Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
El is felejtette azóta megköszönni egy velõs A JÓ KURVA ANYÁD!-al hogy ilyen vagy olyan úton, de megnézetted velem. És ez vonatkozik a moderátorra is, nagyon kár volt odaírni a linkjék a büntetés oka mellé. Szavakkal is körbeírhatta volna kicsit finoman és akkor nem nézem meg.
olyan zavaróak azok a sárga foltok...
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Time to start re-compiling. "
Szal custom skinek egyelõre off.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
csak hátha másik szerverre is benézek 😄
köszi FLeK0
Avanti Italia!
cl_interp 0.01
cl_interpolate 1
cl_lagcomp_errorcheck 1
cl_lagcompensation 1
cl_updaterate 101
cl_smooth 1
rate 25000
leírnátok hogy ne laggoljon miket írjak be a cfg-fileba
köszi
Avanti Italia!
Lenne egy két kérdésem, de a faq nem jön be. Nincs esetleg máshol meg vagy egy másik faq? Amúgymeg az lenne, hogy hogyan lehet cs:s-ben consolt elõhozni?
Üdv
TommoT
Fõleg mióta a modemen rajta van a upc telefon is, azóta még több ilyen 40-70 közötti spike van.
De akkor ettõl tényleg remeghetnek és aprókat teleportálgathatnak a modellek és nem csak én halucinálok CS:S közben? Nameg nem a semmi miatt van mostanában egyik napról a másikra hasonló KD-m mint mikor elkezdtem CS:S-zni?
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Ilyenek, hogy 45, 56, 54, 56, 53, 52, 234, nem érkezett csomag határidõn belül, 23, 34, 45, 23, 123, 23, 34, 27, 143, 131, 21, 34, 215, 123, 34.
Na most arra gondolok hogy ahol csúcsosodik a ping és hirtelen megint visszaáll ott nyúlik nekem a videószalagom.
Valami ötlet CS:S uninstallon kívül? Mert kezdem kurvára felbaszni magam játék közben. Nem mesélem milyen jeleneteim voltak ma is. Demot és poénvideót kéne belõle csinálni.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Avanti Italia!
Avanti Italia!
Avanti Italia!
most nincs rajtatok a nyomás(om) 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Nem feltétlen kell ahhoz script hogy jobblikk-balklikk, még én is meg tudtam csinálni kézzel augusztus körül mikor kicsit rágyakoroltam. Én awprushnak hívtam, és nem távolra, hanem viszonylag közelre lõttem így.
Bizony mostmár vége scripteknek amik az awpézést segítették.Mert ugye neten olyan kis buzik voltak, hogy berajzotlák pontal a monitort, majd a script install, és amit a pontnál látott valami ellent, neki csak egy gomb nyomás volt.Most mondjátok meg ezeket a kis férgeknek betett a valve, akkor csak jó update ez.Gyanítom hogy nagyon sok ilyen ember rohangált.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"