Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyeneket tettem : sv_cheats 1 --> bot_stop 1
Innentõl úgy nyirogatam hatosával õket hogy csak na 😊
Tõlem lehetnek custom skinek csak ne legyen egyáltalán bugos.
János:
Awpnél azt baszták, ami nem rossz szerintem, hogy megszünik az hogy a nagyítás gombot és a lövés gombot egyszerre nyomod akkor pontosan lõhetsz.Ezt hívják dragshotnak.Mostmár ugyanúgy pontatlan szerencsére, mert így realisztikusabb és nem rajzolgat senki pontokat a monitor közepére.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
A másik meg, hogy azért a valve 2 új modelljét ne akarjuk már egy szinten emlegetni a mi 6 custom skinünk változatosságával.
Kizártnak tartom, hogy a Valve nem hagyta meg a lehetõséget valamilyen formában a custom skinezésre, de ha túl komplikált lesz, vagy nem megoldott, akkor úgyis leszedjük a custom skinjeinket. Akkor nem marad más, mint beérni a valve skinekkel. Ha valve eleve választható skinekkel adta volna ki a sourceot, akkor bele sem megyünk a szerver oldali custom skinezésbe, mert minek. De azzal hogy most 2-t kiadott, még mindig nincs sehol a választékosság fogalmához képest. De legalább haladnak.
Ha viszont lesz lehetõség az eddigi/új custom skinek integrálására, akkor megtesszük.
Elvileg úgy akarják átcsinálni, hogy a valve skin menüjébe kerüljenek be a custom skinek is. Ha ez sikerül nekik, akkor van jövöje a dolognak. És végülis miért ne sikerülne... csak idõ kérdése.
Az tény, hogy most bugosak, de hogy hogyan oldják ezt meg, arra még várni kell. Addig tényleg max kikapcsolni lehet õket.
Én javaslom nem kellenek semmilyen formában custom skinek a valve ugyis kidob még ezeken kívûl is.Meg hát ahogy elnézem nem kis munka ezeket az újakat is megkülönböztetni.
Majd megnézitek ti is.De feleslegesen ne bonyolítsuk a játékot.Hisz a skinek nem okoznak olyan játékélményt szerintem hogy ez erõltessük.
Ezen kívûl szerintem igen csak jó map, leszámítva azt hogy kibaszott üresnek tûnik ugy hogy semmi háttérzajt nem tettek bele.Semmi szélfújás vagy valami.
De borg ha minden igaz még karácsony elõtt jön a NSS teamtõl a Valve mapok téliesítése.
Szóval nem lesz elvileg hiányunk téli mapokból.de_chateau_winter nekem már megvan, de megigértem hogy nem terjesztem, mert egyzserre akarják kidobni.
CS_XMAS (in beta) ezt a mapot nem lehet letõlteni sehol sem? Képek alapján tök jó a steam fórumon.
Szóval jó az, nincs kifogás😊
Valaki majd joinoljon be, hogy minden ok-e belül is.
A windowsos szutykok szépen mennek is tovább, a linuxosak meg basznak elindulni az update óta. Bár most ránézni nemtok, gyanítom a miénk is ígyjárt.
Ja, és a mani illetve a skinek simán mûködnek tovább a windowsos szervereken. Szal nem ott a gond... valamit elkuffantottak a linux részen.
svégül, minthogy már idén én sem írok újabb elemzést, Boldog Karácsonyt, meg Ünnepeket Neked, +a SG látogatóinak 😊
Office 2 nekem szarúl adja elõ magát,már letõltöttem külön is, de a props szarok full feketék nincs még egy ilyen mapom ahol szarúl jön be....Megprobálom a serverrõl is mégegyzser letõlteni de attól félek az sem segít... x-akta
Elvileg itt kéne lennie fájloknak de nincsen:
materials\models\props\cs_office\
Hát hülye kérdésre ilyen válasz😊
Lehet az a baj nyügi vagyok , de mintha enyhe gúnyt éreznek <#idiota>#idiota> .
Felkerült a HQ-ra az office2 mapelemzés nézzétek meg , fõleg a legvégét !
És ha végig ugráltad akkor meg mindig ott van az idõ tényezõ amivel mindig javíthatod a teljesítményed.
A city17-bõl minden HL2 feelinget kigyilkoltak, és a chalet is elég halott.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,
Jaja tényleg elég választékosan nyomja😄
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
LOOOOOOOOL ez mekkora majom ugy megverém a helyszinen hogy leborulna a székröl 😄DDDDDDDDDDDDD ez még rajtam is tultesz 😄DDD
Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,
Néztem már, egy magyar srác csinálta ha nem tévedek.Hát nem tudom, szerintem ez a map egy dm szerverre való, de ha valaki szerint tévedek, akkor nem ellenzem feltételét a serverre.cs_chalet letõltve és nézem meg, és mondok véleményt, meg még láttam 1-2 mapot ami talán jó.
Tek:
Hasznos kis parancs még egyszer nem vetettem be de elgondolkoztam használatán mert néha tényleg iszonyat zavaró a sok marhaság😊