Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aim_ace
aim_skitrip
aim_eagle
Szerintem ezek elég jók (szerintem)...
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Néha megtenném valami bill kombóra szivesen, amikor pl rusholásnál valamelyik láma fegyverrel a kezében botorkál elõttem...
Borg a kollektiva része ill. maga akollektiva szal ha rá támadok jön az egész univerzum ellenem , szal inkább hivóm a föderáció zöld számát ...... S O S Picar admirális !!!!
On
csak Borg ötletét díjazom....nem is kell semmi skill, meglátsz vkit gondolsz egyet és pákk fejes 😊)
Lenne egy kérdésem. Ilyen konfigom van: Intel Celeron D 2.66Ghz, 768MB Ram, Leadtek 6600GT 128Mb, Asus P4P800-E Deluxe alaplap.
És ezzel cs:s-ben ha nem csinálok semmit 50 fps-em van. De ha elkezdek futni, vagy meglátok egy ellenséget, lemegy 10-15-re, vagy lejjebb.
Mi lehet a hiba? CPU kevés neki? Ram? Vagy mert directx 9-ben fut?
Akarok venni egy P4 3Ghz-es procit. Az megoldaná a gondot, vagy nem éri meg belefektetni 30-40 ezret?
Kutyát sajnálnám 😞
De egy biztos a kutyuli is altatva lex meg a gyerek szegényebb lex de hát <#mf2>#mf2>
MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön
A kérdés csak az, hogy mennyire lehet megszokni, meg a mutatóujjnál kialakult reakcióidõt ujra elérni.
Muterék fel akarják jelenteni a csákót akié a kutya, mert elvileg ien kutyákra kéne szájkosár.
Sword: Hiába gondolok a kezemre, nem lesz jobb. cs nélkül meg unatkozok 😞
MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön
Nem viccelt wazze... 😮
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A múltkor a szerveren sipítozott játék közben, hogy letört a mûkörme 😄
Vegas barátunk nyagy szarba van ha nem csak hülyül megin :o brühüh
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1133997127
úúú pászmek...
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Fec_ : valahova zuzd mar fel a generalt txt filet, hatha tobbet tud valaki az alapjan segiteni.
Videokártya, alaplap, hangkártyadriver?
Ezer dolog lehet.
Én elõször egy részletes tickeket nyomnék a steamsupportnak róla.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
[/url][/img]
Na jó nem😊
Az a helyzet hogy szerintem semmi különös nincs csak egyszer kétszer tapasztalható netes ritkaság/furcsaság.
Hogy mire gondolok arra hogy a lövés az nagyából pontos, ez mellett totál futtában lõtt, szóval számolni kell egy kis félrehordásra, és az van hogy kurva késõn adta meg a server a találatot.(kurva késõ pár milisec😊
Velem is volt már jó néhányszor hogy az illetõ akkor eset össze amikor már jó formán már elkeztem tárazni.Fõleg mp5nél történik az ilyen, mert futtában lõsz sok hitet lõsz sokat kell számolni a servernek.
A ki kockázott kép erõteljesen félre érthetõ szerintem, nézze meg mégegyszer mindenki a bizonyos jelenetet akit érdekel a téma.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
http://video.google.com/videoplay?docid=-689556887912152365&q=counter%20strike
Semmit nem vágtam vagy szerkesztettem, egyszerûen kimentettem egy GIF-be az egymás utáni képkockákat és lassítottam a lejátszást hogy látható legyen a lényeg:

szal sztem, formatuninstallclearremovesweep... többet ne csézzél, és megint elsõ leszek <#nevetes2>#nevetes2>
VÍRUS?
Találgatok.<#nemtudom>#nemtudom>
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
50% hogy tudnak segíteni 😊