Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem én bénáztam *, akkor simán adta be amit lõttem.
* na ez az amit egyesek nem vallanak be, inkább prüszkölnek minden ökörségre...
Nem szenvedek áááá😄
Nem lehet ezt sehogy meggyorsítani?
Lehet szervert váltani?
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Ilyet lehet állítani? Vagy hogy tudom megnézni?
Nincs egy oldal ahonnan hipp-hopp le tudnám kapni a Cs-t mindenestül?
Mert Steamrõl nagyon trágyán jön.
14:30 óta megy és 47%-nál jár...
ne tulozz jo?! <#crazya>#crazya>
Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
http://www.sg.hu/cikkek/41351/3
Ez a legérdekesebb része a cikknek 😊
AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D
Viszont az a nézet, hogy vki csak ez miatt CT sztem nem állja a helyét.
Lehet glockkal is M4et szerezni 😊
Jah, mátol Kalánka Néni aktiválja a Kolónia CS:S szerverét.
Ha van kedvetek nézzetek be, János fõként, tvNOTwork pwa 😊
AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D
itt a forumon még tuti nem volt és beszol egy ilyet hogy a mi szerverünkön sokkal jobb az m4 mint máshol....
pfff...
Kezdőknek van szerencséjük!
Vagy csak nekem?
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
Befagyok néha, de a fõ gond a serverek eltûnése, de csak a steambõl a gameban a find serverben nem.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
A többihez meg nem értek.............
De ha ez fog folytatódni, küldöm az 5 hónapos kisláyom kivel egy szinten
lesztek! <#taps>#taps><#crazya>#crazya>
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Aláírja neked bárki, aki az utóbbi pár mapot végignyomta, hogy a skinek kikapcsolása nem változtatott semmit.
A tickratet viszont 66-ról 50-re tettem, vagyis annyira, ahány FPS-re a linux korlátozva van. Most teszt így...
kicsit több idõ -> több mintavétel -> biztosabb következtetés...
hátha 😊
M4A1-el akkor is lehet fejest lõni, ha nem akarsz. Serte meg ugyanúgy még a villanoval is fejbe tud baszni 20km-rõl, nemhogy fejbelõni... õ meg sérthetetlen.
Ami utoljára volt beállítva neked skinként, azt látod utána másokon is.
Az SG szerveren is most azt a skint látod, ami utoljára neked CT illetve T-nek be volt állítva. De mindenkin azt.
A player skin helyére teszi be az aktuálisat mindig. Ha alap valve skinnel játszottál az SG-n utoljára, akkor az látszik a másik szervereken is utána.
Szal ez nem bug, vagy egyedi eset - ez ilyen rendszer, erre van csak lehetõség a CSS-ben.
Btw, aki SG szerverre jár, az észrevette már, hogy az egyik SG-s skin van mindenkin akkor is, ha más szerverre átmegy? Mert ugye igy mûködik, hogy mindig azt teszi be default player skinnek, amivel a mi szerverünkön utoljára volt.
Szal ezzel az erõvel más szerveren is ugyanilyennek kellene lennie a jelenségnek. (ahogy ugyanilyen is - szvsz)
Szóval én is észleltem, hogy valami nincs rendben az utóbbi jópár hét óta, és mivel elég sokat játszottam mostanában máshol (33, 66-os szervereken), végiggondolt és megalapozott véleményt alkottam. ÉS hogy miért csak jópár hete, mivel már régebbóta megy ugyanúgy a szerver? Talán egy újabb update olyan változást eszközölt, hogy a mani egyik része összaakad vele és ezért az emberek nagyrészénél hibát okoz. Lehet nálad nem. Attól még lehetséges. Mindenesetre teszteljünk le pár dolgot és kiszûrhetjük a difit. Én csak jót akarok, mert szeretem ezt a szervert és jól akarom magam érezni rajta.
Mindeki azzal a skinnel megy, amin az alap playerskine van (ha ez alap valve, akkor az, ha más akkor más).
Szal 1 skin / terrpr, és 1 skin / ct.
Teszteljük. De szeretnék nyomatékosan megkérni mindenkit, hogy elhamarkodott véleményt ne böffentsen be ide. Pont a 29641-ben leírtak miatt.
Bemegy SG-re, elkezd lõdözni 1. bénán 2 és vagy szar helyzetbõl is, aztán elkönyveli, hogy szar. Bemegy másik szerverre 1. mákja van 2 és vagy jó helyzetbõl lõ, béna ellenfél ellen máris elkönyveli, hogy az a szerver a jó.
Ezt lehetetlen ilymódon megállapítani.
Mit lehet tenni? Amit már mondtam. Nemsokára kilövöm a skineket a szerveren, és teszteljük 1-2 napig.
De már tudom mi lesz az eredménye.
1. vagy totálisan jobb lesz, mindenki számára egyértelmûen
2. szart sem ér, tök ugyanolyan marad
Még utóbbi esetben is az lesz, hogy aki épp mákolt, az egybõl elkönyveli hogy jobb lett a szerver. Akinek meg épp pechje van, az az 1 esetben sem fogja elhinni, hogy jobb lett. Ennyi.
Ezért eleve baromság a téma, mert semelyik végén nem tudjuk megfogni a jelenséget.
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
akkor szerintem a skineket vegyük le és úgy próbáljuk ki
Bocsi a kérdésért, de meg tudná vki mondani, mennyibe kerül kb a HL2 collectors edition? <#nemtudom>#nemtudom>Sehol nem találtam semmi elfogadhatót a neten.
Már nem hiszem, hogy olyan drága lenne, asszem haver valami 7-8e között mondta, hogy van. Szerintetek?
Köszi!
On:
Már mennék én is játszani szerverre, és ez tipikus az a játék számomra amit érdemes megvenni, de persze nem mindegy mennyiért.....hjaj..csak lenne mán meg. <#rinya>#rinya>
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Szal ez eleve nem lehet a gond.