Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5w0rdf15h
Hamár úgyis az aim mapok vezetnek a szavazáson tennék egy-kt javaslatot:
aim_ace
aim_skitrip
aim_eagle
Szerintem ezek elég jók (szerintem)...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

nekem egy 1400az AMDn van átlagosan 25 fpsem, de már hozzászoktam 😄 vidikártyám Radeon 9600 256 mega, memóriám is kevés csak 512, szal sztem se a konfigoddal van baj

Mondjuk sallert tudok nyomni neki célzás nélkül is 😄
Néha megtenném valami bill kombóra szivesen, amikor pl rusholásnál valamelyik láma fegyverrel a kezében botorkál elõttem...
Szega87
Off

Borg a kollektiva része ill. maga akollektiva szal ha rá támadok jön az egész univerzum ellenem , szal inkább hivóm a föderáció zöld számát ...... S O S Picar admirális !!!!

On

5w0rdf15h
nem vok ellened <#vigyor1>
csak Borg ötletét díjazom....nem is kell semmi skill, meglátsz vkit gondolsz egyet és pákk fejes 😊)

Szega87
te is ellenem vagy <#gonosz2><#eplus2>? nesztek <#violent><#bdead><#bdead>

5w0rdf15h
jó lenne 😄DDDD

Igen, van hogy már a gondolatom ereje is elég ahhoz, hogy fejbelõjelek 😄D
Szega87
"Legalábbis én van hogy úgy kezelem az egeret. Szal az összes ujjamat eggyel balra rakom rajta." --> mutáns e vagy? <#wow2><#eplus2>

Akár hangkártya is lehet. Gondolom a fasza alaplapi integráltat használod 😊 Az jól felzabálja a CPU-t (fõleg egy ilyen celeroncsot) source alatt, fõleg a keményebb enviromentes mapokon (inferno, nuke, port).
Szevasztok!

Lenne egy kérdésem. Ilyen konfigom van: Intel Celeron D 2.66Ghz, 768MB Ram, Leadtek 6600GT 128Mb, Asus P4P800-E Deluxe alaplap.
És ezzel cs:s-ben ha nem csinálok semmit 50 fps-em van. De ha elkezdek futni, vagy meglátok egy ellenséget, lemegy 10-15-re, vagy lejjebb.

Mi lehet a hiba? CPU kevés neki? Ram? Vagy mert directx 9-ben fut?
Akarok venni egy P4 3Ghz-es procit. Az megoldaná a gondot, vagy nem éri meg belefektetni 30-40 ezret?

SGtagok menjenek teamszavazáshoz, zárjuk le végre ezt a témát.
Pénz jöhet 😊
Kutyát sajnálnám 😞

Most felmentem kipróbáltam a középsõ ujjammat és hát k**va szokatlan, igaz még ez is bevan kötözve egy picit. De majd meglátjuk!

Wolwarine
NANÁ hogy jelentsék fel!! B+ annyit pénzt nyerc az ügybõl hogy vegyél még 20 eredeti HL2 😊

De egy biztos a kutyuli is altatva lex meg a gyerek szegényebb lex de hát <#mf2>

MSN: [email protected] &#8226; FTF|2&#8482; PORTÁL - FTF2.ATW.HU &#8226; Mzpe&#1169;&#1202;&#8482; &#8226; Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön

Ha belegondolok, szerintem a középsõ ujrra nem nehéz átszokni a mutatóujjról. Legalábbis én van hogy úgy kezelem az egeret. Szal az összes ujjamat eggyel balra rakom rajta.
A kérdés csak az, hogy mennyire lehet megszokni, meg a mutatóujjnál kialakult reakcióidõt ujra elérni.
Kösz!
Muterék fel akarják jelenteni a csákót akié a kutya, mert elvileg ien kutyákra kéne szájkosár.

Sword: Hiába gondolok a kezemre, nem lesz jobb. cs nélkül meg unatkozok 😞

5w0rdf15h
bammeg ne a cs-t sajnáld inkább gondolj a kezedre....ne a hülye játékra!! az egézség a legfontosabb

Wolwarine
Bazzzeg Vegas ez nem vicc nagyon durva!! Mielõbbi szövõdmény mentes gyógyulást kívánok neked!

MSN: [email protected] &#8226; FTF|2&#8482; PORTÁL - FTF2.ATW.HU &#8226; Mzpe&#1169;&#1202;&#8482; &#8226; Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön

plz ne reklámozd. Ugy lényegben leszarom hisz nem érzek semmit. de h cs-zek ezzel? <#szomoru1> ez szomoírt el a legjobban. 😞((

Durva.
Vega egy traveszti? 😄
OrioN the S
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1133997127

Nem viccelt wazze... 😮

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Hát ja, akkor az.
OrioN the S
😄 Tudom ,hogy fa** ,de ha ez igaz akkor jááááj...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Igazából nemtom elhigyjem e 😊
A múltkor a szerveren sipítozott játék közben, hogy letört a mûkörme 😄
OrioN the S
off:
Vegas barátunk nyagy szarba van ha nem csak hülyül megin :o brühüh
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1133997127
úúú pászmek...

nekem se ment az 5.13-as catalysttal, aztán feltettem az omegát és jó volt... mondjuk én nem ilyen hibát láttam, hanem alap win hibaüziket folyamatosan

Szega87
szvsz ha majd picit több fragetek lesz rontotok és akkor jövök én aki teper felfelé !!! <#ravasz1>

fruhwirth
Lehet Isteni beavatkozás, mert a köv. 1 héten 4 ZHm van, és h tanuljak rá😄D De ez akkorse jó igy:\ Legfeljebb frissitgetek, felrakom az új Omega Drivert, aztán meglássuk mi lesz. Azért köszi mkitõl a segitséget!!! Dimenzio, itt van 1.5-2 heted rá, h visszavedd trónod. Hajrá!😊

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

Miaz, hogy kifagy frissítések telepítésénél? Nálad valami hardveres gond lehet, ha még attól is fagy. Akkor nem csoda, ha a HL2 nem indul el rendesen. Memóriatesztet csináltál már? Mondjuk az 5.13-as catalystra is panaszkodtak sokan.
fruhwirth
újrahúztam egy XP Professionalt és kilõttem a frissitéseket, mert már 2X fagyottbe a rendszer XP frissitések telepitésénél. Rakjak fel mindent? Dx 9.0c, Ati Cata 5.13, Abit IS7-E2 audio driver fenn. Lehet tényleg a registryt kéne kipucolni, csak azt nem értem, h a DVDrõl telepitett és a Steamen keresztül lehúzott verziónál is mér pont ugyanaz a hiba. Ilyen még sosem volt.

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

Egyetertek az elottem szoloval. Pont minap nalatok lottem le valakit ugy office-on, hogy a celkereszt ilyen 3 centire volt a >testetol< - tolem jobbra futott az illeto, arra huztam a fegyvert, de kozelsem ertem el, es fejlovestol elhalalozott... Sourceban kicsit tobb ilyennel talalkoztam, mint 1.6ban 😊 Szoval szerintem nem csak netfuggo, valahogy erdekesebb ilyen teren maga az engine is 😊

Fec_ : valahova zuzd mar fel a generalt txt filet, hatha tobbet tud valaki az alapjan segiteni.
XP SP2 + összes frissítés fentvan?
Videokártya, alaplap, hangkártyadriver?
Ezer dolog lehet.

Én elõször egy részletes tickeket nyomnék a steamsupportnak róla.
csináld meg a fejhallgatód

bodesz
0,5fps és 2,5mb...grat...

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

fruhwirth
jól látod, vmi hiba van a HL2 exenél, akár a DVDrõl rakom fel, akár netrõl szedem le az egész CSt

Szega87
ahogy jól vettem ki a hiba gyökere a hl2.exe-nél leledzik ...

fruhwirth
nem tooooooooom,micsináljaaaaaaaak:\:\:\

fruhwirth
eztet csinálja már 5.X:\
[/url][/img]

Sztetek a logitech G5 egér jo gamelni? És abbol melyiket usb-s vagy a hagyományos?

k9duli
Na ezt a jelenetet otthon meg meg nézegettem és megállapítottam hogy itt valaki csíter😄DDD
Na jó nem😊
Az a helyzet hogy szerintem semmi különös nincs csak egyszer kétszer tapasztalható netes ritkaság/furcsaság.
Hogy mire gondolok arra hogy a lövés az nagyából pontos, ez mellett totál futtában lõtt, szóval számolni kell egy kis félrehordásra, és az van hogy kurva késõn adta meg a server a találatot.(kurva késõ pár milisec😊
Velem is volt már jó néhányszor hogy az illetõ akkor eset össze amikor már jó formán már elkeztem tárazni.Fõleg mp5nél történik az ilyen, mert futtában lõsz sok hitet lõsz sokat kell számolni a servernek.
A ki kockázott kép erõteljesen félre érthetõ szerintem, nézze meg mégegyszer mindenki a bizonyos jelenetet akit érdekel a téma.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

stp4trick
de volt, kb. egy hónapja, viszont jó

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Hehe, remélem, még nem volt:

http://video.google.com/videoplay?docid=-689556887912152365&q=counter%20strike
janos666
Nemrég volt szó a Kodiak videókról. Most megtaláltam itthon a kis demómat amit akkoriban csináltam belõle de nem szúrtam be sehova, merthogy 2,5Mb. Gondoltam mittudomén, volt azóta két sávszélduplázás, most berakom. 😄
Semmit nem vágtam vagy szerkesztettem, egyszerûen kimentettem egy GIF-be az egymás utáni képkockákat és lassítottam a lejátszást hogy látható legyen a lényeg:
Fec (újfent): sztem bármi lehet, pl. hogy túl jó vagy.
szal sztem, formatuninstallclearremovesweep... többet ne csézzél, és megint elsõ leszek <#nevetes2>
Lompi73
Ilyen már velem is volt de a köv. indításkor ment minden síímán.
VÍRUS?
Találgatok.<#nemtudom>

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

pázze eszembesevolt 😄

1221 helyi tarifával, zenét kivár, gombokat nyomkod... 😊
50% hogy tudnak segíteni 😊
Fec_ nem lehet, hogy valami driver gany? Probaltad mar azokat is ujrarakni? Esetleg virus ? Vagy pont az antivirus progi kavar be - eleg valoszinutlen de nem kizarhato...