Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csakhát az igaz, hogy akinek nem elég izmos a cpu, annak néha lagol mint a picsa, amennyi fizikát ez a map tartalmaz...
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
consoleba mat_dxlevel 90 | 80 | 70 /9.0 , 8.0 , 7.0/
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Nehéz vele együttélni. 1-5ös állásnál 4et lelõttem az 5.ik meg a szavazásnál leszedett 😊 akkor bucsuztam is asszem 😊
AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D
sertepertex: egyszer amx admin menuben voltam, pont kikkeltem valakit, es nem leptem ki a menubol. Szitu: Vasarlas 4-3, 8-2, fegyvervaltas 1-2... Es ekkor vettem eszre h meg mindig a kick menuben vagyok es fogyatkoznak a serveren levok :-PP
BORGnak igaza van pavelcs, sajnos akkor alapmap domping lenne - ha torzsgarda van bent akkor talan nem, de ha bejon 1 alapmap es feltelik a server akkor onnantol kezdve igensokaig csak azokkal jaccanank 😊
Kerdes: van olyan a serveren h team-swap ? Mert ha 1 adott mapot hosszabitunk, akkor erdemes lenne egy olyat beiktatni, ha ez teheto automatikusra. Kicsit feldobna a jatekot. Multkori dust1 esete: dust ct map, raadasul ct jatekosok jobbak is voltak + max szamu meghosszabbitas volt. A vegen nemhiszem h a ctk meg elveztek amikor elkezdodott a kemp. De team swapet nem kaptunk az admintol, hiaba kertuk 😊
nekem ha a kör elején ugrik fel a vásárlásba még nem zavar bele, mert a vásárlómenü érvényesül ilyenkor, viszont reflexbõl vásárolok és rögtön váltok utánna a fleshre (hogy azzal rohanjak), így ilyenkor rendszeresen a 4. alternatívára szavazok ha van ilyen. ha nincs akkor meg a következõ fegyverváltásnál szívom meg, és lövés helyett próbálom fejbedobni a bambuló ellent egy flessel. ilyenkor persze a szavazatom nem igazán azt tükrözi amit szerettem volna 😊
Ha már 3-4 játékos votézik, és 2-3 ugyanarra a mapra, akkor legalább az a pálya megjelenhetne a felkínáltak közt. Ez ritkán fordul elõ.
Votemap ideje esethetne kör legelejére, ugyanis legtöbbször a legrosszabb idõpontban van szavazás, ami idegesítõ. Kör elején mindenki ráér szavazni.
AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D
Nagynehezen mexavaztuk, máig sem hiszem el, hogy hogyan :-P Valtas, hõbörgés, jatek, hõbörgés, fujolas, játék fújolás, játék funolás, játék funolás, pályamegismerés élvezés, hosszabbítás.
Azthiszem ez a map a tipikus esete az eloiteletes velemenyalkotasnak 😊
Jo volt, remelem lesz maskor is!
Negativ palya(!!!)kritika: eleinte szerettem a de_lost palyat, szavaztam is ra, aztan mikor jobban megismertem, bebizonyosodott h eleg erosen T map, ha nagyjabol azonos skillu emberek vannak T/CT oldalon akkor CTknek szinte eselytelen. AMig nem ismertuk elegge addig jo volt, mert rohangalt mindenki mindenfele osszevissza es volt eselyuk a ctknek is. De mostanra... 😞(( Nem lehet egyik helyrol a masikra odaerni, nem erhetnek elobb oda a lerakohoz mint a terrorok, ha szetosztjak az eroiket ismet eselytelen. A lerakok nagyon jol bevedhetok. Mindezt ugy irom, hogy legtobbszor T voltam rajta - szoval nehogy ugy ertelmezzetek, hogy "azert sir a szam" mert nem ment...
U.I.: kicsit nagyobb admin beavatkozas kene, ha mar olyan sokan szavaznak 1 adott palyara votemap-al akkor erdemes lenne az adminnak szavaztatni. Mert konnyebb egy gombot megnyomni mint beirni h votemap es kikeresgelni az adott palyat 😊
bocs h megint hosszu voltam 😊)
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Szûz szerver is ugyanúgy lepusztul, fagyasztja a játékosokat, vagy egyszerûen csak továbbvált olykor a game commencing után. (linux only persze...)
Vegas uhhhh.
Aki a bûnös egyértelmûen a németjuhász gazdája, szerintem mindenképp büntetést érdemel.El lehetne altatni a kutyát is, de egyértelmû hogy nem téged akart bántani, mert az a szitu nem így nézett volna ki.Csak hát az õsi ösztönök..
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
cl_crosshairalpha 0-255
cl_crosshairscale x
cl_crosshairusealpha 1/0
Nekem asszem az elsõ 255-ön, a harmadik meg 1-en van, a szín meg cyan. Igy jól látható. A scale meg valami 3000 asszem, bár lehet nemjol emlékszek...
Hogy lehet a célkeresztet jó erõs színûre állítani, hogy jól látható legyen???
cl_crosshaircolor??? vagy mi fene
aim_ancients
aim_nolf
Ezekhez no link , de játszottam ajtuk és ezek a sztárok 😄
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"