, az egybõl elkönyveli hogy jobb lett a szerver. Akinek meg épp pechje van, az az 1 esetben sem fogja elhinni, hogy jobb lett. Ennyi.
Ezért eleve baromság a téma, mert semelyik végén nem tudjuk megfogni a jelenséget.
urbijoe
én most voltam azon a szerveren amit Szega irt és ott is valamikor nem adja be a találatokat

valami reakció a regényemre? 😊
akkor szerintem a skineket vegyük le és úgy próbáljuk ki
PAtr0n
Off:
Bocsi a kérdésért, de meg tudná vki mondani, mennyibe kerül kb a HL2 collectors edition? <#nemtudom>Sehol nem találtam semmi elfogadhatót a neten.
Már nem hiszem, hogy olyan drága lenne, asszem haver valami 7-8e között mondta, hogy van. Szerintetek?
Köszi!
On:
Már mennék én is játszani szerverre, és ez tipikus az a játék számomra amit érdemes megvenni, de persze nem mindegy mennyiért.....hjaj..csak lenne mán meg. <#rinya>

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

Kizárólag mani plugin fut a szerveren, és a mani plugin az összes többi szerveren is van, azon is amit szega irt lentebb.
Szal ez eleve nem lehet a gond.
urbijoe
OFF:
ugy nézem a DoD nem sok sikert aratott nálunk pedig jo játék