Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az evilislandon van, nem phys phunon 😊
kilõhetõ ûrhajók, meg hasonló nyalánkságok 😊

Na, ezúttal azért phys phunon 3 kick, meg 3 kör után sikerült rávenni az embereket a funolásra 😊 El is voltunk 10-15 kört, csökkent is a statom rendesen 😄D
Csakhát az igaz, hogy akinek nem elég izmos a cpu, annak néha lagol mint a picsa, amennyi fizikát ez a map tartalmaz...
Ezeket letehetem zöld szövegbe is, de gondoltam ott jobban mutatnak. Nem hiszem, hogy olyan gyakran bezavarna az, úgyis ritkán jelennek meg.
janos666
Ilyenkor a lehetõ legkissebb értéket állítja be ami dxlevel 50, ami nem valdi DX5.0, hanem lebutított 6.0
fruhwirth
az egyetlen használható mikrofonos fülesem volt:\

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

fruhwirth
jah igen, UTrõl tértünk át😄 Kissé lassabb volt a játékmenet, és hülyébbek voltak a fegyverek😊) Azok a régi szép idõk<#szomoru1><#szomoru1> Kéne megen UTzni😄 A Serious Sam cooperativeba múlt héten meghozta a kedvem😊

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

most már úgyse kell, nem? 😊

poén volt, 500 fps rulla, sztem volt, mi azon kezdtünk, pár hónappal utána jött ki az 1.3, amivel sokkal többet játszottunk, ezért nem emléxel már rá.
fruhwirth
most jut eszembe, volt 1általán 1.2es CS?<#conf>

fruhwirth
eccer Anonymousnál elfelejtettük a mat_dxlevel 70nál a 0át utánairni, erre ez a hülye levettem olyan szintre a felbontást, mintha 1.2ztünk volna😊 Én nemtom, létezik-e dxlevel 0.7, de kb olyan szinten volt...

OrioN the S
😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

próbáld ki dx1-ben 😊

Nekem is lenne egy észrevételem: minél kevesebbre kéne csökkenti az ablakban (a bal oldalon felbukkanókra gondolok) felbukkanó figyelmeztetéseket (pl: owner-csere, 1on1 - sztem erre nincs is szükség), mert nagyon sokszor eltüntetik az éppen futó - ezeknél sokkal fontosabb - szavazásokat. Szvsz az owneres cucc elég, ha kiíródik simán ahogy minden más, vagy console parancsba kell kiíratni a hud tetején.
fruhwirth
jah, a MY Gamesbe a Sourcera kell kattintani jobb gombbal, de rájöttem, h lefelejtettem:S

fruhwirth
MY Games > jobb klikk > properties > Launch Options > -dxlevel 70

consoleba mat_dxlevel 90 | 80 | 70 /9.0 , 8.0 , 7.0/

OrioN the S
😊

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Szega87
fleko mi dxleveles parancsa mivel lejebb lehet venni? elfleledtem <#fejvakaras>

fruhwirth
nálam pont forditva van...volt...má nincs CSm:\

+50fps?

fruhwirth
fülhallgatógyilkos:\

OrioN the S
Mé van az ,hogy DX7-re állítottam a cs-t és sokkal jobban tok gamelni mint pl. DX8 vagy 9-ben ? :S

Szega87
most mondom elösször szavazól aztán vásárolsz , már megszivtam párszor emiatt ...

fruhwirth
ez igaz sajnos, egyszer, amikor 6-7 órát voltam 1huzamban SGn, kb 4X jött az italy, és kissé 1síkú volt. Persze tudom jól,h az SG egyik legkedveltebb mapja az italy, de épp azért van egy rakat custom map fenn,h azokon is játszunk. Nagyon ritkán szokott csak olyan kör végi mapszavazás lenni, amibe 1 "számomra" tetszõ map ne lenne, de nagyrészt ilyenkor az adminok kiirnak rögtön mapszavazást a felzúdulást követõen. Sztem ezzel nem kell babrálni, mert tényleg csak italyra,aztecra,officera korlátozódna a szavazás,ahogy azt Borg is mondta.

Szega87
volt team swap meg van akinek még most is van , csak reformok miatt sok admin level lett ... (1tõl>5ig)

Esetleg vásárlás után?
Nehéz vele együttélni. 1-5ös állásnál 4et lelõttem az 5.ik meg a szavazásnál leszedett 😊 akkor bucsuztam is asszem 😊

AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D

fruhwirth
én is úgy emléxem, h elõbb lemegy a vásárlás, és utána szavazok, amint már nem vagyok a buymenuben...sztem elsõbbséget élvez a menü a szavazással szembe, de nem esküdnék meg rá...

pedig meg mernék rá esküdni hogy nem szokott bezavarni vásárlómenübe a szavazás. de majd kipróbálom.

Kör elejen a legrosszabb a szavazas, hisz van aki szamokkal vasarol, ebben igaza van Seganak. Rengetegszer nyomtam mar enis hulyeseget azert mert rosszkor bukkant fel.

sertepertex: egyszer amx admin menuben voltam, pont kikkeltem valakit, es nem leptem ki a menubol. Szitu: Vasarlas 4-3, 8-2, fegyvervaltas 1-2... Es ekkor vettem eszre h meg mindig a kick menuben vagyok es fogyatkoznak a serveren levok :-PP

BORGnak igaza van pavelcs, sajnos akkor alapmap domping lenne - ha torzsgarda van bent akkor talan nem, de ha bejon 1 alapmap es feltelik a server akkor onnantol kezdve igensokaig csak azokkal jaccanank 😊

Kerdes: van olyan a serveren h team-swap ? Mert ha 1 adott mapot hosszabitunk, akkor erdemes lenne egy olyat beiktatni, ha ez teheto automatikusra. Kicsit feldobna a jatekot. Multkori dust1 esete: dust ct map, raadasul ct jatekosok jobbak is voltak + max szamu meghosszabbitas volt. A vegen nemhiszem h a ctk meg elveztek amikor elkezdodott a kemp. De team swapet nem kaptunk az admintol, hiaba kertuk 😊
a szavazás sajnos az élõknél bármikor ugrik fel, zavaró, de együt lehet (kell) vele élni.
nekem ha a kör elején ugrik fel a vásárlásba még nem zavar bele, mert a vásárlómenü érvényesül ilyenkor, viszont reflexbõl vásárolok és rögtön váltok utánna a fleshre (hogy azzal rohanjak), így ilyenkor rendszeresen a 4. alternatívára szavazok ha van ilyen. ha nincs akkor meg a következõ fegyverváltásnál szívom meg, és lövés helyett próbálom fejbedobni a bambuló ellent egy flessel. ilyenkor persze a szavazatom nem igazán azt tükrözi amit szerettem volna 😊

Ebben csak egy logikai bukfenc van, hogy így minden mapon votemapoznák a dust1-2, italy, officet, aztán minden map végén ezek lennének a választási lehetõségek között. De mint ötlet nem rossz, a csak megvalósítása kicsit komplexebb ennél.
Szega87
szvsz én nem ... meg sokan mások se ... meg a vásárlás bezavarhat a numerikus gomboknál ...

Votemappal kapcsolatban eset(ek):
Ha már 3-4 játékos votézik, és 2-3 ugyanarra a mapra, akkor legalább az a pálya megjelenhetne a felkínáltak közt. Ez ritkán fordul elõ.
Votemap ideje esethetne kör legelejére, ugyanis legtöbbször a legrosszabb idõpontban van szavazás, ami idegesítõ. Kör elején mindenki ráér szavazni.

AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D

Pozitiv kritika: cs_evilisland.

Nagynehezen mexavaztuk, máig sem hiszem el, hogy hogyan :-P Valtas, hõbörgés, jatek, hõbörgés, fujolas, játék fújolás, játék funolás, játék funolás, pályamegismerés élvezés, hosszabbítás.

Azthiszem ez a map a tipikus esete az eloiteletes velemenyalkotasnak 😊

Jo volt, remelem lesz maskor is!

Negativ palya(!!!)kritika: eleinte szerettem a de_lost palyat, szavaztam is ra, aztan mikor jobban megismertem, bebizonyosodott h eleg erosen T map, ha nagyjabol azonos skillu emberek vannak T/CT oldalon akkor CTknek szinte eselytelen. AMig nem ismertuk elegge addig jo volt, mert rohangalt mindenki mindenfele osszevissza es volt eselyuk a ctknek is. De mostanra... 😞(( Nem lehet egyik helyrol a masikra odaerni, nem erhetnek elobb oda a lerakohoz mint a terrorok, ha szetosztjak az eroiket ismet eselytelen. A lerakok nagyon jol bevedhetok. Mindezt ugy irom, hogy legtobbszor T voltam rajta - szoval nehogy ugy ertelmezzetek, hogy "azert sir a szam" mert nem ment...

U.I.: kicsit nagyobb admin beavatkozas kene, ha mar olyan sokan szavaznak 1 adott palyara votemap-al akkor erdemes lenne az adminnak szavaztatni. Mert konnyebb egy gombot megnyomni mint beirni h votemap es kikeresgelni az adott palyat 😊

bocs h megint hosszu voltam 😊)

Zsoltika 007
Ezen valahogy miért nem lepõdök meg?

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Lol, kiderítették, hogy a changelevel bug nem is plugin függõ, hanem a valve baszta el.
Szûz szerver is ugyanúgy lepusztul, fagyasztja a játékosokat, vagy egyszerûen csak továbbvált olykor a game commencing után. (linux only persze...)
jaja ,headshot az kéne!
Szega87
szvsz kell hozzá valami plugin pl mani admin plugin

HunnernesKonge
Bocs a <#lama> kérdésért, de megtudnátok mondani hogyha csinálok egy szervert 1.6 vagy akár source-ban akkor milyen konzolparancssal tudok egy fegyvert visszavonni? Úgy értem hogy azt ne lehessen venni.
k9duli
Sourceban könyebb ilyennel találkozni, mert a konfig ami kell a játékhoz közel sincs meg a legtöbb helyen, és ezért az 1.6nak mindig nagy elõnye van.
Vegas uhhhh.
Aki a bûnös egyértelmûen a németjuhász gazdája, szerintem mindenképp büntetést érdemel.El lehetne altatni a kutyát is, de egyértelmû hogy nem téged akart bántani, mert az a szitu nem így nézett volna ki.Csak hát az õsi ösztönök..

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

janos666
Van a beállításoknál egy Transculate? Azt bepipáltad? (én régen igen, de egy reinstall után mikor lefelejtettem rájöttem hogy nem is kell az 😄)
Azzal csak a színét váltod.

cl_crosshairalpha 0-255
cl_crosshairscale x
cl_crosshairusealpha 1/0

Nekem asszem az elsõ 255-ön, a harmadik meg 1-en van, a szín meg cyan. Igy jól látható. A scale meg valami 3000 asszem, bár lehet nemjol emlékszek...
Hi!

Hogy lehet a célkeresztet jó erõs színûre állítani, hogy jól látható legyen???
cl_crosshaircolor??? vagy mi fene

Szega87
az aim mappok lényeg nem a látvány hisz pár sec egy round csak , nkább a high fps

aim_headshot2 legalább ki is néz valahogy.
Szega87
aim_ag_texture
aim_ancients
aim_nolf

Ezekhez no link , de játszottam ajtuk és ezek a sztárok 😄

Szega87
001 ; 002 ;

A mappjaim közt körbenézek ezek se iagzán olyanok amikre gondoltam ,de azér ezek se rosszak

Szega87
fejbõl mondtam , de vársz egy picit szerzek hozzá , amúgy meg nem csak egyhelyrõl nézz mapokkat ha nézel

5w0rdf15h
dobjál hozzá egy linket is pls

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Szega87
én amikor szóltam kéne aim map nem ilyenekre gondoltam , hanem mondjuk aim_agtexture