Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
1. Amugy nemtom mi alapjan kuldesz el publik forumrol :-P
2. Map leiras/velemenyalkotas: ???????????? Csak csodalkozni tudok, hogy irhatsz ilyet 😊 Hat mar hadd alkossak velemenyt mapokrol. Egyebkent pont forditva van, tegnap/tegnapelott szoltam le sok mapot erdemtelenul, de BORG meggyozott (latod ha normalis stilusban ervekkel ir valaki akkor azt el tudom fogadni 😊 ), es ma irtam (es ismeteltem) elfogulatlan velemenyt - leszamitva a
supermarketet - ami miatt megkovettem magam 😊
3. Most akkor demokracia van ha szavazasrol van szo ha velemenyalkotasrol akkor
KUSSOLJBEJUZERAZVANAMITENMONDOK? Nem irhatom le a velemenyemet mapokrol, admintevekenysegrol ? Es nem HULYEKOCOSGSZEMETADMINAZANYAD stilusban irtam, hanem normalisan (agesz addig amig nem az emlitett stilusban valaszolt olyan ember akinek aztan semmi koze nem volt az adott esethez). Nem is szemelyeskedve, leszamitva BORG nevet irtam, amit o meg is valaszolt NORMALISAN, emberi modon.
Üdv
A rohadék szemétláda akinek az ***** ** ***** ****-t
1. 14-15 ... 10et tevedtel.
2. En nem fikaztam senkit akkor mikor mar ti (Szega majd Te is) engem igen. Jonehany hozzaszolasomhoz hozzatettem h ez kritika/javaslat es nem szeretnek bantani senkit. Szega sem tudta bemasolni azokat a hozzaszolasaimat amivel valakit konkretan bantottam valamivel, te sem fogod tudni. (Utolsot leszamitva 😊 )
3. Nem anyaztam senkit 😊 De GG az admin szinvonalhoz ujfent.
4. Nem egy napja jatszom, az igaz h nem regota de ezido alatt tobbet mint sok ugynevezett torzstag 😊
5. "húzd el a beled amig szépen mondjuk" -> ez vegkepp nocomment kategoria, egy hasonloan stilusos valasz: miert kulonben mit csinalsz ? :-PP
6. "Ja és hadd ne mondjam h ki a zeroagyú" -> nem mondtad de mindenegyes hozzszolasoddal bizonyitottad 😊
Üdv
Bakesz
U.I.: Tenyleg nem irtam volna ha nem kezdesz el fikazni. Meg azutan is amikor azt irtam h ok, stop, leallitom magam. 😊
U.I. 2: Bocsanatot kerek a tanacsaimert meg mindenert amit joszandekkal irtam, de rohadt szemet vagyok h probalok segiteni.
U.I. 3:
Borg irta honlapra az uzenofalhoz:
"Üdv mindenkinek. Ide irhat bárki, de kérlek hogy csak értelmes dolgot, és névvel ellátva. Bármi építõ jellegû kritika, vélemény jöhet."
Ezt szedjetek le mert hiteltelen - ha mar a hiteltelensegnel tartunk...
Ja és hadd ne mondjam h ki a zeroagyú..... nem véletlenül nem írtad ki h hány éves vagy...lefogadom egy 14-15 éves kis takony..
Annyira azert ne tessek, mert serveren neha leszek...
BORGnak meg igy maximum riszpekt h ilyen tozsgyokeres zeroagyuakkal csinalja amit csinal 😞 . Tisztelet a kiveteleknek. Mi anno mexabadultunk az ilyen hasznavehetetlen senkihaziktol, a sajat erdekedvben tedd meg ezt te is, kolunben te szopol miattuk...
Habar ha a jatekosgarda ilyen bekussolos akkor meg sokra vihetitek ezzel a bagázzsal 😊
Üdv&písz
Bakesz
Van ilyen!
Kezdőknek van szerencséjük!
Kezdőknek van szerencséjük!
Erre lenne egyekent jo egy tobb topicbol allo forum, mert tenyleg ezek amiket leirtam 90%ban adminoknak szolnak, es tenyleg szar h telezuzom itt ezt a forumot - ez az amit irtam priviben is. Csak nem akartam megsem mindent csak neked irni, mert tobbeteknek szolo dolgok ezek.
Üdv és riszpekt
Bakesz
U.I.: Miert van az az erzesem, hogy veled lehet kulturaltan es normalisan szoterteni nemugy mint nemmodhatomkianevetkivel 😉)
Szallj mar le rolam, kutya nem szolt hozzad 😊 Nevedet ideztem ennyi. Ennyire ne szeresd mar magad h ehhez is jogdijat kerj... Nocomment :-P
Üdv
Bakesz az álszent bomlasztó
Borg : Kösz amit utánaszerkesztetté , igy okés , peace <#eljen>#eljen>
De mondjuk érthetõ, hogy a saját magad igazsága rád kevésbé vonatkozik, ha éppen olyan helyzet áll elõ 😊 Csak akkor ne prédikálj róla..
Szega: a te kickelésed akkor és ott jogosnak tûnt. Ennyi, nem több. Peace.
#31160 Borg megkapta a kritikát egy dolog , de te ki **** vagy 1 hete bomlasztod a fórumot hoyg ez szar meg az szar ? én lelettem ugatva mer megmondtam nem a legszebb hangnembe nemkéne . Tegnap meg tegnapott elõtt lapitottam mert az illétekes azt mondta ne szóljak közbe haggyni kell ilyenkor hadd follyon a szar ... De nekem továbbra se tetszik ez az oldalakon keresztül kötöszködõ mindent aprólékosan kivesézõ stílusod ! <#levele>#levele>
#31161 3 köralatt nem halt meg se wiper se punkzoli csak sertét tudtam elérni hogy lépjen ki dumálni , csak te haltál meg terrorba õk nem , ezért ahelyett hogy átadtad volna az üzit mint vegas hogy szega vár odakint titeket kickeltél , de lemerem fogadni mást nem kickeltél . 3 körig specbe voltam kemény , komoly okrá télleg , ehhez csak gratulálni tudok ... <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
#31162 már allig vártam Tóni hogy megemlits , közöm nem volt hozzád , nem kommunikáltunk stb . De megin itt szellemeskedsz velem , lécci haggy má ki a storydból . Írtad 7tõl leszel , nem is mentem fel gamelni 7 után ... <#schmoll2>#schmoll2>
Ja és mind reméljük h megérted a public arról szól, h a többség szava dönt, nem az h vagytok 4en és duzzogtok meg pofáltok amig a többi 12 élvezi a játékot...ti meg folyton sírtok h ez nem jó az nem jó, olyan map még nem készült amelyik mindenkinek tetszett.. ez van!
Kösz, az nagyon okost dicseretnek veszem :-P A tobbit olvasd lejebb:
Fleko nem akarlak megbantani szal elore bocs ha tul eros a hasonlat:
kb emiatt a gondolkodasmod miatt kuldhettek a nacik a gondolkodo ertelmiseget gazkamraba, a kommunistakba a gulagba robotra, es a voros kmerek is ezert vertek oket agyon kapaval 😊
Bocs, hogy gondolkodok, bocs, hogy leirom a azokat az elveket amiket kepviselek es amiket elvileg ti is kepsiletek, es bocs ha ravilagitok arra, hogy hol-miben hibaztok.
Tudom, hogy kevesen hiszik el: nem arto szandekkal teszem mindezt 😊 es nem szemelyes tamadasnak intezem emberek ellen. Leirtam valamit, BORGnak csunyabban beszoltam, ennyi, ettol en meg nem nezem ot/a munkajat le.
Szólottam, uff 😊
U.I.: Ti meg itt szemelyeskedvek. A meggyozes es az erveles az nehezebb az igaz.
Most ne haragudj de a public lényege a többség akarata. Itt most 4 embernek sírt a szája ahogy elnézem. Akkor mirõl is van szó?"
"Szavazas lezajlott-> 90%on nem,"
Legalabb olvasd el az elejetol amit irok ha valaszolsz ra, ne csak 1 fel sort kiragadva irj ra valaszt 😊 Kösz.
Üdv
Bakesz
Most ne haragudj de a public lényege a többség akarata. Itt most 4 embernek sírt a szája ahogy elnézem. Akkor mirõl is van szó?
Amúgy meg ha anyira nem tetszik a map, megvan a lehetõség a votemap-ra is. Ja hogy 4 ember kevés hozzá..
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Tudod amit irtam: annyi a kulonbseg h en csak jartatom a szamat mig mas lelep.
Miert jartatom, mert szeretem ezt a helyet. De mar alakul a dolog sajnos 😞
Üdv
"Álszent" Bakesz
Azert nem teljesen ugy szol a tortenet ahogy leirtad 😊 De igaz, hogy volt benne olyan is amit en nem irtam - szega "bomlasztasa" 😊
"Szal Bakesz azt kell mondjam, alszent vagy. Itt vered a nyalad, hogy tolerancia, meg birjuk ki ha masnak tetszik a map, meg ne legyen beszólogatás a szerveren, erre te mit csinálsz... ugyanazt. Szal szerintem szokjál le a prédikációról itt, mert hiteltelen leszel lassan. Volt egykét ötleted a szerverrel kapcsolatban, de mostmár messze túllõssz a célon. Ahogy olyan map jön, ami NEKED nem tetszik, máris megy a prédikálás arról, amit mindenki másnak jó lenne betartani, csak neked nem kell ugye."
😊) Van jonehany map ami nekem nemteccik de azert maradok mert... Es ha 16 emberbol 4 spectben van a MAP MIATT, 4 jatekos azt mondja/irja h szar a map, akkor logikus h csak en vertem a nyalam alszent modon.
A helyzetertekelesed remek volt 😊 Gratulalok 😊
Egyszerubb es gyorsabb lett volna beirnod: "Nekem, BORGnak tetszett ez a map, azert is szavaztam arra, hogy maradjon, azert huztam az idot a kerdessel, es azert vartam egy csomo ideig a leszavazasa utan a mapszavazassal"
Igy legalabb igaz lett volna a sztori vege is...
Üdv
Bakesz
Ami a masik ket mapot illeti
phys phun: sajnos kiderült, megint, hogy az emberek hülyék ahhoz, ha egy mapon css-ben nem az a cél, hogy észnélkül lelõdd a másikat. Ezeknek aztán beszélhetett aki akar, csak lõttek egymásra mint a hülyék. Nem baj. Phys phun publikra alkalmatlan, majd akkor valtjuk be legkozelebb, ha szervezetten okorkodni akarunk rajta.
supermarket: A mapot kiszavzatuk, csak nincs még levéve. 18 emberbõl 15 megszavazta, hogy legyen az a köv map (ott volt clan mill is, mielõtt beszólna valaki), aztán 1 kör sem telt el, máris jött a fikázás. 18 emberbõl 12 jatszotta szo nelkul, a maradekbol 4 kiallt spectbe, meg meg kettonek sirt a szaja. Kb 6-7 kör után inditottam szavazást, hogy maradjunk e, erre valamelyik idiota gondolom spectbol kiment kavezni, es nem szavazott, elhuzodott. Kozben meg szega meg spectbol el is kezdett beszologatni, hogy ez is lepjen ki, meg az is lepjen ki, stb. Segitettem rajta, kickeltem a szerverrol. Nekem ott ne bomlasszon feleslegesen. Nem erdekel hogy a klanja miatt hivogatta ki az embereket, a tobbiek mar ugyvettek, hogy ki kell allni spectbe mindenkinek :/
Szal Bakesz azt kell mondjam, alszent vagy. Itt vered a nyalad, hogy tolerancia, meg birjuk ki ha masnak tetszik a map, meg ne legyen beszólogatás a szerveren, erre te mit csinálsz... ugyanazt. Szal szerintem szokjál le a prédikációról itt, mert hiteltelen leszel lassan. Volt egykét ötleted a szerverrel kapcsolatban, de mostmár messze túllõssz a célon. Ahogy olyan map jön, ami NEKED nem tetszik, máris megy a prédikálás arról, amit mindenki másnak jó lenne betartani, csak neked nem kell ugye.
"Anélkül hogy -itt- mindenre külön reagálnék, Bakesznak sokmindenben igaza van, egy pár dologban meg nincs, illetve max nincs elég rálátása -egyelõre- a dolgokra ahhoz, hogy a mi véleményünkön legyen."
Köszönöm, mostmár van rálátásom. A hirdetett eszmékkel szemben nem számít más, csak amit az admin gondol/akar. Igen ezt RÁD ertem BORG, adminhoz meltatlan (megjegyzem magyar adminok koze tokeletesen illeszkedo) volt az a viselkedes amit ma este nyujtottal szerveren mapokkal kapcsolatban.
->phys_phun_redone: mindenki kiabal, hogy mennyunk mar mennyunk mar, egy jozan agyu ember fel perc alatt belatja h ez publikra alkalmatlan, de nem lekell nyomni 8 kort rajta - rendben h 1 kor tartott vagy fel percig, de az admin a kisujjat sem mozditotta addig... Pedig egy elszavaztatas kb 3 masodperc... Tenyleg ennyire fontosak a jatekosok ? Kov map, mi szavaztuk meg ez igaz:
->de_supermarket: aki elozo map utan bentmaradt, csomoan kertek h menjunk innen. Admin kisujjat sem mozditja. Kertem h legalabb egy olyan szavaztatast csinaljon h maradjunk-e ezen a mapon. Kb 5 perc mulva megcsinalta, amikor mar voltak 10en fent a serveren. Szavazas lezajlott-> 90%on nem, csak nem jon votemap. Miert ? Mert az admin vezet es neki teccik ez a map? Hat gratulalok. Akkor felesleges publik serverkent uzemelnetek. Ennyire ne szarjatok mar arcon azokat a plajakat akik nalatok toljak. Azert a public adminsagnak vannak szabalyai: eloterbe kell helyezni a tobbseg erdeket az egyen erdekevel. Nekem es invis tarsasgnak (bocs h ezzel peldalozok, de hidd el kovetendo pelda invictus) is nem egyszer lett volna x mapon kedvunk jaccani, de ugy szavaztattunk, hogy mas lehetosege is legyen a jatekosoknak, es ha nem tetszett nekik, akkor nem jatszottunk rajta annyit h kiuruljon a server.
"-winter mapok csak most vannak fennt pár hétig, késõbb nem lesznek és szerintem egy kicsit merész kijelentened egy csomó mapre, hogy "bugos, szar" meg "kalapszar", mivel nem teszünk fel mindent, hidd el, egy kicsit többre is tarthatnál minket."
Azthittem többre tarthatlak titeket, legalábbis azt/azokat akik a mapokat javasoljak, de már több mapnal beigazolodott, hogy az illetonek/illetoknek lovese sincs arrol, hogy mi alapjan ertekelje a mapokat. Van nehany map ami jo egy 10 fos funserverre, van ami jobb 2v2re lanon mondjuk, mert neten mar olyan szar laggos, van ami olyan bugos, hogy egyeltalan nem ertem, hogy kerulhetett fel... A szar, leszavazott, bugos mapok nagyresze meg mindig a mapcycleben van, megszavazhatoak, nem ertem mire vartok/var az aki ezt a reszet intezi a dolgoknak (egy felperces melo az egesz).
Nagyot csalodtam bennetek 😞 Kar volt... Ja es nem en egyedul, akikrol tudok, azok vannnak 5en (velemm egyutt) + akik nem szolalnak fel, nem irjak le gondjaikat bajaikat -> mert az, hogy valaki nem ragad billentyuzetet egy temaban es nem koptatja azt, az nem azt jelenti, hogy nem ez a velemenye 😊 Egyszeruen csak nem ilyen alkat.
EmberZ: nem biztos h a csendben maradas az amivel elorevihetitek ennek a servernek, ennek a tarsasagnak a sorsat...
Lehet h leirtatok dolgokat amik szepek meg minden, de ha szartok rajuk...
Üdv
Bakesz
U.I.: Sztem dontsetek el h publik servert akart-e vagy sem, ha azt akkor probaljatok meg ugy viselkedni ahogy egy public server adminjainak kene.
Jómagam azért nem javasoltam az átnevezést mert nem hittem hogy Borgnak ne jutna eszébe magától is és azt hittem ez olyan mûkifogás...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
(azt leszámitva persze hogy müxik e igy vagy sem)
Kénytelen volt kilépni és újbol vissza jönni, lehet hogy nem a source hibája volt mert nem bizonyított.Na mindegy, ez idáig ilyet sem láttam még.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Az egér probléma meg talán azért is lehet, mert felbontást váltott vagy hasonló és az egér még a régi szerint mûködött.
A mostani inferno meg jó nekem, csak sok mindenkinek nem, ezért mongyon le!
uhh vazze csak mûködjön anyira imádtam😊
A legviccesebb hogy az elsõ igazi custom map volt a source alá, ahoz képest milyen kurva jó!
De sajnos sok update óta a source is más😞 Ha tehetném vissza csinálnám a régi enyhén updatelt sourcet sokkal kevebb bug volt.Gépigény iszonyat jó volt.Most egy csomó érthetetlen bug nálam is, kis picurkák, de idegesítõek nagyon.Nehéz leírnom nálam milyen bugok vannak.(Na egyet leírok csak ugy fogja magát és 2secre kb kiakad még a fegyverek is megjelennek azok a kis sárga ikonok ez volt máskor is de iylen gyakorisággal mint most hát lol.)
Tegnap waron például ilyen volt, hogy klántársamnak az egere a játékban ugy ahogy meghalt, nem bírta szem magaságnál magasabbra húzni, kilépett winbe jó az egér, majd vissz source-ra és fekete képernyõ.Nem fagyott a játék neki csak az egér félig halott.Pff ezek és a többi bugok sajnos csunya visszalépések voltak ennél a játéknál.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
T voltam és a kezdõ és környéke normális volt , de nézzétek a templom bejáratát:
Majd belül mintha pixelvilágba lennék , érdekes igy is csináltam 31/4 es statot , külön kiemelném a beszürõdõ fény helyén lévõ lila fénycsóvát , az nagyon LOL !!!!!
igy van!!4-en éjfél után nem sokkal.Valamien dast mapon.Azt még el felejtettem irni:nem választottam skint,kint voltam setup menüben.Aki ismeri a játékom az tudja,hogy akarattal nem gyilkolászom le a csapattársam.Na most már ugy se fogom megtudni mi a jo ***** volt.
Orion,,:para most nincs.THX Majd a szerveren<#violent>#violent><#violent>#violent>Ja de elötte:<#pias>#pias><#pias>#pias>
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)