Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1221

uninstall után a regisztribõl manuálisan (,vagy bárhogy) kitisztítottad az összes half-life, counter strike meg valve hivatkozásokat?
1 kis off:
Bekötettük a netet ( upc csello klasszik ) kb régen :S
nah az a helyzet h nyáron szar volt a gépem meg stb és át lett írva klasszikról Lighötö-ra, ekkor már lejárt a hûségnyilatkozat vagy mi. Nah most az a halyzet h nekem ez kúva kevés és szeretném a plust, mert van munkám és tudnám saját zsebbõl fizetni na de ez kit érdekel..? Szóval meg lehet sztetek oldani? vagy ujabb hüségnyilatkozat lett aláírva, met nemtoom holvannak a papírok ( sztem faternál valahol de õ most nincs 😞 ). Vagy ezt nem érinti a dolog?

Nah hyó

Más program nem rakoncátlankodik?
fruhwirth
vki segitsen pls. volt már vkinek olyan hibája, hogy rányom a CSre, kiírja, h Inditja a játékot, majd Kritikus hiba...hl2.exe miatt nem indul el? már 3Xra rakom fel a CSt, és 3. szorra irja ki ezt az üzenetet. Miért van ez?

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

SCITEK
Tudom ajanlani Lucas es Cameron bacsit. 😊
Esetleg megkerdezhetsz engem is, hatha tudok valaszolni.

Szega87
css movie csinálással kapcsolatba hol kérdezhetek?

stp4trick
Milyen családias lett a hangulat:-).

Olyan mértékû felborulás állt be a game-nál, hogy full dózer lett az eredménye, hamarosan megint jelentkezem a serveren a magam 200-as pingével:-(, vagy ami éppen lesz.

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

fruhwirth
mapteszt...énisénisénisénis

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

fruhwirth
Boritsunk fátylat a múltra.

Szega87
hazaértem , serveren leszek , ha gondolod gyere maptesztelni ...

de_cpl_strike_b1
cs_evilisland

mennek fel a szerverre 😊
k9duli
Elég jól láttad a helyzetet.A mapos dologról meg minek vitatkozni, mert tök mindegy, a szavazás eldönti.Aki ott szavaz biztos vagyok benne hogy 90%-uk tisztában van melyik milyen map.De ha tévednék és csak 51% szavaz tiszta fejjel ,még az is hiteles lenne.
Ehh frissítem két war között a szerver listát és látom inferno_dark csak hiába erõlködtem a server tele volt😊

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

www.steampowered.com
Honnan lehet letölteni azt a css verziót amivel lehet is játszani?

AMD Athlon64 3,2+ Venice, Gigabyte GAK8NSC 939, 1GB Hynix D43, Inno 6800GT, 120Gb Samsung, Thermaltake 480W Dual Fan Activ PFC

OrioN the S
😄 Csak most keltem és...nem vok formámba 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

egy "kakit" sem láttam a hsz-ben, jól vagy? 😄
OrioN the S
Egyszerûen irritál amikor fikázzák a CS:Sürhét és ezé jött ki belõlem.... Eddigi hsz-eid alapján értelmes egyéniségnek tûnsz ,de az ien megrázó és lelkileg romboló hatású ,csapatot megalázó véleményt inkábbb ne írd be ide...írd privibe vagy fújkál a parlamentre 😄 Sry ha az igen negatív hozzáállásommal és hsz-emmel lelki fájdalmat vagy akármien bántódást okoztam.
Bammeg én nem ien vok mi írok má ide <#wow3><#wilting>

Üdvözlettel: Marry Popins

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Guer
hmmmm
ez nagyon igaz....

nehéz a másik oldalrol is objektívnek maradni ha egyböl leugatják az embert...

ez persze nem változtat a helyzeten...

Kb ennyit kellett volna irni. Vagy meg ennyit sem: eleg lett volna 1 kosz az eszrevetelt, majd csinalunk valamit, vagy nem csinalunk mert nem ertunk veled egyet azert, mert...

Riszpekt Ano!
"Itt érdemes megjegyezni, hogy úgy néz ki ez elsz az elsõ HDR támogatású custom CS:S pálya!"

HA-HA... ennyi.
Nekem is van észrevételem. Szerintem a "társalgás" nem fajult volna el ilyen mértékben, ha pl Swordfish meg Szega nem szólt volna be egy ilyen durván, már bocs. Tény, hogy Bakesz túllépte a határt, túlreagálta a dolgokat és mindent magára vett, de nagyon nem kellett volna ilyen undorítóan elküldeni. Most már mindenképpen zárjuk le a témát. Mindannyian tanultunk belõle. (pl mi: le kell venni a kiszavazott mapeket, phys_phun ne legyen cycleben)
Én megtettem, szerintem fölösleges.

Igen 😊
Col Andrew
Jó a koronád!😊

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

Col Andrew
szerintem senki nem kiváncsi erre a sok értelmetlenségre amit irogattok össze vissza oldalakon keresztül.

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

Zsoltika 007
Nem.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Érdemes valamiért visszaolvasni?
Bond jajaja jogos bocs 😊 Utolag neztem en is hogy ez kicsit fura lesz igy.
Bocs ha felreertetted, meg1x: nem rad vonatkozott.

Üdv
Zsoltika 007
"Ideztem. Nem rad vonatkozott. Ujfent nem olvasol figyelmesen, mar meg sem lepodok :-P"

Igen magamra vettem mert az én idézetem után írtad. Legközelebb ne magadnak címezd a hozzászólást hanem akinek szánod és akkor nincs félreértés.<#rolleyes>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Itt mindenki basztat engem agyba-fõbe h mien rossz vagyok, de Pavel hozzaszolat valahogy nem veszitek eszre. Vagy az nem olyan amire vissza lehet anyazni ? Igy mar nem is olyan izgalmas ? :-P
""Legalabb olvasd mar vegig azt amit irok báeg! Ne egesd mar itten magad a hulyesegeddel ujra es ujra -----> "
Kicsit vegyél már vissza az arcodból! Tudod nem igazán érdekel mit írsz ha ilyen tahó vagy. Még ha építõ jellegú is az sem érdekel. Ha kultúráltan nem tudsz beírni akkor inkább húzz a sunyiba. És nem vagyok a kis cimborád hogy bammegezz itt nekem. Nálam ez a nagyokos beszól nagyon nem nyerõ."
😊)) Hol nem irtam kulturaltan. Es pont Te beszelsz a kulturarol (jo beszelhetsz mert normalisan irtal, csak a tartalma volt szemetkedo), mikor csapattarsaid kozul jonehanyan milyen hozzaszolasokat nyomattak. Akkor miert nem volt ilyen fontos a kulturalt megnyilvanulas? "Alszentseg" ? :-P

""En nem fikaztam senkit akkor mikor mar ti (Szega majd Te is)"
Mi van? Hol írtam én rád vagy a haverjaidra hogy zeroagyú, senkiházi? "
Ideztem. Nem rad vonatkozott. Ujfent nem olvasol figyelmesen, mar meg sem lepodok :-P

"Kicsit vegyél már vissza az arcodból! Tudod nem igazán érdekel mit írsz ha ilyen tahó vagy."
Jajj. Akkor sem erdekelt amikor meg teljesen normalisan irtam dolgokrol, amivel nincs gond h nem erdekelt... Aztan jottek a kedves csapattarsaid kulturat es eszerveket mellozo hozzaszolasai, en reagaltam hasonlo modon, onnantol egybol erdekel teged is. Hmmm, mikvannak ?! 😊
Fec!

Koszonet az ertelmes hozzaszolasert. Tetszett, komolyan. Te maradsz tovabbra is a kivetelek csoportban 😊 Leszamitva, hogy te nem tartod magad odaillonek, vagy csak nem olvastad el (te sem) azt amit irtam: "BORGnak meg igy maximum riszpekt h ilyen tozsgyokeres zeroagyuakkal csinalja amit csinal 😞 . Tisztelet a kiveteleknek. "

"és azóta is csak feszültségkeltés tûnik ki szavaid mögül mentegetõzésekkel tarkítva."
Mutass ra peldat ahol en keltettem a feszultseget es nem a valasz volt egybol olyan, ami hatt finoman fogalmazva is "feszultsegkelto" 😊

"Tény, h vannak megfontolandó ötleteid, de talán többen átgondolnák, ha netán nem ilyen stílusban adod elõ."
En normalis, emberi stilusban adtam elo, nem ugy ahogy a valaszokat kaptam ra nehany embertol. Amugy kerlek te is idezz olyat, ahol "nem megfelelo stilusban" irtam le valamit. (Ismetlem a zéróagyúzásos hozzászólás nem er 😊 - azt belatom h necces volt de nehany emberre jogos - "elobb utnek aztan kerdeznek" 😊 )

"SZvsz ha az életben is igy általánosítasz minden emberre anélkül, h ismernéd õket, nem sok barátod, jó ismerõsöd lehet. "
Nem, nem altalanositok, sot igyekszek minden ilyesmit kerulni altalaban. Nincs sok baratom - nem a mennyisegre, inkabb a minosegre gyurok... Ismerosom neha tul sok is :-PPPP
Zsoltika 007
"Legalabb olvasd mar vegig azt amit irok báeg! Ne egesd mar itten magad a hulyesegeddel ujra es ujra -----> "

Kicsit vegyél már vissza az arcodból! Tudod nem igazán érdekel mit írsz ha ilyen tahó vagy. Még ha építõ jellegú is az sem érdekel. Ha kultúráltan nem tudsz beírni akkor inkább húzz a sunyiba. És nem vagyok a kis cimborád hogy bammegezz itt nekem. Nálam ez a nagyokos beszól nagyon nem nyerõ.

"En nem fikaztam senkit akkor mikor mar ti (Szega majd Te is)"
Mi van? Hol írtam én rád vagy a haverjaidra hogy zeroagyú, senkiházi?

fruhwirth
Nem hogy inkább feljönne a serverre, és kiállna | 1 vs SG | elleni küzdelemben a "zeroagyuakkal" szemben. Megsértve érzem magam, h nem tudok elégtételt venni a "zeroagyu" megszólítása miatt:\

fruhwirth
serte, nem is Te lennél😊

fruhwirth
SZvsz ha az életben is igy általánosítasz minden emberre anélkül, h ismernéd õket, nem sok barátod, jó ismerõsöd lehet. Az egy dolog, h pár emberrel összetûzésbe kerültél, de hogy a teljesen team idézem "zeroagyuakból" áll, már ne is haragudj, de nevetségesnek tartom. A kijelentésed elhamarkodott megállapításon alapszik, mivel kb. ha jól nézem max. 3-4 napja bukkantál fel ezen a fórumon, és azóta is csak feszültségkeltés tûnik ki szavaid mögül mentegetõzésekkel tarkítva. Ez nem is lenne gond, ha a mérleg két oldala egyensúlyban lenne, és hozzá rengeteg jó ötletet is tennél, amelyek átgondolásra érdemesek. De ez sajnos nem igy van. Tény, h vannak megfontolandó ötleteid, de talán többen átgondolnák, ha netán nem ilyen stílusban adod elõ. Visszatérve, a zeroagyuak érdekes módon megvoltak eddig nélküled is, ha számodra nem tetszõ a színvonal, tudok ajánlani más egyéb populáris játékosközösségek fórumoldalait (lásd: KRTN,Pft,Lemming). MIndazonáltal fenntartom szerény véleményemet, miszerint képesek leszünk szerény véleményeid és hozzászólásaidat nélkülözve is élni a továbbiakban. Köszönöm Figyelmedet!

Üdvözlettel:
Fec_

"BORGnak meg igy maximum riszpekt h ilyen tozsgyokeres zeroagyuakkal csinalja amit csinal 😞 . Tisztelet a kiveteleknek. "

Orion teged a kivetelek koze soroltalak. Tevedtem 😊 Vagy csak a csurhe szellem hozta ki beloled a rosszat ? Amugy miert van az h jonehanyan csendben maradtak ? Ok ugy ereztek h ok a kivetelek koze tartoznak 😊 Mig a hangos reteg melldongetve mutatta meg, hogy melyik csoportba tartozik 😊 . Zero erveles, csak izombol jovo baromsagok.

"de közkívánatra kifejtem jobban a mondanivalóm ,de akkor bannolnak 😞 "
Kivancsian varom ha eszervekkel valaszolsz azokra a dolgokra amit leirtam. Eddig meg senki nem volt kepes ra. "Ennyit tudtok gyerekek??" Ez nem sok.

"2. En nem fikaztam senkit"

"BORGnak meg igy maximum riszpekt h ilyen tozsgyokeres zeroagyuakkal csinalja amit csinal 😞 . Tisztelet a kiveteleknek. Mi anno mexabadultunk az ilyen hasznavehetetlen senkihaziktol, a sajat erdekedvben tedd meg ezt te is, kolunben te szopol miattuk..."
No Comment"

Legalabb olvasd mar vegig azt amit irok báeg! Ne egesd mar itten magad a hulyesegeddel ujra es ujra -----> "2. En nem fikaztam senkit akkor mikor mar ti (Szega majd Te is) engem igen. Jonehany hozzaszolasomhoz hozzatettem h ez kritika/javaslat es nem szeretnek bantani senkit. Szega sem tudta bemasolni azokat a hozzaszolasaimat amivel valakit konkretan bantottam valamivel, te sem fogod tudni. (Utolsot leszamitva 😊 )"

Mapokat meg ugy veditek... Nemertem... Mintha legalabbis a csaladtagjaitoknak esnek neki baseball utovel. Emberek! Ezek csak mapok 😊

sertepertex: ott a pont ! 😊 Ezt vazzeg tutira keverni fogom halalomig is 😊
Azért van igazság abban amit írt bakee, legfeljebb egy részét nem veszitek, vagy nem akarjátok észrevenni. Én vállalom a struccpolitikát inkább, bár egyre többet járok német szerverekre, ha több haver van, van összjáték, ami itt vajmi kevés.
Jöhetnek a panaszok a flasheléssel 😊))

AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D

akkor má én is írok valamit
muszáj és nem muszály!!! 😊

OrioN the S
Csak aztán nehogy belõlem törjön ki <#eplus2> (Máj ném iz Masztha Szpem....)

5w0rdf15h
Ne is mond.....má tiszta ideg voltam, de azé csak finoman fogalmaztam <#eplus2>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Zsoltika 007
"Nemtom be e vállaljak most büntit.."
A kissrác belõlem is majdnem kihozta a rossz kisfiút. <#vigyor>

De legalább felpörög a topic. Feljönnek az indulatok! /Popcornt készít leül szórakozik/

OrioN the S
NyáD?! 😄 Mé vagy oan ,mint egy csöves rongybatekert fa**a? Phuzi vaty ,hogy jósággal áldod a népet? Nemtom be e vállaljak most büntit....inkább nem ,de közkívánatra kifejtem jobban a mondanivalóm ,de akkor bannolnak 😞
"Belga után szabadon" pffff én is idézek néked az egy két há címû számból monnyuk a refrént! Na csöcs...

hiába szeretnéd, nem kellessz <#mf2>

Zsoltika 007
"1. 14-15 ... 10et tevedtel."
Én ezt nem reklámoznám. <#rolleyes>

"2. En nem fikaztam senkit"

"BORGnak meg igy maximum riszpekt h ilyen tozsgyokeres zeroagyuakkal csinalja amit csinal 😞 . Tisztelet a kiveteleknek. Mi anno mexabadultunk az ilyen hasznavehetetlen senkihaziktol, a sajat erdekedvben tedd meg ezt te is, kolunben te szopol miattuk..."
No Comment

"U.I. 2: Bocsanatot kerek a tanacsaimert meg mindenert amit joszandekkal irtam, de rohadt szemet vagyok h probalok segiteni. "

És még gondolom elvárnád hogy meg is köszönjük mi? Na most már leléphetnél innen a segítségeddel együtt..
<#gunyos1>

Fec_ azota te is magadba folytod a velemenyed gondolom 😊) Üdv! Nemtudokleállniii nemtudok leálnniiiiii muszaly a forumba mindig beííírnííí (Belga utan szabadon😉 )
fruhwirth
bár, én inkább nem szólalok meg, 2 hónapja még én bomlasztottam a rendet<#vigyor2><#banplz>

fruhwirth
és hol van ilyenkor MAtrix, a flém-irtó kisiparos???? 1-2 büntetéspontot elszórhatna bizonyos nem kivánatos személyeknek, akiknek nem szeretném itt a nevét feltüntetni (BAKEE). Ne bomlasszad itt a rendet fijacskám.